Podvodní pouzdro

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám podvodní pouzdro na kameru GoPro 4.
Pardubický kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Kamera DJI osmo X3 + velké příslušenství DJI
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám stabilizátor gimbal s kamerou X3 plus gimbal na mobily baterie pouzdro adaptér na kameru X5 spousta stativů přísavka a redukce držáčky viz foto. Po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999
 Kč
Kamera GoPro Hero 5Black
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kamera GoPro Hero 5Black. Nabíječka.Paměťová karta.Pouze volat.
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč
Feiyu Tech G6 - stabilizátor GoPro - wifi - Nové
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
100% Funkční - Nerozbaleno -------------------------------- Bez záručního dokladu ------------------------------ Feiyu Tech G6 stabilizátor GoPro s 3-osou stabilizací a wifi ------------------------------ První stabilizátor obrazu pro akční kamery s integrovanou Wifi a funkcemi propojení kamery se stabilizátorem, voděodolné provedení a dlouhá výdrž baterie. Aktuálně nejlepší stabilizátor pro Vaše GoPro 5, 6, 7 a s adaptérem nově i GoPro 8. -------------------------- Technické parametry... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
GoPro Hero 5 Black + příslušenství
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám: GoPro Hero 5 Black 2 baterie Voděodolné pouzdro Ochranný ráměček Mnoho dalších držáku https://www.svetiphonu.cz/gopro-hero5/?gad_source=1&gbraid=0AAAAAC7h9x5t0BR_QYMxY4dnVfRWaqaBt&gclid=CjwKCAjw9eO3BhBNEiwAoc0-jSJbPxzHI8Y08HLgQ3ys0Y4HBH21YHeUjUZOO6r5JNRsHqdf4uVIUBoC93AQAvD_BwE https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwi21s6ZtOiIAxVlpGgJHd0_LJIYABAkGgJ3Zg&ae=2&co=1&gclid=CjwKCAjw9eO3BhBNEiwAoc0-jTYO31YqKRucqUrCIubQjOXcAdt5z69mexh3grBhxQsSVBrWVxNbDBoCh5oQAvD_BwE&oh... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000
 Kč
Pouzdro na foťák
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám pouzdro na foťák. Nepoužívané, jako nové. Rozměr cca 9x12 cm. Přezka na opasek. Cena 100 Kč.
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Lanhiem Vodotěsné pouzdro na mobil IPX8
Před 1 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Lanhiem Vodotěsné pouzdro na mobil IPX8 Univerzální potápění Profesionální mobil Podvodní pouzdro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
GoPro Hero 10
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám akční kameru GoPro Hero 10. V ceně je i příslušenství: - Hrudní pás - Dvě náhradní baterie - Externí nabíječka pro 3 baterie - Dva nalepovací úchyty (n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 500
 Kč
Podvodni blesk a kufr
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
K prodeji výkonný, podvodní blesk Inon D-2000 INON diffuser Mléčně bílé zabarvení. (Rozšíří úhel záblesku a změkčí světlo a stíny) Optický kabel Inon - SSH Základna Foto kufr HPRC 2500 Všechny věci opečovávané, v bezvadném stavu. Mohu rozprodat jednotlivě, nebo v celku. Kabel novy 1.190 Kč nyni 600 Blesk novy 15 607,– Kč nyni 10.000 Kufr novy ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
GoPro Hero 11 - 4 origo baterie, nabijecka a pouzdro
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám GoPro Hero 11 Black se 4 bateriemi Enduro, nabíječkou, potápěčským pouzdrem (včetně dvířek pro lepší záznam zvuku např. na moto... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 499
 Kč
GoPro HERO12 s příslušenstvím a zárukou
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím akční kameru GoPro HERO 12 v záruce 1 rok včetně bohatého příslušenství, které se hodí na každou dovolenou. Cena zahrnuje: - akční kameru GoPro HERO 12 Black - paměťovou kartu 32GB - nová - 3x baterie Enduro - duální nabíječku - originální plovací držák GoPro The Handler - originální odolný obal do 60 metrů - 2x nalepovací držák - napájecí adaptér - cestovní box Běžná cena za nový tento set ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
GoPro Hero 6 s dálkovým ovladačem
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kamerku GoPro Hero 6 se dvěma baterkami, dálkovým ovladačem a bohatým příslušenstvím. Kamera již točí slušné 4K a stabilizace je taky n... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 500
 Kč
Nová kamera GoPro HERO 12 + příslušenství
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím akční kameru GoPro HERO 12 v záruce 1 rok včetně bohatého příslušenství, které se hodí na každou dovolenou. Cena zahrnuje: - akční kameru GoPro HERO 12 Black - paměťovou kartu 32GB - nová - 3x baterie Enduro - duální nabíječku - originální plovací držák GoPro The Handler - originální odolný obal do 60 metrů - 2x nalepovací držák - napájecí adaptér - cestovní box Běžná cena za nový tento se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 490
 Kč
Nová akční kamera GoPro Hero 10
Dobrý den, prodám úplně novou akční kameru GoPro Hero 10. Pořizoval jsem ji před pár měsíci jako externí kameru pro jeden projekt, který se ale nakonec nebude dál realizovat a GoPro 10 tak nevyužiji. Kamera je v originálním balení včetně ba... (více v detailu)
6 990
 Kč
GoPro baterie - 2ks
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Zachovalé baterie používané v GoPro 10 jednu zimní sezónu. GoPro Enduro Rechargeable Battery je vysoce výkonná lithium-iontová baterie navržená pro kamery GoPro HERO10 Black a HERO9 Black. Zde jsou klíčové vlastnosti této baterie: Klíčové vlastnosti: Kapacita: Baterie má kapacitu 1720mAh, což znamená, že poskytuje dlouhou životnost a umožňuje delší dobu nahrávání. Prodloužená doba nahrávání: Enduro baterie umožňuje prodloužit dobu nahrávání až o 40 % ve srovnání s standardními bateriemi. Výkon při nízkých teplotách: Je optimalizována pro výkon při teplotách až do -10 °C, což je ideální pro venkovní použití v chladných podmínkách. Rychlé nabíjení: Nabíjení baterie je o 13 % rychlejší ve srovnání s předchozími modely, což znamená, že ... (více v detailu)
Pardubický kraj
750
 Kč
GoPro příslušenství
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Originální GoPro příslušenství: 2x GoPro Removable Instrument Mounts (Odnímatelné držáky pro nástroje) (nové) GoPro the handler (rozbalený bez známek použ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
GoPro HERO 12 Black + příslušenství + záruka
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zdravím prodám zřídka používanou kameru GoPro Hero 12 (Black). Používaná zhruba půl roku. Součástí balení jsou: - 2 baterie Enduro, - vodotěsné pouzdro, -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 250
 Kč
Fotobrašny - Pouzdra
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím mix různých fotobrašen a pouzder pro fotoaparáty v použitém, avšak plně funkčním stavu. Sem tam je možné najít nějakou volnou nitku, případně jiné drobnosti odpovídající jejich stáří, ne však nic zásadního, jako jsou díry, prodřeniny nebo párající se švy. 1. Lowepro - plně funkční stav, lehké zaprášení, integrovaná pláštěnka (PRODÁNO) 2. Tamr... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Pouzdro pro kameru
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pouzdro pro kameru
Královéhradecký kraj
590
 Kč
Gopro Hero9
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám GoPro Hero 9 včetně příslušenství viz foto, předání možné Znojmo, Brno nebo zašlu
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
GoPro 11 mini
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
nerozbalené GoPro 11 mini, nové
Karlovarský kraj
4 500
 Kč
GoPro 11 mini
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
nerozbalené GoPro 11 mini, nové
Karlovarský kraj
4 500
 Kč
Insta360 X3 - záruka i pojištění proti poškození
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím 360° akční kameru Insta360 X3, která je v záruce do února 2026 a má zaplacené do února 2025 pojištění proti poškození se spolučastí cca. 30 EURO. Prodávám kvůli pořízení modelu X4. Ke kameře přidám: - originální nabíječku na 3 baterie - 2 originální baterie - paměťovou kartu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 990
 Kč
GoPro 11 mini
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Chtěl bych prodat nové GoPro 11 mini. Kupované v květnu 2024. Ke GoPru je všě příslušens... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
Feiyu Tech G6 Plus - stabilizátor GoPro - wifi
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
100% Funkční - Rozbaleno -------------------------------- Bez záručního dokladu ------------------------------ Feiyu Tech G6 Plus stabilizátor GoPro s 3-osou stabilizací a wifi ------------------------------- Můžete k němu připojit většinu fotoaparátů do 800g, sportovní kameru GoPro nebo většinu chytrých ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 600
 Kč
Prodám GoPro hero 5
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám GoPro hero 5 + 2 baterie a ochranný kryt s držátkem.
Pardubický kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto