Xiaomi Robot Vacuum E10 nový

Xiaomi Robot Vacuum E10 nový
Dobrý den, prodám Xiaomi Robot Vacuum E10 je nový koupené 07.07.2024 záruka 2 roky, je jen vyzkou... (více v detailu)
2 800
 Kč

Podobné inzeráty

irobot Braava 380
irobot Braava 380
prodám iRobot Braava model 380 s nefunkcni baterii a bez nastavce na mokre vytirani. k robotu mam pouz... (více v detailu)
Robotický vysavač Mi Robot Vacuum - Mop Essential
Robotický vysavač Mi Robot Vacuum - Mop Essential
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám tohoto pomocníka v domácnosti. Stáří necelé 3 roky, vysavač proběhl důkladnou očistou, výměnou filtrů, hlavního kartáče, mopovací textílie a nová baterie (950,-) téměř 3x silnější než původní 2500mAh -> 6800mAh. Technická specifikace: Model: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential Barva: bílá Baterie: Li-ion Max. plocha pokrytí: 120 m² Kapacita baterie: 6800 mAh Hlučnost: 58 dB Rozměry vysavače: 35 x 35 x 8,2 cm Hmotnost: 3,4 kg Doba provozu: 90 min. Možnost mopování: ano Objem odpadní nádoby: 420 ml Objem nádobky na vodu: 200 ml Filtrace: HEPA type fil... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 190
 Kč
Robotický vysavač Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro
Robotický vysavač Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black, včetně nástavce na mopování, nádržky na vodu, náhradního hadříku, nového hlavního kartáče a dvou náhradních postranních kartáčků, včetně původní krabice. Nasazené kartá... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
Robotický vysavač iRobot Roomba Combo 1138 šedý
Robotický vysavač iRobot Roomba Combo 1138 šedý
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Robot (vacuum + mop) byl minimálně využíván k vysavani a párkrát i s vytiranim. Odreny je kvůli nízké výšce postele. Pln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
Nový vysavač Hisense
Nový vysavač Hisense
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám vysavač Hisense je na mokré i suché vysávání , je bez kabelový není hlučný vše funguje perfe... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 100
 Kč
Robotický vysavač Xiaomi Vacuum S10 bílý
Robotický vysavač Xiaomi Vacuum S10 bílý
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
robotický vysavač s mopem • výdrž akumulátoru 130 min. • 360° pokročilá laserová navigace • mobilní aplikace • inteligentní dávkování vody podle ... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 990
 Kč
Originální příslušenství pro vysavač Xiaomi / Roidmi / Viomi
Originální příslušenství pro vysavač Xiaomi / Roidmi / Viomi
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nové originální příslušenství pro robotické vysavače Xiaomi / Roidmi / Viomi. U výrobků uvádím sériové číslo, aby nedošlo napříč portfoliem k záměně. Xiaomi Vacuum X10 / X10+ / X20+ 2 ks boční kartáče, bílé - 250 Kč 1 ks kartáč - 250 Kč 2 ks hadříky - 250 Kč 2 ks filtry - 300 Kč 5 ks odpadní pytel - 300 Kč 1 ks kryt kartáče - 300 Kč Sada 2 ks bočních kartáčků, 2 ks filtrů, 1 ks kartáče, 2 ks hadříků = 900 Kč Xiaomi Vacuum S10+ 2 ks boční kartáče, bílé - 250 Kč 1 ks kartáč - 250 Kč Mi Robot Vacuum Mop 1C 2 ks boční kartáče bílé, 3 ramenné - 200 Kč 2 ks filtry - 250 Kč Mi Robot Vacuum Mop Essential G1 2 ks filtry - 300 Kč 1 ks kartáč - 300 Kč Mi Robot Vacuum-Mop Pro, Vacuum-Mop P, Viomi V2, Viomi V2 Pro, Viomi V3, Viomi SE 2 ks hadříky - 250 Kč 2 ks boční kartáče černé - 250 Kč 1 ks kartáč - 300 Kč 2 ks filtry - 300 Kč Sada 2 ks hadříků, 2 ks bočních kartáčků, 1 ks kartáče, 2 ks filtrů = 900 Kč Mi Robot Vacuum 2 ks boční kartáče, bílé, 3 ramenné - neo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2
Prodám robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám plně funkční robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pr... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Robotický vysavač - nový
Robotický vysavač - nový
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Inteligentní úklidový vysavač 3v1 (zametání, vytírání a vysávání) - pouze rozbalený. Moderní design, tichý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Robotický vysavač Xiaomi Roborock s4
Robotický vysavač Xiaomi Roborock s4
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plně funkční robotický vysavač Xiaomi Roborock v dobrém st... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Tyčový vysavač Sencor 2v1 jako NOVÝ
Tyčový vysavač Sencor 2v1 jako NOVÝ
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám zachovalý a málo používaný tyčový vysavač Sencor 2v1. Bezšňůrový provoz, Li -Ion baterie 18 V. Má otočnou hlavici o 180°, se kterou se dostanete do každého koutu, pod postel nebo gauč. Klíčové vlastnosti: Naprostá volnost pohybu bez napájecího kabelu; Bezšňůrový tyčový vysavač 2v1 s možností vyjmutí ruční jednotky. Pracuje se systémem Cyclone, který dokonale oddělí vzduch od prachu a nerozptyluje alergeny při vysávání ani při čištění nádoby na prach. Úklid doprovází LED osvětlení. Lze nastavit jeden ze dvou výkonů. Výhodou je HEPA filtr a bezsáčkový provoz. Má vyjímatelnou nádržku na prach o objemu 0,5 l s vysoce kvalitním HEPA filtrem. Filtr i nádobu na prach snadno vyjmete i očistíte pro další použití a také nemusíte myslet na koupi výměnných sáčků. Rotační kartáč má vlastní motorovou jednotku. Rotační kartáč je speciálně navržen tak, aby z podlah a koberců odstranil vlasy, chlupy, nitě, drobky, prach i větší částice. Technické parametry: Bezšňůrový tyčový vysavač 2 v 1 s možn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 499
 Kč
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - White
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - White
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - White, který kombinuje vysávání a mopování pro efektivní úklid. Vysavač je starý přes 3 roky, poslední rok byl používán pouze jako sekundární vysavač. I po několika letech zvládne najednou vysát byt o velikosti 2+1 na jedno nabití. Před tím, než jsem přestal vysavač používat byla vyměněná laserová navigace. Hlavní vlastnosti: * Sací výkon 2100 Pa – dostatečný pro účinné vysávání různých povrchů. * LDS navigace – díky této technologii se vysavač dokáže přesně orientovat v prostoru. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
ROBOROCK S8 PRO ULTRA
ROBOROCK S8 PRO ULTRA
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Robotický vysavač Roborock S8 PRO ULTRA Snad nejlepší model, který na trhu můžete sehnat. + Kompletní výbava + Nový sáček Koupeno v Alze Drobné známky používání Nový se prodává za 36 900Kč Klíčové vlastnosti robotického vysavače Roborock S8 Pro Ultra, bílý Včetně automatické dokovací stanice RoboDock Ultra pro samočištění, vyprazdňování, vysoušení i doplňování vody 2 v 1 – vysává i mopuje Roborock S8 Pro Ultra se pyšní vysokým sacím výkonem HyperForce 6 000 Pa Propracovaný navigační systém LiDAR PreciSense  Automatické zvedání mopu ochrání vaše koberce před navlhnutím – ideální pro až 4 mm vysoké koberce 5 200mAh akumulátor pro až 180 minut provozu (v tichém režimu) – uklidí až 300 m2 DuoRoller – dva gumové válečky pro efektivní a hloubkové vysávání bez ucpávání a zamotávání Podpora 3D mapování a hlasových příkazů přes Amazon Alexa, Google Home a Siri Shortcuts Sonické... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 400
 Kč
Sencor SRV4200BK robotický vysavač, nový nepoužitý
Sencor SRV4200BK robotický vysavač, nový nepoužitý
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
SENCOR SRV 4200BK Možnost dobírky nebo doprava trasa Plzeň -Praha-Brno-Břeclavsko.Při rychlém jednání sleva. Specifikace Recenze Parametry produktu Příkon 25 W Hlučnost 60 dB Typ podlah tvrdé podlahy/koberce HEPA filtr ano Rotační kartáče ano Virtuální zábrana ne Rozeznání překážek dotykové Wifi připojení ano Zobrazit další parametry Popis produktu Ideální pro úklid koberců, plovoucích podlah, parket, linolea, dlažby atp. Infračervené protinárazové čelní čidlo Velmi tichý chod vhodný k domácím mazlíčkům BLDC motor pro dlouhodobou životnost SYSTÉM DVOU ROTAČNÍCH KARTÁČŮ A CENTRÁLNÍHO VYSAVAČE: Výkonný centrální vysavač s kombinovaným rotačním kartáčem je ideální i pro vysávání koberců i tvrdých podlah Postranní rotační kartáče pro dokonalý úklid v rozích ŠIROKÁ ŠKÁLA SENZORŮ Nárazníkový senzor pro detekci překážek Senzor schodů pro bezstarostné používání i v patrových domech Senzor pro přesnou navigaci pro automatický návrat do dokovací stanice KOMBINUJE 4 PROGRAMY PRO ÚKLID ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Filtry Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop
Filtry Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám 4ks hepa filtru a 6ks bočního kartáčku na robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C/1T STYTJ01ZHM, Dreame F9... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Robotický vysavač ECOVACS D73
Robotický vysavač ECOVACS D73
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Obsah balení: - Deepoo D73 - virtuální zeď - magnetická páska, které přesně vymezují robotickému vysavači prostor pro vysávání - dálkový ovladač - nabíjecí stanice - čistící háček pro čištění rotačního kartáče Technické informace: možnost naprogramování 2 časů pro začátek úklidu, četnost opakování: 1 krát, každý den antibakteriální funkce: na povrchu je vrstva nano částic stříbra a zinku, která zabraňuje a eliminuje rozmnožování bakterií a virů, 2 postranní kartáče pomáhají při čištění podél stěn, se svou výškou jen 9,75 cm snadně vjede pod pohovku, postel, nízký nábytek ... virtuální zeď a magnetická páska pro omezení prostoru pohybu vysavače doba provozu až 80 minut, čas nabíjení 3 hodiny objem nádoby na nečistoty 0,4 l součástí balení je: nabíjecí stanice, dálkový ovladač, virtuální zeď, baterie, magnetická páska, čistící háček příkon 30 W, napětí 230 V ~ 50 Hz / 12 V hlučnost < 62 dB rozměr 33 x 9,75 x 33 cm barva černá Typ vysavače: robotický Typ filtrace: be... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Xiaomi mi vacuum-pro
Xiaomi mi vacuum-pro
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám robotický vysavač xiaomi vacuum pro, 3roky starý s náhradními filtry a přís... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 500
 Kč
Kuchyňský robot
Kuchyňský robot
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kuchyňský robot ETA GRATUS VITAL II. Starý asi 2 roky, málo používaný. Prodávám z důvodu nevyužití.
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
NILFISK MULTI II 22 - úplně nový a zabalený vysavač
NILFISK MULTI II 22 - úplně nový a zabalený vysavač
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám úplně nový, zabalený vysavač NILFISK MULTI II 22. Je včetně veškerého příslušenství, které je zobrazeno na krabici. Důvod prodeje, nevyužiju. Nákupní cena 3869Kč. Inzerát platí do smazání. Možno zaslat na adresu za 165Kč při platbě na účet. Popis: Zbavte se mokrých i suchých nečistot ve vnitřních i venkovních prostorách pomocí vysoce účinného a efektivního vysavače Multi II, který se pyšní silným sacím výkonem. Druhá generace tohoto víceúčelového vysavače Nilfisk se pyšní inovativním... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 890
 Kč
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - White, který kombinuje vysávání a mopování. Vysavač je starý přes 3 roky, poslední rok byl používán pouze jako sekundární vysavač. I po několika letech zvládne najednou vysát byt o velikosti 2+1 na jedno nabití. Před tím, než jsem přestal vysavač používat byla vyměněná laserová navigace. Hlavní vlastnosti: * Sací výkon 2100 Pa dostatečný pro účinné vysávání různých povrchů. * LDS navigace díky této technologii se vysavač dokáže pře... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Vysavač na mokré i suché vysávání úplně nový
Vysavač na mokré i suché vysávání úplně nový
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
rodám vysavač je na mokré i suché vysávání , není hlučný vše funguje perfektně. Vysavač je zabaleny a ve... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 400
 Kč
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro v záruce
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro v záruce
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Stav jako nový. V záruce do listopad 2025. Kompletní příslušenství + náhradní hadr na mopovani, zametací spirála... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
Robotický vysavač Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH bílý
Robotický vysavač Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH bílý
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový robotický vysavač Rowenta Explorer Série 60 RR7447WH bílý v bílé barvě. Původní cena 11´990,-Kč. V záruce do 10. září 2026. Ideální pro alergiky Systém Aqua Force se stará o to, že během vysávání robot zároveň podlahu také vytírá. Díky tomu zvládne odstranit prach i další nečistoty, aby zanechal váš domov čistý a svěží. Účinný filtr zachytí 99,9 % prachových částic, díky čemuž je vhodný i jako vysavač pro alergiky. Chytré ovládání Ovládejte robot na dálku pomocí aplikace, kterou si zdarma stáhnete do svého smartphonu či tabletu. V aplikaci snadno naplánujete program úklidu, nastavíte požadovaný režim, nebo třeba propojíte vysavač s virtuálním asistentem pro podporu hlasového ovládání. Bezdrátový provoz Tento výkonný vysavač pracuje zcela automaticky a bezdrátově. Uvnitř se nachází dobíjecí baterie, která mu zaručuje až 90 minut provozu na jedno nabití (v režimu ECO). Kdykoliv vysavači energie dochází, sám se vrátí do dokovací stanice, aby se dobil a poté mohl dále pokračovat ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
ETA 2865 Mariner víceúčelový vysavač nový
ETA 2865 Mariner víceúčelový vysavač nový
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nepoužitý víceúčelový vysavač 2v1 ETA 2865 Mariner, je skvělým pomocníkem jak při vysávání, tak i při šamponování a čištění koberců. Umožnuje suché i mokré vys... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite - nový
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite - nový
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite v krabici, otevřená, nepoužité, jako nový. Původní cena od 3790 Kč. Osobní předání v Praze! Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite EU v bílé barvě nabízí 3 čisticí režimy Umí vysávat, mopovat a vysávat i mopovat zaráz Vysavač Xiaomi je opatřen baterií s kapacitou 2600 mAh Díky vylepšené konstrukci sacího prostoru dokáže vysávat ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče