3D tiskárma EasyThreed Mini Desktop

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám tiskárnu EasyThreed Mini Desktop K9. Koupená nedávno na Allegro. Spoustu informací se dá najít na internetu. Odkaz na produkt: https://allegro.cz/nabidka/3d-tiskarna-easythreed-k9-pro-deti-16231749237 Vhodná na pochopení 3D tisku n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Tiskárna štítků Brother QL-700
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nový štítek s krabici. Použité jednou. Tiskárna štítků s rozsáhlými možnostmi tisku. Umožňu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
3D tiskárna Prusa MINI - záruka
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím 3D tiskárnu Prusa MINI. V záruce do března 2025. Využita minumálně (viz. foto ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Multifunkční tiskárna HP 8500A PLUS
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Funkční ale prázdné tonery Tiskne barevně, Kopíruje, Skenuje, Wifi, odeslání na mail.. Součástí kabely, návod, krabice. Detaily najdete na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
3D tiskárna Artillery Hornet
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám málo používanou 3D tiskárnu Artillery Hornet. Tiskárna je plně funkční a připravena k tisku. Součástí je paměťová karta, vzorky filamentů ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
3D tiskárna Bambu lab A1 mini Combo NOVÁ
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou zabalenou 3D tiskárnu Bambu lab A1 mini combo. Kompletní verze s AMS lite jednotkou. Aktuálně nejoblíbenější výrobce 3D tiskáren s vlastní aplikací do te... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 500
 Kč
Mini printer
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Mini tiskárna Tisk přes bluetooth aplikaci V ceně je 5 náhradních roliček V původním obalu Pište pouze SMS
Středočeský kraj
500
 Kč
3D tiskárna Kingroon KP3S Pro
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 3d tiskárnu Kingroon KP3S Pro, poměrně rychlý tisk oproti ostatním Číňanům, velmi tichý chod obzvláště oproti Creality ender, jednoduché ovládání, lineární ložiska, direct drive, na jedno rameno slušná velikost tisku. Tiskárna byla kupována loni v půlce ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
3d tiskárna
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám ještě přes rok u alzy v záruce 3d tiskárnu Creality Sermoon D1 odladěná tiskne krásně. Přecházím ještě na větší tiskovou plochu.info si o ní najděte na netu. Cena dohodou a ideálně osobní... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prusa MINI + SuperPINDA
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám 3D tiskárnu Prusa MINI (+ sondu SuperPINDA!) z důvodu nevyužití. Tiskárna je funkční, už bez záruky. K tiskárně přikládám úplně nový tiskový plát (hladký) + p... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 800
 Kč
3D tiskárna Prusa MK4
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám necelý rok starou 3D tiskárnu Prusa MK4. Tiskárna má část dílu vytisknutych z odolného PCCF filamentu pro vyssi tuhost. Vše funguje perfektně. Důvod prodeje je, ze servisuji tiskárny a mam ve zvyku je každý ro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Průša mini +
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Průšu mini plus. Kupovaná jako nová na domácí použití, již bez záruky. V červnu jsem koupil tiskárnu s větší tiskovou plochou a od té doby nepoužíval. Nyní jsem oprášil, zapnul, aktualizoval na poslední firmware a nafotil na prodej. S tiskárnou prodávám tři pláty - hladký, sametový a zrnitý. Tři náhradní trysky 0,25;0,6;0,8. Půl kila pla Nebula premium černé. Na tiskárně je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
3D tiskárna Creality K1 s kamerou
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám necelý rok starou 3D tiskárnu Creality K1 Bezproblémový tisk, nejnovější verze hotendu i extruderu Tiskárna je doplněna o Creality kameru pro sledování tisku Přidám nový hotend s Unicorn tryskou a celokovové ozubené kolečka do extruderu, zatím jsem neměl potřebu montovat na tiskárnu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 800
 Kč
E3D Revo Hemera Full Kit – špičkový extruder s hotendem
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompletní sada E3D Revo Hemera obsahuje extruzní systém Revo a všechny 4 související trysky Revo (0,25 mm, 0,4 mm, 0,6 mm, 0,8 mm). E3D Revo Hemera Full Kit – špičkový extruder s hotendem – Nový, nevyužitý Prodám E3D Revo Hemera Full Kit, kompletní set extruderu a hotendu od renomované značky E3D. Tento špičkový extruder nabízí vynikající výkon pro 3D tisk a je ideální pro přesný a spolehlivý tisk z různých materiálů. Klíčové vlastnosti: Vysoká přesnost tisku ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 200
 Kč
Zakázkový FDM Vícebarevný 3D tisk
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme zakázkový FDM Vícebarevný 3D tisk a modelování. Max. velikost jednoho dílu 180x180x180 mm. Tiskneme z materiálů PLA, PETG. Výrobky jako jsou vázy, zapichovátka do dortů, doplňky do dom... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Mini Tiskárna Phomemo (+10 rolí papíru)
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím termální minitiskárnu Phomemo T02 + 10 rolí kvalitního samolepícího termálního papíru. Tato minitiskárna využívá technologii termálního tisku a proto nevyžaduje žádný inkoust. Připojí se přes bluetooth k mobilnímu zařízení a pak stačí stáhnout aplikaci Phomemo, která nabízí jednoduché prostředí pro tisk. Tiskárna byla využívána asi měsíc na tisk obrázků pro videa na Youtube... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
3d tiskarna Cr-6 max 400x400x400 nova, zabalena
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodam úplně novou 3d tiskárnu od Creality Cr-6 max. Tiskarna má obrovskou tiskovou plochu 400x400x400. Tiskarna je úplně nová, nikdy nebyla rozbalena. T... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 999
 Kč
2x tiskárna, skener HP
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tyto tiskárny, které byly využité zhruba 3x, takže pro ně nemám využití a přijde mi zbytečné je doma skladovat. Obě tiskárny si můžete najít stále na internetu... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Artillery Genius Pro 3D tiskárna 220x220x250mm - NEPOUŽÍVANÁ
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, tuto 3D tiskárnu Artillery Genius Pro 3D. Tiskárnu vlastním zhruba půl roku. Používaná byla zhruba 3-4 hodiny. Prodávám ji, neboť pro ni nemám využití a 3D tisk mě neoslovil. V balení přidám také 2x filament. Ke zboží nabízím záruku. Možno zaslat i na dobírku nebo po platbě předem. Možnost osobního předání po pře... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 999
 Kč
Zakázkový tisk
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím zakázkový tisk na tiskárnách bambu lab, tisknu převážně pla , pet-g , asa , abs , silk, ostatní materiál dle domluvi, cena dle domluvi . Tisknu pouze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
3D tiskárna - Creality Ender 3 V3 KE + příslušenství
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám tiskárnu Creality Ender 3 V3 KE. Tiskárnu mám měsíc a z důvodu možnosti tisku v nové škole pro ni nemám další využití. Přidám k tiskárně kompletní Creality nářadí (kleštičky, imbusy, šroubovák, klíče, atd...), dále originální Crelity kameru (viz fo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Pružný ocelový plát 202x186 - Průša Mini
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Předmětem prodeje je pružný ocelový plát se zachovalým PEI povrchem - viz. foto + nová PEI fólie. O rozměrec... (více v detailu)
Ústecký kraj
600
 Kč
Tiskárna Sharp AR-M165
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám použitou, starší multifunkční tiskárnu Sharp AR-M165. Laserová tiskárna až do formátu A3, opatřena síťovým modulem k připojení k místní síti přes kabel. Nějak čištěna, ale občas se zasekne papír, nebo dělá lehce duchy při dělším tisku. Nějaký lepší servis by tedy snesla, ale jakš takš funguje. V roce 2021 koupen nový developer a válec, v roce 2017 nový toner. Investice v součtu cca 2300 Kč, tisknuto sporadicky - pouze v A3 rozměru pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Prodam HP EliteDesk 800 G1 Mini PC CPU I3
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodam PC HP EliteDesk 800 G1 Desktop Mini PC, CPU i3; 128GB SSD HDD; 16GB RAM Vhodne na kancelarskou praci, internet, nebo treba na chalupu misto TV Jiz po zaruce, proveden repas a cista instalace W... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 300
 Kč
OBŘÍ 7" GPS NAVIGACE, HD, 256 RAM, 8GB, FM, 3D mapy-NOVÁ
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám úplně novou, ale nevyužitou 7"(18cm). Je velmi rychlá se SW IGO Primo a s nejnovějšími mapy na interní 8GB paměti. PERFEKTNÍ DESIGN. GPS obsahuje mapy ČR a kompletní celé Evropy (cca 45 map). Jemné zobrazení, dotyková obrazovka, velmi jasný displej, 2D nebo 3D mapy včetně 3D budov. V této úplně nové navigaci získáte multimediální GPS navigaci nové generace v HD ROZLIŠENÍ, vybavenou nejcitlivějším GPS modulem a nejnovějším 3D navigačním softwarem s igo Primo, který je vhodný i pro kamiony (nastavíte si výšku, šířku, délku, hmotnost, náklad, rychlost…)! Parametry přístroje: SDRAM: 256MB!!!; displej: dotekový, TFT 16:9, HD LCD; interní paměť ROM: 8GB!!! Centrality Atlas, integrovaný modul GPS: SiRF ATLAS, GPS anténa zabudovaná; operační systém Windows CE 6.0.Slot pro MicroSD. HLASOVÁ NAVIGACE: Ano, v četině (10 hlasů+2 x Hantec Ostraváka a Brňáka) - (VČETNĚ PAVLA LIŠKY) Nav... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 190
 Kč
LUXUSNÍ 5" GPS NAVIGACE v HD, 8GB, FM, 256MB, 3D mapy- NOVÁ
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám úplně novou, ale nevyužitou 7"(18cm). Je velmi rychlá se SW IGO Primo a s nejnovějšími mapy na interní 8GB paměti. PERFEKTNÍ DESIGN. GPS obsahuje mapy ČR a kompletní celé Evropy (cca 45 map). Jemné zobrazení, dotyková obrazovka, velmi jasný displej, 2D nebo 3D mapy včetně 3D budov. V této úplně nové navigaci získáte multimediální GPS navigaci nové generace v HD ROZLIŠENÍ, vybavenou nejcitlivějším GPS modulem a nejnovějším 3D navigačním softwarem s igo Primo, který je vhodný i pro kamiony (nastavíte si výšku, šířku, délku, hmotnost, náklad, rychlost…)! Parametry přístroje: SDRAM: 256MB!!!; displej: dotekový, TFT 16:9, HD LCD; interní paměť ROM: 8GB!!! Centrality Atlas, integrovaný modul GPS: SiRF ATLAS, GPS anténa zabudovaná; operační systém Windows CE 6.0.Slot pro MicroSD. HLASOVÁ NAVIGACE: Ano, v četině (10 hlasů+2 x Hantec Ostraváka a Brňáka) - (VČETNĚ PAVLA LIŠKY) Nav... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro