Bezdrôtový reproduktor Sony SRS XB13 Modry/Super cena/

Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ponukam nepouzivany Bezdrôtový reproduktor Sony SRS XB13/Vystaveny kus/ bateria 100% kapacity MODRY - urcite niekomu spravi radost a posluzi - nabijaci kabel - reproduktor original zabaleny vo foliach Tento malý reproduktor je nielen prenosný a odolný, ale tiež v sebe ukrýva mohutný zvuk. A vďaka výdrži batérie až 16 hodín a viacsmernému remienku ho môžete vziať so sebou všade. Kompaktný reproduktor s praktickým viacsmerným remienkom, ktorý uľahčuje prenášanie, a mohutným zvukom, o ktorý sa stará technológia EXTRA BASS™ a procesor na rozptyľovanie zvuku. Kompaktná veľkosť, viacsmerný remienok Vychutnajte si výkonný zvuk s technológiou EXTRA BASS™ Procesor na rozptyľovanie zvuku šíri zvuk do väčšej diaľky Kompaktný reproduktor, ktorý zaplní každý priestor zvukom Reproduktor SRS-XB13 je odolný a prenosný a disponuje špeciálne navrhnutým remienkom, vďaka ktorému sa s ním ľahšie cestuje. Nenechajte sa však zmiasť jeho malou veľkosťou. Vďaka technológii Extra Bass™ a procesoru na rozpt... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Bezdrôtový reproduktor Sony SRS XB13 Červeny /BEST CENA/
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ponukam nepouzivany Bezdrôtový reproduktor Sony SRS XB13/Vystaveny kus/ bateria 100% kapacity /Červeny/ - urcite niekomu spravi radost a posluzi - nabijaci kabel - reproduktor original zabaleny vo foliach Tento malý reproduktor je nielen prenosný a odolný, ale tiež v sebe ukrýva mohutný zvuk. A vďaka výdrži batérie až 16 hodín a viacsmernému remienku ho môžete vziať so sebou všade. Kompaktný reproduktor s praktickým viacsmerným remienkom, ktorý uľahčuje prenášanie, a mohutným zvukom, o ktorý sa stará technológia EXTRA BASS™ a procesor na rozptyľovanie zvuku. Kompaktná veľkosť, viacsmerný remienok Vychutnajte si výkonný zvuk s technológiou EXTRA BASS™ Procesor na rozptyľovanie zvuku šíri zvuk do väčšej diaľky Kompaktný reproduktor, ktorý zaplní každý priestor zvukom Reproduktor SRS-XB13 je odolný a prenosný a disponuje špeciálne navrhnutým remienkom, vďaka ktorému sa s ním ľahšie cestuje. Nenechajte sa však zmiasť jeho malou veľkosťou. Vďaka technológii Extra Bass™ a procesoru na r... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Bezdrôtový reproduktor Sony SRS XB13 cierny
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ponukam nepouzivany Bezdrôtový reproduktor Sony SRS XB13/Vystaveny kus/ bateria 100% kapacity - urcite niekomu spravi radost a posluzi - nabijaci kabel - reproduktor original zabaleny vo foliach Tento malý reproduktor je nielen prenosný a odolný, ale tiež v sebe ukrýva mohutný zvuk. A vďaka výdrži batérie až 16 hodín a viacsmernému remienku ho môžete vziať so sebou všade. Kompaktný reproduktor s praktickým viacsmerným remienkom, ktorý uľahčuje prenášanie, a mohutným zvukom, o ktorý sa stará technológia EXTRA BASS™ a procesor na rozptyľovanie zvuku. Kompaktná veľkosť, viacsmerný remienok Vychutnajte si výkonný zvuk s technológiou EXTRA BASS™ Procesor na rozptyľovanie zvuku šíri zvuk do väčšej diaľky Kompaktný reproduktor, ktorý zaplní každý priestor zvukom Reproduktor SRS-XB13 je odolný a prenosný a disponuje špeciálne navrhnutým remienkom, vďaka ktorému sa s ním ľahšie cestuje. Nenechajte sa však zmiasť jeho malou veľkosťou. Vďaka technológii Extra Bass™ a procesoru na rozptyľovan... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
SAMSUNG GALAXY BUDS2 PRO FIALOVÉ /SUPER CENA/
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ani raz pouzite vystaveny kus baterka 100% SAMSUNG GALAXY BUDS2 PRO FIALOVÉ/SM-R510/ CENA UZ KONECNA!!! !!!POPROSIME JEDNA SA O ORIGINAL Samsung!!! - urcite niekomu spravia radost - predajna cena cca 199€/DATART/ - ak je otazka staci zavolat radi zodpovieme Ponorte sa do sveta hudby so slúchadlami Galaxy Buds2 Pro Bezdrôtový zvuk v nekompromisnej kvalite Užite si pohodlie bezdrôtových slúchadiel bez toho, aby akokoľvek utrpela kvalita samotného zvuku. Vylepšený kodek Samsung Seamless pracuje so všetkými tónmi v 24-bitovej kvalite, rovnako ako samotné slúchadlá s mikrofónom Samsung Galaxy Buds2 Pro. Skladby akéhokoľvek žánru budú znieť presne tak, ako majú. True wireless slúchadlá Samsung Buds2 Pro ponúknu dômyselné a účinné potlačenie hluku True wireless slúchadlá Samsung Galaxy Buds2 Pro prichádzajú s ešte lepším aktívnym potlačením hluku (ANC). Vďaka trom mikrofónom s vysokým pomerom odstupu signálu od šumu dokážu s nebývalou účinnosťou odfiltrovať okolité ruchy. Zároveň sú ale slú... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 625
 Kč
Sonos Ray
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji soundbar Sonos Ray, ideální pro domácí kino, poslech hudby nebo podcastů. Tento kompaktní, ale výkonný reproduktor přináší křišťálově čistý zvuk s hlubokými basy a detailními výškami. • Výborný stav – ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
BEATS STUDIO BUDS+ SLONOVINOVÉ /Super cena/
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nove ani raz pouzite /NEPOUZIVANE/ BEATS STUDIO BUDS+ SLONOVINOVÉ Sluchatka stale v zaruke od APPLE serial cislo : QTTWGY74TY Vyborny zvuk sluchadiel od Apple !!!POPROSIME JEDNA SA O ORIGINAL Beats!!! - HLAVNE CENA KONECNA - urcite niekomu spravia radost a posluzia - predajna cena cca 185€/NAY/ Špičkové vlastnosti Výkonný, vyvážený zvuk – Slúchadlá poskytujú bohatý, pohlcujúci zvuk, či už počúvate hudbu alebo prijímate hovory. Každé slúchadlo je vybavené vlastným dvojvrstvovým meničom, ktorý sa ohýba, aby poskytol čistejšie basy a ultra nízke skreslenie. Tri akustické otvory – Zlepšujú presnosť zvuku a jemne uvoľňujú tlak pre pohodlnejšie celodenné nosenie. Aktívne potlačenie hluku – Stlačením tlačidla vám dva dynamické režimy počúvania umožnia vybrať si, či svet necháte vonku alebo ho pustíte dovnútra. Aktívne potlačenie hluku sa prispôsobí vašim osobným preferenciám a neutralizuje nežiaduci vonkajší hluk. Navyše vďaka 3× väčším mikrofónom, vetracím otvorom a výkonnému procesoru ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 750
 Kč
reproduktory sony
Prodám reproduktory Sony 150w do auta sony nepouzite pouze vybalene.
3 000
 Kč
Přenosný reproduktor Sony SRS-XB100
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nový, nepoužitý přenosný Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB100. Výdrž baterie až 16 hod., ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
890
 Kč
Party reproduktor - Sony MHC-V72D
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodávám párty reproduktor Sony MHC-V72D bluetooth reproduktor. Preferuji osobní pře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 990
 Kč
Sonos Ray
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji soundbar Sonos Ray, ideální pro domácí kino, poslech hudby nebo podcastů. Tento kompaktní, ale výkonný reproduktor přináší křišťálově čistý zvuk s hlubokými basy a detailními výškami. Výborný s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Apple Slúchadlá BEATS FIT PRO CIERNE /SUPER CENA/
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ani raz pouzite BEATS FIT PRO CIERNE + kopmpet nahradne stuple S,M,L - stale v zaruke od Apple serial apple : FW2C2VPFMV !!!POPROSIME JEDNA SA O ORIGINAL Beats!!! - HLAVNE CENA KONECNA - exceletne basy pri tychto sluchatkach - urcite niekomu spravia radost - ziskate super hrajuce skuchatka na cca 1/2 ceny - sluchatka su nepouzivane pri dokladnom skumani sa najde micro skrabancek pre ferovost to piseme do inzeratu/je to problem aj nafotit na funkcnost to nema ziadny vplyv/ zohladnene v cene predajna cena cca 190€/NAY/ Bezdrôtové slúchadlá do uší Beats Fit Pro v čiernej farbe s redukciou hluku držia pevne a pohodlne a sú ako stvorené pre celodennú aktivitu. Kľúčové vlastnosti Ohybné krídelká pevne držia a poskytujú pohodlie a stabilitu po celý deň Jedinečná akustická platforma prináša sýty a vyvážený zvuk Priestorový zvuk v... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 750
 Kč
Apple Beats Studio Buds Ocean Blue /SUPER CENA/
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ani raz pouzite Beats Studio Buds Modre S/N : FL6HR8Y41NXF !!!POPROSIME JEDNA SA O ORIGINAL Beats!!! - HLAVNE CENA KONECNA - urcite niekomu spravia radost a posluzia - ziskate super hrajuce skuchatka na 1/3 ceny - predajna cena cca 150€/ALZA/ ŠPIČKOVÝ ZVUK Značka Beats vznikla preto, aby ľudia mohli počúvať hudbu presne tak, ako si jej autor predstavoval. Beats Studio Buds používajú jedinečnú akustickú platformu a sú navrhnuté ako kompaktné slúchadlá s dynamickým, vyváženým zvukom. Proprietárny budič s dvojčlennou membránou v dvojkomorovom puzdre dosahuje čistého zvuku s vynikajúcou separáciou sterea. Vyspelý digitálny procesor optimalizuje zvukové podanie pre hlasitosť a čitateľnosť a zároveň zaisťuje priezračné potláčanie hluku. Výsledkom je presvedčivý zvuk, ktorý vystihuje pôvodný hudobný náboj zo štúdia a vydrží inšpirovať celý deň. HLUK POD KONTROLOU S dvoma rôznymi režimami počúvania máš zvuk dokonale pod kontrolou. Aktívne potláčanie hluku (ANC) nepretržite blokuje nežiaduce... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 250
 Kč
Výkonný 40W bluetooth reproduktor s mikrofonem.
Před 3 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím nový kvalitní a výkonný reproduktor s pěkným designem a s RBG reproduktory značky Zealot P1. Má krásnou hlasitou stereo kvalitu zvuku a dunivé basy. Má připojení na rádio, mikrofon, USB, paměťovou kartu,... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 900
 Kč
reproduktor nový,přenosný,CHARGE 3
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nový nevyužitý reproduktor přenosný 20W)(2x10W)Charge 3+,velké basy a zv... (více v detailu)
Pardubický kraj
490
 Kč
Bluetooth reproduktor Remax RB-M9
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Bluetooth reproduktor Remax RB-M9 má jedinečný design překrytý plátěnou textilií. Byl navržen tak aby nabídl nejen elegantní vzhled ale aby produkoval nejlepší možný zvuk v kval... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
reproduktory Wharfedale Kingsdale 3
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím Wharfedale Kingsdale 3 ve výborném technickém a optickém stavu. Jedná se o anglické špičkové reproduktory se skvělým zvukem které byli vyrobeny v roce 1971, povrchová úprava je z dřevěné týkové dýhy. Kryty reproduktorů jsou nové a potaženy novou průzvučnou tkaninou. Možnost prohlídky a poslechu s kvalitním receiverem nabo zesilovačem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Logitech Z213 - sestava 2.1 reproduktory
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tuto, pouze chvíli používanou sestavu, funkční, vč. obalu a návodu. --- Reproduktory Logitech® Multimedia Speakers Z213 disponují subwooferem vyzařujícím dolů s 10 cm (4") tlakovou jednotkou, díky čemuž si vychutnáte bohaté, hluboké basy, které vašim filmům, hudbě a hrám dodají nový rozměr. Regulujte basy podle svých potřeb pomocí speciálního ovládacímu knoflíku, a pohodlně ovládejte napájení, hlasitost a zdířku pro sluchátka na ovládacím panelu s kabelem. Díky svému kompaktnímu sešikmenému provedení poskytuje multimediální reprodukt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
570
 Kč
Výkonný 40W bluetooth reproduktor s mikrofonem z. Zealot P1
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím nový kvalitní a výkonný reproduktor s pěkným designem a s RBG reproduktory. Má krásnou hlasitou stereo kvalitu zvuku a dunivé basy. Má připojení na rádio, mikrofon, USB, paměťovou kartu, aux a na... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 900
 Kč
REPRODUKTORY JBL On Tour Jack 3,5mm
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
PŘENOSNÉ REPRODUKTORY JBL On Tour Jack 3,5mm Bezvadný stav. “OHROMUJÍCÍ ZVUKOVÉ KVALITY” NA KONCI TEXTU RECENZE. Specifikace JBL On Tour: vstup: 3.5mm Mini Stereo Jack reproduktory: dva Odyssey neodymové reproduktory síla výstupu: 3 watty na kanál výstupní frekvence: 100Hz - 20KHz vstupní impedance >10Kohm odstup signálu od šumu >80dB vstupní napětí: 100 - 230 V, 50 - 60 Hz rozměry: ší... (více v detailu)
Jihočeský kraj
999
 Kč
Triangle Borea BR07
Predám tieto krásne stĺpové francúzske reproduktory Triangle Borea BR07 v špičkovom 100% vizuálnom aj technickom stave. Kupované boli na jar 2023, sú teda ešte v záruke. Reproduktory sa stále používajú :) dajú sa teda vypočuť. Dôvod predaja je prechod na menšie. Rozmery š205xh315xv980mm + podstavec. Z hudobnej stránky by som asi najviac vyzdvihol krásne priestorové podanie zvuku. Parametre si môžete pozrieť tu: https://www.trinasty.sk/tovar/triangle-borea-br07/ Kvalitná recenzia v češtine na model BR08 z rovnakej série: https://www.hif... (více v detailu)
14 990
 Kč
Klipsch RB-81 II Black-2ks + stojany
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Reproduktory RB-81 II jsou vybaveny naší technologií výškového reproduktoru "Tractrix® Horn", který produkuje unikátní kombinaci přesnosti, srozumitelnosti a nenuceného výkonu.  - Nejvyšší regálový reproduktor ze série Reference Ideální reproduktor pro audiofily, kteří nemají prostor na sloupové reproduktory
 - Naplní i větší místnosti mocným a realistickým zvuk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 900
 Kč
Kanto YU2
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Jako nové pouze otestované. Klíčové vlastnosti Ideální pro hudbu, střih videa, multimediální práci a hraní her Připojte gramofony, počítače a televizory Silné basy a bohaté, hladké výšky Třípalcový skleněný aramidový basový reproduktor Kompaktní, robustní a vysoce přenosný Kanto YU2 Powered Desktop Speakers, Matte White Přehled Kanto Audio Tento popis byl přeložen z angličtiny - Zobrazit v původní verzi Reproduktory Kanto YU2 Powered Bookshelf Speakers jsou stylové kompaktní reproduktory, které doplní každou stolní sestavu. Díky vestavěné zvukové kartě umožňují tyto reproduktory vysoce kvalitní přenos zvuku přímo z portu USB počítače. Nenechte se zmást jejich malými rozměry, tyto reproduktory poskytují výkonný zvuk, který zpochybňuje představu, že větší je lepší. Reproduktory YU2 jsou vybaveny 3/4palcovými hedvábnými kopulovitými výškovými... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500
 Kč
Reproduktory Genius GX Gaming SW G2 1 1200, doklad, záruka
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dva měsíce staré repráky Genius GX Gaming SW G2 1 1200. Jsou s dokladem a v záruce, byly zakoupené v květnu 2024 za 1 700 Kč v Datartu, viz foto. Parametry: • konfigurace 2.1 • celkový výkon 36 (24 W subwoofer, 6 W × 2 satelity) • frekvenční rozsah 20–20 000 Hz • připojení RCA / 3,5mm jack • modré podsvícení • rozměry: subwoofer 263,7 × 198 × 198 mm, satelit: 140 × 98 × 80 mm. Klíčové vlastnosti: -Sestava reproduktorů -2.1kanálů (subwoofer + 2× satelit) -Celkový zvukový výkon 36 W -Modré podsvícení, blikající do rytmu basových vibrací -Flexibilní možnosti připojení přes 3,5mm jack -Samostatné ovládání basů na těle zařízení -Ovládání hlasitosti a možnost připojení headsetu, mikrofonu či dalších zařízení přes vstup AUX přímo na kabelu -Délka kabelu 1,5 m 2.1kanálová sestava herních reproduktorů SW-G2.1 1200 z řady Gen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 190
 Kč
Subwoofer SONOS Sub Mini černý
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový Subwoofer SONOS Sub Mini v černé barvě. Původní cena 12´990,-Kč. V záruce do 9. října 2026. Klíčové vlastnosti: - Subwoofer s dvojicí 6" basových reproduktorů - Minimalistický design a kompaktní rozměry - Přehrávání frekvencí od 25 Hz - Kompatibilní s ostatními reproduktory v ekosystému SONOS - Ideální pro Sonos Beam, Ray, One nebo One SL - Zesilovač Dual Class-D a funkce Trueplay tuning - Připojení přes Wi-Fi nebo RJ45 Co je SONOS ekosystém? Všechny reproduktory SONOS propojené přes Wi-Fi v jeden dokonalý audiosystém. Vytvořením takzvaného multiroomu můžete hudbu, podcasty nebo rádio poslouchat ve více než jedné místnosti najednou. Přes aplikaci si zvolíte, aby vám hrál jeden playlist synchronně na všech reproduktorech, a nebo aby z každého reproduktoru hrálo něco jiného. Je to pouze na vás. Překážkou nejsou ani dvě monofónní reprosoustavy, které změníte během několika kliknutí v aplikaci na stereofónní pár. Spojením více reproduktorů SONOS kdykoliv získáte jeden dokonalý audio... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 800
 Kč
Reproduktorové kabely
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám set reproduktorových kabelů. Je vyroben z výběrové vysoce čisté mědi. Zajišťuje čistý zvuk s větší dynamikou a více detaily. Jed... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Přenosný bluetooth reproduktor Mifa A90, 60W
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám použitý, plně funkční, přenosný bluetooth reproduktor Mifa A90, 60W Záruka 3 měs. Napětí: 5 V Verze Bluetooth: 5.0 Aktivní potlačení hluku: Ano Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Výstupní výkon: 60 W Zabudovaný m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio