DJI Pocket 2 Creator Combo + příslušenství

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Outdoorová kamera , černá barva, USB-C rozhraní, slot na microSD karty, max. rozlišení 4K, optický ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč

Podobné inzeráty

DJI POCKET 2 Creator Combo + další příslušenství
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám DJI POCKET 2 Creator Combo + příslušenství. Jedná se o různé nabíjecí kolébky, mešové pouzdro, širokoúhlou čočku, kolíbka s upevněním na stativ, OSMO POCKET - Wireless Modul a konečně originální podvodní p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 500
 Kč
DJI Osmo Pocket
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi zřídka používanou kamerku DJI Osmo Pocket - tudíž baterie a kamerka jsou v perfektním stavu. Pocket nabízí plynulé 3osé stabilizování obrazu, díky čemuž získáte profesionálně vyhlížející záběry bez otřesů. Pomocí aplikaci DJI můžete kamerku připojit přes USB-C nebo Apple Lightning pro detailnější nastavení. Lze během i natáčet. Součástí prodeje je všechno, co je na posledním obrázku - tzn. Samsung 128 GB SD, Rollei Osmo Pocket Starter kit (mini tripod, držátko na helmu) a samozřejmě kamera ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 900
 Kč
DJI POCKET 2 Creator Combo + další příslušenství
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám DJI POCKET 2 Creator Combo + příslušenství. Jedná se o různé nabíjecí kolébky, mešové pouzdro, širokoúhlou čočku, kolíbka s upevněním na stativ, OSMO POCKET - Wireless Modul a konečně originální podvodní ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 500
 Kč
Nová kamera + stabilizátor, DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová, nepoužitá, nerozbalená (originálně zabalená) kamera se stabilizátorem DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Cena na e-shopech za cca 17000,-Kč... Dnes na Heuréce TOP 4 Záruka bohužel není (není paragon), vykompenzováno cenou... Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám problém zaslat balíkovnou nebo zásilkovnou... V ČR za 100,-Kč (platba ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
DJI Osmo pocket
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Potřebujete spolehlivého parťáka na cesty i každodenní natáčení? Nový stabilizátor s kamerou DJI Osmo Pocket se vejde do náprsní kap... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Dji osmo action 3 adventure combo
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám akční kamerku dji osmo action 3 + příslušenství 3x baterie, nabíjecí stanice, selfie tyč, držák na stativ, ochranný kryt, stativ moza a lepící dr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) fly more combo + dji care do 10.4.25
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dron je v perfektním stavu, bez poškození a škrábanců.Mohu předvést funkčnost. Příslušenství: -2 baterie navíc (dohoromady 3) -Přenosný pevný kukřík (dron bude v kufříku odolný proti narazům a dešti) -Pamětová karta - kingston 256 gb canvas go plus -Náhradní vrtule -usb kabel -Šroubováček na výměnu vrtulí -DJI C... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 490
 Kč
Mikrofóny DJI Pocket 2 Wireless Microphone Transmitter
- v prípade záujmu píšte na mail: jan56sk@azet.sk (tel.čís. vymyslené) - cena je 25€ za 1 kus, 40€ za 2 kusy, 55€ za tri kusy. Osobný odber v Nitre alebo zaslanie Packetou. Predávam aj inú techniku, drony a ich dopl... (více v detailu)
akční kamera DJI Osmo Action 4 adventure combo
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní kameru DJI Osmo Action 4 v balení Adventure combo (navíc battery box se d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 900
 Kč
DJI Osmo Action 4 - Adventure Combo
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím na prodej párkrát použitou, přesto ve 100% stavu, akční kameru DJI Osmo Action 4 s bohatým příslušenstvím v rámci balíčku Adventure Combo. Ke kameře dostanete: - rychlonabíječku na 3 baterie - 3 originální baterie - ruční roztahovací selfie tyč ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 990
 Kč
Dron DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) šedý
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Dron DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) šedý s kompletním vybavením viz foto. Dron je v naprostém pořádku je jako nový,akorát jsem koupil jiný.Létal jsem s ním párkrát.Preferuji osobní převzetí maximálně dobírka s pojištěním balíku. Klíčové vlastnosti: Podpora 4K/60fps HDR videí Krásně lehké t... (více v detailu)
Středočeský kraj
26 500
 Kč
Videokamera Sony FDR-AX43 A černá
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám plně funkční digitální kameru včetně nabíječky, návodu, brašny a karty. Popis produktu digitální kamera • snímač CMOS Exmor R • rozlišení foto: 16,6 Mpx • max. rozlišení videa: 4K • objektiv ZEISS Vario-Sonnar T* • 20× optický zoom • 250× digitální zoom • optická stabilizace • integrovaný mikr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 500
 Kč
DJI Mini 3 Fly More Combo /perfektní stav/ + heliport
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji dron DJI Mini 3 Fly More Combo ve výborném stavu. Tento dron je ideální pro všechny, kdo hledají kompaktní a výkonný nástroj pro letecké fotografování a natáčení videí. Technické specifikace: - Hmotnost: 249 g (registrace není vyžadována ve většině zemí) - Maximální doba letu: Až 38 minut na jednu baterii - Maximální dosah ovládání: 10 km (s funkcí přenosu obrazu 720p) - Kamera: 1/1.3" CMOS snímač, f/1.7 - Rozlišení fotografií: 12 MP - Video rozlišení: 4K HDR, 2.7K při 30fps, Full HD 1080p při 60fps - Stabilizace: 3osý gimbal - Podporovan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
DJI AIR 3 FLY MORE COMBO + PŘÍSLUŠENSTVÍ
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám tento dron v perfektním stavu z důvodu nevyužití. Je rok starý (ještě rok v záruce) a málo létaný, s originální krabicí. K dronu je hodně příslušenství jako pevný kufr vhodný pro cestování v ceně 2500, sada ND filtrů v hodnotě 3000, popruh na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
33 000
 Kč
Dron DJI AIR 2S FLY MORE COMBO + RC PRO OVLADAC
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodam dron dji air 2s fly more combo ve vybornem stavu. Malo letany,pouzivan jen v peknem pocasi. Nehavarovany. Kompletni ba... (více v detailu)
Pardubický kraj
36 000
 Kč
Mikrofóny DJI Pocket 2 Wireless Microphone Transmitter
- v prípade záujmu píšte na mail: jan56sk@azet.sk (tel.čís. vymyslené) - cena je 25€ za 1 kus, 40€ za 2 kusy, 55€ za tri kusy. Osobný odber v Nitre alebo zaslanie Packetou. Predávam aj inú techniku, drony a ich dopl... (více v detailu)
600
 Kč
Dji Mini 3 Pro Fly More Combo
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám používaný dron Dji Mini 3 Pro Fly More Combo. Součást balení jsou 4 baterie (standartně jsou 3). Dron nepoškozen, Baterie... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 500
 Kč
DJI mini 2 Fly more combo
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám dron DJI mini 2 4K s bohatým příslušenstvím (fly more combo). Dron využíván výjimečně, avšak baterie se vždy dobíjeli, aby nezůstali dlouho v nenabitém stavbu a nedošlo k jejich degradaci. Celkově tedy velmi pěkný stav, bez jakéhokoliv poškození. Nádherné fotky a videa s možností natáčení ve 4K. Příslušenství: 3x bat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Dron DJI Mavic 2 ZOOM servis, údržba + repase baterií
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám DJI Mavic 2 ZOOM + nabízím opravy dronů. Máte poškozený dron DJI nebo DJI baterii?Specializujeme se na opravy DJI dronů a baterií. Pokud máte dron DJI mini, Mini 2, Mini 3, Mini 3pro, Mini 4pro, Mavic Air, Mavic Air 2, Air 3, Mavic Pro, Mavic 2, Mavic 2 enterprise, Mavic 3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
DJI mavic 3 cine combo + freewell filtry
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám minimálně používaný dji mavic 3 cine combo (včetně krabice, batohu a komplet balení) + navíc polarizační ND filt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Blackmagic Pocket 4k, objektiv, gimbál - set pro natáčení
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kompletní set připravený pro natáčení. Vhodné pro cestovatelský typ filmování. Kamera Blackmagic Pocket Cinema 4K s objektivem Lumix G 12-35mm a stabilizátor Moza Air 2S + mikroport Sennheiser AVX. Vše je plně funkční, prodávám čistě z toho důvodu, že teď nenatáčím, tak pro techniku nemám využití. Cena při koupi zvlášť: Gimbál Gudsen Moza Air 2S s originálním kufříkem: 4 000 Kč Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K + klec Smallrig, 4x baterky Newell Plus a 2x128GB Sandisk karty v ceně za 20 000 Kč Objektiv Lumix G: 18 000 Kč Sennheiser AVX-ME2 set – mikroport pro rozhovory: 8 000 Kč Cena při koupi celého setu: 45 000 Kč Možnost předání v Praze nebo Zásilkovnou po ČR. V případě zájmu pište na petr.smelik@protonm... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
DJI AIR 2s Fly More Combo
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím DJI AIR 2s Fly More Combo. Samotný dron je zcela nový (vyměněn kus za kus v rámci servisu v říjnu 2024 - lze prokázat servisním protokolem). K tomu je kompletní vybavení, tj. 3 baterie, ovladač, ND filtr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
DJI F450 + Graupner MX12 HoTT - FPV combo
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dron DJI F450 konfigurace: NAZA-M Lite Transmitter Tx Fat Shark 250mW 5.8GHz (FPV) Receiver GR-12 HoTT GPS /VARIO Module Graupner HoTT 2.4 Boscam HD19 1080P camera ---- Vysílač Graupner MX12 HoTT 2.4GHz/6CH Wireless AVReceiver RX5822 5.6GHz-5.95GHz 32CH Anténa FatShark LCD monitor 5” + Receiver GR-12 HoTT + GPS /VARIO Module Graupner HoTT 2.4 + nabí... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Nikon Coolpix L840 - výklopný displej
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím na prodej Nikon Coolpix L840 Pěkný fotoaparát co dokáže parádní fotky za každé situace Parametry: Typ senzoru 1/2,3" CMOS BSI Rozlišení celkové/efektivní 16,76 MPx / 16,0 MPx Video a audiozáznam 1920x1080 px @ 15fps (zrychlené video), 640x480 px @ 120fps (zpomalené video), stereo zvuk Ohnisková vzdálenost (skutečná) 4 - 152 mm Ohnisková vzdálenost (přepočet) 22,5 - 855 mm Světelnost objektivu F3,0 - F6,5 Clona F3,0 - F6 (wide), F6,5-F13 (tele), pomocí ND filtru Zoom 38x (optický), 4x (digitální) Automatické ostření ostření na obličej manuální volba 99 zaostřovacích polí, střední zaostřovací pole, sledování objektu, zaostřování s ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 990
 Kč
NOVÁ GoPro Hero 11 Creator Edition
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou nerozbalenou akční kameru Gopro hero 11 creator edition Stav jako na fotkách, akorát neotevřené Rozlišení 5,3K s 60 snímky za vteřinu Creator Edition obsahující bateriový grip, Media Mod a voděodolné LED světlo Pokročilá stabilizace HyperSmooth 5.0 Vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto