VANGUARD Sydney 27 (- fotobrašna)

Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám novou fotobrašnu s original visačkou.Původní cena 1590 kč. Rapid Acces System poskytuje extra rychlý přístup přímo k fotoaparátu z vrchu brašny. Přizpůsobitelný interiér fotografické části se dá z brašny kompletně vyjmout, čímž získáte klasickou brašnu vhodnou na procházky po městě. Z dalších vlastností pak jmenujme praktickou přední kapsu na drobné příslušenství nebo osobní věci. Na bocích brašny se nacházejí poutka pro připojení dalších pouzder, pokud by vám základní kapacita brašny již nedostačovala.Speciální vlastnost... (více v detailu)
Liberecký kraj
890
 Kč

Podobné inzeráty

Foto brašna Vanguard
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím nepoužívanou (jak novou) brašnu na fotoaparát zn. Vanguard. Vnitřní rozměry cca š12 x h7 x v12 cm. Vnější rozm... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
GOLLA SUN G865
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám novou brašnu na fotoaparát s original visačkou.Golla Cam Bag S je ideální způsob ochrany SLR fotoaparátů nebo videokamer ve velkém stylu. Magnetické ... (více v detailu)
Liberecký kraj
399
 Kč
Fotobrašna Lowepro 180 AW
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použitá, dobrý stav. Možné předání Praha - Karlovo náměstí po domluvě. Polstrovaný vnitřní prostor hlavní komory z jemného brushed-tricot materiálu modulární prostor hlavní komory lze přizpůsobit individuálním potřebám fotografa pomocí oddělovacích přepážek na suché zipy tiché protiprachové zipy 2 pouzdra na paměťové karty a 1kapsa se zipem na vnitřní straně víka hlavní komory dvě vnější boční síťové kapsy na kompaktní fotoaparát, příslušenství nebo osobní věci vnější přední ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
brašna OLYMPUS STREET CASE (L), nová
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Původní cena : 999 Kč, Brašna je vybavena nastavitelným vnitřním polstrováním pro maximální flexibilitu. Navíc kapsa vepředu dává další možnosti uložení drobného příslušenství, jako jsou paměťové karty, krytky na objektiv nebo baterie. Uvnitř brašny je dost místa na uložen... (více v detailu)
Zlínský kraj
450
 Kč
Hama Star 62
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
HAMA jako tradiční výrobce fotografického příslušenství nabízí vynikající poměr ceny a užitné hodnoty. Stativy HAMA STAR jsou velice oblíbené... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Foto brašna Lowepro Adventura SH 140 II
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám foto brašnu od Lowepro Adventura SH 140 II. Minimálně používaná, s popruhem a dvěma dělícími přepážkami, vejde se menší zrcadlovka jako Nikon ... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Vanguard fotobatoh VESTA Aspire 41 GY, šedý
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji tento fotobatoh, byl použit pouze párkrát a prodávám ho, protože se moje vybavení rozrostlo a tento batoh je bohužel již příliš malý. Kompaktní a stylový fotobatoh VESTA ASPIRE 41 je určen pro DSLR/CSC s nasazeným objektivem, 3-4 samostatné objektivy, blesk, 9.7” tablet a nezbytné příslušenství. Možnost připevnění stativu na batoh a stolního stativu v boční kapse. Ergonomický přístup do batoh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
859
 Kč
Foto stativ Vanguard VEO3 263APS
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nepoužívaný foto stativ Vanguard VEO 3 263APS. Hliníkový stativ Rychloupínač kompatibilní s Arca Dvě rukojeti - přední náklon (180°) a boční náklon (90°) Horní rukojeť se otáčí v úhlech 90° Twist zamykací systém pro rychlé a plné ovládání Ergonomické teleskopické rukojeti zajišť... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
SONY a6000
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám Sony a6000 včetně příslušenství Stav nového fotoaparátu málo používaný - vyfoceno pouze 689 expozic (viz screen v příloze) + objektiv 16-50mm + 2x Sony ak... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 000
 Kč
SONY NEX-6 bezzrcadlovka+ 4 objektivy a bohaté příslušenství
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tělo fotoaparátu SONY Alpha NEX-6 (skvělá bezzrcadlovka s APSC snímačem) - 2 ks baterie - dálkový ovladač - brašna Lowepro (vejde se tělo s 2 objektivy a příslušenství) + Objektiv Sony 16-50mm 3.5 Cena 7000,- je za výše uvedené (tělo + setový objektiv), ale dále je možno u mě přikoupit vypsané kompatibilní (APSC) objektivy níže. Ráda nabídnu komplet všechno za výhodnou cenu 14000,-, SONY E 50 mm f/1,8 SEL stříb... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Sony cybershot RX 100 iii
Prodám tento kompaktní výkonný digitální fotoaparát, který nevyužívam. Fotoaparát má nalepene na displeji krycí sklo. Verze... (více v detailu)
5 500
 Kč
Fotobatoh - zdarma
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Předání Praha - Karlovo náměstí. Fotobatoh, používaný pro nošení objektivu canon 400 mm, f 2,8 IS II s nasazeným tělem + další objektiv a příslušenství. Batoh je voděodolný, polstrovaný, na zádech se dobře nese. Díky kompaktním rozměrům s ním nikdy nebyl problé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Canon EOS 800D + Tamron 17-50mm f2.8 (vč. příslušenství)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám málo používaný Canon EOS 800D s objektivem Tamron 17-50mm f2.8 včetně příslušenství (malá brašna - s tímto objektivem se foťák ale dovnitř nevejde, nabíječka baterií, celkem dvě originální baterie, krytka na tělo,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 500
 Kč
Brašna Camlink
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám novou brašnu na fotoaparát.• Vyrobeno z nylonu 1260D • Ramenní popruh • Obal proti dešti • 4× snadno přístupná boční kapsa • 2× rozdělitelná vnitřní kapsa s pěnovým polstrováním • 1× přihrádka s pěnovým polstrováním • Barva: ... (více v detailu)
Liberecký kraj
690
 Kč
Fotoaparát Compur Contessa Nettel
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám měchový fotoaparát Compur Contessa Nettel včetně příslušenství (fotodesky, žlutý filtr, samospoušt´, původní kožené pouzdro). Velmi dobrý stav. Držáky fungují pouze se skleněnými deskami (u přístroje je jich 7 ks), fotofilm není možné použít. Mě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 900
 Kč
Canon PowerShot SX420 is 42x zoom WIFI
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zánovní foťák Canon SX 420 is 42x zoom. Je to malý lehký foťák padne krásně i do menší ruky. Pro ty, kteří chtějí jednoduchý malý fotoaparát s připojením wifi a univerzálním 42× zoomem Připojení přes wifi k telefonu Pořizovaní krásných videí v rozlišení HD (720p) a formátu MP4. Výborná kvali... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Zrcadlovka Nikon D3100 + asf Nikkor 18-200
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám fotoaparát zrcadlovku Nikon D3100 + 2 baterie + nabiječku + teleobjektiv asf Nikkor 18-200 (do dálky) + brašnu . Stáří cca 3 roky , málo použ... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Canon EOS 800D + Tamron 17-50mm f2.8
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám málo používaný Canon EOS 800D s objektivem Tamron 17-50mm f2.8 včetně příslušenství (malá brašna - s tímto objektivem se foťák ale dovnitř nevejde, nabíječka baterií, celkem dvě baterie, krytka na tělo, kry... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 500
 Kč
Bezzrkadlovka Canon
Predám Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM. Príslušenstvo : Brašna + Popruh(puzdro na druhú betériu) +... (více v detailu)
9 900
 Kč
NIKON MB-15 batery pack / grip ( NIKON F 100 ).
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám velmi užitečné příslušenství k fotoaparátu Nikon F100 pro lepší držení fotoaparátu.S vertiká... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 990
 Kč
Fotorámeček PHILIPS 7FF1M4/00
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Obraz/displej Oblast sledování 137 x 91 mm Rozlišení 800 × 480 pixelů (zobrazovaná oblast 720 × 480) Úhel sledování - C/R > 5 170 (H) / 170 (V) Životnost, do snížení jasu o 50 % 20000 h Jas 200 cd/m Možnosti připojení USB Do počítače Úložná média Typy paměťových karet Compact Flash typ I Memory Stick Memory Stic... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
Fujifilm X-T5 telo + klec + monitor Feelworld + příslušenstv
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám: - Tělo fotoaparátu Fujifilm X-T5 v perfektním stavu, ještě rok v záruce. Drobné škrábance na sáňkách blesku, jinak funguje perfektně. Detaily fotoaparátu jsou vidět na fotografiích. Koupeno v Alze. Má krabici + příslušenství jako baterie, nabíjecí kabel a napájecí adaptér, opasek atd. Cena samostatně 42 900 Kč. - Cage SmallRig pro X-T5 (4135), nese drobné známky používání, ale plně funkční. Má krabici. Cena samostatně 900 Kč - Dva SmallRig Mini Side Handle (1/4”-20 Screws) 2916, jeden byl téměř nepoužitý, oba mají klíče uvnitř (viz fotografie). Cena samostatně KAŽDÝ 750 Kč. - Monitor Feelworld F6 PLUS (V2), plně funkční bez zná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 850
 Kč
Zrcadlovka Nikon D5600, dva objektivy a příslušenství
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám DSLR Nikon D5600. Ideální jak pro začátečníky tak i pro pokročilé, kteří chtějí přejít na lepší / novější techniku. Foťák má možnost připojení k telefonu / tabletu přes Wi-Fi, Bluetooth a NFC. Aparát je v krásném stavu a má nafoceno 35 000 fotek. Přidám dva objektivy( možno i samostatně ): Nikkor af-p, 18-55 mm, 3,5-5,6 VR ( 1 500,- ) Nikkor af-p, 10-20 mm, 4,5-5,6 V... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pánská luxusní brašna na notebook Dicota Multi Compact NOVÁ
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Účelně rozčleněná brašna zajištující bezpečný přenos vašeho mobilního zařízení. Maximální ochranu vašeho notebooku zajišťuje polstrovaná část brašny, která je uzamykatelná a obsahuje pásek k uchycení notebooku. V přední kapse brašny najdete množství úchytů a kapsiček pro váš mobilní telefon, tužky, vizitky a dokumenty, které budete mít vždy po ruce. Měkké a speciálně řešené držadlo zaručuje pohodlné nošení. Polstrovaný ramenní popruh, stejně tak jako úchyt na připevnění k vozíků vám umožňuje mít volné ruce. Brašna MultiCompact je vyrobena z vysoce odolného polyesteru a přední kapsa i hlav... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
499
 Kč
Kodak Mini shot Combo 2 Instantní fotoaparátu
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím plně funkční instantní fotoaparát s možností okamžitého tisku fotografií ve výtečné kvalitě a úžasných barvách. Klíčové vlastnosti: Instantní fotoaparát s možností tisku ze smartphonu nebo tabletu Rozlišení fotografií 10 Mpx Nejvyšší kvalita tisku instantní fotografie Reprodukce barev dosahuje až 16,7 milionů barev Fotografie odolné proti blednutí barev, otiskům prstů, vodě, prachu 1,7 palcový LCD hledáček Automatické ostření, expozice a vyvážení bílé pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto