Carbonové vložky do bot VKTRY, vel 41-42

Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Minimálně použité carbonové vložky VKTRY ve velikosti 41-42. Vice informací o vložkách najdete https://vktry.com/?srsltid=AfmBOop... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Videokamera - mini pro 1000 a 1 možností
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím nenápadnou kvalitní mini kameru pro zachycení důležitých jednání k pozdějšímu vyhodnocení nebo jiných důvěrných situací. Video kvalitní 1920 x 1080P v barvě včetně zvuku. Možnost i skrytého použití za účelem případné nutné kontroly dle momentáln... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 900
 Kč
GoPro hero 8 Media Mod
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím GoPro hero 8 Media Mod. Co to je? Přeměňte svoje GoPro HERO8 Black na ultimátní vlogovací nástroj díky Media Mod! S vestavěným směrovým mikrofonem a 3.5mm mikrofonním portem pro tvůj vlastní externí mikrofon. Použijte HDMI výstup pro snadné připojení k televizi a dvoje ližiny na uchycení externího světla, displeje nebo mikrofonu. Kompatibilita: HERO8 Black Klíčové vlastnosti příslušenství GoPro Media Mod - GoPro Media Mod je kompatibilní s kamerou HERO8 - USB-C port slouží k napájení - MicroHDMI a 3,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč
GoPro Media Mod pro HERO 12 Black, HERO 11 Black, HERO 10
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím GoPro hero Media Mod pro HERO 12 Black, HERO 11 Black, HERO 10 Black, HERO 9 Black. Detaily produktu - Obsahuje Media Mod, vertikální upínací přezku a šroub - Vestavěný směrový mikrofon přináší křišťálově čistý zvuk a snižuje vítr a hluk z okolí - 2 ližiny pro připojení oblíbených světel, mikrofonů nebo LCD obrazovek - 3,5mm mikrofonní port umožňuje přidat externí mikrofon pro vylepšený zvuk - Výstupní port HDMI pro sledování nebo přehrávání záznamu - Unikátní a kompaktní wraparound design přináší přenosnou rozšiřitelnost a za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 899
 Kč
Nový dron DJI Mini 3 Fly Combo - plná verze - 3 baterie
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nový, originálně zabalený, nerozbalený (ve fólii s pečetí) dron DJI Mini 3 Fly Combo (rozšířená verze - plná verze) - 3 baterie a další... Cena na e-shopech za cca 17000,-Kč... Dnes na Heuréce TOP 4 Záruka bohužel není (není paragon), vykompenzováno cenou... Podle toho co jsem zjišťoval, tak se v aplikaci aktivuje a od toho dne běží 2 roky záruka u DJI - toto si ale zjistěte sami... Také si je možnost u DJI zakoupit záruku Refresh Care i proti poškození (náhodné poškození) Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
DJI Mic (CE)
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím DJI MIC - komplexní bezdrátový systém dvou mikrofonů s rekordéry a powerbankou. DJI Mic je sada pro dual-channel nahrávání zvuku ve vysoké kvalitě s přenosem až na vzdálenost 250 metrů a to jak pro iPhony, foťáky, Android zařízení, počítače, kamery a foťáky. Těšit se můžete na až 14 hodin interní paměti (vestavěné rekordéry), až 15 hodin výdrže na jedno nabití, širokou k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 999
 Kč
Chladič HDD 3,5" PrimeCooler
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pasivní chladič na HDD 3,5" Primecooler. Kvalitně ochladí HDD a prodlouží jeho životnost. nasazuje se na mechanický 3,5 HDD a pasuje i do slotu 5,25, nejdriv se nasadi na 3,5 di... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Digitální fotoaparát Canon IXUS 800 IS - výborný stav
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Poloautomatický digitální fotoaparát Canon Digital IXUS 800 IS, podrobné parametry v případě zájmu zašlu emailem. Fotoaparát je v super stavu a plně funkční, v originál balení včetně kompletního příslušenství + zdarma paměťová karta SD SanDisk ultra 2GB rychlost 10MB/s, brašnička Samsonite a čtečka paměťových karet StarReader. Cena 3 000 Kč. Je možné nejlépe osobní převzetí na Praze 4 Háje, Zásilkovna (79 Kč), nebo pošta, poštovné dle tarifu České pošty. Inzerát platí do smazání. SMS prosím neposílejte! Nejlépe volat. Parametry: Rozlišení 6,0 megapixelů. Citlivost ISO 800 a optická stabilizace obrazu (IS) umožňují fotografovat v interiéru bez blesku. Obrazový procesor DIGIC II vyvinutý společností Canon, technologie iSAPS a 9 bodové AiAF. LCD displej 2,5" s širokým pozorovacím úhlem. Dobíjitelný Li-ion akumulátor NB-5L. Paměťová karta Secure Digital (SD) nebo MultiMediaCard (MMC). Kabel pro přenos do počítače USB 2.0 High Speed (Mini-B, PTP). 16 režimů fotografování. Fotografické efek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Nová stabilizovaná kamera DJI Osmo Action 4 Adventure Combo
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová, nepoužitá, nerozbalená (originálně zabalená ve fólii s pečetí), stabilizovaná kamera DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Rozšířená verze - 3 baterie a spousta dalšího příslušenství Cena na e-shopech za cca 10000,-Kč... Dnes na Heuréce TOP 5 Záruka bohužel není (není paragon), vykompenzováno cenou... Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám problém zaslat balíkovnou nebo zásilkovnou... V ČR za 100,-Kč (platba předem), nebo na dobírku za cenu samotného zboží (po uhrazení poštovného 100,-Kč předem na účet). Na Slovensko přes Packeta (zásilkovna) za cenu poštovného 200,-Kč A podvodníci, dejte si "pohov"... Platí do smazání Pro více informací se podívejte na tomto odkazu: https://sportovni-kamery.heureka.cz/dji-osmo-action-4-adventure-combo-cp-os-00000270_01/#prehled/ https://www.datart.cz/outdoorova-kamera-dji-osmo-action-4... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 600
 Kč
Panasonic Lumix G 14 F2,5 - pevný širokoúhlý objektiv
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám zánovní pevný objektiv Panasonic Lumix G14 F2,5 (obj. kód Panasonic H-H014). Na filtry průměr 46mm. Patří k nejmenším a nejlehčím širokoúhlým objektivům na světě. Prodej včetně obou krytek, ochranného UV filtru, který byl po celou dobu nasazen na objektivu. Stav perfektní. Důvod prodeje - opustil jsem GH5 a přešel na fullframe S5II. Inzerát platí do smazání. Možno zaslat za 130Kč při platbě na účet (případně za 70Kč do balíkovny od pošty, či zásilkovny). https://digineff.cz/panasonic-lumix-g-14-mm-f-25-asph-zkusenosti/ Popis: Širokoúhlý objektiv Panasonic Lumix G 14 mm f/2,5 II ASPH. Postavený na Micro4/3 standardu. O... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990
 Kč
DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case) - sada mikrofonů
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová, nepoužitá, (rozbaleno jen pro nafocení) sada mikrofonů a základny DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)... Cena na e-shopech za 9000,-Kč... Dnes na Heuréce TOP 2 Záruka bohužel není (není paragon), vykompenzováno cenou... Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám problém zaslat balíkovnou nebo zásilkovnou... V ČR za 100,-Kč (platba předem), nebo na dobírku za cenu samotného zboží (po uhrazení poštovného 100,-Kč předem na účet). Na Slovensko přes Packeta (zásilkovna) za cenu poštovného 200,-Kč A podvodníci, dejte si "pohov"... Platí do smazání Pro více informací se podívejte na tomto odkazu: https://prislusenstvi-k-dronum.heureka.cz/dji-mic-2-2-tx-plus-1-rx-plus-charging-case/#prehled/ https://www.djishop.cz/dji-mic-2-2-tx-1-rx-charging-case.html Něco málo informací z internetu: Popis produktu DJI Mic 2 kompletní set digitálních mikrofonů / rekordéru s nabíjecím pouzdrem Klíčové vlastnosti Druhá generace systému kompaktních... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Video gimbal DJI Ronin S + příslušenství
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Starší gimbal DJI Ronin S. Maximální zatížení 3,6 kg. Používal jsem bez problému v kombinací s Nikon D500 + Sigma 18-35 1.8. Na gimbalu jsou vidět známky použití (několik malých oděrků), které nemají vliv na funkčnost. Dále nesvítí prostřední LED (opět nemá vliv na funkčnost). Gimbal jinak funguje naprosto bezproblémově, stejně tak propojení s DLSR i bezzrcadlovkami) i mobilem přes DJI Ronin appku. Baterie stále drží ka... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Nikon D500 + náhradní baterie
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Nikon D500 s náhradní baterii. Zrcadlovka je ve výborném stavu bez jakýchkoliv poškození. Nacvakáno má cca 97000, což je polovina životnosti dle výrobce. Objektiv není součástí prodeje (prodán). K zrcadlovce přidávám náhradní baterii a všechno co je na fotografii. Při vá... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Digitální fotoaparát Canon IXUS 800 IS - výborný stav
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Poloautomatický digitální fotoaparát Canon Digital IXUS 800 IS, podrobné parametry v případě zájmu zašlu emailem. Fotoaparát je v super stavu a plně funkční, v originál balení včetně kompletního příslušenství + brašnička zdarma, cena 2 000 Kč. Je možné nejlépe osobní převzetí na Praze 4 Háje, Zásilkovna (79 Kč), nebo pošta, poštovné dle tarifu České pošty. Inzerát platí do smazání. SMS prosím neposílejte! Nejlépe volat. Parametry: Rozlišení 6,0 megapixelů. Citlivost ISO 800 a optická stabilizace obrazu (IS) umožňují fotografovat v interiéru bez blesku. Obrazový procesor DIGIC II vyvinutý společností Canon, technologie iSAPS a 9 bodové AiAF. LCD displej 2,5" s širokým pozorovacím úhlem. Dobíjitelný Li-ion akumulátor NB-5L. Paměťová karta Secure Digital (SD) nebo MultiMediaCard (MMC). Kabel pro přenos do počítače USB 2.0 High Speed (Mini-B, PTP). 16 režimů fotografování. Fotografické efekty. Fotografie v širokoúhlém formátu (16 : 9). Optický zoom 4x, digitální zoom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
KOUPÍM SONY A7III
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Koupim Sony A7III do 25 000 kč. Pište SMS na tel. číslo. Rovnou mi napiste stav zarizeni, poc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nikon Nikkor Z 800mm f6.3 PF (záruka) + stativ +hlava
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
teleobjektiv Nikon Nikkor Z 800mm f6.3 PF - záruka 1/2025 - nejdelší a nejlepší superteleobjektiv na Nikon Z - super ostrost, rychlé ostření, lze použít TC - malá váha (jako oblíbený zoom Nikon 200-500mm) a díky PF i malá velikost stativ Peak Design Travel Tripod karbon + Peak Design Ultralight Conversion Kit - záruka 11/2025 - sada pro odlehčení - místo 3 sekcí noh jen jedna (hodí se na focení od země) - lehoučký karbonový stativ, vejde se všude no a k tomu všemu zdarma Stativová hlava NT-530H Carbon NEST GIMBAL - záruka 5/2026 - lehká karbonová hlava, top kvalita Vše v původních obalech, vše kupováno v ČR a vše v záruce (Nikon.cz, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
161 000
 Kč
HADŘÍK NA ČIŠTĚNÍ BRÝLÍ/OBJEKTIVU Z MIKROVLÁKNA
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám hadřík na čištění brýlí/objektivu z mikrovlákna s rozměrem 13,5 x 13,5 cm. Nové, balené po jednom kuse. Možnost výběru ze čtyř barev: žlutá, rů... (více v detailu)
Pardubický kraj
15
 Kč
Nikon Speedlight SB-600, super stav
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám blesk Nikon Speedlight SB - 600 v perfektním stavu se stojánkem a obalem, viz. foto.... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
GoPro HERO12 s příslušenstvím a zárukou
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím akční kameru GoPro HERO 12 v záruce 1 rok včetně bohatého příslušenství, které se hodí na každou dovolenou. Cena zahrnuje: - akční kameru GoPro HERO 12 Black - paměťovou kartu 32GB - nová - 3x baterie Enduro - duální nabíječku - originální plovací držák GoPro The Handler - originální odolný obal do 60 metrů - 2x nalepovací držák - napájecí adaptér - cestovní box Běžná cena za nový tento set ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Nová kamera GoPro HERO 12 + příslušenství
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím akční kameru GoPro HERO 12 v záruce 1 rok včetně bohatého příslušenství, které se hodí na každou dovolenou. Cena zahrnuje: - akční kameru GoPro HERO 12 Black - paměťovou kartu 32GB - nová - 3x baterie Enduro - duální nabíječku - originální plovací držák GoPro The Handler - originální odolný obal do 60 metrů - 2x nalepovací držák - napájecí adaptér - cestovní box Běžná cena za nový tento se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 490
 Kč
Panasonic DMC FZ-7
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zachovalý Panasonic DMC FZ-7. Součástí je i nabíječka. Možno po dohodě i přepra... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Fotokoutek 40 cm
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám fotokoutek, viz https://www.aliexpress.com/item/1005002848250818.html. Minimálně používaný, původní cena 700 Kč, nyní 50 Kč. Osobní předání v Brně na Maliňáku, nebo platba před... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Mini fotokoutek
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám srandovní mini fotokoutek, viz https://www.aliexpress.com/item/1005001476839705.html. Minimálně používaný, chybí jedna oboustranná zadní stěna z 6, původní cena 700 Kč, nyní 50 Kč. Osobní předání v Brně n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
TV neoPlasma PANASONIC TX-P65VT50E 65" (úhlopříčka 165 cm)
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Televizor neoPlasma 3D,2500 Hz,1920 x 180 Full HD,úhlopříčka 165 cm (65") Prodám tuto TV, která byla minimálně používaná - spíše stála v místnosti jako dekorace. Plně funkční, bez poškození. Osobní předání Praha 10 (Malešice). Parametry Displej: - Panel Progresivní : Full-HD plazmový panel G15 NeoPlasma - Doba odezvy : 0.001 msec. - HDTV : (1080p, 1080i, 720p) Ano - Obrazový režim : Dynamický/Normalní/Kino/Hry/THX 3D (Kino/Svetlá místnost)/Pro1/Pro2 (isfccc) - Kontrast : 6 000 000:1 - Úrovne gradace : 24,576 ekvivalentních stupnu gradace - Fast Swichig : Phosphor Ano - Filtr Infinite : Black Ultra - Rízení panelu : 2,500 Hz Focused Field Drive - 24p Prehrávání : (2:2)/24p Smooth Film Ano/ Ano - THX Mode Ano : (3D/2D) - Isf mód : Ano - Smart VIERA Engine Pro - Smart VIERA Engine Pro Ano - Pure Image Creation Ano - Vivid Colour Creation Ano - Funkce retušování obliceje Ano - Web prohlížec Ano - 1080p Pure Direct Ano Rozmery výrobku: - Hmotnost (... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990
 Kč
NIKON 12-24 mm f/4 G IF AF-S DX
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám objektiv NIKON 12-24 mm f/4 G IF AF-S DX. Je plně funkční, skvělý stav. Minimálně používaný. Bez zjevných poškození nebo škrábanců. Urče... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 999
 Kč
Freewell 67mm ND (2-5 stop) (6-9 stop), TOP stav
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám set dvou špičkových ND filtrů Freewell hard stop pro průměr filtru 67 mm. Stav nového kusu. Kompletní balení. Filtry mají magnetickou krytku. ✅ Variabilní ND filtr 2-5 stop (4-32) - stav n... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto