Univerzální DO Logitech Harmony 1100

Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Špičkový univerzální barevný ovladač Logitech Harmony 1100 Programovatelný na PC nebo macOS Barevný dotykový displej HW tlačítka Lze naprogramovat celé akce, např. "vypni vše z předchozí aktivity a nyní nalaď TV na vstup HDMI 1, zapni zesilovač a nalaď na vstup DVD, zapni BD přehrávač". S dobíjecí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
690
 Kč

Podobné inzeráty

Logitech Harmony One - pouze dobíjecí kolébka
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobíjecí kolébka pro univerzální dálkový ovladač Logitech Harmony One, M/N: L-LW20, P/N: 815-000038, PID: WD908XM Jedná s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Termostat k plynovému kotli
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám používaný, plně funkční a spolehlivý termostat - ovládací jednotku (vysílač) a spínací jednotku (přijímač). Spínací jednotka slouží k p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Dálkové ovladače
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám různé dálkové ovladače viz foto: TV ovladače á100,- Evolveo DVB-T á50,- DO k projektorům á200,- a program... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
OSRAM VÝPRODEJ vánoční světýlka s 80ti LED žár.OSRAM
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
VÝPRODEJ - Vánoční světýlka - řetěz s 80 NOVÉ-NEROZBALENÉ! Vánoční světýlka - řetěz s 80ti LED žárovkami OSRAM LK 80 LED CW BK v provedení studená bílá s černou šňůrou. Jeho použití je snadné a je k dostání v různých barvách.Ať se jedná o halloweenskou párty, čas adventu nebo letní období na teras... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
OSIM uHug masážní pás
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ideální Vánoční dárek pro vaše blízké. Osim uHug OS-225 je unikátní masážní přístroj s technologií Power Drum. Dvoubodová bubnová masáž napomáhá k dokonalému uvolnění svalstva v oblasti krku, ramen a beder. Zklidňuje napětí, bolest i stres na cestách či při sedavém zaměstnání. Efektivně revitalizuje svaly a prokrvuje tkáně také po namáhavém cvičení. To má příznivé účinky i na vaši náladu a psychický stav. Vybrat si můžete ze 4 speciálních programů o různé intenzitě. Vše nastavíte pohodlně pomocí ovládacího panelu. Důmyslně navržený přiléhavý tvar se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 490
 Kč
Osim uGalaxy masážní přístroj
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ideální Vánoční dárek pro vaše blízké. Osim uGalaxy MOCHA OS-112 je první masážní přístroj nabízející dokonalou relaxaci a uvolnění očí pomocí náladového světla Mood Light. Pomáhá zmírnit bolest hlavy, léčit nespavost, odstranit váčky pod očima a zmírnit každodenní únavu očí. To vše díky důmyslné kombinaci světla a relaxační hudby. Vyberte si jeden ze 3 unikátních programů. Využít můžete režim relaxační, vyvažující a dodávající energii. Přístroj je důmyslně uzpůsoben tak, aby plně vyhovoval všem tvarům a velikostem hlavy. Výhodou je nastavitelný řemínek a ohebné obroučky. Dopřejte si vibrační masáž se sklidňujícím teplem či akupresurní stimulaci spánků pro maximální uvolnění. Multifunkční přístroj disponuje integrovanými reproduktury a přehrává 3 jedinečné hudební skladby. Vědecké studie prokázala, že ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
OSIM uCozy masážní přístroj
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ideální Vánoční dárek pro vaše blízké. Osim uCozy OS-102 je 3D masážní přístroj v unikátním provedení měkkého polštářku. Napomáhá dokonalému uvolnění svalstva v oblasti krku, ramen a zad. Zklidňuje napětí, bolest i stres na cestách či při sedavém zaměstnání. Díky přídavné tepelné funkci uCozy, problémovou oblast účinně prohřeje a zlepší proudění krevního oběhu. Což má příznivé účinky také na vaši náladu a psychický stav. Důmyslný systém 4 masážních kolíků se vám perfektně přizpůsobí. Výhodou je kompaktní a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Univerzální GSM modul, komunikátor JABLOTRON GD-04
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám starší univerzální dálkový GSM komunikátor a ovladač JABLOTRON GD-04 je určen k ovládání spotřebičů (např. termostatů) pomocí SMS nebo prozvoněním. K dispozici jsou dva silové vstupy, které mohou být ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Šikovný mini GPS magnetický lokátor s odposlechem
Magnetický GPRS lokátor Tracker pracuje s jakoukoli SIM kartou a zadáním jednoduché SMS zprávy vám odešle SMS s odkazem, na který stačí na telefonu kliknout a hned zjistíte jeho polohu. Když zavoláte na číslo SIM v přístroji, můžete slyšet dění v okolí. Kompaktní rozměry lokátoru umožní připevnění téměř kamkoli, na spodní straně je navíc vybaven magnetem. Hlavní znaky lokátoru malé GPS zařízení, které podporuje přenos dat přes internet vysoká kompatibilita se všemi chytrými telefony snadné sledování dat po telefonu funkce: nahrávání zvuku a odposlechu, hlasová detekce, přijímání hovorů, zvukový alarm, GPS sledování dvojitý systém sledování (GPS a LBS) pro přesnější časové a lokalizační údaje nabíjení pomocí micro USB kabelu Návod k použití: Propojení GPS lokátoru s telefonem do GPS lokátoru vložte SIM kartu a zapněte jej (SIM nesmí být blokována PIN kódem a musí mít kredit) lokátor nainstalujte na požadované místo pošlete SMS se zprávou »000«, aby si GPS lokátor propojil s telefonem... (více v detailu)
377
 Kč
Bezpečnostní 4-kamerový AHD komplet set
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Balení obsahuje: černou skříňku AHD (bez HDD) - zařízení ke kterému se připojují kamery, kvalita záznamu: 720P (rozlišení: 1280x720@13fps, poměr stran 16:9), myšku, 4x barevné Digital IR Color AHD kamery, pevný objektiv 3,6 mm (75° úhel záběru), 24 infra Led pro noční vidění, pohybový senzor, rozlišení: 1MP = 1280x720, kabeláž, 12V/2A napájecí adaptér pro napájení černé skříňky, 12V/2A adaptér + prípojka se 4-mi vývody na napájení kamer, 4 kamery. Celý set lze připojit na internet přes router a sledovat monitorovaný prostor kdekoliv na světě přes PC nebo mobilní telefon. Ovládání AHD zařízení = černé skříňky a sledování kamer připojením buď ke klasickému monitoru přes VGA konektor nebo LCD TV přes HDMI kabel ve FULL HD rozlišení: 1920x1080. Na zadním panelu jsou ještě 4x BNC konektory pro připojení kamer, 4x audio vstup (pro mikrofony - nejsou součástí balení), 1x audio výstup, 1x BNC video výstup, 2x USB, RJ-45 pro internetové připojení k routeru, RS485. Individuální nastavení rozliše... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 350
 Kč
Skener CANON CanoScan 4400F + kinofilm adaptér
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
funkční, použitý a dlouhodobě uskladněný skener, včetně napájecího zdroje a USB kabelu, sklo bez škrábanců Poslední ovladače a aplikace výrobce pro Windows8. Testováno na Windows10 s těmito ovladači funguje, pouze nefungují tlačítka přímo na skeneru. Přes aplikaci OK. Stolní barevný plochý skener, CCD, Studená fluorescenční katodová lampa (Cold-Cathode Fluorescent Lamp), USB 2.0 Optické rozlišení 4 800 × 9 600 dpi Gradace skenování (barvy) 48bitový vstup - 48/24bitový výstup Gradace skenování (stupně šedé) 48bitový vstup / 16¹/8bitový výstup Maximální velikost dokumentu A4 / Letter [216 × 297 mm] Rych... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
GSM DIN3B - GSM komunikátor
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Komunikátor obsahuje dva výkonové výstupy se zatížením kontaktů do 230V/5A. Dálkově je pak možné pomocí SMS zpráv nebo pouhým prozvoněním (bezplatně) měnit jejich stav, popřípadě využít funkci časovače a termostatu s připojením externího teplotního čidla. GSM-DIN3 je vybaven dvěma univerzálními vstupy, na které lze připojit kontakt libovolného čidla. Na mobilní telefon pak obdržíte informační SMS zprávu nebo volání v případě aktivace těchto vstupů až na 6 telefonních čísel. Souhrn funkcí a základních vlastností: - vnitřní Li-ion baterie zabezpečuje chod komunikátoru i při výpadku síťového napětí 230V - možnost hlídání síťového napětí 230V - SMS jsou odesílány při jeho výpadku a obnovení - dva univerzální vstupy s možností nastavení reakce na změnu, rozpojení nebo spojení smyčky - možnost nastavení odchodového a příchodového času od 10 do 90 sekund - vstupy mohou být přepnuty do režimu aktivačního / deaktivačního vstupu pro připojení klávesnice, RFID, přijímače dálkového ovládání - za... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 799
 Kč
NOVÉ 7" 2DIN Android 12 UNIVERZÁLNÍ Autorádio
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
PRODÁM nepoužité 7 palcové 2DIN Android autorádio Vhodné například pro vozy ŠKODA Octavia 1, Superb 1, Fabia 1 Volkswagen Passat b5, b5,5, Bora, Golf 4 Pasuje však také do jiných vozidel Preferuji osobní předání Možno zaslat na dobírku poštou nebo zásilkovnou Autorádio komunikuje s Apple i Android telefony AUTORÁDIO DISPONUJE 7" dotykový displej BLUETOOTH - možno bezdrátově pouštět hudbu, či telefonovat, rádio má i zabudovaný mikrofon Android 12 2GB RAM 32GB vnitřní paměť 4 jádrový procesor Bezdrátový Apple CarPlay AndroidAuto pomocí USB Měnitelné LOGO Wi-Fi Obchod play - možnost stah... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 600
 Kč
Led lampička vlak
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zpříjemněte si domácí atmosféru originální led lampou. Jemné LED světlo neoslňuje a dokáže si pohrát s Vaší fantazií. Některé naše led lampy navozují úžasný 3D efekt. Při pohledu zblízka zjistíte, že jde o neuvěřitelný světelný efekt, kde ale ve skutečnosti je panel jen deskové plexisklo. Díky teplotní stabilitě máte jistotu, že Vy ani Vaše děti se nemohou spálit. Lampa je vyrobena z kvalitního plexiskla (vyrobeného v EU) a neuvolňuje teplo. Je proto vhodná i do dětského pokoje. Jaké funkce Vám naše lampička přináší. Na základně pomocí hlavního tlačítka, můžete lampičku zapnou i vypnout, dále můžete přepínat mezi sedmi různými barvami , dále lze lampičku přepnout do programu automatické změny barev. Tento program má dvě varianty, první je rychlé přepínání a druhý je pozvolné přepínání barev. K lampičce je dodáváno i dálkové ovládání. Tímto dálkovým ovládáním, zapnete i vypnete lampu na dálku až 4 m. Dále lze měnit ovladačem všech 7 barev + spustit funkce automatické změ... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
NOVÉ 7" UNIVERZÁLNÍ 2DIN Android 13 Autorádio
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nové autorádio, plně funkční. Preferuji osobní předání Možno zaslat na dobírku Českou poštou/Zásilkovnou MONTÁŽ NEPROVÁDÍM - není složitá, rád s ní poradím. AUTORÁDIO DISPONUJE 7" dotykový displej (1280x720 QLED) BLUETOOTH - komunikuje s Apple i Android telefony, možno bezdrátově pouštět hudbu, či telefonovat, rádio má i zabudovaný mikrofon DVĚ VARIANTY Android 13, 2GB RAM, 32GB ROM, 4 jádrový procesor, bezdrátový Apple CarPlay, AndroidAuto - pomocí USB - 3500,- Android 13, 4GB RAM, 32GB ROM, 8 jádrový procesor, bezdrátový Apple CarPlay/ AndroidAuto, slot pro SIM kartu, DSP procesor, chlazení procesoru - 4700,- Chod rádia je naprosto plynulý a systém odladěný Možnost nahrát logo při spouštění autorádia Wi-Fi Obchod play - možnost stahování aplikací pro android zařízení, tak jako na chyt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Ovladač univerzální Nový.
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ovladač nový nerozbaleny.
Hlavní město Praha
300
 Kč
Logitech Z213 - sestava 2.1 reproduktory
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tuto, pouze chvíli používanou sestavu, funkční, vč. obalu a návodu. --- Reproduktory Logitech® Multimedia Speakers Z213 disponují subwooferem vyzařujícím dolů s 10 cm (4") tlakovou jednotkou, díky čemuž si vychutnáte bohaté, hluboké basy, které vašim filmům, hudbě a hrám dodají nový rozměr. Regulujte basy podle svých potřeb pomocí speciálního ovládacímu knoflíku, a pohodlně ovládejte napájení, hlasitost a zdířku pro sluchátka na ovládacím panelu s kabelem. Díky svému kompaktnímu sešikmenému provedení poskytuje multimediální reprodukt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
560
 Kč
Videorekorder Philips
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám funkční, kvalitní a velmi zachovalý (jako nový) Hi-Fi stereo videorekordér Philips VR840/58 se zrcadlovým designem ve stříbrném barevném provedení, včetně dálkového ovládače a kabelu Scart. Videorekordér disponuje menu v češtině a pro přehrávání je vybaven obvody Digital Studio Picture Con... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Sestava kvalitní LiFePo4 baterie 12V/320Ah+, smart BMS 200A
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím profesionální sestavení a prodej výjimečně kvalitní a velice výkonné baterie LiFePo4 12,8V/320Ah+. Vhodná například do karavanu nebo na chatu k malé 12V FVE. Komponenty jsou zcela nové a nepoužité. Vše je komplet v setu sestavené, řádně otestované a nastavené. Konfigurovatelná BMS JK/200A/2A/BT. Články zcela nové značky EVE a to nejnovější generace TOP článků MB30/31. Cyklická odolnost těchto článků je až 10 000cyklů. Každý článek je námi poctivě otestovaný na profesionálním testeru a celý set následně pečlivě balancovaný. Není totiž vůbec pravidlem, že to co je uvedeno na štítku Aku, je také reálná kapacita. Po otestování článků alespoň víte co reálně kupujete. Kapacita celého akumulátoru je tak vždy minimálně 320AhAh (cca 4Kwh). Proudové zatížení je (doporučeno) až na 150A trvale a krátkodobě až 300A. Stejně tak je vhodně dimenzována i BMS a to konkrétně na 200A trvalého proudu s přetížitelností až na 300A. Baterie je tedy velice vhodná k měniči až 2500W(12V) Na rozdíl od b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
21 890
 Kč
QE32LS03CB The Frame Samsung 32" 80cm QLED Smart tv, 2023
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová designová televize Samsung Full HD QE32LS03CB The Frame. PC 16´990,-Kč. V záruce do 9. října 2026. The Frame. Není to jen televizor. Minimalistický design, štíhlé tělo a matný povrch nejen, že přemění váš interiér k nepoznání, ale rovněž dodá vašim oblíbeným filmům ten pravý hvězdný lesk. Prémiový výběr stylových rámů The Frame přináší rozmanitou nabídku magnetických rámů, které můžete s lehkostí vyjmout a nahradit svou oblíbenou barvou. Výstava světového umění na dosah ruky Jediným tlačítkem se váš skvělý televizor promění v soukromou galerii, kterou si můžete přizpůsobit podle aktuální nálady – režim umění Art Mode vám umožní vystavit a libovolně měnit svá oblíbená umělecká díla. Máte navíc opravdu z čeho vybírat, jelikož Art Store vám poskytne přes 2 100 různého umění, od nestárnoucích klasiků až po moderní fotografie. Adaptivní jas, ekologické řešení Zabudovaný senzor okolního osvětlení přizpůsobuje jas dipleje okolním podmínkám pro váš autentický zážitek ze sledování. I n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 200
 Kč
Finlux 55FUG9070, 4K Smart TV, Direct LED, 55" 139cm
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart chytrá televize Finlux 55FUG9070 s Direct LED podsvícením. Původní cena 12´734,-Kč. Záruka do 9/10/26. Klíčové vlastnosti: - 4K UHD Smart TV - 50" Direct LED obrazovka s rozlišením 3840 × 2160 px - Nádherné barvy zásluhou technologie HDR 10+ - Spousta aplikací – YouTube, Twitch, Prime Video, Voyo, LepšíTV, Sledování TV a další - Vylepšený dálkový ovladač - Časovač pro nahrávání v nepřítomnosti - Podpora hlasového asistenta Google Assistant - Elegantní design s minimálními rámečky a hliníkovým čelním panelem Zobrazí až miliardu barevných odstínů Se může pochlubit obrazem založeným na technologii QLED (Quantum Dot) využívající vrstvu nano kvantových teček. Ta jí umožňuje zobrazit až miliardu barevných odstínů, přibližně celé spektrum, které lidské oko vnímá. Díky tomu jsou barvy živé a hluboké, přechody mezi barvami naprosto plynulé a panel rovněž může pracovat s výrazně vyšším jasem a kontrastem. Kombinace s technologií Micro Dimming vám posléze přinese výrazně lepší zob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 700
 Kč
Jablotron JA-83K + JA-82Y domovní bezdrátová ústředna + GSM
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Detailní popis produktu: Domovní bezdrátová ústředna JA-83K + JA-80Y - GSM komunikátor - ve velkém krytu pro až 18Ah bat. Ústředna systému OASiS, 10 drátových smyček (rozšiřitelné na 30 sm.), vestavěný spínaný zdroj 2A, velká skříň pro až 18Ah baterii stavebnicový systém, který má 50 adres a 4 drátové vstupy. S rádiovým modulem JA-82R lze využít až 50 bezdrátových periférií. Pro částečné hlídání nebo rozdělení objektu lze prvky zařadit do 3 sekcí. Ústředna poskytuje signál pro sirény (vnitřní a vnější) a 2 programovatelné výstupy. Nastavit lze až 50 ovládacích kódu a karet. Ústředna JA-82KRC je stavebnicový systém, který má 50 adres(01 až 50). Základem systému je deska ústředny JA-82K, která má 4 drátové vstupy. Tuto desku lze doplnit o další rozšiřující moduly: JA-82R - radiový modul, pomocí kterého lze do ústředny naučit až 50 bezdrátových periferií řady JA-8x JA-82C - modul 10 drátových vstupů, který rozšíří kapacitu ústředny až na 14 drátových vstupů JA-80Y -je součástí - GSM kom... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
QE32LS03B The Frame Samsung 32" 80cm QLED Smart tv, OS Tizen
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová designová televize Samsung 4K QE32LS03B The Frame. PC 16´990,-Kč. V záruce do 7. října 2026. Xbox Game Pass Otevírá knihovnu nabitou hrami všech žánrů i legendárními sériemi, které si můžete vychutnat i bez použití PC či konzole. Umocňuje pocit luxusu The Frame. Není to jen televizor. Je to vkusný doplněk, který si najde místo i ve vaší domácnosti. Minimalistický design, štíhlé tělo a matný povrch nejen, že přemění váš interiér k nepoznání, ale rovněž dodá vašim oblíbeným filmům ten pravý hvězdný lesk. Vynikajícím rozlišením 4K, pokročilými funkcemi, decentním rámem a s obrazovkou odolnou vůči odleskům, navodí nevídanou atmosféru z každého sledování. Výstava světového umění na dosah ruky Jediným tlačítkem se váš skvělý televizor promění v soukromou galerii, kterou si můžete přizpůsobit podle aktuální nálady – režim umění Art Mode vám umožní vystavit a libovolně měnit svá oblíbená umělecká díla. Máte navíc opravdu z čeho vybírat, jelikož Art Store vám poskytne přes 1 600 různého... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 200
 Kč
Finlux 50FUG9070, 4K Smart TV, Direct LED, 50" 126cm
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart chytrá televize Finlux 50FUG9070 s Direct LED podsvícením. Záruka do 7/10/26. Původní cena 13´790,-Kč. Klíčové vlastnosti: - 4K UHD Smart TV - 50" Direct LED obrazovka s rozlišením 3840 × 2160 px - Nádherné barvy zásluhou technologie HDR 10+ - Spousta aplikací – YouTube, Twitch, Prime Video, Voyo, LepšíTV, Sledování TV a další - Vylepšený dálkový ovladač - Časovač pro nahrávání v nepřítomnosti - Podpora hlasového asistenta Google Assistant - Elegantní design s minimálními rámečky a hliníkovým čelním panelem Zobrazí až miliardu barevných odstínů Se může pochlubit obrazem založeným na technologii QLED (Quantum Dot) využívající vrstvu nano kvantových teček. Ta jí umožňuje zobrazit až miliardu barevných odstínů, přibližně celé spektrum, které lidské oko vnímá. Díky tomu jsou barvy živé a hluboké, přechody mezi barvami naprosto plynulé a panel rovněž může pracovat s výrazně vyšším jasem a kontrastem. Kombinace s technologií Micro Dimming vám posléze přinese výrazně lepší zob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 800
 Kč
Univerzální dálkový ovladač s klávesnicí
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Univerzální dálkový ovladač s klávesnicí. Téměř jsme ho nepoužívali. Popis na foto. Mrkněte n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro