Vysoušeč vlasů Babyliss Paris - rotační, horkovzdušný

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nový - nepoužitý Kartáč na vlasy Babyliss 2656E v sobě kombinuje vysoušecí a manuální rotační kartáč. Rotace není automatická, tlačítko PUSH slouží k uvolnění kartáče, aby se při natáčení snadněji uvolnil pramen vlasů. Kompaktní a ultra tenký design je maximálně praktický. Přístroj umožňuje dvě nastavení toku vzduchu a teploty, je osazen štětinovou hlavou a má možnost rotace oběma směry. Při nejrů... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč

Podobné inzeráty

Žehlička na vlasy Babyliss Paris
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodam funkcni, bezne pouzitou zehlicku na vlasy znacky Babyliss Paris. N... (více v detailu)
Pardubický kraj
250
 Kč
Horkovzdušný kartáč na vlasy
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nový Hot Tools Volumiser Set Black Gold Limited - oválný horkovzdušný kartáč na vlasy s vyměnitelnými hlavicemi. Představte si ty nekonečné možnosti stylů, které můžete vytvořit s naším nov... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 800
 Kč
Žehlička na vlasy Remington nová
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Jedná se o novou Žehličku na vlasy pro dokonalou a profesionální péči Specifikace: - plovoucí desky z pokročilé keramiky dlouhé 110 mm - napuštěné směsí mikro kondicionérů, které vystačí na celou dobu používání přístroje - možnost nastavení 9 různých teplot (od 150 do 230 °C) dle typu vlasů - ultra rychlé zahřátí žehličky (až 15 sekund) - funk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Kulmofén ECG HK 130 ionic
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
2 stupně výkonu a teploty 2 rotační kartáče Možnost rotace oběma... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Vysoušecí kartáč na vlasy
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužitý vysoušecí kartáč na vlasy. Pouze dobírka nebo osobní předání
Středočeský kraj
500
 Kč
Kulma na vlasy BABYLISS W2447E Původní cena 1559,-
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pouze rozbaleno. Popis produktu BaByliss Kulma na vlasy W2447E S unikátní trojkulmou od BaByliss vytvoříte luxusní vlny snadno a v pár minutách. Díky keramickým destičkám je kulma rychle nahřátá a nic vás nezdržuje od stylingu. S 3 nastaveními teploty a automatickou kontrolkou vypnutí. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
850
 Kč
Horkovzdušný kartáč
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zcela nový, s kompletním příslušenstvím. Horkovzdušný kartáč Iceagle HAB -735D, 1200 W Horkovzdušný kartáč na vlasy je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí dosáhnout salonního vzhledu vlasů z pohodlí domova. Je všestranný, snadno se používá a má několik funkcí, které pomohou vašim vlasům vypadat co nejlépe.... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
Tichý holicí strojek na domácí mazlíčky
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
* Prodám nový tichý holicí strojek na domácí mazlíčky Gulamachine. * Sada tichého zastřihovače vlasů pro domácí mazlíčky zajistí, že vaši mazlíčci budou vždy dobře vypadat. * Užitečný pro domácí i profesionální použití. * Titanový nůž s ostrým úhlem v kombinaci s keramickou pohyblivou čepelí pro hladké a efektivní stříhání koček, psů, králíků, koní * Přesný motor, nízké vibrace a ultra tichý design. Provozní hluk nižší než 60 DB vašeho mazlíčka nevystraší. * Bezdrátový design ... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Kulmofén Remington Curl&Straight Confidence AS8606
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Stav zboží - jako nové. Cena v internetových obchodech od - 1700 Kč MOJE CENA - 900 KČ TAK PROČ PLATIT VÍCE? Vlastnosti: - 40mm rotační horkovzdušný kartáč s jemnými štětinami - 30mm rotační horkovzdušný kartáč pro tvorbu volných vln - Tlačítko pro změnu směru rotace - Zdokona... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
ETA Fenité rotační, foukací kartáč, fén na vlasy
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodáme tento rotační kartáč. Nový, nepoužité -nevhodný dárek. Kulma fén žehlička kulmofén na vl... (více v detailu)
Ústecký kraj
550
 Kč
Kartáč a žehlička na vlasy 2v1
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kartáč a žehlička na vlasy 2v1. Značka SilverCrest. Ve výborném stavu, použitý pouze dvakrát. Důvod pro... (více v detailu)
Pardubický kraj
200
 Kč
MAXXMEE Vysoušeč vlasů twist & Dry 2000W nový
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Vysoušeč vlasů 360° | s horkovzdušným kanálem pro sušení po celém obvodu, šetrné použití díky rovnoměrnému rozložení tepla | 2000 W [bílá/růžová] Šetří – díky rovnoměrnému rozložení tepla Twin – s funkcí twistu: aktivuje horkovzdušný kanál pro sušení... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
BaByliss PRO Mini krepovací kleště BaBy Crimp
Před 425 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Krepovací plochy z keramiky o šířce 16 mm Ultra rychlé nahřátí Automatická kontrola teploty 200°C Kompaktní rozm... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Canon PowerShot PX Essential Kit
Canon představuje přelomovou novinku - malý, chytrý, intuitivní fotoaparát PowerShot PX pro domácí fotografování. Zvládá automatický záznam fotografií v působivém rozlišení 11,7 Mpx a Full HD video v 60 fps. Objektiv s ekvivalentní ohniskovou vzdáleností 19-57 mm umožňuje náklon i rotaci pokrývající zorné pole 340 horizontálně a 110 vertikálně. Kompaktní provedení s USB-C nabíjením a vestavěnou Wi-Fi umožňuje brát PowerShot PX kamkoliv. Po... (více v detailu)
3 899
 Kč
Horkovzdušná kulma SENCOR SHS 7550 V
Horkovzdušná kulma SHS 7550 V v černo-fialovém provedení a s velmi bohatým příslušenstvím vám usnadní práci při vytvoření jakéhokoliv účesu! 2 stupně nastavení teploty tlačítko studeného vzduchu funkce ionizace LED indikátor ionizace závěsné očko koncovk... (více v detailu)
146
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro