Náhradní boční dveře usb-c kryt pro gopro 5,6,7

Před 569 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Boční dveře usb-c mini hdmi port boční kryt pro gopro hero5 hero6 i hero7 Na p... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

GoPro hero 8 Media Mod
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím GoPro hero 8 Media Mod. Co to je? Přeměňte svoje GoPro HERO8 Black na ultimátní vlogovací nástroj díky Media Mod! S vestavěným směrovým mikrofonem a 3.5mm mikrofonním portem pro tvůj vlastní externí mikrofon. Použijte HDMI výstup pro snadné připojení k televizi a dvoje ližiny na uchycení externího světla, displeje nebo mikrofonu. Kompatibilita: HERO8 Black Klíčové vlastnosti příslušenství GoPro Media Mod - GoPro Media Mod je kompatibilní s kamerou HERO8 - USB-C port slouží k napájení - MicroHDMI a 3,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč
USB-C MacBook Hub Baseus
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
USB-C MacBook Hub značky Baseus porty: Usb C HDMI 2x USB 3.0 Ethernet port SD card port Micro SD card port
Pardubický kraj
500
 Kč
Set-top box pro příjem pozemního vysílání DVB-T2 model FO-99
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
FO-999 digitální pozemní dekodér se standardem DVB-T2. S tímto dekodérem budete mít příležitost vidět digitální pozemské kanály zdarma, snadno se instalují a snadno se používají. Stačí připojit dekodér do zásuvky HDMI s vysokým rozlišením a k televizoru ... (více v detailu)
Ústecký kraj
430
 Kč
35W nabíječka do zásuvky USB3 + USB-C porty
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam novou, nepouzitou nabijecku do zasuvky. Jedna se o 35W/5A nabijecka s tremi USB3 porty a tremi USB-C porty (lze nabijet 6 zarizeni naraz). Mesic zaruka, dodavane bez boxu. Kouknete i na dalsi moje inzeraty. Dekuji. Poštovné + osobní odběr: Balíkovna 65kc (dobírk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
185
 Kč
GoPro S71 dolkoví ovládač
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Koupím dalkové ovladání kamara GoPro AEE71 Děkuji za nabídku.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
GoPro Media Mod pro HERO 12 Black, HERO 11 Black, HERO 10
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím GoPro hero Media Mod pro HERO 12 Black, HERO 11 Black, HERO 10 Black, HERO 9 Black. Detaily produktu - Obsahuje Media Mod, vertikální upínací přezku a šroub - Vestavěný směrový mikrofon přináší křišťálově čistý zvuk a snižuje vítr a hluk z okolí - 2 ližiny pro připojení oblíbených světel, mikrofonů nebo LCD obrazovek - 3,5mm mikrofonní port umožňuje přidat externí mikrofon pro vylepšený zvuk - Výstupní port HDMI pro sledování nebo přehrávání záznamu - Unikátní a kompaktní wraparound design přináší přenosnou rozšiřitelnost a za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 899
 Kč
Mikrofon Superlux E205U + Stojan + Protivětrný kryt
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
USB mikrofon. Je vynikajícím řešením pro kvalitní domácí nahrávání přímo do notebooku nebo stolního počítače. Vhodný pro muzikanty, podcastery a video-blogery. Je 100% kompatibilní s operačními systémy Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Vista, Windows 10, Windows 11 a MacOS. Po připojení se automaticky nainstaluje a začne chovat jako samostatná zvuková karta. Díky tomu jej můžete okamžitě začít používat. Typ: Back Electret Condenser Směrová charakteristika: Supercardioid Max. vzorkov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
FIXED Hliníkový HUB 7IN1 s rozhraním USB-C pro ntb
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
USB-C hub je ideální pro notebooky a tablety s USB-C portem 2× USB 3.0 s přenosovou rychlostí až 5 Gb/s a 1× USB-C Gen1 1× USB-C s podporou Power Delivery až 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599
 Kč
Gopro Max
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Gopro Max používané půl roku v dobrém stavu 1 akumulátor typ nabíjení: USB-C micro sd není v součástí balení Typ paměťové karty... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500
 Kč
Bluetooth reproduktory AudioPro P5 35W
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 2ks kvalitní přenosné reproduktory od AudioPro model P5, výkon 35W, černé provedení. Výborný zvuk, kterému nechybí basy. Odolné pogumované tělo, krytí IPX4. Vhodné na cestování, ale i jako surround repro k domácímu kinu. Plně funkční, staří 2 roky. Audio Line i... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
65" Smart Philips 65PML9008, 4K TV, 120Hz, MiniLED, 164cm
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart televize Philips 65PML9008 se 100Hz/120Hz. Původní cena 40´990,-Kč. Záruka do 9/10/26. Klíčové vlastnosti: -Špičkové rozlišení a velká úhlopříčka pro dokonalé detaily - Světelné efekty rozšiřují vizuální zážitek mimo obrazovku - Silný procesor zajistí strhující kontrast a realistické barvy - Dolby technologie přinášejí kvalitní reprodukci obsahu - Elegantní, minimalistický design s ekologickým balením - Možnost bezdrátového propojení s reproduktory či soundbarem - Plynulá odezva pro strhující prožitek ze hry 3stranný Ambilight LED osvětlení na třech stranách televizoru vytvoří na stěně za přístrojem nádherné efekty, které ještě lépe vyniknou při zhasnutém světle v místnosti. Engine P5 Perfect Picture Detaily jsou ještě hlubší, barvy živější, bílé tóny pleti přirozenější. Přechody přitom zůstávají plynulé. Xtra MiniLED Dechberoucí obraz s hlubokými odstíny černé, n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
75" Smart Philips 75PML9008, 4K TV, 120Hz, MiniLED, 189cm
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart televize Philips 75PML9008 se 100Hz/120Hz. Původní cena 56´055,-Kč. Záruka do 9. října 2026. Klíčové vlastnosti: -Špičkové rozlišení a velká úhlopříčka pro dokonalé detaily - Světelné efekty rozšiřují vizuální zážitek mimo obrazovku - Silný procesor zajistí strhující kontrast a realistické barvy - Dolby technologie přinášejí kvalitní reprodukci obsahu - Elegantní, minimalistický design s ekologickým balením - Možnost bezdrátového propojení s reproduktory či soundbarem - Plynulá odezva pro strhující prožitek ze hry 3stranný Ambilight LED osvětlení na třech stranách televizoru vytvoří na stěně za přístrojem nádherné efekty, které ještě lépe vyniknou při zhasnutém světle v místnosti. Engine P5 Perfect Picture Detaily jsou ještě hlubší, barvy živější, bílé tóny pleti přirozenější. Přechody přitom zůstávají plynulé. Xtra MiniLED Dechberoucí obraz s hlubokými odstíny černé, nevídaným kontrastem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 000
 Kč
HP USB-C Mini Dock - malá dokovací stanice
Před 5 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Univerzální malý lehký víceportový rozbočovač značky HP je podporován počítači kompatibilními s rozhraním USB-C (dock otestován s HP, Dell a Lenovo notebooky). Připojte se k monitoru (HDMI/VGA - umožňuje připojení pouze jednoho (!) monitoru současně) a k příslušenství prostřednictvím USB portů. Dock umožňuje napájet notebooky přes USB-C s napájecím adaptérem do 90 W (max. kombinovaný výkon 65 W při použití 90W nabíječky). Výhodou dokovací stanice je možnost uložení USB-C kabelu do těla do... (více v detailu)
Olomoucký kraj
890
 Kč
Smart android
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji Televizní set-top box Defender Smart Android HD2, který dokáže dostat android do jakékoliv televize s HDMI portem. Specifikace: Operačn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Prodam kryty do 5 dveri na celoplech suzuki samurai
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam kryty do 5 dveri na celoplech suzuku samurai. Mam jich vice. Cena maleho je 100 velkeho 200. Mám do nich i zámky kliky okno. Prosím koukněte ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Notebook Dell Latitude 6430u na náhradní díly
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám notebook Dell Latitude 6430u s těmito parametry: Dvoujádrový procesor Intel Core i5 3437U 1,9 GHz (2,9 GHz turbo) Bez RAM Bez disku Integrovaná grafická karta Bez optické mechaniky 14" displej HDMI Bez napájecího adaptéru Licenční štítek na Windows 7 Ultimate Notebook se nezapne, takže na opravu nebo na náhradní díly. Notebook je bez baterie. Cena je 299 K... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
299
 Kč
HP USB-C Dock G5 EURO (NOVÝ) + ADAPTÉR + FAKTURA
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
NOVÉ dokovací stanice HP USB-C Dock G5 EURO part number: 5TW10AA#ABB part number: 26D32AA#ABB Mám i nové kusy s označením HP USB-C G5 Essential Dock EURO (Nástupce G5 Euro) part number: 72C71AA#ABB K dispozici více ks. NOVÝ DOCK - KOMPLETNÍ BALENÍ V KRABIČCE (Dock, Adaptér 120W, Návod). Dock lze použít nejen na zařízení HP.. Na Dock dávám osobní záruku 60 dnů. Možno osobní předání různě po ČR. Praha, Brno, nebo poslání. Po slušné domluvě a z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 200
 Kč
DeckLink Mini Recorder 4K
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
2000 Kč bez DPH. Nebo 2500 Kč Nabírací PCIe karta DeckLink Mini Recorder 4K nabízí stejné funkce jako HD model, navíc ovšem přináší podporu pro Ultra HD normy (až 2160p30) a HDR (high dynamic range) video. Tato nízkoprofilová PCI Express 2.0 x4 karta je osazena rozhraními 6G-SDI a HDMI 2.0a a podporuje všechny běžné aplikace pro zpracování videa na platformách Windows 7-10, Mac OS X 10.10/10.11/vyšší a Linux. PCI Express Recording Card With 6G-SDI and the latest HDMI 2.0a connectors For recording all formats up to 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
HP USB-C multiport HUB
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Univerzální malý a lehký víceportový rozbočovač výrobce HP je podporován jakýmkoli počítačem kompatibilním s rozhraním USB-C. Připojte se k externím monitorům (HDMI, DisplayPort) a k příslušenství prostřednictvím třech portů (1x USB-C, 2x USB-A). Dokovací stanice umožňuje napájet notebooky s podporou nabíjení přes USB-C port s napájecím adaptérem do 90 W. Porty: 2x port USB-A 3.2 1x port USB-C 3.2 (pro přenos dat a napájení externích zařízení do 15W) 1x propojovací port USB-C (až 65W pro hostitelské zařízení) 1x HDMI 2.0 (jeden displej 4K při 60 Hz, dva displeje 4K ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
990
 Kč
Externí USB3 vypalovačka CD / DVD SLIM nová
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam novou, nepouzitou externi mechaniku a vypalovacku CD/DVD (pro vsechny typy techto nosicu), propojena USB3. Vhodna k pripojeni PC / Macbook / Linux. Idelane, kdo potrebuje prohlidnout stare veci vypalene na nosici. Ne vsechny Notebooky / nove PC maji mechaniku. Plug and play (pouze zapojite, nejsou potreba zadne ovladace). Davam mesic zaruku. Soucasti je papirovy box, integrovany kabel a navod. Popis: Externí mobilní optická jednotka je vhodná pro stolní a přenosné počítače s protokolem rozhraní USB. Realizuje funkci čtení informací mezi externí optickou mechanikou a počítačem přes USB rozhraní. *Kompatibilní se systémy WindowsXP/2003/Wind8/Wind7/Wind10,11 Linux, Mac IOS... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Notebook Dell Latitude E6530 na náhradní díly
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám notebook Dell Latitude E6530 s těmito parametry: Čtyřjádrový procesor Intel Core i7 3. generace Bez RAM Bez disku DVD+/-RW 15,6" displej HDMI Bez napájecího adaptéru Licenční štítek na Windows 7 Pro Notebook nejde zapnout, takže na opravu nebo na náhradní díly. Chybí krytka disku. Cena je 999 Kč. Osobní předání Brno, Vyškov a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999
 Kč
Philips 55PML9008, 4K 55" 139cm Smart TV, 120Hz, MiniLED
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová televize Philips 55PML9008 MiniLED se 100Hz/120Hz. Původní cena 32´990,-Kč. Záruka do 7/10/26. 3stranný Ambilight Dodejte svému sledování tu správnou atmosféru. Zhasněte světla a vytvořte si světelnou show. LED osvětlení na třech stranách televizoru vytvoří na stěně za přístrojem nádherné efekty, které ještě lépe vyniknou při zhasnutém světle v místnosti. Barvy odpovídají těm na obrazovce, takže opticky zvětšují už tak velký obraz. Engine P5 Perfect Picture Technologie Engine P5 Perfect Picture pozvedne kvalitu obrazu na novou úroveň. Podívejte se na obrazovku a všimněte si, že detaily jsou ještě hlubší, barvy živější, bílé tóny pleti přirozenější. Přechody přitom zůstávají plynulé. Xtra MiniLED S technologií Xtra MiniLED si vychutnáte dechberoucí obraz s hlubokými odstíny černé, nevídaným kontrastem a realistickými barvami. To vše navíc doplňuje nádherné 4K UHD rozlišení a technologie hlavních formátů HDR, abyste dostali ještě více detailů i v tmavých a jasných oblastech. Dol... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Blackmagic Mini Converter Optical Fiber 12G
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
HDMI to sdi 3G Nová rodina převodníků Micro Converter 3G dovoluje připojit HDMI techniku k profesionálním zařízením s rozhraním SDI. Nové modely jsou vybaveny proprietárním hardwarem vyvinutým spol. Blackmagic Design a nabízejí funkce dříve dostupné pouze u nejvyšších modelů převodníků. Modely Micro Converter 3G nabízejí – v porovnání s předchozí generací – širší podporu formátů, podporu 3D LUT korekcí či přenos dat pro dálkové ovládání kamer. Mini Converter Optical Fiber 12G převá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 800
 Kč
Tesla M531S
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kazetový magnetofon Tesla M531S, plně funkční. Podívejte se i na moje další inzeráty.
Pardubický kraj
890
 Kč
UNI Kabel Adaptér USB-C na HDMI 4k 60Hz 1.8m
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Plně ponořte do 4K Ultra HD ve svém zábavním prostoru s Uni USB-C to HDMI 4k Cable - 4K 60hz kabel. Jednoduše připojte a zapněte přeh... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Další nabídky najdete zde: Video a TV