Vibrátor pro Každého

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte vibrátor, který splní vaše očekávání? Na našem e-shopu máme široký sortiment vibrátorů – od jemných až po silné – které vám přinesou nezapomenutelné zážitky, již od 151 CZK. Projděte si naši nabídku a najděte ten pravý pro vás! Každý nákup = dárek zdarma! Objednejte si ještě ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Objevte náš e-shop s bohatým výběrem produktů pro potěšení
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáte produkty pro váš soukromý život, které kombinují kvalitu, bezpečnost a inovaci? Náš e-shop vám nabízí široký sortiment pro dospělé, včetně diskrétního doručení a speciálních dárků k ob... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pokladna dotykačka + příslušenství
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dotykačku včetně kasy Tysso(bez klíčku). Plně funkční používáno v kavárně, nyní bez využití. Pokud ještě nemáte licenci ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Zooy Ghost 12000
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dobíjitelné vape (vejpy) značky Zooy Ghost, které mají 12000 tahů (puff) • Všechny jsou zcela nové nepoužívané, zabalené v originál balení. • Vape obsahuje vestavěný displej na kterém vidíte stav baterie a množství liquidu který vám ještě zbývá. • Vape obsahuje 25 ml liquidu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380
 Kč
AEG ultrazvukové pero na odstraňování skvrn
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Pero je nové, nerozbalené. Naše ultrazvukové pero na odstraňování skvrn se zaměřuje na různé skvrny - od inkoustu po kávu - ošetřením oblečení ještě před jeho vypráním. Použijte na problémovou oblast. Nechte fungovat vodu a mycí prostředek... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 000
 Kč
1ks serverový zdroj TDPS-530BB - PLATÍ do SMAZÁNÍ
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím 1ks použitý serverový zdroj: DELTA ELECTRONICS - TDPS-530BB - 530W Max +12V / 35A a +5V / 22A. Funkční - 4x indikační led stavu zdroje. Spuštění zdroje "na stole" je možné spojením dvou drobnějších pinů v 16ti pinové matici na straně výstupního konektoru. Díky dvojici radiálních vent... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Systém na ochranu před únikem vody z potrubí RE.GUARD
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Jedná se o zařízení, které se nainstaluje za vodoměr a kontroluje průtok vody. Kromě toho, že máte přehled o hodinové a denní spotřebě vody, tak také kontroluje, že nemáte nadměrný odběr vody (prasklé potrubí) a nebo dlouhodobý malý únik vody (protíkající záchod apod.) K zařízení ještě dodám 2 hlásiče vody, které se umístí do míst, kde by se mohla objevit... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 900
 Kč
Android tv box 4K google Strong
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme nové televizní google boxy se systémem Android , které z vaší staré televize udělají chytrou televizi. Nabízíme ji s předinstalovanou TV,Iptv , sportovním obsahem a obsahem pro dospělé a v nabídce je také instalace velké Filmotéky která obsahuje všechny streamovací platformy pod jednou střechou jako (HBO , Apple tv , Netflix atd atd ...)včetně všech filmů ,novinek,kinonovinek s měsíčním předplatným pouze 84 kč. Takže žádné další platby za Hbo , Netflix nebo Disney a podobné streamovací společnosti již není nutné.. Jedná se o jednorázovou investici, která vám ušetří několik tisíc kč. ročně cca 13.500, + -jak u koho. Vše co potřebujete je dobrý přístup ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 250
 Kč
bluetooth audio
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
preferuji osobně, zásilkovna, balíkovna psát na email nebo volat Bluetooth EDR Podpora A2DP V1.2 Napájení: 5V DC Přenosová rychlost: 3 (Mbps) Přenosová vzdálenost: až 10m Režim napájení: USB-POWER Lze jej spárovat s jakýmkoli zařízením podporujícím technologii Bluetooth, jako je iPhone, iPad, iTouch, Samsung Galaxy, HTC a další zařízení Bezdrátové přehrávání: bez problémů s kabelovým připojením, prostřednictvím bezdrátového připojení a přenosu si uživatel může vychutnat ... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Epilátor Braun Silk epil 7
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
prodám epilator braun Silk epil 7. Epilator byl jednou vyzkoušený, bez záruky - vše zohledněno v ceně. Platba na účet předem. Osobní předání není možné - odesílám pouze přes zásilkovnu/českou poštu. Epilátor Silk-épil 7 Wet / Dry odstraňuje i ty nejkratší a nejjemnější chloupky dlouhé pouze 0,5 mm. 40 pinzet technologie Close-Grip od značky Braun zaručí mimořádný výkon a důkladné odstranění chloupků. Epilátor nemá přívodní šňůru, můžete ho proto používat jak nasucho, tak i ve sprše nebo vaně pro ještě šetrnější epilaci. Dodatečné vlastnosti : Výkyvná hlava Epilátor Silk-épil 7 Wet / Dry je vybaven pružnou hlavou, která se může vychýlit dopředu i dozadu až o 15 stupňů. To znamená, že se lépe přizpůsobí konturám těla pro větší komfort a maximální důkladnost. Tak je zaručeno, že epilátor zůstává v optimální poloze pro nejlepší výkon. Výstupky SoftLift® Výstupky SoftLift® efektivně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Xbox Game Pass Ultimate 2/4/7/13 měsíců - NEJLEPŠÍ CENA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
INZERÁT JE PLATNÝ DO SMAZÁNÍ Nabízím předplatné Xbox GamePass Ultimate za bezkonkurenční cenu ❗️ ❓ Proč nakupovat právě u nás ❓ ✅Ušetříme vám spoustu peněz(výpočty níže) ✅Máme nespočet spokojených zákazníků, kteří se k nám vracejí ✅Záruka po celou dobu předplatného samozřejmostí ✅Profesionální a přátelský přístup ✅Jsme online 24/7 ❗️ Informace ❗️ ✅Pro aktivaci NENÍ potřeba VPN ✅Aktivace je jednorázová - NENÍ třeba zadávat každý měsíc ✅Aktivace na VÁŠ OSOBNÍ ÚČET samozřejmostí ✅Předplatné můžete používat i na PC/TV pokud nevlastníte konzoli Xbox ❓ Co předplatné zahrnuje ❓ Game Pass Ultimate + Live Gold + EA Play Access ✅Přístup k více než 460 hrám pro Xbox ✅Přístup k více než 450 hrám pro PC ✅EA Play Access: přístup ke hrám EA pro Xbox/PC ✅Cloud ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
125
 Kč
NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka, 2r. záruka, JSME VELKOOBCHOD Tento kompaktní vysoušeč vzduchu vám bude velkým pomocníkem při vysoušení vlhkých místností, při sušení prádla, při boji s plísněmi, ve vytopených sklepech a jiných podobných místnostech se zvýšenou vlhkostí. Již při vlhkosti kolem 60 % dochází ke zvýšenému množení plísní a roztočů. Za optimální úroveň vlhkosti lze tedy považovat hranici 50 %, při které se vám bude ještě dobře dýchat a zároveň zlikvidujete i některé škodlivé mikroorganismy. Automatický odvlhčovač DOMO však zvládne snížit vlhkost až ke hranici 35-40 %, která je již nepříjemná pro plísně (ne však optimální pro dýchání). Využijte tedy odvlhčovač dle vašich potřeb a nastavte si požadovanou vlhkost na snadno ovladatelném LCD panelu. Při běhu přístroje dochází navíc k čištění prachu ze vzduchu díky vestavěnému omyvatelnému filtru. Základní parametry odvlhčovače: Typ odvlhčovače: kondenzační s kompresorem Velikost místnosti: až 75... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 890
 Kč
Detektor kovu Nokta Fors Core
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Práce s detektorem Core je na zvládnutí detektor velmi jednoduchý a tak s ním nebude mít problém nikdo. Stačí za... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 900
 Kč
NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO331L - 2r. ZÁRUKA
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO331L - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Vakuovačka s marinováním masa a balička potravin s integrovanou řezačkou v jednom se zásobníkem na fólii vám velmi usnadní a zpříjemní časté vakuování a zavařování potravin do sáčků i přípravu masa na grilovaní. V dodávaných silnostěnných fóliích vydrží vakuované potraviny až 5x déle čerstvé. Veškeré námi dodávané fólie do vakuovačky jsou z vysoce kvalitní fólie vyrobené ze silnostěnného materiálu bez obsahu škodlivých látek BPA. Dvojitý svár pak zajistí, aby se do zavařených sáčků nedostal žádný vzduch. Svou kvalitou jsou námi používané fólie vhodné i pro vaření Sous Vide. Jako nadstandardní součást balení dostanete k této vakuovačce i vakuovou nádobu ve které lze za použití programu pro marinování masa snadno marinovat maso před grilováním. Program pracuje plně automaticky na principu změn tlaku v nádobě po dobu pěti minut tak, aby se do masa vtlačilo co nejvíce chuti z marinády. Pro ještě lepší výsled... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 790
 Kč
Deramax®-Bird - Ultrazvukový plašič (odpuzovač) ptáků
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Deramax®-Bird - Ultrazvukový plašič (odpuzovač) ptáků Odpuzovač je nový a zabalený, 2 roky záruka, možnost zaslání přes Zasilkovnu. Skladem mám na prodej 4ks. Subultrazvukový plašič (odpuzovač) Deramax-Bird Přístroj Deramax-Bird je určen k využití jako plašič (odpuzovač) ptáků. Generuje specifické subultrazvukové signály, které jsou pro ptáky velmi nepříjemné, takže po krátkém čase chráněný prostor opouští a hledají si nové útočiště mimo prostor chráněný plašičem. V našich podmínkách je přístroj využitelný především jako plašič holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran, datlů, strakapoudů apod. Provoz přístroje je zcela ekologický bez využití chemických prostředků. Automatická změna kmitočtu i výkonu: Plašič Deramax-Bird disponuje automatickou změnou použitých subultrazvukových kmitočtů, které jsou optimalizovány pro daný druh škůdců. Současně dochází i k řízeným změnám ve výkonu plašiče. Koordinované změny kmitočtu a výkonu výrazně přispívají ke zvýšení účinnosti plašiče... (více v detailu)
Olomoucký kraj
950
 Kč
Hodinky apple watch 6
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Cena: 5000 Kč jsem ochotnej s cenou jit jeste dolů Nabízím k prodeji Apple Watch Series 6, které jsem zakoupil za 5600 Kč. Hodinky jsou v perfektním stavu, používal jsem je minimálně a většinu času ležely doma. Specifikace: Velikost: 46mm barva černá + jeden pásek navíc Sledování aktivity, srdečního te... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Automatická kulma na vlasy BaByliss
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kulmu na vlasy + žehličku na vlasy U nás Nevyužité. Cena 900 Kč Automatická kulma na vlasy BaByliss Curl Elegance 2663PE Automatická kulma na vlasy Babyliss Vám vytvoří perfektní a dlouhotrvajících vlny. Kulma je ideální pro stř... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Prodej bytu 2+kk 34 m² Silvi, Itálie
Silvi Marina, Abruzzo: nádherné městečko italského pobřeží. Nabízíme nedávno zrekonstruovaný Apartmán s nádherným výhledem na moře v jedné z nejkrásnějších přímořských lokalit na italském pobřeží Jaderského moře. Je vzdálen pouhých 15 km od letiště Pescara s přímými lety do Prahy a Krakova. Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji přízemní apartmán 1+kk o velikosti 34 m2 v prestižní rezidenci Green Marine. Tato nemovitost poskytuje dechberoucí výhled do překrásné palmové zahrady s přímým vstupem na pláž a prostornou terasu. Apartmán zahrnuje útulný obývací pokoj s manželskou postelí a kuchyňským koutem a koupelnu s oknem a sprchovým koutem. V tomto rezortu již bydlí jedná Česka rodina. Tato malebná obec je známá svými dlouhými písečnými plážemi a křišťálově čistým mořem. Silvi Marina nabízí ideální kombinaci relaxace a aktivit, od procházek po promenádě až po vodní sporty. Město je také bohaté na kulturní a gastronomické zážitky, díky čemuž je ideální destinací pro život nebo dovo... (více v detailu)
3 075 000
 Kč
Automatická řezačka papíru - Maturitní projekt
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, Mám zde na prodej svůj Maturitní projekt. Tento projekt byl ohodnocen přísným učitelem za výborné viz fotka. Celý projekt stál 3350 Kč, ale už mi doma leží půl roku a zavazí mi. Tudíž se ho chci zbavit a dávám ho na prodej za 3000 Kč k tomu přidám ZDARMA celou Maturitní dokumentaci a prezentace k projektu. ( Česká, Anglická ). Hlavní část je možné vytáhnout z krytu, tudíž pokud chcete mít vlastní kryt, je možné to celé z něj vytáhnout. V řezačce je dotykový naprogramovaný disp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
WD Red a Seagate Ironwolf 4TB
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám pevné disky WD Red a Seagate Ironwolf o velikosti 4TB. Využití do NAS a jiných síťových úložišť, které běží 24/7. Disky jsou plně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Poirot - kompletní série DVD
Před 7 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodávám seriál Hercule Poirot (podle předlohy A. Christie), který u nás na DVD vydávala společnost AmerCom. Jedná se o komplet toho, co tu AmerCom vydal!!! Celkem 51 DVD (DVD 1-44 = CZ dabing a titulky, DVD 45-51 = pouze české titulky) společně s doprovodnými informačními listy (celkem také 51 ks) - ke každému DVD náleží jeden informační list. Vše je č... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
1ks serverový zdroj TDPS-530BB - PLATÍ do SMAZÁNÍ
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím 1ks použitý serverový zdroj: DELTA ELECTRONICS - TDPS-530BB - 530W Max +12V / 35A a +5V / 22A. Funkční - 4x indikační led stavu zdroje. Spuštění zdroje "na stole" je možné spojením dvou drobnějších pinů v 16ti pinové matici na straně výstupního konektoru. Díky dvojici radiálních vent... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Nová nepoužitá taška Targus Notepac plus
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Popis Nová nepoužitá (jsem z ValMezu) Inzerát Platí do smazání, prosím SMS nebo WA, emaily z Bazos padaji do spamu :-( Že je naprostá většina notebooků křehkým zařízením snad není třeba zdůrazňovat. Pokud s notebookem kamkoliv cestujete, vždy je vhodné používat kvalitní brašny či batohy na notebook, které nejenže zvyšují pohodlí cestování s přenosným počítačem, ale především jej chrání před vnějšími vlivy, tedy před prachem, špínou, otlaky i případnými škrábanci. Navíc celou řadou odkládacích prostor umožňují snadný přenost dokumentů, instalačních disků, příslušenství typu myš či externí... (více v detailu)
Zlínský kraj
450
 Kč
Apple Watch 6 44mm Celular
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den Prodám svoje starší nevyuží apple watch, jsou ještě rok v záruce a plus jsou pojištěný proti rozbitý, krádeži. Záruka 11/11/25 v obchodě Smarty.cz…Hodinky nesou jeden ťukanec ale přidám i kryt přes který to není vidět.Plus origio m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Napájecí zdroj Weidmuller PRO MAX 24V 10A 240W
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Connect Power PROmax Řada PROmax nabízí univerzální řešení pro náročné automatizace. Výkonné spínací síťové zdroje PROmax se vyznačují dlouhou životností a byly navrženy tak, aby splňovaly i ty nejnáročnější požadavky. Spolehlivě se vypořádají s trvalým přetížením do 20 % nebo s krátkodobými špičkovými zátěžemi ve výši 300 %, které se vyskytují při vysokých teplotách v řídicím rozvaděči. Vysokou schopnost zvýšení ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 900
 Kč
Váha digitalní, NOVÁ 5kg/1g
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kuchyňská váha s podsvětlením čísel, nová nepoužívaná, ještě s folii. Nerez. Původní cena 400,- Kč Kuchyňská váha s podsvícením a moderním designem má velký a jasný displej. Je vybavena užitečnou funkcí automatického vypnutí, díky níž váha přechází do režimu spánku, když se nepoužívá. Provedení : plast, nerez. Provoz : dvě mikrotužkové baterie, které jsou součástí balení. Váha disponuje fu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
140
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro