USB ruční brzda pro závodní simulátor (PC)

Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, rád bych nabídl k prodeji ruční brzdu k PC. Klasická ruční brzda z Amazonu s magnetickým snímačem poloh... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Thrustmaster pedály T-LCM
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, rád bych nabídl k prodeji pedály T-LCM. Velmi slušné pedáli s přesnou brzdou využívající snímač typu LOAD CELL (100 kg) a magnetickými snímačí na plynu a spojce. Pedali lze používat i samostatně bez thrustmaster základny/volantu, připojením do PC přímo přes... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Thrustmaster řadící páka TH8A + sekvenční adapatér
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, rád bych nabídl k prodeji řadící páku TH8A + sekvenční adapatér. Řadící páka se dvěma řežimy. Klasické Hčko (7 rychlostí + zpátečka) a sekvenční automat. Řadící páku lze používat i samostatně bez Thrustmaster základny/volantu, připoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
PC Euro Truck Simulator 2 - Zlatá Edice
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Euro Truck Simulator pro PC. Zlatá edice - obsahuje rozšíření ,,Na Východ". Disk bez oděrek. Mohu odeslat jak... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Farming Simulator 17 PC DVD
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám hru na počítač, Farming Simulator 17. Balení obsahuje návod, aktivační kód a D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Pronájem závodních simulátorů
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu 2 profesionální závodní simulátory. Nabízíme: - samostatné jízdy na simulátorech - pronájem kompletně vybavených prostor v Praze - pronájem samostatných simulátorů (firemní akce, oslavy) Simulátor č. 1 Konstrukce (RIG) Simlab P1X Motor Simagic Alpha Mini Vola... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PRODÁNO - volant Logitech
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám plně funkční herní volant Logitech z důvodu nevyužití. Volant disponuje 8-mi programovatelnými tlačítky a pod volantem dvě pádla s dlouhým rozsahem a plynulým potenciometrem. (tudíž lze využít jako plyn a brzdu místo nožních pedálů) Součástí volantu jsou také kovové svorky pr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
420
 Kč
Thrustmaster + Sekvenční převodovka + Ruční brzda
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám volant a pedály Thrustmaster společně se sekvenční p... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
2x profesionální závodní simulátor
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji 2 závodní simulátory vč. herních PC s monitory, reproduktory a sluchátky. Komponenty dle seznamu níže, bez známek používání, plně funkční. V případě zájmu je možné převzít výhodnou nájemní smlouvu na vybavené prostory, ve kterých jsou oba simulátory umístěné. Simulátor č. 1 Konstrukce (RIG) Simlab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Herní závodní volant Genesis seaborg 400
Před 44 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Závodní volant Genesis Seaborg 400 . Stáří 1, 5 roků použit jen párkrát.Jedná se o univerzální volant, který můžete připojit k PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 nebo Nintendo Switch. Genesis Seaborg 400 obsahuje kromě volantu také odolné kovové pedály brzdy a plynu. Též ru... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Hydraulická ručná brzda PS5, PS4, a PC gaming
Před 61 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám tuto ruční brzdu. Jako snad jediná jde použít k volantu Logitech G29 společně s konzolí playstation (volant ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Meta Quest 2 256gb
Před 363 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, rád bych nabídl k prodeji brýle pro virtuální realitu. Fungují samostatně bez nutnosti připojení k PC. Procesor Qualcomm Snapdragon XR2, paměť RAM o kapacitě 6 GB, fast-switch LCD panel s rozlišením 1832 × 1920 pixelů na jedno oko a obnovovací frekvencí až 120 Hz. Kapacita úložiště 256 GB. Možnost tří p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Profesionální Závodní simulátor Ps5
Před 133 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám nadupaný herní simulátor, postaven ze skvělých komponentů. Tento setup je ve velmi pěkném stavu. Zde rozpis všech dílů: Herní OLED TV/monintor LG -jeden z nejlepších monitorů vůbec -smart tv, s velmi kvalitním OLED displejem, také vám dopřeje ty nejjasnější barvy díky samosvítícími pixely. -také je na filmy jak stvořená -dolby vision HDR s frekvencí 4k 120hz a herní technologie Game optimizer. -TV má svůj úchvatný subwoofer o výkonu 40w! Mám video jak hra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
45 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hry a konzole