Soundmaster UR2045SI DAB+

Bluetooth kuchyňský radiopřijímač Soundmaster UR2045SI s kuchyňskou minutkou a LED osvětlením pracovní plochy. Hraje příjemným zvukem s RMS výkonem ... (více v detailu)
688
 Kč

Podobné inzeráty

Gramofon s repráky Soundmaster
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Gramofon se zabudovanými repráky Soundmaster viz foto.
Plzeňský kraj
700
 Kč
Radiopřijímač s CD Sencor SPT 5800 Záruka 6 Měsicu
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Radiopřijímač s CD Sencor SPT 5800 černý Záruka 6 Měsicu Radiopřijímač, CD/-R/-RW, USB, Bl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 800
 Kč
Internetový radiopřijímač s DAB+ Pure Elan Connect+ černý
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
NOVÝ, NEPOUŽITÝ – originální balení – nevhodný dárek , Radiopřijímač – internetový/DAB+/FM tuner + Bluetooth, STEREO 2x 3W, barevný 2,4" TFT displej, 20 předvoleb FM, 20 DAB a 20 internetových rádií, budík, časovač vypnutí, sluchátkový výstup, Možn... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 800
 Kč
DAB+ anténa
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
DAB+ anténa USB pro digitální vysílání. Pokud má vaše autorádio špatný FM příjem, tak je toto ideální řešení. Anténa je určena pro autorádia se systémem Android, není potřeba připojení k internetu. DAB+ vysílání zar... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Radiobudík Philips
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám radiobudík Philips AJ3290. FM radiopřijímač 88-108MHz. Napájení 230V/50Hz.... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
HiFi mikrosystém Panasonic
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Druh HiFi: mikrosystém Celkový výkon RMS (W): 120 Přehrávaná média: CD; CD-R; CD-RW; USB flash disk Přehrávané formáty: MP3 Vlnový rozsah: FM Počet p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 600
 Kč
Receiver JVC R-2X
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám tento Receiver JVC R-2X v krásném a plně funkčním stavu se skvělým zvukovým projevem. Specifikace: Model: Receiver R-2X - JVC - Victor Company of Japan, AM 520–1610 kHz, 522–1602 kHz pro k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
HiFi mikrosystém Panasonic
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Druh HiFi: mikrosystém Celkový výkon RMS (W): 120 Přehrávaná média: CD; CD-R; CD-RW; USB flash disk Přehrávané formáty: MP3 Vlnový rozsah: FM Počet p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 600
 Kč
Sony XDR-S60DBPW DAB / DAB+ / FM s RDS
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zanovni radio Sony-puvodni cena 3400Kč Hraje krásně,je jako nové. DAB / DAB+ / tuner FM – Digitální rádio DAB/DAB+ (pásmo III) se širokou nabídkou stanic a velkým množstvím předvoleb do začátku Design v retro stylu – Vychutnejte si originální klasický design doma nebo venku Kvalita zvuku – Digitální signál se skvělým zvukem v kvalitě Sony, díky níž se můžete těšit na poslech bez rušení Přenosnost – Kompaktní stylový design vám umožní brát své rádio, kam chcete – můžete jej používat v interiéru, ale také venku na cestách Barevné provedení – K dispozici ve třech barevných provedeních: černé, bílé, červené Displej LCD – Informace o programu rádia DAB+/DAB získáte během procházení čtyřřádkového displeje LCD Předvolby stanic – Snadný přístup k oblíbeným stanicím pomocí 5 předvoleb FM+ a 5 předvoleb AM Časovač vypnutí a hodiny – Nastavte digitální rádio tak, aby se vypnulo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
Reprobox Fenton FT215LED aktivní / 800W
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
2x 15 aktivní 800W řečnický systém s LED osvětlením basových reproduktorů. Zabudovaný MP3 přehrávač, Bluetooth přijímač, USB port a SD/MMC slot, linkový vstup a výstup RCA, mikrofonní vstup Jack 6,3 mm. Vlastní regulace hlasitosti s Echo efektem, kytarový vstup Jack 6,3 mm s vlastní regulací úrovně signálu. 2-pásmové korekce, regulace výstupní hlasitosti systému. 2 x bez... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Reprobox Fenton FT215LED aktivní / 800W
Před 2 dny - SBAZAR
2x 15 aktivní 800W řečnický systém s LED osvětlením basových reproduktorů. Zabudovaný MP3 přehrávač, Bluetooth přijímač, USB port a SD/MMC slot, linkový vstup a výstup RCA, mikrofonní vstup Jack 6,3 mm. Vlastní regulace hlasitosti s Echo efektem, kytarový vstup Jack 6,3 mm s vlastní regulací úrovně signálu. 2-pásmové korekce, regulace výstupní hlasitosti systému. 2 x be... (více v detailu)
4 500
 Kč
SONY SRS-Z50 White
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám tyto aktivní reproduktory bílé barvy, vše funguje jak má. Původní cena cca 1100,. Další dotazy rad zodpovím emailem, Prosím jen osobní odběr s platbou na místě. Děkuji za nabídky. Popis: Skvělé a kompaktní stereo reproduktory střední velikosti vhodné ozvučení notebooku i počítače. I přes své malé rozměry jsou schopny nabídnout kva... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Mini Hi-Fi System Sony
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi zachovalý výkonný Mini Hi-Fi Component System Sony MHC-RG222 ve stříbrno černém barevném provedení včetně třípásmových reprosoustav se dřevěnou ozvučnicí s basreflexem, AM antény a dálkového ovládání. CD přehrávač má již slabý laser a zvuk občas přeskočí (karuselová mechanika je funkční). - výkon 2 x 65 W do 6 ohmů (RMS) - clock/timer/sleep - basy/výšk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Marshall Middleton nový zabalený reproduktor
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím zcela nový originálně zabalený reproduktor Marshall Middleton. Výdrž na jedno nabití až 20 hodin provozu. Ikonický Marshall design. Perfektní zvuk. ZÁKLADNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE Hmotnost 1800 g Celkový výkon RMS 60 W AUX-IN ano FM tuner ne Hlasový asistent ne Ovládání hlasitosti ano Reproduktor je originálně zabalený a nebyl nikdy použit. Bohužel se jedná o nevhodný dárek, který nebyl podložen nákup... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
IK Multimedia iLoud Micro Monitor - White Special Edition
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Reproduktory - aktivní, 2.0 o výkonu 50 W, frekvenční rozsah od 45 Hz do 22000 Hz, 3,5mm jack, RCA (cinch), Bluetooth • Pokročilé digitální řízení s 56bitovým DSP • Výkonný systém bi-amp třídy D (50 W RMS) • Vysoce kvalitní woofer a tweeter • IK Multimedia iLoud Micro Monitor lze díky kompaktním rozměrům umístit téměř kamkoliv • Bezdrátové Bluetooth připojení p... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Zonový Zesilovač 5 zón - rozhlas , Dexon JPA 1243 prodám
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zonový Zesilovač 5 zón - Dexon JPA 1243 prodám - 28.7. - 07:05 minimálně použité - výkon 240 W rms / 100 V s možným rozšířením na 960 W rms pomocí dalšího ext. zesilovače . původní cena 32000,- , stáří 2 roky. - 5 zón s vlastním nastavením hlasitosti, s možným rozšířením na 20 pomocí spec. expandéru - 2 vstupy Mic konektorem Jack 6,3 nesym., odděleně nastavitelná hlasitost, vstupní impedance 600 Ohm, citlivost 10 mV - 1 vstup Aux stereo, konektory RCA Cinch, citlivost 0,775 V = 0 dBm, vstupní impedance 10 kOhm - 1 vstup Emc stereo, konektory RCA Cinch, pro připojení emergenčního signálu (nejvyšší priorita) - vestavěný digitální modul přehrávače Mp3 souborů z USB (Flash paměti), podpora 2 GB - vestavěný DVD přehrávač s podporou Mp3, CD, VCD, DVD s volbou typu přehrávání a opakování - vestavěný tuner s rozsahy AM 522 - 1611 kHz, FM 87 - 108 MHz - vestavěný plánovač pro 99 událostí s možností kopírování naplánovaných událostí. Událost = den + čas + jaký zdroj vybrat + jak přehrát + co př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 500
 Kč
NOVÝ - REPRO - AKAI ABTS-21H
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
NOVÝ, pouze rozbalený Bluetooth verze -5.0 Přenosový výkon kanálu BT -2dbm Napětí baterie -3,7 V, 1500 mAh Typ baterie - lithium-iontová RMS výkon -6,5 W FM rádio -87,5-108Mhz Sloty USB -1 AUX-IN Počet ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Repro FENDA R27BT 2,0
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Reproduktory nevyužity, slušně hrají,záruka Konfigurace reprosoustavy: 2.0 Typ použití: standardní Typ připojení: Bluetooth; Jack 3.5 mm; optický Sluchátkový výstup: ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 400
 Kč
Gramofon Soundmaster PL196H
Před 10 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Gramofon - retro design, s reproduktory, s krytem, rychlost 33,3, 45 a 78 otáček za minutu, přímý náhon, rovné raménko, rádio, hmotnost 1,7 kg, rozměry 150 × 325 × 295 mm (V׊×H), černá a hnědá barva Chcete si udělat radost poslechem nesmrtelných desek a vžít se do nezaměnitelné atmosféry spojené s čistým zvukem? Pak oceníte retro gramofon Soundmaster. Výrobce vsadil na retro gramofon, který nadchne každou vaší návštěvu. Gramofon má ve výbavě vestavěné reproduktory a zesilovač, ihned po rozbalení jej stačí zapojit a spustit. O pohon tohoto modelu se středový motor, jehož výhodou je přesné řízení otáček se zanedbatelnou odchylkou v rychlosti. Díky své přesnosti jej vyhledávají také nahrávací studia. Manuální gramofon Soundmaste... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 600
 Kč
Radiopřijímač s USB/MP3 Sencor SRD 220 WOR
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nepoužitý přenosný digitální PLL FM radiopřijímač s USB/micro SD přehrávačem Tento kompaktní a přenosný digitální PLL FM radiopřijímač je skvělou volbou pro všechny milovníky hudby a rádia. Nabízí mnoho praktických funkcí: PLL FM rádio s frekvenčním rozsahem 87,5 až 108 MHz 30 předvoleb pro rychlé naladění vašich oblíbených stanic FM teleskopická anténa pro lepší příjem signálu USB konektor a slot na micro SD kartu pro p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
HITACHI MH-907H FM stereo adaptér, KH-907H FM/AM rádio
Před 10 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám HITACHI MH-907H FM MULTIPLEX STEREO ADAPTOR - KH-907H FM/AM 4-Band Radio Receiver Japan - výroba cca r. 1965 - přenosný radiopřijímač a stereo ada... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Noční radiobudík s USB nabíječkou, Bluetooth reproduktor, QI
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím vícero budíků v ruźných barevných provedeních, černá, šedá, bílá. Budík podporuje, rádio, bedrátové nabíjení, bluetooth. Reproduktory mají plný zvuk prostorový zvuk. ✔️ NABÍJEJTE, KDYŽ SPÍTE: Vyslechli jsme vaši zpětnou vazbu a díky této nové edici jsme zlepšili kvalitu zvuku a ztlumili displej. S Dawn Radio Alarm Clock není nutné nabíjet vaše chytrá zařízení mimo vaši postel - vestavěná podložka pro bezdrátové nabíjení QI je kompatibilní se všemi telefony s podporou Qi, takže můžete své zařízení položit nahoře a snadno se nabíjet bez kabelů. . Má také 1A USB port, který je vhodný pro snadné napájení přídavného zařízení, jako je druhý telefon nebo powerbanka ✔️ WAKE UP HAPPY: Funkce duálního budíku vám umožňuje nastavit dva různé časy buzení, abyste se ujistili, že nikdy nepřijdete pozdě do práce. Dokonce se můžete vzbudit svou oblíbenou FM stanicí v jinou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
MINI HI-FI SYSTÉM PHILIPS PÁRTY STROJ
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodávám tyto bedny Philips specifikace: Druh HiFi: minisystém Počet repro HiFi: 2.0 Typ diskové mechaniky: horní vkládání Kazetová mechanika: NE Celkový výkon RMS (W): 300 Ekvalizér: ANO Zvýraznění basů: ANO Přehrávan... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
OTOFIX IM1 - NEJLEPŠÍ CENA
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Detailní popis produktu Heureka 16/9/2024 24 700 Kč Kódování klíčů a imobilizéru Přístroj Otofix IM1 je všestranou diagnostikou značky Otofix, která spadá pod výrobce Autel. Nabízí kompletní diagnostiku všech jednotek u většiny vozů evropských, asijských i amerických značek ve spojení s pokročilými servisními funkcemi, které jsou běžně dostupné jen u několikanásobně dražších diagnostik. Narozdíl od levných univerzálních přístrojů se neomezuje jen na diagnostiku v rámci standardu OBD-II. Otofix IM1 podporuje i starší vozy (OBD-I) a také většinu jednotek, nejen motor. Umí vyčíst readiness kód, resetovat servisní intervaly, diagnostikovat a regenerovat DPF, provádět základní nastavení škrtící klapky, resetovat adaptace automatické převodovky, diagnostiku TPMS, registrovat baterii, provádět kódování vstřikovačů, pokročilé kódování klíčů a dálkových ovladačů a mnoho dalších servisních funkcí. Dále disponuje průvodcem pro aktivaci vybraných funkcí u koncernu VAG a umožňuje provádět ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 500
 Kč
Radiopřijímač s CD Sencor SPT 5800 Záruka 6 Měsicu
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Radiopřijímač s CD Sencor SPT 5800 černý Záruka 6 Měsicu Radiopřijímač, CD/-R/-RW, USB, Bl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio