Marshall Major IV Bluetooth Černé

Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
Dobrý den Nabízím k prodeji sluchátka Marshall Major IV Bluetooth Pouze vybalené a odzkoušené stav nových!viz reálné foto! ORIGINÁL NE Fake! Komplet balení. TOP STAV Specifikace: Hmotnost a rozměry Hmotnost: 165 g Možnosti připojení 3,5 mm vstup: Ano Verze Bluetooth: 5.0 Technologie propojení: Kabelový a bezdrátový Bluetooth: Ano USB konektivita: Ano USB konektor: USB typu C Dosah Bluetooth: 10 m Výkon Typ ovládání: Knoflíky Doporučené použití: Volání a h... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Marshall Major IV Bluetooth Černé
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den Nabízím k prodeji sluchátka Marshall Major IV Bluetooth Pouze vybalené a odzkoušené stav nových!viz reálné foto! ORIGINÁL NE Fake! Komplet balení. TOP STAV Specifikace: Hmotnost a rozměry Hmotnost: 165 g Možnosti připojení 3,5 mm vstup: Ano Verze Bluetooth: 5.0 Technologie propojení: Kabelový a bezdrátový Bluetooth: Ano USB konektivita: Ano USB konektor: USB typu C Dosah Bluetooth: 10 m Výkon Typ ovládání: Knoflíky Doporučené použití: Volání a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 600
 Kč
Marshall major IV Bluetooth černé
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám svoje Marshall major IV Bluetooth černé. Bez větších známek používání, málo hrané. S origo krabici a kabelama. Papíry k tomu už žádné nemám, ztratili se bohužel při stěhování... Žádný fejk! 100% originál! Bluetooth: 5.0 Frekvence: ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 499
 Kč
Marshall Major IV
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám marshall sluchátka původní cena 3800kč mám účtenku ku... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 300
 Kč
Herní sluchátka Marvo Scorpion HG9046
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Neotevřená herní sluchátka Marvo HG9046 s mikrofonem TRUE 7.1 surround, USB podsvícená (PC). Top stav, bez poškození. Typ ozvučení: 7.1 surround (true) Průměr měničů: 1x 40 mm, 2x 30 mm Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Marshall major iv 4
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Staré 4 dny, bohužel nejdou vrátit v rámci 14 dni Rozbalené, záruka 2 roky
Jihomoravský kraj
1 800
 Kč
Marshall Major IV - bezdrátové sluchátka
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jen Rozbalené, dostal jsem jako dárek ale už vlastním jedny :D Popis a parametry bezdrátová sluchátka • 40mm dynamické reproduktory • impedance 32 Ohm • frekvence 20 až 20 000 Hz • citlivost 99 dB • dosah 10 m • Bluetooth • 3,5mm jack • ovládání na sluchátkách • výdrž až 80 hodin na nabití • doba nabíjení 3 hodiny • podpora bezdrátového nabíjení • skládací konstrukce Klíčové vlastnosti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Černá bezdrátová stereofonní sluchátka bluetooth AirDotspro
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Úplně nová, nepoužitá sluchátka - s indikátorem baterie Obsah balení: -Sluchátka -Nabíjecí Micro USB kabel
Zlínský kraj
249
 Kč
Bezdrátová sluchátka O2 pods+ černá
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji bezdrátová sluchátka O2 pods+ Barva: Černá Stav: Výborný stav, jako nové Vlastnosti: - Detekce sluchátek v uších - Výdrž baterie až 28 hodin - Snadné dotykové ovládání Obsah balení: - Typ kabelu USB-C - Sluchátka - Český návod Technické specifikace: - Verze Bluetooth: 5.2 - Baterie sluchátka: 45 mAh x 2 (Li-Polymer, p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Marshall Major IV Bluetooth černá
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Extra v ceně - pouzdro na přenos a ochranu sluchátek viz foto. Parametry a specifikace Typ sluchátek Provedení Na uši Konstrukce Uzavřená Mikrofon Ano Připojení Typ připojení 3,5mm Jack, Bluetooth Verze Bluetooth 5.0 Délka přívodního kabelu 1,5 m Vedení kabelu Jednostranné (do jedné mušle) Odnímatelný kabel Ano Vlastnosti a funkce Funkce Přepínání skladeb, Přijímání hovorů, S ovládáním hlasitosti Další vlastnosti Skládací ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 799
 Kč
sportovní Bluetooth sluchátka s příjmem hovoru, kus
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
preferuji osobně, zásilkovna, balíkovna psát na email nebo volat Technologie Bluetooth 5. Čistá kvalita zvuku Crystal HD. Nepromokavý design. Hands Free zabudovaný mikrofon Stereo hudba + hovory Sluchátka jsou odolná proti potu, ale nelze je použít k plavání Připojte dva mobilní telefony současně Snadno přepínejte mezi hovory spárovanými dvěma telefony Ergonomické sluchátko, pohodlné na nošení. Hlasový příkaz pro vyzvednutí / odmítnutí ... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Herní sluchátka HyperX
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Sluchátka půl roku staré. Úplně jak nové málo použivané. Bezdrátové sluchátka Parametry a specifikace Typ sluchátek Provedení Okolo uší Konstrukce Uzavřená Mikrofon Ano Připojení Typ připojení USB Type-A, Radiofrekvenční Vedení kabelu Jednostranné (do jedné mušle) Odnímatelný kabel Ano Vlastnosti a funkce Funkce Herní režim, Prostorový zvuk 7.1, S ovládáním hlasitosti Potlačení hluku Pasivní Další vlastnosti Oddělený 3,5 mm Jack pro mikrofon, Otočné mušle Certifik... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
BEATS STUDIO PRO ČERNÁ
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám bezdrátová sluchátka – stav jako nové! Nabízím minimálně používaná bezdrátová sluchátka v černé barvě. Zakoupená před Vánocemi, sluchátka jsou stále ve stavu nových a mají platnou záruku ještě na rok a půl. K dispozici je také faktura Specifikace: - Připojení: 3,5 mm, Bluetooth 5.3, USB-C - Vý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 490
 Kč
Marshall Major II Bluetooth
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční Sluchátka Marshall Major II Bluetooth. Včetně kompletního příslušenství i originální kra... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Bose SoundLink Colour Bluetooth
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
- jako nový - nabíjení pomocí USB portu nebo síťového adapteru - typ nabíj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Sluchátka Sony WH-CH720N černá
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodávám bezdrátová sluchátka Sony WH-CH720N Specifikace: - Potlačení hluku (ANC) pro klidný poslech - Výdrž baterie: až 35 hodin nepřetržitého poslechu - Mikrofon - Rychlé nabíjení a možnost připojení audio kabel... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Bose SoundLink Colour Bluetooth
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
- jako nový - nabíjení pomocí USB portu nebo síťového adapteru - typ nabí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Sluchátka Philips TAT3215BK černá
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pouze jedno sluchátko , levé sluchátko je ztraceno frekvenční rozsah 20 Hz až 20 kHz • citlivost 90 dB • Bluetooth 5.1 • výdrž 6 hod a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Bezdrátové Bluetooth sluchátka GoGEN HBTM 31S
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nová nepoužitá!! Sluchátka bezdrátové Bluetooth streamování hudby z mobilu, tabletu nebo počítače Mikrofon umožňující telefonování Ovládání přehrávání, hlasitosti i hovorů přímo na sluchátkách Odnímatelný kabel s konektorem 3,5 mm v délce 1,2 m Skládací hlavová opěrka Slot pro Micro SD karty FM tuner. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
290
 Kč
Sportovní akční Kamera 5 MPixel NEDIS ACAM11BK
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Akční Kameru 5 MPixel značky Nedis ACAM11BK. Kamera je nová a zabalená, 2 roky záruka. Akční Kamera 720p@30fps | 5 MPixel | Vodotěsné do: 30.0 m | 90 min | Wi-Fi | Aplikace ke stažení pro: Android™ / IOS | Včetně držáků | Černá • Na velkém 2" TFT displeji zaručeně uvidíte, co nahráváte • Vestavěný mikrofon • Podpora paměťových karet microSD s kapacitou až 32 GB • Včetně kompletní montážní sady pro připojení fotoaparátu téměř ke všemu • Pevný obal s vodotěsností až do 30 m Parametry: Šířka 60 mm Výška 41 mm Hloubka 31 mm Hmotnost 242 g Barva Černá Materiál ABS Vstupní proud 1.0 A Typ zdroje napájení Napájení z baterie Kapacita baterie 900 mAh Vodotěsné do 30.0 m Včetně držáků Ano Maximální doba výdrže baterie 90 min Čas záznamu 90 min Displej TFT displej Typ kamery Akční kamera Typ baterie Vestavěná Li-Ion Podporované rozlišení videa 720p@30fps Typ slotu pro externí paměť Mi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
Reproduktory Genius GX Gaming
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plně funkční reproduktory pro jakékoli info piš Konfigurace reprosoustavy: 2.1 Typ použití: herní Typ připojení: jack 3.5mm Sluchátkový výstup: ANO Optický... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Zánovní herní sluchátka HyperX Cloud III Red
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám zánovní herní sluchátka HyperX Cloud III Red Zakoupena 22.5.2024, originál záruka do 22.5.2026 Nevhodný dárek Popis a parametry herní sluchátka frekvence 10 Hz a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Bezdrátová sluchátka F9 Bluetooth 5.1, Powerbanka 2000 mAh
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám Bezdrátová sluchátka F9 Bluetooth 5.1 - Powerbanka 2000 mAh. Nové, nepoužité, zabalené. Bezdrátová mini stereo sluchátka + handsfree s bluetooth 5.0 s nabíjecí stanicí 2000 mAh sloužící i jako powerbanka. LED displej s číselným ukazatelem nabití. Když jsou plně nabitá za pouhé 2 hodiny, tato bezdrátová sluchátka hrají až 6 hodin. Díky zabudované 2000 mAh můžete sluchátka využít i jako powerbanku pro svůj telefon. Díky svému tvaru sluchátka výborně drží v uších. V balení najdete různé veli... (více v detailu)
Liberecký kraj
390
 Kč
Přijímač Bluetooth AUKEY BR-C2,
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím Přijímač Bluetooth AUKEY BR-C2, přenosný bezdrátový přijímač hands-free do auta pro domácí stereo a automobilové audiosystémy. Bezdrátové přehrávání hudby: bezdrátově streamujte zvuk ze zařízení s podporou Bluetooth do stávajících kabelových domácích stereo systémů, reproduktorů nebo slucháte... (více v detailu)
Ústecký kraj
150
 Kč
Fnatic herní sluchátka
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Herní sluchátka s externí zvukovou kartou. × 53mm drivers / 3,5mm Jack. × Zvuková karta s funkcí 7.1 virtual. × Koženkové náušníky / Kovové vzpěry. × Fr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
399
 Kč
Prodám soundbar Trust GXT 619 Thorne RGB černý
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento soundbar, zánovní stav, běžel sotva pár hodin. Mám 2 kusy. Typ soustavy Aktivní Počet kanálů 2.0 Typ připojení 3,5 mm Jack USB 1 × Maximální výkon 12 W Typ soustavy Typ soustavy Aktivní Počet kanálů 2.0 Připojení Typ připojení 3,5 mm Jack USB ... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio