Electro-Voice ND96 - na hlučná pódia

Před 414 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
CHARAKTERISTIKA - dynamický "HI-GAIN" vokální mikrofon nové ND-série - zkonstruovaný pro tvrdé hudební styly jako metal, hard-rock - velmi vhodný je také i pro zpívajícího bubeníka - vyznačuje se nejvyšší možnou odolností proti zpětné vazbě i při vyšších hlasitostech - používá vysoce kvalitní snímací systém s neodymovým magnetem a unikátní je i odnímací mřížka umožňující jednoduché čištění - díky mřížce Memraflex a robustní kons... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200
 Kč

Podobné inzeráty

Behringer PMX5000 Europower Powered Mixer
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Plně funkční Vlastnosti Behringer PMH-5000 je 20kanálový napájený stereo mix, schopný poskytnout 400 wattů na kanál (800 wattů přemostěných). Mixér obsahuje 12 mono 1/4" telefonní linkové vstupy a 4 stereo L/R 1/4" telefonní vstupy na kanálech 13/14, 15/16, 17/18 a 19/20. Kromě linkových vstupů je k dispozici také 8 vysoce kvalitních XLR samičích mikrofonních vstupů. Mikrofonní vstupy jsou vyvážené a schopné poskytovat +48V fantomové napájení. Interní efektový procesor Virtualizer poskytuje až 99 předvoleb 24bito... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 500
 Kč
Sluchátka Marshall Headphones
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej.--Fotka sluchátek je reálná,není stažená s internetu,to co vidíte,je pravda. Popis produktu Sluchátka Marshall s názvem Mode nabízejí obrovský zvuk v malém balení. Sluchátka poskytují vysoký výstupní zvuk při minimálním zkreslení a unikátní vyměnitelné designové nástavce do uší poskytují vysoké pohodlí. Sluchátka Mode mají nový mikrofon, který eliminuje nežádoucí zpětné vazby a ruch okolí. A díky ovladači můžete jednoduše obsluhovat telefon nebo hudbu. Jedno... (více v detailu)
Ústecký kraj
599
 Kč
Zvukový porocesor dbx DRIVERACK PA+
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Crossover, kompletní reproduktorový řídící systém. * Systém WIZARD pro zjednodušené nastavení reproduktorů, zesilovačů a signálových úrovní * Auto EQ pro 28-pásmové a RTA ladění * Auto Level pro vyvážení Vašeho systému * AFS pomáhá eliminovat zpětnou vazbu * Eliminace zpětné vazby prostřednictvím 12 filtrů * Subharmonický syntetizér dbx 120A * Vstupní kompresor dbx * Vestavěné přednastavení Crown a JBL * Možnost aktualizace firmwaru * Možnost aktualizace presetů přes USB nebo HiQnetTM System Archit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Aktivní repro Mackie aparatura 2400 W + digitální mixpult
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 2x Aktivní repro Mackie SRM550 RMS 800 W, 132 dB SPL 12“ repro / 1,4“ driver 2x vstup s vlastní hlasitostí, 1x výstup procesor DSP – PA / DJ / monitor / solo přepínání ekvalizace, limiter, eliminace zpětné vazby 2x Aktivní repro Mackie SRM450 V2 RMS 400W, 127 dB SPL 12“ repro / 1,75“ driver vstup/výstup, hlasitost, přepínání ekvalizace, limiter, přepínání 75Hz LowCut filtr Digitální mix pult RCF M18 18x IN (2x HI-Z vstupy s vlastními modulacemi a efekty), 2x MAIN OUT 6x AUX, sl... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000
 Kč
Aktivní repro Mackie 2400 W + digitální mixpult
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
2x Aktivní repro Mackie SRM550 RMS 800 W, 132 dB SPL 12 repro / 1,4 driver 2x vstup s vlastní hlasitostí, 1x výstup procesor DSP PA / DJ / monitor / solo přepínání ekvalizace, limiter, eliminace zpětné vazby 2x Aktivní repro Mackie SRM450 V2 RMS 400W, 127 dB SPL 12 repro / 1,75 driver vstup/výstup, hlasitost, přepínání ekvalizace, limiter, přepínání 75Hz LowCut filtr Digitální mix pult RCF M18 18x IN (2x HI-Z vstupy s vlastními modulacemi a efekty), 2x MAIN OUT 6x AUX, sluchá... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000
 Kč
Integrovaný zesilovač Grandinote Shinai
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
PRODÁM High-end zesilovač Grandinote Shinai. stav nového kusu, vystavený v našem hifi studiu ORCHESTRA Instruments v Hranicich. . Grandinote Shinai je mnohokrát oceněný zesilovač za svůj nekompromisní zvuk. Vynikající poměr cena výkon. . Doporučujeme k reprosoustavám s vyšší citlivostí. . Původní cena: 297.000,- CZK Nová cena: 193.000,- vč. DPH . – Integrovaný stereo zesilovač – Vý... (více v detailu)
Olomoucký kraj
193 000
 Kč
Monobloky Cyrus Audio Mono X300 - pár
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám výkonové monobloky Cyrus Audio Mono X300. Cyrus mono X 300 je referenční High End výkonový monoblok a současně vlajková loď výrobce Cyrus Audio. Zesilovač Cyrus mono X 300 disponuje excelentním výkonem 365 Wattů do 4 Ohmů! S nulovou zpětnou vazbou poskytuje špičkový hudební výkon a zcela rovné a přirozené vlastnosti. Živý dynamický rozsah, mikro dynamické vlastnosti, rozlišení a schopnost vykreslení 3D pro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
164 000
 Kč
Lewitt Pure Tube - hladký zvuk supermikrofonu
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
CHARAKTERISTIKA - po 7letém vývoji LCT1040 (80tis) začali zužitkovávat co se naučili - zde jde o minimalismus - hladkost, plastičnost, čistota, zřetelnost, kvalita - velmi nízký vlastní šum, celý řetězec byl záměrně zbaven všeho, co by mohlo ovlivňovat zvuk, nemá trafo a polovodiče, vše jde jen přes lampu POUŽITÍ - patří k nejnasazovanějším na zpěv - univerzální, spíš delší, lampově měkce sycený a s kontrolovaně zahlazenými sykavkami - spíše rovný, jen stopově zdvihlé vyšší středy a výšky, ta... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 700
 Kč
Legendární mikrofon BETA 58A
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Mikrofon je nový a nepoužitý,mohu zaslat zásilkovnou Superkardioidní dynamický mikrofon BETA 58A je navržen tak, aby zachycoval zvuk z jediného směru, snižoval šum pozadí a zlepšoval kvalitu zvuku. Tento mikrofon je ideální pro profesionální použití, zajišťuje jasnou a přesnou reprodukci zvuku pro zpěv a nahrávání. 1. Frekvenční odezva šitá na míru vokálům, s rozjasněným středním rozsahem a basovým odvalo... (více v detailu)
Ústecký kraj
600
 Kč
Noční radiobudík s USB nabíječkou, Bluetooth reproduktor, QI
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím vícero budíků v ruźných barevných provedeních, černá, šedá, bílá. Budík podporuje, rádio, bedrátové nabíjení, bluetooth. Reproduktory mají plný zvuk prostorový zvuk. ✔️ NABÍJEJTE, KDYŽ SPÍTE: Vyslechli jsme vaši zpětnou vazbu a díky této nové edici jsme zlepšili kvalitu zvuku a ztlumili displej. S Dawn Radio Alarm Clock není nutné nabíjet vaše chytrá zařízení mimo vaši postel - vestavěná podložka pro bezdrátové nabíjení QI je kompatibilní se všemi telefony s podporou Qi, takže můžete své zařízení položit nahoře a snadno se nabíjet bez kabelů. . Má také 1A USB port, který je vhodný pro snadné napájení přídavného zařízení, jako je druhý telefon nebo powerbanka ✔️ WAKE UP HAPPY: Funkce duálního budíku vám umožňuje nastavit dva různé časy buzení, abyste se ujistili, že nikdy nepřijdete pozdě do práce. Dokonce se můžete vzbudit svou oblíbenou FM stanicí v jinou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Zvukový porocesor dbx DRIVERACK PA+
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Crossover, kompletní reproduktorový řídící systém. * Systém WIZARD pro zjednodušené nastavení reproduktorů, zesilovačů a signálových úrovní * Auto EQ pro 28-pásmové a RTA ladění * Auto Level pro vyvážení Vašeho systému * AFS pomáhá eliminovat zpětnou vazbu * Eliminace zpětné vazby prostřednictvím 12 filtrů * Subharmonický syntetizér dbx 120A * Vstupní kompresor dbx * Vestavěné přednastavení Crown a JBL * Možnost aktualizace firmwaru * Možnost aktualizace presetů přes USB nebo HiQnetTM System Archit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Americké sloupové reprosoustavy REVEL CONCERTA F35,černý lak
Před 20 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím sloupové reprosoustavy americké společnosti REVEL model CONCERTA F35 v černém klavírním laku. Jedná se o sloupové 2,5-pásmové reprosoustavy Konstrukci tvarované skříně tvoří vroubkované stěny z 19 mm silné MDF, vyztužené třemi výztuhami ve tvaru osmičky. Dva bassreflexové nátrubky mají vyustění na zadní stěně nad zlacenými šroubovacími reproduktorovými terminály které bez problémů umožňují připojení 4 mm holého vodiče, banánků i vidliček. Každému z basových reproduktorů jsou přiřazeny mírně odlišné úkoly. Zatímco spodní reproduktory jsou vyhrazeny pouze pro basy, horní z trojice sice začíná na stejné nejnižší frekvenci, ale jeho horní dělící kmitočet zasahuje až do vyšších frekvencí, kde přebírá pásmo výškový reproduktor. O basové a střední frekvence se starají tři 5,25" (133 cm) kuželové reproduktory s eloxovanou hliníkovou membránou (vyrobenou z Micro-Ceramic Composite (MCC), což je hliníková vrstva vložená mezi vrstvy keramiky). Největší výhodou takového materiálu je, že je ... (více v detailu)
Liberecký kraj
39 990
 Kč
Vystěhuj sousedy Set: zesilovač, equalizer a 2x reprobox
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám PA sestavu ideální do zkušebny, na party, oslavy, menší diskotéku apod. Minimálně používané, vše ještě v originálních krabicích. Pochopitelně plně funkční, vše svítí atd. Sestává z: - Equalizer Behringer Ultragraph PRO fbq1502 HD. 2x 15 pásem Popis z netu: Profesionální 15 pásmový stereofonní grafický EQ pro studia a ozvučování živých vystoupení. Revoluční systém detekce zpětné vazby FBQ Lze jej také použít jako zvukový analyzátor Vyhrazený výstup mono subwooferu s nastavitelnou dělicí mezní frekvencí Další přepínatelné filtry s nízkým řezem Vysoce přesný 4 segmentový LED displej O zvuk se stará sada Ultra-low noise 4580 operačních zesilovačů. Vyvážené vstupy a výstupy s 1/4"Jack konektory a pozlacenými XLR konektory Stíněný nízkošumový toroidní transformátor - Zesilovač Tattoo nightline pro 400 s kvalitním a věrným zvukem. Má samostatné nastavení hlasitosti pro každý kanál. Přepínač vstupů FRONT, DVD, TV, PC (FRONT-Jack přední panel, DVD/TV/PC stereo CINCH zadní panel).... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 700
 Kč
Dánská reprosoustava Eltax Opus 3 - jako nová
Před 27 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám pár dánských reprosoustav Eltax Opus 3 Prakticky ve stavu nových kusů, součástí je originální návod a podomácku vyrobené stojánky, které jdou pochopitelně sundat. Solidní dánský výrobek - žádná noname Čína. Jednoduchá dvoupásmová konstrukce se zadním basreflexem. Cena nových byla v přepočtu 6.900,-. Výkon 100/200 W (podle štítku) Frekvenční charakteristika 45 - 20tis. Hz Impedance 4 - 8 Ohmů Rozměry: š 22, h 24, v 80 cm (se stojánky 87 cm) Opticky se mrkněte na fotky, opravdu ve sta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Karaoke set
Před 42 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Vlastnosti: Bluetooth karaoke set se 2 bezdrátovými mikrofony, po zapnutí se automaticky připojí k reproduktorům, má dosah až 10 m a dokáže samostatně ovládat úroveň hlasu/ozvěny/hlasitost hudby. Reproduktor podporuje technologii Bluetooth 5.0 a je kompatibilní s hudebními aplikacemi, jako jsou smartphony, stolní počítače a notebooky, a připojení je rychlé a stabilní. Je vybaven výkonnými zvukovými ovladači a pokročilým digitá... (více v detailu)
Ústecký kraj
450
 Kč
Aston Spirit - frajer mezi mikrofony
Před 56 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
CHARAKTERISTIKA - nejvyšší model - zvukově velmi pěkný, čistý, má svoje kouzlo a charakter - parádní prostor, žádná placka, hezké 3D - i vzhledově velmi zajímavý, navíc ty prvky nejsou jen pro parádu, viz níže POUŽITÍ - hlavně na zpěv, sbory - stejně dobře i na nástroje, jeho spektrální odezva je velmi široká a univerzální - známe lidi, kteří Spiritem berou kopák, basu, virbl, kytary... - s přepínatelnou charakteristikou lze docílit zajímavého prostoru, rozhovoru nebo točit třeba klavír ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 700
 Kč
Electro-Voice ND68 - takřka hotový kopák
Před 391 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
CHARAKTERISTIKA - velkomembránový dynamický mikrofon nové ND-série pro snímání kopáku - vhodný ale i na kotle nebo basový aparát - zvukově plný a hutný zvuk, kterému stačí jen mírné korekce na EQ - má delší tón a výbornou špičku - systém s neodymovým magnetem POUŽITÍ - je vhodný pro "live" či stud... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200
 Kč
Audio-Technica AE2300 - čistota z Japonska
Před 414 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
CHARAKTERISTIKA - elitní malinkatý dynamik, skvělý na virblu, s pevným, tvrdým, hotovým zvukem - je na basech plnější než jiný mikrofon firmy na virbl ATM650, srovnatelný se standardním Shure SM57 - oproti němu má ale ostřejší hranu a více výšek, takže se dá dokonce použít i bez snímání struníku - zvuk je kratší a extrémně čistý a průzračný, takže je zvlášť vhodný na nízko přeznívající blány virblu - pokud se potřebujete vyhnout přeslechu hihat od slabě hrajícího bubeníka, je z... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500
 Kč
BT SLUCHÁTKA HONSEN HS-BN900 - NOVÁ
Před 415 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Bluetooth sluchátka Honsenn BN900 s aktivním potlačením hluku, s mikrofonem pro ovládání telefonních hovorů. 1 Technologie aktivního potlačení hluku se zpětnou vazbou ANC pro snížení okolního hluku až o 25 dB pro úplné ponoření do hudby. Zabraňte 98 % nízkofrekvenčního hluku a 80 % běžného hluku. 2, S vestavěnou baterií 550 MAH lze sluchátka hrát 25 hodin. 3, Kvalitnější vestavěné mikrofony poskytují hands-free hovory. Bluetooth verze 5.0. 4, Funkce drag and drop: BN900 může připojit dvě z... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 999
 Kč
ACCUPHASE A50V Power AMPLIFIER
Před 173 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Čistý měnič třídy A poskytuje vysoce kvalitní výkon: 50 wattů x 2 do 8 ohmů Koncový stupeň s 10 paralelními push-pull výkonovými MOS-FET zajišťuje lineární výkon až po extrémně nízkou impedanční zátěž, s 400 watty x 2 do 1 ohmu Topologie obvodu proudové zpětné vazby zajišťuje skvělý zvuk a stabilní provoz Možnost přemostěného použití dvou jednotek pro čtyřnásobný výstupní výkon Velký toroidní napájecí transformá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
114 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio