bezdrátový headset Samsung HM1200

lze hovořit za jízdy autem, na motorce nebo na kole. Stačí propojit mobil s headsetem pomocí bluetooth technologie ve verzi 3.0 Zvýšené pohodlí díky praktickému úchytu, který se dá za ucho proto, aby zařízení nevypadáva... (více v detailu)
290
 Kč

Podobné inzeráty

HP bluetooth headset 500
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nový nepoužitý headset od HP. jedná se o bezdrátový headset s mikrofonem s technologií redukování okolního ruchu, až 20 hodinovou výdrží baterie a US... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Samsung Galaxy S8+ 4/64GB
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den. Prodám tento mobilní telefon Samsung Galaxy S8+ 4/64GB v černém provedení. Mobil je ve stavu viz. foto. Displej bez oděrek a prasklin, není ani vypálený. V levém horním rohu displeje černý flíček mrtvých pixelů viz. foto, které se nerozšiřuje. Dotyk funkční po celé ploše. Sklo na zadní strana popraskané v pravém horním rohu viz. foto. Rámečky s drobnými oděrkami. Mobil je jinak... (více v detailu)
Plzeňský kraj
350
 Kč
Bezdrátová sluchátka in-ear Skullcandy červená
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové bezdrátové sluchátka Skullcandy model MJ-6699 Sport. Stylová bezdrátová in-ear Bluetooth sluchátka s vestavěným mikrofonem pro příjem hovorů a trojicí tlačítek pro ovládání hlasitosti a přijí... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Bezdrátové sluchátka genius
Bezdrátový headset založený na technologii Bluetooth poskytuje bohatý zvukový přednes. Headset disponuje vestavěným mikrofonem. Přepínat skladby či přijímat hovory lze jednoduše pomocí dotykového ovládání. Při plném nabití vydrží až 4 hodiny provozu. Zajisté potěší stylové LED podsvícení. Součástí balení je USB-C kabel. ZÁKL... (více v detailu)
390
 Kč
stylová bezdrátová sportovní sluchátka M6
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nová oblíbená, stylová, bezdrátová sportovní sluchátka na hlavu M6, s potlačením hluku. Bezdrátový Sluchátka přes uši M6, Herní Hi-Fi stereo, barva: černá, zvýraznění basů, Způsob nabíjení: kabel, vylepšení čipu BT 5.3, prevence sportovního potu, bezztrátovou kvalitu zvuku, ušní proteinové chrániče sluchu, teleskopické skládací nošení, nulové zpoždění 3D sluchové diskriminace, silná výdrž, Stabilnější a rychlejš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Blackview BV6600E 4GB/32GB 8580 mAh / Android 11
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
8580 mAh baterie, 5,7palcový HD + IP68 & IP69K Vodotěsný Nárazuvzdorný mobilní telefon Android 11, osmijádrový 4GB + 32GB, 13MP fotoaparát GPS černý 8580 mAh šílená baterie, offline pohotovostní doba až 792 hodin a pohotovostní doba 4G/WiFi až 430 hodin. má vynikající odolnost proti vodě, pádům, nárazům a každodenním nehodám S různými filtry jsou zaručeny skvělé snímky. (Hlavní fotoaparát Sony IMX258 13MP, před... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Roccat ELO 7.1 AIR herní bezdrátová sluchátka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kvalitní bezdrátová headset s robustní konstrukcí, prostorový zvuk 7.1 a AIMO osvětlením 50 mm neodymové měniče Prostorový zvuk 7.1 a Superhuman Hearing Pevná a odolná konstrukce, ergonomické náušníky s polstrování z paměťové pěny a ProSpecs Glasses Relief System, který zmírňuje tlak na brýle při používání. Nastavitelná kovová čelen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
899
 Kč
EUQQ headset s mikrofonem, 5.1 s CVC 8.0 Dual Mic
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
EUQQ Bluetooth headset s mikrofonem, 5.1 s CVC 8.0 Dual Mic 60Hrs/258 Rozbaleno Potlačení hluku CVC 8.0: Tato sluchátka Bluetooth s vestavěným duálním mikrofonem a technologií čistého hlasu lze minimalizovat nepříjemný vnější hluk, jako je vítr, klaksony nebo davy lidí, takže si kdekoli můžete užívat vysoce kvalitní hudbu a čisté telefonní hovory. Po 1,5 hodině nabíjení zajistí, že budete mít až 8-10 hodin používání. Bezdrátovou náhlavní soupravu s vynikajícím komfortem l... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
4K Smart JVC LT-50VA3335 50" 126cm, Direct LED
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart televize JVC LT-50 VA3335. Záruka do 21/9/26. Původní cena 12´712,-Kč. - 50" 4K UHD Android TV s vestavěnou Wi-Fi - Technologie Dolby audio Processing umožní dokonalou zvukovou kulisu - Funkce Audio Video Share, díky které si můžete na televizoru přehrát videa či zobrazit fotografie z jiných zařízení - Android TV s vestavěnou Wi-Fi umožní stažení velkého počtu aplikací - HbbTV tlačítko, se kterým získáváte přístup do archivu pořadů televizních stanic - Vestavěná funkce Chromecast pro snadný přenos fotografií, videí, hudby a dalšího oblíbeného obsahu do televizoru Dokonale ostrý obraz Díky 4K rozlišení 3840 × 2160 pxl a zobrazovací technologii 1700 Hz Picture Performance Index nabízí televize JVC maximálně příjemný zážitek ze sledování oblíbených pořadů. Podpora HDR10 poskytne barevnou hloubku, díky které bude obraz živější a více odpovídat realitě. Nový svět televizní zábavy díky Android TV Veškerou zábavu, kterou si můžete užívat na smartphonu nebo tabletu, si nyní vy... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 200
 Kč
Bezdrátová sluchátka Sony Noise Cancelling
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Bluetooth sluchátka Sony WH-XB910N s technologií ANC - aktivní potlačení okolního hluku. Bez známek použití, včetně kompletního původního příslušenství - obal na zip, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
JVC LT-43VAQ7235 černá, 4K Smart TV, Direct LED, 43" 108cm
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová televize JVC LT-43 VAQ7235 s Direct LED podsvícením. Původní cena 15´990,-Kč. Záruka do 19. září 2026. Klíčové vlastnosti: - 43" 4K UHD Android TV pro dokonalý obraz plný ostrých detailů - Technologie Quantum Dot (QLED), která nabízí více než miliardu živých barev a odstínů - Android TV s vestavěnou Wi-Fi umožní stažení velkého počtu aplikací - Tunery DVB-T2 s kodekem H.265, DVB-S2, DVB-C pro příjem televizního signálu - Podpora HbbTV, se kterým získáváte přístup do archivu pořadů televizních stanic - Vestavěná funkce Chromecast pro snadný přenos fotografií, videí, hudby a dalšího oblíbeného obsahu do televizoru Výjimečný obraz díky QLED displeji Technologie QLED, neboli Quantum Dot, je významnou inovací klasické LED obrazovky. V zobrazovacím panelu navíc využívá anorganické krystaly kovových materiálů, díky čemuž QLED umožní lepší podání barev. QLED televize tak zobrazí celé barevné spektrum, které lidské oko vnímá. Oproti klasickým LED televizím nabídnou velké pozorovací úhly.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 800
 Kč
4K Smart JVC LT-65VAQ6235 65" 164cm, Direct LED, QLED
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová televize JVC LT-65VAQ 6235 QLED. Původní cena 18´990,-Kč. Záruka do 19. září 2026. Klíčové vlastnosti: - 65" 4K UHD Android TV pro dokonalý obraz plný ostrých detailů - Technologie Quantum Dot (QLED), která nabízí více než miliardu živých barev a odstínů - Android TV s vestavěnou Wi-Fi umožní stažení velkého počtu aplikací - Tunery DVB-T2 s kodekem H.265, DVB-S2, DVB-C pro příjem televizního signálu - Podpora HbbTV, se kterým získáváte přístup do archivu pořadů televizních stanic - Vestavěná funkce Chromecast pro snadný přenos fotografií, videí, hudby a dalšího oblíbeného obsahu do televizoru Výjimečný obraz díky QLED displeji Technologie QLED, neboli Quantum Dot, je významnou inovací klasické LED obrazovky. V zobrazovacím panelu navíc využívá anorganické krystaly kovových materiálů, díky čemuž QLED umožní lepší podání barev. QLED televize tak zobrazí celé barevné spektrum, které lidské oko vnímá. Oproti klasickým LED televizím nabídnou velké pozorovací úhly. Nový svět televizn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
4K Smart JVC LT-55VAQ8235 55" 139cm, Direct LED, Android TV
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart televize JVC LT-55VAQ8235 QLED. Původní cena 19´990,-Kč. V záruce do 19. září 2026. Výjimečný obraz díky QLED displeji Technologie QLED, neboli Quantum Dot, je významnou inovací klasické LED obrazovky. V zobrazovacím panelu navíc využívá anorganické krystaly kovových materiálů, díky čemuž QLED umožní lepší podání barev. QLED televize tak zobrazí celé barevné spektrum, které lidské oko vnímá. Oproti klasickým LED televizím nabídnou velké pozorovací úhly. Nový svět televizní zábavy díky Android TV Veškerou zábavu, kterou si můžete užívat na smartphonu nebo tabletu, si nyní vychutnáte i na velké obrazovce televizoru. A to díky moderní platformě Android TV, která umožňuje maximální využití rychlého procesoru pro ten nejkomfortnější uživatelský zážitek. Vyberte si z bohaté nabídky více než 5000 aplikací dostupných na Google Play a instalujte si své oblíbené přímo do vaší televize. Tento model má navíc i integrovanou funkci Chromecast, díky které můžete z vašeho osobního zaří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Asus ROG Strix Herní sluchátka Bezdrátové s Mikrofonem
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rozhraní USB (bezdrátová technologie 2,4 GHz) 3.5 mm(1/8") konektor Kombinovaný konektor pro zvuk/mikrofon 3.5 mm(1/8") konektor Samostatný konektor pro zvuk/mikrofon Citlivost (sluchátka): 98 dB Hmotnost: 350 g ASUS STRIX Wireless gaming headset ROG Strix Wireless jsou herní bezdrátová sluchátka s 2,4GHz bezdrátovou technologií zprostředkovávající připojení s nižší latencí než u sluchátek s připojením Bluetooth, což zajistí okamžitý přenos zvuku. Se sluchátky ROG Strix Wireless se k vašemu uchu dostane každý zvuk během okamžiku,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599
 Kč
Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám použitá, plně funkční, bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds Live Záruka 6 měs. Potlačení hluku Galaxy Buds Live disponují technologií Aktivního potlačení hluku (ANC) pro otevřený typ sluchátek. Díky tomu si můžete nerušeně vychutnat oblíbenou hudbu nebo seriál, stále však uslyšíte, když na vás někdo promluví. K ideálním podmínkám pro soustředěnou práci či zábavu stačí dlouze stisknout tlačítko. S bezdrátovými sluchátky Galaxy Buds Live si budete... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Samsung EP-PN920 bezdrátová nabíječka 102mm
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
předání Praha 1 kontakt POUZE přes e-mail použitá nevyužitá to co je na foto
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bezdrátová bluetooth klávesnice MadCatz S.T.R.I.K.E M
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám bezdrátovou bluetooth klávesnici MadCatz S.T.R.I.K.E M vhodná pro hráče i k ovládání Smart TV. Stav: jako nová.) Klávesnice je výjimečná nejen svým netradičním vzhledem, na který jsme ostatně u Mad Catz už zvyklí, ale také možností spárovat klávesnici až se čtyřmi zařízeními současně. Pro připojení totiž využívá technologii Bluetooth. Další odlišností oproti konkurenci je OFN (Optical... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
bezdrátová sluchátka TWS M90 Posuvný kryt NOVÁ
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
bezdrátová sluchátka TWS M90 Posuvný kryt Herní sluchátka Bluetooth 5.3 Herní Bluetooth bezdrátová sluchátka: model: M90 Pohotovostní doba: 140h Výdrž : 5-6h Kapacita nabíjecího skladu: 2000 mAh Verze BluetoothBluetooth 5.3 Doba nabíjení: 1-2h Kapacita náhlavní soupravy: 40 mAh Přenosová vzdálenost: 15m Zapně... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
170
 Kč
Bluetooth headset s mikrofonem, 5.1 s CVC 8.0
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
EUQQ Bluetooth headset s mikrofonem, 5.1 s CVC 8.0 Dual Mic 60Hrs/258Bluetooth 5.1 a automatické párování Bluetooth sluchátka využívají pokročilou technologii Bluetooth 5.1 a poskytují rychlejší párování, stabilní připojení a přenos signálu. bez problémů se připojí ke všem zařízením podporujícím technologii Bluetooth až do vzdálenosti 10 metrů. Žádné zkreslení a latence. Potlačení hluku CVC 8.0: sluchátka s vestavěným duálním mikrofonem a technologií čistého hlasu lze minimalizovat nepříj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Samsung A7 Gold + bezdrátová sluchátka
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám tento Samsung A7 ve verzi Gold. Ideální telefon co se týče rozměrů a také bez moderních výřezů v display a podobné, za to nabídne i přední blesk. Telefon je velice zachovalý, nikde žádný škrábanec. Baterie v dobré kondici, vydrží několik dní, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
EPICO MAGNETIC bezdrátová nabíječka do auta
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Původní cena: 1000,- Stav: Jako nový, rozbalený nepoužívaný Vše originální Držák s automatickým systémem uchycení telefonu Epico je určen do mřížky ventilace. Podporuje technologii bezd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
OTL Pokémon Pikachu TWS Earpods bezdrátová sluchátka
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám OTL Pokémon Pikachu TWS Earpods bezdrátová sluchátka,plně funkční,v pěkném stavu viz.foto,komplet v krabičce,náhradní špunty a kabel,POUZE OSOBNĚ PRAHA,PLATÍ DO SMAZÁNÍ Blesková výměna k výrobku do 1000 Kč ? 129 Kč Popis... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Samsung Soundbar + bezdrátový subwoofer
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
3.1 kanálový, výkon 340W. Aktivní bezdrátový subwoofer. Model Samsung HW-K650. Automatické zapínání/vypínání s TV. Podpora prostorového zvuku Dolby Digital a DTS. Připojení WIFI + Bluetooth. Široké možnosti konektivity: HDMI, HDMI ARC, USB, optický audio vstup, AUC, Multimed... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
SAMSUNG GALAXY SM R800 46MM - SMART WATCH
SAMSUNG GALAXY WATCH - využívané jedním majitelem, ve velmi dobrém stavu, plně funkční. Hodinky kombinují elegantní design klasických hodinek se špičkovými technologiemi jako je perfektně čitelný Super AMOLED displej, měření srdečního tepu a bezdrátové nabíjení. Stylový vzhled hodinek si můžete přizpůsobit pomocí vyměnitelných pásků a řemínků, navíc odolaj... (více v detailu)
1 590
 Kč
Bezdrátová nabíječka MagSafe pro Samsung Z Fold 5
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezdrátová nabíječka do auta MagSafe pro Samsung Z Fold 5, chlazení, 15 W rychlé nabíjení s pouzdrem MagSafe, temperované fólie, 360° magnetický kroužek, magnetický držák na telefon do auta s ventilací dodávána se samostatným Mag-safe pouzdrem pro Samsung Galaxy Z Fold 5, vestavěný magnetický kroužek N52, silná magnetická přitažlivost, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Další nabídky najdete zde: Mobilní telefony a příslušenství