Kingroon KP3s

Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám 3D tiskárnu Kingroon KP3s Original FW + zesílený rám bedu + zlepšený ofuk chlazení výtisku. Přidám příslušenství a náhradní díly - různé trysky, heatbreaky (allmetal, bimetal i obyč), ložiska, ventilátory, několik tiskových podložek, vše není na foto - je toho mnohem víc. panáček i dummy j... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kingroon KP3S Pro V2 - Klipper
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
K prodeji Kingroon KP3S Pro V2 - Klipper tiskárna, pouze vyzkoušená, má za sebou pouze 300 g tisku. Bohužel pro ni nebylo využití, proto ji prodáváme dál jako zánovní. Jedná se o jednu z prvníc... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 899
 Kč
Kingroon KP3S Pro, komplet lineáry, 3D tiskárna
Prodám Kingroon KP3S Pro, koupena počátkem roku 2022. Jedná se o standartní kp3s pro s uprade kitem na lineáry. Součástí prodeje budou... (více v detailu)
2 490
 Kč
3D tiskárna Kingroon KP3S Pro
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 3d tiskárnu Kingroon KP3S Pro, poměrně rychlý tisk oproti ostatním Číňanům, velmi tichý chod obzvláště oproti Creality ender, jednoduché ovládání, lineární ložiska, direct drive, na jedno rameno slušná velikost tisku. Tiskárna byla kupována loni v půlce ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Kingroon KP3S Pro - nová
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kingroon KP3S Pro je 3D tiskárna s lineárními vodícími kolejnicemi na ose X a Z pro zvýšení stability a přesnosti tiskové hlavy a zvýšení kvality tisku. 3D tiskárna je založena na Titan extruderu s přímým pohonem a převodovým poměrem 3:1, schopna tisknout různé 3D tiskové materiály jako běžně používané PLA, PETG či FLEX. Ve srovnání s původní KP3S umožňuje KP3S Pro větší objem tisku 200*200*200 mm, což dále rozšiřuje možnosti tiskárny pro vaše každodenní úlohy. S krokovými ovladači TMC2225 pracují všechny motory tiše. Dále má tiskárna vestavěný spínaný zdroj, obnovení tisku po výpadku proudu, čidlo fila... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 600
 Kč
3D tiskárna FLSun Super Racer (SR)
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Funguje, tiskne dobře. Prodávám protože chci něco, co nezabere tolik místa. Vylepšení: - PEI magnetická základna - vyměněná lineární ložiska - vyměněná tisková hlava - lehčí tělo z plastu - 2x 5015 ventilátory tisku + 4020 na chladič - Bondtech LGX Lite (direct drive) - E3D Volcano - Slice Engineering Copperhead heatbreak (all metal) - vyměněné ventilátory, celá tiskárna podstatně tišší - přidaný 5V zdroj + vedení do horní části - zamýšleno jako příprava pro OctoPrint/Klipper ale nedokončeno... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
Ender 3 Pro 32bit
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 3D tiskárnu Creality Ender 3 Pro s 32bit tichou deskou SKR MINI v2, krátkým extruderem , měděným headbreakem, druhou osou Z a dalšími díly navíc 3000,- Možné koupit včetně boxu ze stolků LACK a plexi 1000,- Na tiskárně tisknu z PLA, PETG, ABS, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
HP OfficeJet 8600 All-In-One Problém s tiskovými kazetami
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Tiskárna je určená k servisnímu zásahu. Cartidge jsou sice použité, ale byly jen nainstalované. Dle hmotnosti. Viz foto. V tiskárně je pak zcela nová sada Osobní odběr v Liberci. Odeslání Zásilkovnou po platbě předem. Balíkovnu nelze, je moc velká! Popis závady Tiskárna z ničeho nic začala hlásit problém s tiskovými kazetami. Chování je částečně zdokumentováno na fotografiích. Původní předpoklad, že je problém s čipy na kazetách se ale nepotvrdil. K dispozici přidávám téměř 3 celé sady, které jsem vyzkoušel se stejným výsledkem. Bohužel jsou díky pokusům "napíchnuté". Zcela nocá sada je instalovaná v tiskárně. Ostatní kazety i s obsahem jsou vyfocené a navážené.Otvory po osstranění ochranné fólie jsou zalepené izolepou. Třetí a úplně nová sada je instalovaná v tiskárně. To jak se s nimi tiskárna chová, je patrné ze servisního protokolu se zobrazením stavu a hladiny inkoustu jednotlivých kazet. Jedná se o zcela novou sadu, kterou jsem pouze nainstaloval. Chyby se různě a nahodil... (více v detailu)
Liberecký kraj
750
 Kč
Tiskárna Kingroon KP3S
Před 21 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám tiskárnu Kingroon KP3S v originálním sestavení. Tiskla asi dvakrát. Nějak mě to nevzalo. Mám k tomu i ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Kingroon Kp3s pro v2, Hotend
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nové příslušenství k tiskárně Kingroon. Topná spirála 250Kč, komplet 500Kč.
Hlavní město Praha
250
 Kč
Tiskárna na stěnu - Wall printer / Wallpen
Před 44 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Tiskárna na stěny a jiné na svislé povrchy z materiálů jako jsou omítky, fasády, cihlové, kamenné, betonové apod. stěny, ale také dřevo, kov, sklo, plast nebo plátna. Tisk probíhá prostřednictvím 2 tiskových hlav Epson DX10 a UV inkoustu. Tisk vyniká vysokou kvalitou, odolností a životností až 12 let. Jeho případné odstranění je velmi jednoduché. Výška tisku až 2,7m - možnost rozšířit. Šířka tisku je neomezená. (za chodu lze posouvat kolejnice) Je možné tzv. sešívaní ob... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199 000
 Kč
Zdroj EPSON PS-180 pro pokladní tiskárny
Před 137 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nový, nepoužitý zdroj EPSON PS-180 pro pokladní tiskárny. Síťový kabel přidám zdarma.
Hlavní město Praha
290
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro