B&W Bowers & Wilkins 804D3 804 D3 rosenut, záruka

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím v krásném stavu s komplet balením a dlouhou zárukou do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
138 000
 Kč

Podobné inzeráty

B&W Bowers & Wilkins matrix 805
predam tieto repra na svoj vek zachovale...vymena kondenzatorov za jantzen..k repro su aj krytky
21 500
 Kč
B&W repro Bowers and Wilkins CM9
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Perfektní stav, drobné náznaky používání, plně funkční, včetně mřížek, původní cena 3.000 EUR.
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
B&W (Bowers & Wilkins) DS6 THX Dipol
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dipólové reproduktory pre domáce kino Pekný stav Cena je pevná 2 x par ------------------------- -------------------- --------------------------------------------- Preferujem osobný odber Bratislava po dohode doveziem do Břeclavu alebo Brna v cene V cene pošlem aj Kuriérom - požadujem platbu vopred na účet cena 365 euro - preferujem platbu v eurách, Zoberiem, aj Kč podľa aktuálneho predajného kurzu Kč/Euro tel. Kontakt +421948679867 -------------------------------------------- ----------------------------------------... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 999
 Kč
B&W (Bowers & Wilkins) CDM™C SE (Special Edition)
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Masívnejší Centrálny reproduktor Poctivý kus Made in England Cena je Pevná Po dohode predám vhodný receiver / zosilňovač Garantujem plnú funkčnosť 2-pásmový reproduktor s magnetickým tienením Výškový reproduktor: 1 x 25mm zliatinový Basový/midrange reproduktor: 1 x 165mm tkaný Kevlar® kužeľ Frekvenčná odozva: 50Hz - 20kHz ± 3dB na referenčnej osi Citlivosť: 90dB spl (2.83V, 1m) Nominálna impedancia: 8 ohmov (minimálne 4.5 ohmov) Výkonová manipulácia: 30W - 120W do 8 ohmov Rozmery: 460 x 260 x 274mm (Š x V x H) Hmotnosť: 10.5kg ------------------------- -------------------- --------------------------------------------- Preferujem osobný odber Bratislava po dohode doveziem do Břeclavu alebo Brna v cene V cene pošlem aj Kuriérom - požadujem platbu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 800
 Kč
Bowers & Wilkins (B&W) - CDM 7SE Special Edition
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Stĺpové repro od B&W Poctivé Made in England Opticky nedostatky sú prítomné, no nejedna sa o nič tragické Výškové reproduktory prešli výmenov starého ferrofluidu za nový ! Čo si trúfam povedať, že takmer nikto nerobí a je to potrebné pre správne fungovanie týchto meničov cena za par Cena je Pevná Po dohode predám vhodný receiver / zosilňovač ------------------------- -------------------- --------------------------------------------- Preferujem osobný odber Bratislava po dohode doveziem do Břeclavu alebo Brna v cene V cene pošlem aj Kuriérom - požadujem platbu vopred na účet cena 680 euro - preferujem platbu v eurách, Zoberiem, aj Kč podľa aktuálneho p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 000
 Kč
Bowers & Wilkins PX8 sluchátka McLaren
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam limitované špičkové sluchatka B&W PX8 vyrobené v kolaboraci s McLaren. Vše... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 990
 Kč
B&W (Bowers & Wilkins) 802 D3
Jediný majitel. Tyto reproduktory jsou ve výborném stavu a na trhu ojetých je těžké je sehnat. Zvážím rozumné nabídky. K DISPOZ... (více v detailu)
222 000
 Kč
B&W Bowers Wilkins 801D4 Gloss Black, Záruka, DPH
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím pouze rozbalené, nerozehrané B&W 801D4. Dovezu v rámci ČR. FA na Vaši firmu, plná záruka, prod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
706 000
 Kč
Bowers & Wilkins CM 7 Black High Gloss
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Stĺpové reproduktory B&W v čiernom vysokom lesku Pekný stav, len minimálne optické nedostatky Technicky bezchybne Originál obal Ešte v záruke pôvodná cena cca 3700euro Moja cena je 2500 euro Cena je pevná Po dohode predám vhodný receiver / zosilňovač Rozmery (V׊×H): 1087 x 366 x 364 mm (každý vrátane výškového meniča, podstavca a mriežok) Hmotnosť : 33.5 KG (za kus) Frekvenčný rozsah 45 – 28 000 Hz Citlivosť 90 dB Nominálna impedancia 8 Ohm Doporučený zosilovač 30 - 300 W Výšky (25mm) oddelený zdvojený hliníkový s technológiou Nautilus Decoupled Double Dome Stredy (150mm) uhlíkové vlákno-Kevlar Basy (3 x 165mm) kombinácia papier a uhlíkové vlákno-Kevlar Po dohode predám vhodný receiver / zosilňovač ------------------------- -------------------- --------------------------------------------- Preferujem osobný odber Bratislava po doho... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
62 500
 Kč
Herní sluchátka SteelSeries Arctis 3
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím sluchátka SteelSeries Arctis 3, ideální pro hráče i pro poslech hudby. Vyznačují se vynikající kvalitou zvuku, pohodlným polstro... (více v detailu)
Středočeský kraj
999
 Kč
Apple Ipod Nano 4GB na ND
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám tento Apple Ipod Nano 4GB na ND. Je ve stavi viz. foto. Oděrky a vrypy na displej, přední i zadní straně a také rámečcích. Nejde zapnout, bez reakce na nabíječku. Proto ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
65
 Kč
B&w Bowers & Wilkins
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam B&w Bowers & Wilkins 5 + 2 , 2 x PCM 8 Sub Bass 12’ (30cm) Rozmery 60 x 57 x 59cm / ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
68 000
 Kč
B&w Bowers & Wilkins
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Větší ze dvou sloupových reprosoustav řady 700, plně 3-pásmová 703, používá takzvaný Fixed Suspension Transducer (FST) reproduktor určený specielně pro středy. Kombinace jeho membrány z tkaného Kevlaru® a mechanicky pevného provedení krajního závěsu, umožňuje měniči reprodukovat nejjemnější detaily v signálu. Dva basové reproduktory s tuhou papíro/Kevlarovou® membránou, zpevněnou díky unikátní, tkzv. “Houbovité” konstrukci, pracují paralelně a společně s Flowport laděným bassreflexem se starají o všechny basové frekvence. Výškový repro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
36 500
 Kč
B&w Bowers & Wilkins
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam 2 x B&w Bowers & Wilkins CDM - SNT . CDM SNT spojuje praktičnost a eleganci s celou řadou technologických vlastností. Praktický design s jeho mělkým profilem a zaoblenými hranami skříně reprosoustavy umožňuje snadnou montáž na zeď pomocí kompaktního nosiče, který je dodáván a vhodný k zadním reprobednám. Nabídka přírodních dýh ozvučnice je v sou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 500
 Kč
B&w Bowers & Wilkins
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam 2 x B&w Bowers & Wilkins 684 S2 . 2 -pásmová basreflexová reprosoustava Měniče: 1x ø25mm výškový s aluminiovou membránou, 2x ø130mm středobasový s tkanou Kevlarovou® Frekvenční pásmo: -6dB na 45Hz a 50kHz Frekvenční rozsa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 500
 Kč
Dali Epicon 6, provedení Ruby Macassar
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Epicony 6 v ideálním stavu s kompletním balením. Ideální stav, poslech možný, mohu i dovézt. P.C. 299.000
Jihomoravský kraj
165 000
 Kč
B&W 703 Bowers & Wilkins 703 reproduktory
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Bowers & Wilkins 703 reproduktory TOP stav, parametry na webu. Zkušební poslech samozřejmě možný.
Středočeský kraj
32 000
 Kč
Nintendo switch OLED v záruce TOP Stav + 6 her
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám nintendo switch OLED v záruce u datartu (přiložím fakturu) do prosince 2025. Součástí je vše co je na foto + vypsáno zde: - Konzole (komplet balení včetně příslušenství v top stavu) - 2 hry na cartridg... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 900
 Kč
Bezdrátová sluchátka MPOW S VADOU ČTĚTE POPIS
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tato bezdrátová sluchátka od značky MPOW. Jedná se o velmi kvalitní sluchátka s potlačením okolního hluku. Sluchátka se v ČR prodávala např. na Mall.cz za cca 1500 korun. Mě sluchátka sloužila přes 2 roky, což je na nich také vidět. Náušníky jsou potrhané, při manipulaci se vytrhlo jedno sluchátka z těla. Visí tedy pouze na nějakém kabelu. Pro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50
 Kč
Černá drátová sluchátka
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám tato černá drátová sluchátka. Značka neznámá. Jsou nová, plně funkční, nepoškozená. Jsou kvalitně zpracovaná, samotná sluchátka jsou vyrobena z kovu!! Dobře hrají. Balení obsahuje náhradn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50
 Kč
HiEnd reprosoustava KEF Reference 205 pův 190tis
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
dobrý den, nabízím tento skvost, po modelu KEF reference 207 s pořizovací cenou 450tis kč byl model KEF Refernce 205 druhý nejvyšší z řady. Reprosoustava nabízí ultimátní zvuk, kdy už na první poslech zaujme bohatým až šťavnatým středovým polem, hlubokým ale nezahlceným basovým fundamentem, krystalicky detailními, přesto jemnými výškami, prostě celkově velmi živá, dynamická, podmanivá a přitom neunavuje ani při dlouhém poslechu. Tento pár je od prvního majitele s d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
ONKYO K-200R TapeDeck - PIONEER DVR-7000 DVD Recorder--JVC
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím Pioneer DVR-7000 DVD Recorder(na opravu) Pioneer DVR 7000 Recorder na opravu nebo jako zdroj náhradních dílů. Top masivní mašina pro znalce značky. Dvd recorder bohužel po delší době vůbec nereaguje po zapnutí do sítě tma. DVD-Video, DVD-R/RW, Video-CD, CD Rozměry 420 (Š) x 107 (V) x 373,5 (H) mm Hmotnost 7,0 kg Opticky v krásném stavu. Cena Pioneer 3.900kč Prodávám tak jak je na fotkách bez jakékoliv záruky! Po dohodě zaslaní možné. Prosím pouze vážný zájemce! Dále nabízím plně funkční a dobře hrající receiver Onkyo R-200 Vzhledem ke staří bez jakékoliv záruky. Po dohodě zaslaní možné. Receiver nabízím za cenu 4.000kč tak jak je na fotkách. Dále nabízím ONKYO K-200R auto-reverse Stereo TapeDeck(1990-91) Starší Tape deck Onkyo. Luxusní Magnetofon delší dobu ulo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900
 Kč
B&W Bowers & Wilkins 802D2 802 D2 rosenut / rosewood
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám v ideálním stavu, po 1. majiteli, s komplet balením 802D2. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
197 000
 Kč
Reprosestava Infinity.
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Špičková reproduktorová sestava Infinity Modulus, velmi úspěšný typ známé americké High-Endové značky. Obsahuje výkonný aktivní subwoofer Modulus HCS SUB 100 (reproduktor 25cm s CMMD membránou, magneticky stíněný, kmitočtový rozsah 20Hz – 150Hz, 35Hz – 100Hz v tolerančním pásmu ±3dB, trvalý příkon 100W, hudební 200W, nastavení hlasitosti, dělicího kmitočtu 40 - 130Hz, přepínač fáze, linkový a LFE vstup, vysokoúrovňový vstup, funkce automatického zapnutí a vypnutí, rozměry 37 x 35 x 45cm, hmotnost 18kg), centrální repro Modulus MS1 (impedance 8Ω, kmitočtový rozsah 50Hz – 25kHz, 80H... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 800
 Kč
Sennheiser HD599 , zaruka 21 mesiacov
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý deň, predám kvalitné, dobre hrajúce sluchátka Sennheiser HD 599. Kupované v Datart CZ 25. 6. 2024. Používané približne mesiac. Výborný stav, viď foto. Most nepoškodený, náušníky tiež v peknom stave. K tomu orig... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio