Herní sluchátka Marvo Scorpion HG9046

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Neotevřená herní sluchátka Marvo HG9046 s mikrofonem TRUE 7.1 surround, USB podsvícená (PC). Top stav, bez poškození. Typ ozvučení: 7.1 surround (true) Průměr měničů: 1x 40 mm, 2x 30 mm Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč

Podobné inzeráty

Herní sluchátka Kotion Each G9000
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej Herní sluchátka Kotion Each G9000, jsou v zánovním stavu, funkční, bez originální krabice. Váha : 390g Délka kabelu: 2,1m Měniče: 40mm Citlivost: 105±3dB Frek... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Razer Kraken X Lite | Herní sluchátka | Nerozbaleno
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám herní sluchátka Razer Kraken Light. Sluchátka jsou zcela nová, nerozbalená a nikdy nepoužitá. Osobní předání možné po Praze, případně zašlu Zásilkovnou nebo poštou. Záloha na poštovné předem na účet. Původní cena: 1600 Kč. herní sluchátka • frekvence 12 Hz až 28 kHz • citlivost 109 dB • im... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Herní sluchátka BML GameGod Bruiser
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nepoužité. Možnost vyzvednutí: Brno, Humpolec. Info: Typ připojení 2 X 3,5 mm Jack Délka kabelu 240 cm Hmotnost 250 g Veliko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
320
 Kč
Nový herní mikrofon Varr VGMTB2
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový herní mikrofon PLATINET VARR GAMING TUBE CARDIOID SET USB TRIPOD (VGMTB2) černý Záruka 12 měs. Nevhodný dárek Originál zabalené. Popis a parametry herní mikrofon USB... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Nová uzavřená sluchátka Trevi DLX 678
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nová uzavřená sluchátka Trevi DLX 678. Prodám nová uzavřená sluchátka Trevi DLX 678. Polohovatelný náhlavní most u polstrovaných měničů, hmotnost 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Herní sluchátka Sennheiser GAME ONE černá
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám herní sluchátka Sennheiser GAME ONE černá. Rozumné dohodě na ceně se nebráním. Herní sluchátka okolo uší, se sklápěcím mikrofonem, impedance 50 Ohm, rozsah 15 Hz – 2800... (více v detailu)
Plzeňský kraj
750
 Kč
C- TECH MARSYAS herní sluchátka
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nové, nehrané. Vysouvací mikrofon, kompatibilní s PC, impedance 32 Ohm, rozsah 20 Hz - 20 kHz, citlivost 106 dB/mh, měnič 50 mm, 3,5... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Herní sluchátka
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám herní sluchátka Lamax Base1
Kraj Vysočina
150
 Kč
TWS sluchátka Earfun Free Pro 2
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Plně bezdrátová (TWS) sluchátka Earfun Free Pro 2. Málo použitá, jako nová, plně funkční. Samozřejmě vydezinfikovaná a řádně vyčištěná. Kompletní příslušenství a původní krabička. Specifikace: Baterie sluchátek: 6 hodin Baterie s pouzdrem: 30 hodin... (více v detailu)
Středočeský kraj
790
 Kč
TWS Sluchátka Earfun Air Pro 3
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Plně bezdrátová (TWS) sluchátka Earfun Air Pro 3. Málo použitá, jako nová, plně funkční. Samozřejmě vydezinfikovaná a řádně vyčištěná. Kompletní příslušenství a původní krabička. Specifikace: Baterie sluchátek: 9 hodin Baterie s pouzdrem: 45 hodin IPX5 odolnost proti vodě a potu... (více v detailu)
Středočeský kraj
890
 Kč
Herní sluchátka Xmartian
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Design přes ucho : Plně nastavitelný, lehký hlavový most a prodyšné náušníky ze síťoviny poskytují pohodlí během dlouhotrvajících her Mikrofon s potlačením hluku : Jasná komunikace s ostatními hráči během hry. Když se nepoužívá, můžete jej složit Herní s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Bezdrátová sluchátka Sony MDR-AS600BT
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám jen rozbalená sluchátka Sony MDR-AS600BT oranžová. Reproduktor: 9 mm Frekvenční rozsah (Hz): 20 Hz – 20 000 Hz Magnet: Neodym Ovládá... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Nový herní mikrofon TRUST GXT 215 Zabi - USB
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový herní mikrofon TRUST GXT 215 Zabi Záruka 12 měs. Herní mikrofon USB s flexibilním husím krkem Ideální pro použití s Twitch, YouTube nebo hlasovými chaty při hraní Stylová LED osvětlená základna se snadno dostupným tlačítkem ztlumení Indikátor LED: světlo svítí, když je mikrofon aktivní, a nesvítí, když je ztlumený Kompaktní velikost: za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Sluchátka steelseries Arctis PRO + gamedac
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Barva - černá Headset - frekvenční rozsah 100-1000 Hz - Citlivost - 102 dB... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 5i - bílé
Nerozbalené, sluchátka jsou z "balení" k hodinkám. Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, hybridní potlačení hluku, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, podpo... (více v detailu)
1 000
 Kč
Podsvícený Držák na sluchátka + podsvícená herní sluchátka s
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám nepoužívaný stojan na sluchátka s herními sluchátky střední kategorie s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Herní sluchátka oryx x200
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sluchátka nejsou poškozené, ani rozbité. Nebyly využity. Důvod prodeje: Nebyly kompatibilní s mojí konzolí zdroj fotek: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fslu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Herní sluchátka GX-Gaming HS-G700V
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovoz skútrem do 60km od Hlučína ZDARMA Prodám herní sluchátka s mikrofonem, mají perfektní zvuk, nové nepoužité náušníky z jemné kůže. Cena 899.- Na dobírku posílám jen po předem zaplacen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Sluchátka Audio Technica ATH - AVC500
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám použitá, nepoškozená a plně funkční (nepískají,nehučí) sluchátka Audio Technica ATH-AVC500.Prodávám z důvodu přechodu na ATH A990Z. Sluchátka - přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5... (více v detailu)
Plzeňský kraj
350
 Kč
Sluchatka CZC mantis core
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pořizovací cena 3700czk Prémiová sluchátka Používané 2mesice Sluchátka mají bezdrátovou stanici stačí položit sluchátka a dobíjí se nebo p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Denon AVR-X2000
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Postovne v cene, alebo osobny odber v Breclav 7.1 receiver výkon 125 W ( 6 Ω ) na kanál AirPlay Spotify Internet radio USB FM radio... Original DO ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 250
 Kč
BuddyPhones Play+ dětská bluetooth sluchátka žlutá
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nová nevybalená sluchátka BuddyPhones Play+ žlutá. Jedny z nejprodávanějších bezdrátových dětských sluchátek dostává zásadní upgrade! S přepracováním funkcí a elegantním novým vzhledem. BuddyPhones® Play + nabízí na výběr 3 nastavení hlasitosti SafeAudio. Podle potřeby, věku a prostředí. Nastavte úroveň TravelMode: 94 dB (max.) KidsMode: 85 dB (max.) ToddlerMode 75 dB (max.). VLASTNOSTI... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Herní sluchátka PlayStation 5 Pulse 3D
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodávám herní sluchátka k PS5 Sluchátka jsou "prý" funkční - jsou od známého Já PS5 bohužel nevlastním, takže nemohu 100% vyzkoušet. Pouze vyzkoušeno nabíjení V případě problému však nebude problém se nějak domluvit Sluchátka mají nepatrně sedřenou gum... (více v detailu)
Karlovarský kraj
500
 Kč
Magnat Stereo reproduktory 144 402B, světlý dub
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízim reproduktory kvalitní německé značky Magnat. Typ 2 pásmové Zadní bass reflex Příkon 90/ 170 W Impedance 4-8 ohm Citlivost 90 dB Poctivá, kvalitní konstrukce, vyvážený, čistý zvuk s dosta... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 300
 Kč
Herní sluchátka
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodam herní sluchátka Connect IT battle series RNBW edition. Po... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio