2x Sonos One 2.gen černý

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám 2ks těchto repro: https://www.iwant.cz/Sonos-ONE-2-generace-cerny-p39565#type=popis 100% st... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Sonos ONE SL, 2x, vč. stojanů
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
set 2x Sonos One SL + 2x stojan. Jeden ještě v záruce. Používáno min., občas film.. jako zadní ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990
 Kč
Sonos ONE SL, 2x, vč. stojanů
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
set 2x Sonos One SL + 2x stojan. Jeden ještě v záruce. Používáno min., občas film.. jako zadní ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990
 Kč
Sluchátka Sony Noise Cancelling WH-1000 XM5 černá
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sluchatka kupovana 5/2023, pouzivana v kancelari, funkcne 100%, vizualne drobne nedostatky viz foto. Prodavam to... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
SONY PSP 2000 3000 a XBox ONE Baterie, kryt, nabíječka
PSP BATERIE jsou NOVÉ ! - 3.6V - 2400mAh K mání 4kusy - kus za 220Kč - POSLEDNÍ FOTO. Není to ORIGINAL SONY !!! Už se nedělají !!! Pro modely PlayStation Portable řady PSP2000 a PSP3000 a všechny jejich verze. -------------------------------------------- VĚTŠINOU JE MOŽNO DODAT JAKÉKOLIV STARŠÍ TYPY (JEJICH NÁHRADY) BATERIÍ, JEŽ SE UŽ NEVYRÁBÍ A NEDAJÍ SE NIKDE SEHNAT, JAKO TŘEBA DO FOTOAPARÁTŮ, KAMER, A I OSTATNÍCH PODOBNÝCH PŘÍSTROJŮ...NABÍJECÍ BATERIE PRO OVLADAČE - GAMEPADY XBox ONE a i X360 apod. TAKÉ NEJSOU PROBLÉM.. STAČÍ JE U MNE POPTAT. ------------------------------------------- Možno prodat i externí nabíječku baterií pro PSP za cenu 300Kč - viz fota. Nabíjení je přes Micro USB kabel jakýmkoliv adaptérem. Jedná se o nabíječku a micro USB kabel, a... (více v detailu)
220
 Kč
Sluchátka Sony Noise Cancelling WH-1000XM5 černá
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sluchatka kupovana 5/2023, pouzivana v kancelari, funkcne 100%, vizualne drobne nedostatky viz foto. Prodavam to... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Kotoučový magnetofon SONY TC-378 - funkční
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám krásně zachovalý kotoučový tape deck Sony TC-378. Vyráběl se mezi lety 1975 - 1977 a cena nového v Německu byla 950 DM. Pamětníci si vzpomenou, že se v omezeném množství prodával i u nás v Tuzexu. Jde o třírychlostní a tříhlavý tape deck vybavený feritovými hlavami s dlouhou životností. Na rozdíl od staršího typu TC-377 má nastavení předmagnetizace pásky, ovládání výstupu na čelním panelu a indikaci špiček nahrávaného signálu (peak). Velmi zachovalý stav, krásný čelní hliníkový panel bez rýh a škrábanců, velmi příjemný zvuk, vše svítí a dělá přesně to, co má. Lze jej provozovat ve svislé i vodorovné poloze (pro ten případ ho jde v dřevěné bedně otočit tak, aby sklon byl směrem k posluchači). Připojení jak přes cinch tak i DIN konektory. Vše funkční po servisu a nastavení. Výjimkou jsou následující věci: - zdá se mi malinko hlučnější motor (což ale po těch letech dělá prakticky každý) - poloha "play" na otočném voliči špatně zaskakuje. Někdy jsou potřeba 2-3 pokusy. Ale pak u... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč
Satelit 2x komplet
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám satelity dva komplety Mascom MC2600HD-IRCI, talíř 80cm... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 600
 Kč
Sonos AMP
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Stáří cca 6 měsíců, téměř nehraný. Osobní převzetí Praha 5 nebo Zásilkovna. Přeneste zvuk Sonos do klasických, nástěnných, stropních, venkovních a regálových reproduktorů p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 800
 Kč
Soundbar Sony BRAVIA Theatre Bar 9 7.0.2k Dolby Atmos, černý
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový Soundbar Sony BRAVIA Theatre Bar 9 HT-A9000 v černé barvě. Původní cena 34´994,-Kč. Soundbar je v záruce do 9. října 2026. Klíčové vlastnosti: - Uvnitř naleznete 13 zvukových jednotek, které zajišťují kvalitní reprodukci - Možnost uchycení soundbaru na stěnu i položení na skříňku - Zesílení dialogů díky technologii Voice Zoom 3 - Technologie 360 Spatial Sound Mapping pro prvotřídní poslech z jakékoliv pozice - Podpora herních funkcí pro nevšední zábavu Pohlcující prostorový zvuk Objevte novou úroveň zážitku ze sledování filmů. Bravia Theatre Bar 9 v sobě kombinuje špičkový design spolu s nadčasovými technologiemi. Na první poslech zaujme především technologií 360 Spatial Sound Mapping, díky které vás zvuk zcela obklopí. Kombinací fyzických a virtuálních reproduktorů spolu s optimalizací zvukového pole snadno docílí toho, aby se zvuk v plné kvalitě šířil rovnoměrně po celé místnosti. Nezáleží tedy z jaké pozice zvuk posloucháte, ani jaká je akustika v místnosti. Užijte si hry ja... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
27 000
 Kč
Reproduktory Jamo S 506 černé
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám pár reproduktorů zn. Jamo. Byly velmi málo používané, mají perfektní zvuk. Jedna bedna nám bohužel při přenosu spadla a plastový díl má prask... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 000
 Kč
Radio Sony ICF-S11W
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Plně funkční, citlivé, v pěkném stavu. Rok výroby 1984. Na dvě AAA b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Sluchátka Sony
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tyhle kvalitní sony sluchátka • Hrají jako nové • Bohužel už bez obalu • Mám je dlouho, ale skoro js... (více v detailu)
Olomoucký kraj
349
 Kč
2x Mobilní telefon HTC Magician
Před 12 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám 2 kusy těchto mobilních telefonů HTC Magician. Mobily jsou ve stavu viz. foto. Mají na sobě oděrky a drobné nečistoty. Jsou kompletní, včetně baterie. Nemám k nim nabíječku. Tudíž neznám... (více v detailu)
Plzeňský kraj
100
 Kč
2x Audiokazeta - Philips - CD ONE - 90 - nové, zabalené
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
---- Cena je dána a tak pokud vám cena nevyhovuje, tak na inzerát nereagujte. Na nižší ceně se nedomluvíme. Pokud se časem rozhodnu snížit cenu, tak jí snížím. Jinak nyní platí pouze uvedená cena. Děkuji... ---- Prodávám 2 kusy nové, zabalené audio kazety Philips - CD ONE - 90 minut. Vzhledem k tomu jak se nyní pohybují ceny starších nových tedy prázdných audio kazet a vi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Reproduktorová soustava 2x AQ802, 82 x 37,5 x 31cm
Před 14 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vysoce kvalitní výkonné veliké masivní reproduktory ověřeného a dosud prosperujícícho českého výrobce AQ Reproduktorová soustava 2x AQ 802, v 82, š 37,5 a hl 31 cm, váha 1 ks cca á 20 kg Byly používány zejména u příležitosti výstav, vernisáží, malých koncertů... Co se týká zvuku, jsou jako nové a co se týká vzhledu, odpovídá fototgrafiiím, přeci jenom, byly chvíli používané. Nyní již pozbý... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 800
 Kč
2ks Walkman SONY + DS s USB výstupem, funkční i jednotlivě
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Na prodej jsou 2 walkmany. Oba jsou na 2 tužkové baterky se známkami používání, nicméně jsou oba plně funkční s překvapivě čistým a jasným zvukem. Možné připojení externího zdroje 3V. Prodej i jednotlivě. 1/ SONY WM-EX35. Jde o vyšší střední třídu. Přístroj je vybavený autoreversem, zvýrazněním basů (mega bass), funkcí AVLS a volbou druhu kazety (norm/CrO2/Metal). Hraje na obě strany, přetáčí. Anti rolling mechanismus. 2/ DS JW-61TP01. Jednoduchý walkman novější výroby je zajímavý tím, že obsahuje A/D převodník a umožňuje přes USB port digitální výstup ve formátu MP3. Ideální na digitalizaci starých kazet. Zkoušen pouze na základní funkce do sluchátek. O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Marshall major IV Bluetooth černé
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám svoje Marshall major IV Bluetooth černé. Bez větších známek používání, málo hrané. S origo krabici a kabelama. Papíry k tomu už žádné nemám, ztratili se bohužel při stěhování... Žádný fejk! 100% originál! Bluetooth: 5.0 Frekvence: ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 499
 Kč
Prodám sluchátka Samsung Galaxy Buds 2 čerén
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sluchátka Samsung Galaxy Buds 2 černé. Plně funkční, té... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Sony wf-1000xm3
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tyto bezdrátová sluchátka od Sony s aktivním potlačením hluku. Hrají moc pěkně. S možností úpravy zvuku dle libosti v aplikaci sluchátek. Jedno sluchátko se vybíjí trochu rychleji než druhé (jedná se o častou vadu těchto modelů). S trochou šikovnosti lze vyměnit baterku ve sluchátku i doma. (Níže přidám link na baterku do sluchátka) Používaná zhruba 2 roky Kompletní balení (kabel, náhradní špunty, krabička, manuály) + koženkové pouzdro Důvod prodeje, je přec... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 300
 Kč
2 x JBL EON ONE MK2, bateriově napájený systém
Před 15 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
2 x aktivní bateriově napájený all-In-one ozvučovací systém (výkon 2 x 1500W, peak). Minimálně používané. V záruce. Kupováno 09/2023 ve Visonstore (záruka 5 let, napsáno i na faktuře), původní cena ~34 000 Kč/ks. Případně prodám 1 ks kus za 28 000 Kč. Ideálně osobní předání v Ústeckém kraji. Pár praktických zkušeností: - Není to levná věc, ale nenajdete kvalitnějšího ozvučení, které funguje i na baterie. JBL platíte za kvalitní provedení a čistý zvuk. - Jak píše výrobce, repr... (více v detailu)
Ústecký kraj
54 000
 Kč
Prodam herni Sluchátka CZC.gaming Seraphim
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám herni sluchátka CZC.Gaming seraphi. Sluchátka byly použity tak 10x. Důvod prodeje nepoužívám je mám jiné. Boh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Konferenční mikrofon Sennheiser 114-S černý
Před 19 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
K prodeji kardioidní mikrofon Sennheiser MEB 114-SB primárně určený pro videokonferenční systémy. Připojení pomocí mini-XLR konektoru. Programovatelné tlačítko mikrofonu se čtyřmi režimy (barevná led indikace kolem čudlíku): - Zapnout / vypnout - Push to Mute (PTM) - Push to talk (PTT) - Trvale zapnuto K dispozici 6ks mik... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
2x distanční tyč Gravity
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nevyužité 2ks distančních tyčí Gravity SP 3332 B, prům... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
2x Sonoff Dual R3 Lite Smart Wifi Switch
Před 25 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám 2 kusy těchto Sonoff Smart Wifi Switchů s označením DUAL R3 Lite. Oba jsou nové, nepoškozené, origo zabalené a plně funkční. Kompatibilta s aplikací eWelink. Kompatibilní ta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
125
 Kč
Vintage tranzistorový radiomagnetofon Zenith
Před 30 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím na prodej poctivý přehrávač ze staré školy, ideální pro fanoušky kazet. Dnes už bude zajímat spíše sběratele těchto přístrojů i přesto, že je nefunkční. Jako sběratel hraček vím, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
590
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio