JS-20 PIR Jablotron drátové snímače pohybu osob - 7 kusů

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Popis produktu PIR snímač pohybu osob je určen k prostorové ochraně objektů. Zpracovává signál metodou násobné analýzy signálu. Tím se dosahuje vynikající citlivosti a vysoké odolnosti proti falešným poplachům. Detekční analýzu lze navíc zvýšit nastavovací propojkou (je-li výrobek montován do problematických prostorů). Ve snímači lze vyměnit základní č... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč

Podobné inzeráty

Mikrovlnný radarový snímač RCWL-0516
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Mikrovlnný radarový snímač RCWL-0516 (až dva kusy) .. Parametry: Procesor: RCWL-9196 Napajecí napětí: 4-28V DC Odběr proudu: 2,8mA VF výkon: 20mW Výstup: aktivní=3,3V, v klidu 0 V Provozní teplota: -20 až +80°C Rozměry: 36mm x 18mm Detekční vzdálenost nastavena na 7m (lze měnit) Vývody: 3,3V - OUT max. 100mA GND OUT - aktivní=3,3V / v klidu 0V VIN - 4-28V DC CDS - fotoodpor - Je-li v místnosti více senz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15
 Kč
zabezpečovací zařízení - pohybový drátový detektor paradox
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím tento pohybový drátový PIR detektor paradox, pro který po přechodu na bezdrátovou detekci nemáme uplatnění.
Liberecký kraj
390
 Kč
Topný panel Rohnson R-057 : topení
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční topný panel. Osobní odběr Brno, doprava vzhledem k rozměrům není možná ani ekonomická. Topení je včetně nožiček, ke však také možná montáž na stěnu (používal jsem pouze jako volně stojící). Díky ultra tenkému designu s šířkou pouhého 1 cm se stává keramický topný panel R-057 velmi subtilním přesto výkonným tepelným spotřebičem. S dekorem Vaší místnosti splyne i díky možnosti natření Vámi požadovanou barvou. Panel lze pověsit na stěnu i použít jako volně stojící, stabilní nožičky i vrták jsou součástí balení pro okamžitou a bezstarostnou instalaci. N... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
GPS lokátor exclusive 2
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nový , pouze vybalený , nevhodný dar od AAA Auto , PC 31000kč. Při otevření aplikace okamžitě vidíte, kde přesně se vůz nachází, jestli máte aktivované střežení, nebo v jaké kondici je autobaterie. Je jedno, jestli máte aplikaci otevřenou nebo mobil v kapse. Vždy, když se s vozem stane něco nekalého, okamžitě se o tom dozvíte. Vše, o čem chcete vědět, si můžete snadno sami nastavit. Máte podezření, že někdo, komu vůz půjčujete, s ním jezdí kam by neměl... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 000
 Kč
Pohybový snímač místo vypínače
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím nový nepoužitý pohybový PIR snímač místo vypínače s dodatečnou možností zapínat světlo i zvukem. Jd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
JS-20 PIR Jablotron pohybové drátové čidlo
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
JS-20 PIR Jablotron pohybové čidlo - drátové několik kusů
Olomoucký kraj
666
 Kč
Philips 1648493P0 Bustan Pohybove PIR LED venkovní nástěnné
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Philips 1648493P0 Bustan Pohybove PIR LED venkovní nástěnné svetlo Novy svetlo viz foto.... Nakonec jsem ho nepouzil, nove, nikdy nebylo namontovane. Bohuzel uctenku uz nedohledam... 100% stav. puvodni cena 2200Kc v Hornbachu Osobni predani Velke Popovice, pripadne po predchozi dohode Praha Vinohrady. Mohu zaslat pres Zalikovnu 85Kc platba predem na ucet, nebo 110Kc na dobiru (pri platbe na dobirku budu chtit predem postovne 110Kc na ucet). Popis Moderní přímočarý design, kvalitní materiály: nerezový, odolný proti vlivům počasí, s integrovaným detektorem pohybu, citlivost na světlo a délku použití lze individuálně nastavit na detektoru pohybu, kvalitní plastový difuzér odolný proti UV záření pro rovnoměrný světelný efekt, teple bílý světelný efekt s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 400
 Kč
Canon 6D mark II + Canon EF 24-105mm f/4 L IS II + SD....
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám full frame digitální zrcadlovku Canon EOS 6D mark II spolu s objektivem Canon EF 24-105mm f/4 L IS II. Fotoaparát i objektiv jsou plně funkční, ve výborném stavu, displej fotoaparátu bez škrábanců - od začátku nalepené ochranné sklo. Nafoceno má jen necelých 14 000 snímků (viz fotografie v inzerátu), ve fotoaparátu je nainstalovaná nejnovější firmware verze 1.2.0.. K fotoaparátu je v podstatě nový(nepoužívaný) objektiv Canon 24-105mm f/4 L IS II, originál Canon LP-E6N baterie, nabíječka, originální popruh, krytka těla a jak k fotoaparátu, tak k objektivu původní krabice. Při koupi celého setu a při rychlém a férovém jednání zdarma přidám 64Gb SD kartu, čistící sadu od firmy Zeiss a Fotobrašnu Lowepro GearUp Creator Box XL II (kam se pohodlně vejde fotoaparát i se třemi objektivy). Canon EOS 6D MarkII s plnoformátovým snímačem CMOS, rozlišením 26,2 megapixelu a obrazovým procesorem DIGIC 7 je dokonale vybaven k získávání profesionálních výsledků. Technologie Dual Pixel CMOS AF z... (více v detailu)
Středočeský kraj
37 999
 Kč
Jablotron JA-83P - nový
Zmenšená verze pohybového PIR detektoru JA-83P kryje až 112m² podlahové plochy. Digitální analýzou je dosažena vysoká odolnost k falešným pop... (více v detailu)
1 590
 Kč
Canon 6D mark II s objektivem EF 24-105mm f/4 L IS II, ....
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento set full frame digitální zrcadlovku Canon EOS 6D mark II spolu s objektivem Canon EF 24-105mm f/4 L IS II. Fotoaparát i objektiv jsou plně funkční, ve výborném stavu, displej fotoaparátu bez škrábanců - od začátku nalepené ochranné sklo. Nafoceno má jen necelých 14 000 snímků (viz fotografie v inzerátu), ve fotoaparátu je nainstalovaná nejnovější firmware verze 1.2.0.. K fotoaparátu je v podstatě nový(nepoužívaný) objektiv Canon 24-105mm f/4 L IS II, originál Canon LP-E6N baterie, nabíječka, originální popruh, krytka těla a jak k fotoaparátu, tak k objektivu původní krabice. Při rychlém a férovém jednání zdarma přidám 64Gb SD kartu, čistící sadu od firmy Zeiss a Fotobrašnu Lowepro GearUp Creator Box XL II (kam se pohodlně vejde fotoaparát i se třemi objektivy). Canon EOS 6D MarkII s plnoformátovým snímačem CMOS, rozlišením 26,2 megapixelu a obrazovým procesorem DIGIC 7 je dokonale vybaven k získávání profesionálních výsledků. Technologie Dual Pixel CMOS AF zajistí plynulé... (více v detailu)
Středočeský kraj
37 999
 Kč
Jablotron JA-83P - Bezdrátový PIR detektor pohybu - Zmešený
Před 20 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám 7ks zánovních bezdrátových PIR detektorů Jablotron JA-83P (zmenšená verze) - cena za 1 ks Zmenšená verze pohybového PIR detektoru kryje až 112m² podlahové plochy. Digitální analýzou je dosažena vysoká odolnost k falešným poplachům. Tato verze nemá vstup pro připojení senzoru otev... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Jablotron JA-80P bezdrátový PIR detektor
Před 20 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám 5ks zánovních bezdrátových PIR detektorů Jablotron JA-80P - cena za 1 ks PIR senzor kryje až 112m² podlahové plochy (lze použít s čočkou která eliminuje drobná zvířata). Digitální analýzou je dosažena vysoká odolnost k falešným poplachům. Má vstup pro připojení senzoru otevření dveří. Lze jej přiřadit (naučit) do ústředny řady 8... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Ubiquiti Video zvonek UniFi Protect UVC-G4-Doorbell, outdoor
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Ubiquiti Video zvonek UniFi Protect UVC-G4-Doorbell, outdoor, 5GHz, 5Mpx. Stav nový pouze rozbalený. Popis: UniFi Protect G4 Doorbell je video zvonek s Wi-Fi, PIR senzorem, malým vestavěným displejem, mikrofonem a reproduktorem pro obousměrnou zvukovou komunikaci v reálném čase. Video má velmi kvalitní 5MP snímačem s vylepšeným nočním viděním a IR přísvitem. Výsledný obraz lze prohlížet v rozlišení 1600 × 1200 (2 MP) HD při 30 FPS. Zvonek UniFi Protect G4 obsahuje PIR senzor pro upozornění na okamžitou d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
PIR senzor (pohybové čidlo)
Před 86 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Použitý, plně funkční, ze spodní straně vylomená malá část plastu, viz foto - zohledněno v ceně. Tento přístroj je praktický, energii šetřící citlivý detektor pohybu. Je ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
jABLOTRON JA 60P alarm pohybový snímač
Před 266 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pohybový snímač bezdrátový Jablotron JA60P
Hlavní město Praha
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro