B&W DM602.5 S3 reproduktory reprosoustava audio video

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji uvedena reprosoustava kosmeticky viz.foto Podlahové reprosoustavy řady 600 Série 3 jsou nyní obohaceny o výchozí model DM 602.5 S3. Jedná se o dvoupásmovou reprosoustavu se středobasovým reproduktorem podobným modelu DM 601 S3. Se svým mohutnějším projevem se výborně hodí do menších sestav ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 500
 Kč

Podobné inzeráty

Focal Chorus Reprosoustava Reproduktory domaci kino audio A
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji uvedena soustava ve velmi dobrem stavu. Masivni basy. P... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
reproduktory Bowers & Wilkins M1 + stojany B&W M1 stand
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám designový set reprodutorů B&W M1 ve stříbrné barvě vč. originál stojanů M1 Stand. Bowers & Wilkins M1 je velmi oblíbená reprosoustava, kterou lze použít jako efektovou reprosoustavu pro systémy domácího kina. Podlahový stojan určený pod reprosoustavy M1 . Je navržen tak, aby vyzdvihl reprosoustavy M1 do ideální úrovně vůči sedícímu posluchači. Samozřejmostí je propracovaný design odpovídající těmto reprosoustavám (stojan je dutý pro audiokabeláž). Technické parametry reproduktorů: Popis: 2-pásmová reprosoustava Měniče: 1x... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 900
 Kč
Reprosoustavy Visaton
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam doma vyrobene reprosoustavy (par) osazene reproduktory Visaton 2xW130S + 1xG20SC. Reprosoustavy maji presne odladenou vyhybku na miru! viz prilozene grafy. Parametry: Impedance 4R (minimum nepada pod 3,5R@46Hz diky kompenzaci impedance na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
B&w Bowers & Wilkins
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Větší ze dvou sloupových reprosoustav řady 700, plně 3-pásmová 703, používá takzvaný Fixed Suspension Transducer (FST) reproduktor určený specielně pro středy. Kombinace jeho membrány z tkaného Kevlaru® a mechanicky pevného provedení krajního závěsu, umožňuje měniči reprodukovat nejjemnější detaily v signálu. Dva basové reproduktory s tuhou papíro/Kevlarovou® membránou, zpevněnou díky unikátní, tkzv. “Houbovité” konstrukci, pracují paralelně a společně s Flowport laděným bassreflexem se starají o všechny basové frekvence. Výškový repro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Americké sloupové reprosoustavy REVEL CONCERTA2 F36
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím sloupové reprosoustavy americké renomované firmy REVEL model CONCERTA 2 F36 v bílém vysokém lesku. Konstrukci tvarované skříně tvoří vroubkované stěny z 19 mm silné MDF, vyztužené třemi výztuhami ve tvaru osmičky. Dva specificky laděné bassreflexové nátrubky mají vyústění na zadní stěně nad zlacenými šroubovacími reproduktorovými terminály které bez problémů umožňují připojení 4 mm holého vodiče, banánků i vidliček. Dvě a půl pásma znamená, že každému z basových reproduktorů jsou přiřazeny mírně odlišné úkoly. Zatímco spodní reproduktory jsou vyhrazeny pouze pro basy, horní z trojice sice začíná na stejné nejnižší frekvenci, ale jeho horní dělící kmitočet zasahuje až do vyšších frekvencí, kde přebírá pásmo výškový reproduktor. Dělící kmitočet výhybky je optimálně vypočítán na 600 Hz a 1,8 kHz. Zvukově přesahují Revel F36 jednoznačně svoji cenovou kategorii a vyznávají audiofilské hodnoty. Prezentují neutrální zvuk s vyjímečnou čistotou a netušeným množstvím detailů. S ohledem ... (více v detailu)
Liberecký kraj
49 990
 Kč
Reprosoustavy Norsk Audio Baltic 30
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dvoupásmové reprosoustavy se zadním bassreflexem. Impozantní bas a jasné výšky, které lezou z těchto bedýnek, je něco neslýchaného. Není se čemu divit, protože je vyrobili v Lotyšského závodu VEF RRR Radioteh... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 390
 Kč
Reproduktory sloupové - Monitor Audio Monitor 200 White
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Štíhlé sloupové reproduktory Monitor 200 poskytují ohromující zvuk v malých a středně velkých místnostech. Jsou vybaveny dvěma 5,5" měniči MMP II, které poskytují silné a úderné basové linky a 1" černým kupolovým výškovým reproduktorem C-CAM. * Výkon (RMS): 120 W * 2.5-pásmová podlahová reprosoustava s bassreflexem, * Středobasový / basový měnič: 1 x 51/2” MMP II bass mid-r... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 900
 Kč
DYNAUDIO EMIT 20, dánské 2-pásmové regálové reprosoustavy
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím nové dvoupásmové regálové reprosoustavy Dynaudio Emit 20 v odstínu ořžech, černý i bílý mat, využívající technologie odvozené z vyšších firemních sérií Confidence, Contour a Evoke. Jsou ideální pro menší až středně velké místnosti. Použitý 18cm středobasový měnič je odvozen z Esotec + z úspěšné série Evoke. Jeho systém dvojitých magnetů poskytuje lepší řízení pohybu a citlivost, což znamená, že při nižších frekvencích nabízí vylepšenou frekvenční odezvu a dynamiku, při zachování křišťálově čisté reprodukce středního pásma. Výškový reproduktor Cerotar vybavený vnitřní kopulkou Hexis je ten samý, který najdete v reproduktorové řadě Evoke. Jako základ... (více v detailu)
Liberecký kraj
19 990
 Kč
Reproduktory Monitor Audio Bronze 2, 8 Ohm
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
What Hi-Fi? Awards 2018 winner. The Bronze 2s are stunning standmounters Perfectni stav! Díky důkladnému seznamu úprav je tato zcela nová edice řady Bronze ve srovnání s předchůdci podstatně dokonalejší. Nově navržené reproduktory, zdokonalený povrch skříní, robustnější konstrukce ozvučnic a zcela přepracovaná výhybka slibují zvuk, který předčí konkurenci ze stejné cenové kategorie. Výškový reproduktor díky své unikátní konstrukci poskytuje jemné výšky, přičemž tvar ozvučnice zajistí jejich mnohastranné šíření. Přidejme bohaté a pevné basy s přir... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
Sloupové 3-pásmové reprosoustavy MONITOR AUDIO SILVER 500 7G
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím anglické sloupové 3-pásmové reproduktory MONITOR AUDIO Silver 500 7. generace Perfektní výkon nejnovějších měničů s kovovou membránou a technologií Rigid Surface Technology II doplňuje rafinovaný a decentní vzhled skříní reproduktorů. Nová řada poskytuje ještě přesnější přednes s menším zvukovým zkreslením než předchozí modely. Vyznačuje se: • Inovativní a nekompromisní konstrukce • Vysoce kvalitní povrchová úprava včetně dýh ze skutečného dřeva • Revidovaná a aktualizovaná technologie měniče C-CAM • Specializované modely domácího kina, včetně Dolby Atmos® • Magnetické mřížky ze specializovaného materiálu • Rozsáhlý výběr modelů jak na podlahu, tak na stojan • Navrženo a zkonstruováno ve Velké Británii Silver 7G je plná detailů, které jste nikdy předtím neslyšeli. Díky kombinaci lehkých kovů a keramiky ve výškových reproduktorech C-CAM, dokáží reproduktory poskytnout čistý a komplexní zvuk, který se vám doma dostane jen málokdy. Největší model podlahových reproduktorů Silver 50... (více v detailu)
Liberecký kraj
49 990
 Kč
Reprosoustavy Norsk Audio Baltic 30
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dvoupásmové reprosoustavy se zadním bassreflexem. Impozantní bas a jasné výšky, které lezou z těchto bedýnek, je něco neslýchaného. Není se čemu divit, protože je vyrobili v Lotyšského závodu VEF RRR Radiotehnika (Riga), pod ktero... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 590
 Kč
Supraphon RK 5 reprosoustavy - reproduktory Tesla ARE 567
Před 20 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám reprosoustavy Supraphon RK 5. Osazeno reproduktory Tesla ARE 567. Vzhled, funkčnost - zvuk a další informace viz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
reprosoustava reproduktory Sony SS-A507
Nabízím krásně zachovalou velikou třípásmovou reprosoustavu SONY. Nikde škrábaneček, nikde zatrhlá nitka, stav expedice z fabriky, impedance 6 ohmů, hudební výkon 100W, sinusový neuveden, všech... (více v detailu)
2 490
 Kč
Reproduktor TESLA ARE 667 - Reprosoustava TESLA 1PF 06884
Před 62 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Reproduktor TESLA ARE 667 - Reprosoustava TESLA 1PF 06884. Vzhled a funkčnost viz komentované video ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
749
 Kč
Prodám Reprosoustavy Polk Audio T15
Před 131 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám Reprosoustavy Polk Audio T15. Regálová 2pásmová reprosoustava Polk T15 díky své univerzálnosti zaručeně učiní dojem. Sestrojeny jsou s patentovanou technologií Dynamic Balance a jejich posláním je zesílit záži... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 600
 Kč
Fyne Audio F502SP -reprosoustavy piano gloss black
Před 177 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám tyto výborně hrající sloupové reprosoustavy včetně kompletního originálního balení. Výborný stav. Původní cena: 134 000 Kč / Nyní: 89 000 Kč Speciální limitovaná výroba ve Velké Británii, využívající prvky F700 série (měniče, výhybku, podstavec) v kombinaci kabinetu F500 série, tento unikátní model je vhodný do středních a větších prostor, poctivá konstrukce kabinetu 2 pásmové podlahové reprosoustavy F502SP má spodní bass-reflexový port zakončený r... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 000
 Kč
Reprosoustavy Audio Engine 5 - pasivní
Před 187 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám vynikající 2 pásmové regálové reprobedny Audioengine 5 - upraveno na PASIVNÍ reprosoustavy !!!!! Příkon: 50W sinus Impedance: 4 Ohm Citlivost: 92db Frekvenční rozsah... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 300
 Kč
Max Audio Max Vynikající zakázkové reprosoustavy
Před 915 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám tyto velmi zajímavé a výborně hrající zakázkové sloupové reprosoustavy z dílny Maxima Langera. Vynikající podání i té nejnižší basové složky. Rozměry(V x... (více v detailu)
Středočeský kraj
79 000
 Kč
Bowers and Wilkins B&W DM604 S3
Třípásmové reprosoustavy s předním bassreflexem. Zvukově velmi slušné reprosoustavy s dostatečnou basovou rezervou. Zvukový projev je přesný, přirozený bez zbytečně ostrých výškových kontur, středové pásmo je přiměřené a basy odpovídající objemu, avšak nedominující. Pozn. jeden ze spodních zadních rohů jedné ze skříní má lehce odřenou povrchovou folii. System type 3-way Enclosure type Bass-reflex Frequency response 3dB 39 - 22000 Hz Nominal impedance 8 Ohm Amplifier Requirements 25 - 200 W ... (více v detailu)
19 990
 Kč
Reprosoustavy Norsk Audio Baltic 30
Před 183 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dvoupásmové reprosoustavy se zadním bassreflexem. Impozantní bas a jasné výšky, které lezou z těchto bedýnek, je něco neslýchaného. Není se čemu divit, protože je vyrobili v Lotyšského závodu VEF RRR Radiotehnika (Riga), pod kte... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 290
 Kč
Středový reproduktor - reprosoustavy ORION HS 280, HS 500
Před 191 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodáme středový reproduktor Orion. Originální osazení pro reprosoustavy ORION RUMBA HS 280 a ORION HS 500. Vzhled a funkčno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Magnat Quantum 553 regálová reprosoustava reproduktory
Před 921 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Inovovaný cenově velmi dostupný model z nové řady Quantum 550, který skvěle nahradí legendární model Quantum 500 především díky své výborné kvalitě. Reproduktory jsou minimálně hrané ve stavu nových. Zdarma přidám 2x 4m kvalitní měděný repro kabel o průměru 5mm. 2-pásmová regálová repro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Reproduktorová Výhybka pro Reprosoustavy TESLA 1PF 067 71
Před 408 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Reproduktorová Výhybka pro Reprosoustavy TESLA 1PF 067 71. Určeno pro osazení Tesla ARN 8604 - ARZ 4604 - ARV 3604 - tj. totožné jako například v Tesla AR... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio