Stolní stativ.

Před 392 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nový a nepoužitý stolní mini stativ 2 v 1. Stabilní a robusní zpracování. Černo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
189
 Kč

Podobné inzeráty

Sovětská kamera QUARZ DS8-M
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kompletní funkční kameru v originálním obalu.
Zlínský kraj
Neuvedeno
HAMA
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám uplně nový,nepoužitý stativ HAMA 66-166cm v originálním balení,"měk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Nový stolní mixér Eta
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový stolní mixér Blendic premium II značky Eta v původním obalu. Příkon 1500 W Extra vysoké otáčky - 24.000 otáček za mi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
DJI MINI 4 PRO FLY MORE COMBO
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dron dji mini 4 pro Fly more combo V novém stavu, doklad o koupi-zaruka. Pouze rozbalen, nevhodný dárek Stav 10... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
GoPro sada příslušenství
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sadu příslušenství k akční kameře nebo GoPro. Mám 5 kusů - 2 pásky, mini stativ a držák, větší držák a selfie tyč a jeden držák. Většina je nepoužitá, jen větší držák a je bez ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Stativ Manfrotto
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám hliníkový stativ Manfrotto 055. Je naprosto funkční, stav je 90%. Jen drobné oděrky od manipulace. Prodám vč hlavy Benro B3 a nivelační základny Xiletu LDY-60. Tak jak je na fotografii. Jedná se o pořádnou sestavu. Nosnost h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 800
 Kč
Sony Alpha A6400 + kompletní vybavení
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nevyužitou digitální bezzrcadlovku Sony Alpha A6400, datum zakoupení 25.8.2022 (Alza), počet závěrek: 9521. Vynikající stav bez kosmetických vad, nalepené ochranné sklíčko na displeji. Dva objektivy - setový Sony 16-50mm f/3,5-5,6 + Sigma 30mm f/1,... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Stolní DVD přehrávač SONY DVP-SR760H
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám stolní DVD přehrávač SONY DVP-SR760H ve skvělém stavu, vč. ovladače. Zašlu přes Zásilkovnu v originálním balení. Prodávám za 870 Kč... (více v detailu)
Středočeský kraj
870
 Kč
Pixel Oppilas RW-221 bezdrátová dálková spoušť pro Panasonic
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Pixel Oppilas RW-221/L1 je rádiový dálkový ovládač sestávající z vysílače a přijímače. Vysílač disponuje klasickým dvoupolohovým tlačítkem spouště a režimem dlouhých expozic. Díky tomu umožňuje dálkově ovládat veškeré funkce závěrky fotoaparátu, a to na vzdálenost přesahující 100 m. Frekvence 2,4 GHz zaručuje maximální výkon a vysokou odolnost proti rušení. Rádiový přenos signálu dovoluje použití i bez přímé viditelnosti (funguje i skrz stěnu). Přijímač připojíte pomocí 4pólového konektoru mini ... (více v detailu)
Liberecký kraj
440
 Kč
Foto stan s LED osvětlením
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám PULUZ Foto box PU5060 s LED osvětlením 60 cm.Univerzální pozadí, které umožní přizpůsobit barvy konkrétnímu produktu, dále obsahuje černé, bílé, zelené, oranžové, modré a červené pozadí. Vestavěné LED panely. Praktické přepravní pouzdro. Mini flexibilní stat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 400
 Kč
Universální rukojeť k foto, video, gimbalu atd.DF0667II nový
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím tento L grip, rukojeť, velice dobře lze použít na samotný foťák kde dodá velice dobrý úchop a grip na natáčení a stabilitu videa. Navíc lze osadit další příslušenství jako monitor, rekorder, mikrofon apod. Samozřejmě lze používat i s gimbálem, na což je určen, pro podporu druhé ruky a montáž příslušenství. Využití je hodně a je universální. Montáž na klasický stativ šroub s tím že jde namontovat dolu ... (více v detailu)
Středočeský kraj
499
 Kč
Stativ Velbon
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Trojsekční stativ Velbon v perfektním stavu (aktuální foto), středový sloupek s kličkou, nastavením frikce a aretací, pryžové kyvné patky, max. výška se středovým sloupkem bez hlavy cca 160 cm,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
FUJIFILM X100V
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám foťák Fujifilm X100V, nafoceno 13200. Stav viz. foto, osobní předání Líbeznice/Brandýs nad Labem. Foťák jsem koupil jako zánovní, jsem tedy druhý majitel. Součástí prodeje je viz. foto origo krytka, ochranný fil... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 000
 Kč
DJI Mini 2 - Fly more Combo + 360 Propeller Guard
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji dron DJI Mini 2 Fly more Combo spolu s ochrannými kryty rotorů 360 Propeller Guard. Sestava je kompletní včetně veške... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Filtry pro Flexaret II-V černé 7ks včetně pouzdra
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám fotografické filtry Meopta pro Flexaret II-V v černém provedení. Filtry jsou dodané v originálním koženém pouzdru. Jedná se o tyto: R1 červený G1 světle žlutý G2 středně žlutý GR1 světle zelený GGR1 žluto zelený 0,33-0,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 490
 Kč
PC (pocitac), LCD monitor
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den. Nabízím LCD monitor Compaq TFT5015m Cena 50 Kč. Prodávám na díly či na opravu barevnou tiskarnu Epson LQ1060+. Tiskarna umožnuje tisk az na format A3 jak na jednotlive listy papíru, tak u na průběžnou roli. V tiskarne je aktuálně cerna paska koupena na jaře 2024. Cena 50 Kč. Dále nabízím stolní počítač, plně funkční s procesorem Intel o frekvenci 2,2 GHz, HDD cca 9 GB, pamětí RAM 512 Mhz, DVD-ROM. K počítači přidám myš a klávesnici. Současn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50
 Kč
tiskarna A3, pc (pocitac), LCD monitor
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZAR_CZ
Dobrý den.Nabízím LCD monitor Compaq TFT5015mCena 50 Kč.Prodávám na díly či na opravu barevnou tiskarnu Epson LQ1060+. Tiskarna umožnuje tisk az na format A3 jak na jednotlive listy papíru, tak u na průběžnou roli. V tiskarne je aktuálně cerna paska koupena na jaře 2024.Cena 50 Kč.Dále nabízím stolní počítač, plně funkční s procesorem Intel o frekvenci 2,2 GHz, HDD cca 9 GB, pamětí RAM 512 Mhz, DVD-ROM. K počítači přidám myš a klávesnici.Součas... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50
 Kč
Silvercrest Grill & Hot pot 2v1
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový stolní grill kombinovaný s hot potem značky Silvercrest. Nikdy nebyl použit, v ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Dell Optiplex 3070 ( 12 měsíců záruka )
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Procesor Intel Core I3 8300T 3,2MHz , Grafika Intel HD 630 , HD 128GB SSD M2 , RAM 8GB DDR4 , Win 11 Kategorie B ( Vhodné díky rozměrům jako multimedium k TV ) Dell OptiPlex 3070 je kompaktní stolní počítač navržený pro firemní a kancelářské prostředí. Řada OptiPlex je známá pro své spolehlivé, výkonné a snadno spravovatelné počítače, které poskytují dostatečný výkon pro běžné pracovní úlohy. OptiPlex 3070 se nabízí v několika provedeních, včetně Mini Tower, Small Form Factor (SFF... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 400
 Kč
Dell Optiplex 3050 ( 12 měsíců záruka )
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Procesor Intel Core I5 7500T 2,7GHz , Grafika Intel HD 630 , HD 256GB SSD , RAM 8GB DDR4 , Win 10 Kategorie B ( Vhodné díky rozměrům jako multimedium k TV ) Dell OptiPlex 3050 je kompaktní stolní počítač navržený pro firemní a kancelářské prostředí. Řada OptiPlex je známá pro své spolehlivé, výkonné a snadno spravovatelné počítače, které poskytují dostatečný výkon pro běžné pracovní úlohy. OptiPlex 3050 se nabízí v několika provedeních, včetně Mini Tower, Small Form Factor (SFF)... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Filtry pro Flexaret II-V 6ks včetně pouzdra
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám fotografické filtry Meopta pro Flexaret II-V v černém provedení. Filtry jsou dodané v originálním koženém pouzdru. Jedná se o tyto: UV filtr B1 modrý G2 středně žlutý G3 oranžový GR1 světle zelený GGR1 žluto zelený V ostatních inzerátech nabízím i filtry a předsádky pro ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 490
 Kč
stativ profi FOBA ASLAI s hlavicí Manfrotto
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Profesionální stativ FOBA ASLAI made in switzerland Snadno přemístitelný stojan ASLAI je navržen pro jednoduchou manipulaci. Hřídel lze odšroubovat od základny, což usnadňuje jeho přemístění. Velká kolečka s kuličkovými ložisky zvládají plynule i nerovné podlahy a kabely na podlaze. Proto je ASLAI ideálním společníkem pro práci i mimo studio. Stabilní Nízké těžiště a snadno ovladatelný mechanismus dvojitého uložení zajišťují vysokou stabilitu navzdory nižší hmotnosti stojanu. Otočný příčník: Knoflík uprostřed: pro rotační a vertikální pohyby, s plastovým pouzdrem Křídlový šroub vpravo: pro horizo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
DJI controller
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám DJI-RC231 controller pro drony DJI. Originální ovladač od dronu DJI Mini... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Tripod Manfrotto
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Výška složeného stativu 49 cm, minimální výška 47,6 cm, maximální výška 139,5 cm, max. výška s vytaženým středovým sloupem 166,3 cm, hmotnost 1,4 kg, maximální zatížení 2,5 kg, rychloupínací destička 384PL, horizontální vedení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
HP Elite Desk Mini TPCW037-DM ( 12 měsíců záruka )
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Procesor Intel Core I5 7500T , Grafika Intel HD 630 , HD 256GB SSD M2 , RAM 8GB DDR4 , Wifi , Win 10 Vhodné jako plnohodnotné PC a také jako multimedium k TV Kategorie B HP EliteDesk Mini TPCW037-DM je kompaktní stolní počítač určený především pro podnikové a profesionální uživatele. Tento model spadá do řady EliteDesk, která je známá pro své zaměření na výkon, bezpečnost a prostorovou úspornost. Mini provedení zajišťuje vysokou flexibilitu při instalaci a použití, přičemž stále poskytuje dostatečný výkon pro náročné kancelářské aplikace a firemní prostředí. Klíčové specifikace: Procesor: PC je vybaveno procesory řady Intel Core i3, i5, nebo i7 (v závislosti na konfiguraci). Tyto procesory poskytují vysoký výkon pro multitasking, práci s velkými datovými sadami, kancelářské aplikace i lehčí úpravy multimédií. Nejnovější generace procesorů Intel nabízí vyšší efektivitu a výkon při nižší spotřebě energie. Paměť RAM: Typicky je osazeno 8 GB DDR4 RAM s možností rozšíření až na 32 GB.... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto