4x dřevěná naučná / vzdělávací hra

Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dřevěné naučné / vzdělávací hry / pomůcky Playtive: určování času (hodiny), násobilka, abeceda a sčítání/odečítání. T... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč

Podobné inzeráty

Slabiky v dominu - vzdělávací hra ALEXANDER
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jako nová, kompletní. V nabídce další věci pro malé školáky. Osobní odběr Kouřim u Českého Brodu nebo Zásilkovna plus 79 Kč. Detailní popis produktu Poznej slabiky, skládej smysluplná slova, uč se číst. Oblíbený systém s dílky jako v dominu. Sbírej žetony za slova a vyhraj! Skvělý způsob jak snadněji zvládnout čtení a psaní slabik a bavit se. Od 6 let. "Slabiky v Dominu" je vzdělávací hra, ve které se přikládají kostičky se slabikami tak, aby vznikla dvojslabičná slova. Je určená pro předškoláky a pro školáky na 1. stupni ZŠ od 6 let a ocení jí i ten, kdo má doma malého prvňáčka a kdo s nimi pracuje. Při hře si hráči ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Různé cd hry (Špidla, Disney), i vzdělávací cd (fyz a mat)
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Různé cd hry (Špidla, Disney), i vzdělávací cd (fyzika a matematika). V drtivé většině jsou cd (i krabice) v poř... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
5x dřevěná naučná / vzdělávací hra
Před 360 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dřevěné naučné / vzdělávací hry / pomůcky Playtive: určování času (hodiny), násobilka, abeceda, sčítání/odečítání a tangram. Kromě jedné včetně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hry a konzole