AVerMedia Live Gamer Ultra Streamovací karta

Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tuto šikovnou streamovací kartu. Pomocí jejího softwaru jste schopni přenášet obsah z playsta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

AVerMedia Live Gamer HD 2 - interní střihová karta
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, nepoužitou interní střihovou kartu AVerMedia Live Gamer HD 2. Vhodné pro Full HD rozlišení, max 1080p při 60FPS. HDMI in / HD... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
PlayStation 3 superslim 500GB
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám starší herní konzoli PlayStation 3 SuperSlim s 500GB úložištěm. - Konzole má nefunkční mechaniku – vložená hra se neroztočí a jen načte (třeba je to jen nějaká blbost, na příčinu jsem nepřišel). - Tento problém ale není překážkou, protože na konzoli je nainstalován PS3Hen a aplikace Multiman, které umožňují spouštět hry přímo z pevného disku a nahrávat je pomocí počítače. Měly by fungovat i PS1 nebo hry z jiných konzo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Avermedia 4k streamovací / nahrávací karta
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám streamovací kartu na nahrávání/streamování. Karta je originálně zabalená (krabice ještě ve fólii) - reklamace od Alzy - výměna za nový kus, který jsem již nerozdělával - takže stav nového produktu. Odkaz na kartu: https://m.alza.cz/avermedia-live-gamer-4k-gc5... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 000
 Kč
digitální live vysílací streamovací obrazovka
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám digitální live vysílací streamovací obrazovku - interaktivní LCD HD dotyková obrazovka 4 + 32 g RAM Značka: JODAIS Kompatibilní zařízení: Smartphone Displej: Dotykový displej Způsob řízení: Na dálku, Dotykově Víceúčelové využití: sledování videí, hraní her, videokonference, WeChat, Facebook, TikTok, YouTube atd. Operační systém Android 9.0, 4 + 32 g RAM. Velk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
UE50CU8072 Samsung, Tizen, 4K Smart HDR TV, 50" 125cm
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart Samsung Crystal UHD televize UE50CU8072. Původní cena 17´211,-kč. Záruka do 13/10/26. Skutečně dynamický obraz Podívejte se na své oblíbené filmy novýma očima a nechte se oslnit miliardou barevných odstínů. Společnost Samsung přináší moderní televizor Crystal UHD s řešením Dynamic Crystal Color, díky kterému na obrazovce vyniknou i ty nejjemnější nuance. Procesor připravený na 4K Špičkovou kvalitu obrazu zajišťuje výkonný 4K upscaling, který všechen vysílaný obsah povýší na kvalitu 4K bez ohledu na zdrojové video. O výkonné zobrazení se totiž stará šikovný Crystal Processor 4K, se kterým si vychutnáte sledování vždy v perfektním rozlišení. Světlé i tmavé scény v dokonalém zobrazení Scény plné slunečního světla slunce i temné atmosférické záběry zobrazí televizor od společnosti Samsung s dech vyrážející přesností a kontrastem. Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí skutečně široké spektrum barev, díky kterému vaše divácké zážitky doslova nikdy nevyblednou. Inteligentní z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
75" 4K Philips 75PUS8008, Direct LED,189cm,Smart tv ambiligt
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová televize Philips 75PUS8008 ve velikosti displeje 75" 189cm s Ambilight. Původní cena 26´990,-Kč. Záruka do 9. října 2026. Klíčové vlastnosti: - Velká obrazovka s vynikajícím rozlišením a barevností - Zadní osvětlení dodává ději filmu nebo hry hloubku - Vysoký jas a ostrost pro strhující divácký zážitek - Přehledná domovská stránka s tipy na pořady - Elegantní, moderní design se hodí kamkoliv - Spolehlivé připojení pro špičkový herní výkon Výjimečně ostrý obraz Ať už se díváte na dokumenty, akční filmy, nebo horory, v nichž je hodně temných scén, odteď už vám žádný detail neuteče. Televize Philips se totiž chlubí jasným, ultra ostrým obrazem s živými barvami. Je kompatibilní se všemi HDR formáty. Chytrá technologie pro vaše pohodlí Smart TV s sebou přináší přehledně uspořádanou domovskou obrazovku, na níž si můžete jednoduše znovu zapnout již rozkoukaný seriál. Ukazuje také doporučení na filmy a seriály od streamovacích platforem, čímž vám usnadní výběr nového pořadu. Doporučení... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Xbox gamepass ultimate 1month
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Před měsícem koupený měsíční kód xbox gamepass ultimate za 369kc. Bohužel už nevyužiji neb moje konzole se odebrala do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
UE43CU8072 Samsung, 4K Smart HDR TV, 43" 108cm
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart Samsung Crystal UHD televize UE43CU8072. Původní cena 15´196,-kč. V záruce do 9. října 2026. Skutečně dynamický obraz Podívejte se na své oblíbené filmy novýma očima a nechte se oslnit miliardou barevných odstínů. Společnost Samsung přináší moderní televizor Crystal UHD s řešením Dynamic Crystal Color, díky kterému na obrazovce vyniknou i ty nejjemnější nuance. Procesor připravený na 4K Špičkovou kvalitu obrazu zajišťuje výkonný 4K upscaling, který všechen vysílaný obsah povýší na kvalitu 4K bez ohledu na zdrojové video. O výkonné zobrazení se totiž stará šikovný Crystal Processor 4K, se kterým si vychutnáte sledování vždy v perfektním rozlišení. Světlé i tmavé scény v dokonalém zobrazení Scény plné slunečního světla slunce i temné atmosférické záběry zobrazí televizor od společnosti Samsung s dech vyrážející přesností a kontrastem. Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí skutečně široké spektrum barev, díky kterému vaše divácké zážitky doslova nikdy nevyblednou. Inteligen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
UE75CU8072 Samsung, Tizen, 4K Smart HDR TV, 75" 189cm
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart Samsung Crystal UHD televize UE75CU8072. Původní cena 35´454,-kč. Záruka do 9. října 2026. Skutečně dynamický obraz Podívejte se na své oblíbené filmy novýma očima a nechte se oslnit miliardou barevných odstínů. Společnost Samsung přináší moderní televizor Crystal UHD s řešením Dynamic Crystal Color, díky kterému na obrazovce vyniknou i ty nejjemnější nuance. Procesor připravený na 4K Špičkovou kvalitu obrazu zajišťuje výkonný 4K upscaling, který všechen vysílaný obsah povýší na kvalitu 4K bez ohledu na zdrojové video. O výkonné zobrazení se totiž stará šikovný Crystal Processor 4K, se kterým si vychutnáte sledování vždy v perfektním rozlišení. Světlé i tmavé scény v dokonalém zobrazení Scény plné slunečního světla slunce i temné atmosférické záběry zobrazí televizor od společnosti Samsung s dech vyrážející přesností a kontrastem. Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí skutečně široké spektrum barev, díky kterému vaše divácké zážitky doslova nikdy nevyblednou. Inteligentn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 500
 Kč
75" UE75BU8572 Samsung, Edge Dual LED, 4K Smart TV, OS Tizen
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová Samsung Crystal Smart 4K televize UE75BU8572 s 189cm úhlopříčkou displeje. Záruka do 7. října 2026. PC 43Tisíc Kč. Klíčové vlastnosti: - Obrazová technologie Dynamic Crystal Color přináší až miliardu realistických odstínů - Výkonné zobrazení díky procesoru Crystal Processor 4K - Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí široké spektrum barev - Motion Xcelerator pro plynulý pohyb a čistou kvalitu obrazu - Inteligentní propojená domácnost se SmartThings Hrajte na své TV i bez konzole Připravte si svůj oblíbený gamepad, stovky herních titulů už čekají přímo ve vaší televizi Samsung. Výhodné členství Xbox Game Pass otevírá knihovnu nabitou hrami všech žánrů i legendárními sériemi, které si můžete vychutnat i bez použití PC či konzole. Procesor připravený na 4K Špičkovou kvalitu obrazu zajišťuje výkonný 4K upscaling, který všechen vysílaný obsah povýší na kvalitu 4K bez ohledu na zdrojové video. O výkonné zobrazení se totiž stará šik... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
26 800
 Kč
XBOX ONE FAT ( 12 měsíců záruka )
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
500GB , Ovladač , Nabíjecí stanice na dva ovladače , Hra  ,,Titanfall II. , Zdroj Kategorie B   Xbox One Fat (také známý pouze jako Xbox One), je první verze konzole Xbox One od společnosti Microsoft, která byla uvedena na trh v roce 2013. Tato konzole je původní verzí řady Xbox One, často nazývaná "Fat" kvůli svému většímu a robustnějšímu designu, zejména ve srovnání s pozdějšími verzemi jako Xbox One S a Xbox One X. Klíčové vlastnosti Xbox One Fat: Design a konstrukce: Větší a robustní design: Xbox One Fat má větší a těžší tělo ve srovnání s pozdějšími modely. Je vyroben převážně z černého plastu a má matný a lesklý povrch. Externí napájecí zdroj: Na rozdíl od pozdějších verzí, Xbox One Fat používá externí napájecí zdroj (power brick), což přidává další komponentu mimo samotnou konzoli. Vodorovné umístění: Xbox One Fat je určen pro horizontální umístění, přičemž na horní straně je ventilační mřížka, která umožňuje chlazení. Výkon a hardware: Procesor: Xbox One Fat je vybaven osmijá... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
XBOX 360 ( 12 měsíců záruka )
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
XBOX 360 + Ovladač + Hra Fifa 2014 Kategorie B Xbox 360 je druhou herní konzolí společnosti Microsoft, která byla vydána v roce 2005 a stala se jednou z nejúspěšnějších konzolí své generace. Byla určena pro hraní her, multimediální zábavu a online služby prostřednictvím platformy Xbox Live. Xbox 360 se stal populárním díky bohaté nabídce exkluzivních her, podpoře online multiplayeru a inovacím, jako je pohybový senzor Kinect. Klíčové vlastnosti Xbox 360: Design a verze: Původní Xbox 360 měl bílé šasi a byl později přepracován do více elegantních verzí, jako Xbox 360 S (Slim) a Xbox 360 E, které byly menší, tišší a energeticky úspornější. K dispozici byly různé kapacity pevných disků, od 4 GB do 320 GB, v závislosti na verzi konzole. Konzole měla několik variant barev a speciálních edic. Výkon a hardware: Procesor: Xbox 360 využíval tříjádrový procesor PowerPC Xenon o taktu 3,2 GHz, který poskytoval dostatečný výkon pro náročné hry té doby. Grafická karta: Konzole byla vybavena grafi... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Nintendo DSi XL + 128GB karta s hrami
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám modré Nintendo DSi XL ve skvělém stavu (viz fotografie). Není poškrábané, displeje jsou naprosto v pořádku. Výhodou tohoto DSi XL je nainstalovaná úprava, díky které je možné hrát hry jednoduchým zkopírováním na SD ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 700
 Kč
Nintendo Switch OLED 2024 + MigSwitch (hry zdarma z sd karty
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Nintendo Switch OLED Zakoupené 4.7.2024, 3 měsíce staré, skvělý stav. Díky Mig Switch kartě dokážete spustit stažené hry na sd kartu. Klidně můžu poslat odkaz na stažení her. Konzole je aktuálně dočasně zablokována od přípojení k internetu - Na funkčnost s Mig Switchem nemá žádný vliv. Jedná se o Japonskou verzi konzole. Taky na funkčnost konzole n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500
 Kč
AVerMedia Live Gamer HD 2 - interní střihová karta
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, nepoužitou interní střihovou kartu AVerMedia Live Gamer HD 2. Vhodné pro Full HD rozlišení, max 1080p při 60FPS. HDMI in / HD... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Avermedia live gamer 4k záznamová karta
Před 18 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám záznamovou kartu Avermedia Live Gamer 4k, plně funkční,záruka, dohoda Veškeré info: https://m.alza.cz/avermedia-live-gamer-4k-gc573-d5628111.htm?gbraid=0AAAAAD2xsm7D84Q7TsTl-Ww9fDnRSsSP1&gclid=Cj... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
AverMedia Live Gamer HD
Před 59 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízím plně funkční streamovací/nahrávací PCI-E kartu AverMedia Live Gamer HD, včetně veškerého příslušenství. Pro zachycení záběrů z her, bez zatížení CPU či GPU vašeho počítače a to díky vlastnímu čipu na zpracování videa. Funkce Pass-through umožňuje nahrávání videí, z konzole ... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
AVERMEDIA Live Gamer Portable Street Fighter
Před 82 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám nevhodný dárek - fullHD nahrávací kartu značky Avermedia balení je kompletní.
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Kalibrační karta senzoru Kinect (Xbox 360)
Před 941 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kalibrační karta senzoru Kinect (Xbox 360 - Kinect). Stav - nová. Možnost osobního vyzvednutí v prodejně EXOGAMES Hradec Králové. V případě zájmu o nějakou hru na Xbox 360, vám její aktuální dostupnost a cenu sdělím... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
47
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hry a konzole