Domácí kino 5+1 Swans Speaker Systems.,Inc. USA

Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Vzhledem ke stěhování prodávám své VELMI kvalitní, jako nové, domácí kino značky Swans Speaker Systems.,Inc. USA. Původní cena kolem 12 000,-. Stěhování z rodinného domu do paneláku - nebudu zde zapojovat vzhledem k sousedské ohleduplnosti... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000
 Kč

Podobné inzeráty

Domácí kino Yamaha + repro HECO VICTA (5+1)
Před 19 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám použitou sestavu domácího kina skládající se z: - 7.2 kanálový AV přijímač Yamaha RX-V581, Dolby Atmos, DTS:X. Přehrává hudbu pomocí DLNA, AirPlay, Bluetooth, internetová rádia vTuner, Spotify, multiroom systém MusicCast, podpora 4K Ultra HD včetně HDR a BT.2020, USB vstup, kalibrace zvuku YPAO, 2. zóna, Bi-amp zapojení, LAN, Wi-Fi, HDMI 4 vstupy, 1 výstup. - Victa 601 - 3-pásmové sloupové reproduktory, impedance 48 Ohmů, zatížitelnost 150/280 W, citlivost 91 dB, frek... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 500
 Kč
Domácí kino 5.1 HARMAN KARDON - USA
Před 30 dny - AVIZO_CZ
Nabízím sestavu domácího kina 5.1 Harman/Kardon HKTS 16 Black, stojany HTFS 2 Black 2 ks, včetně kabelů, držáků na stěnu, manuál + zdarma špičkový kabel THX k subwooferu. Stav jako nové. V případě dotazů preferuji email, v případě telefonu Vás prosím raději volat na SMS neodpovídám. Nechcete už poslouchat hudbu z obyčejných reproduktorů s nízkým výkonem a toužíte po zvuku v profesionální kvalitě? Plnohodnotná reprosoustava Harman Kardon HKTS 16B vám zaručí, že při sledování filmu či poslechu audia už nebudete ničím rušeni. Tento produkt zaměřený na audio fajnšmekry integruje čtyři satelitní reproduktory a centrální hlavní reproduktor. Výkonný aktivní subwoofer se postará o dokonalé vyznění i velmi nízkých frekvencí a dělá zvuk autentičtějším. Při sledování nejnovějších hollywoodských trháků si budete připadat jako v kině. 5.... (více v detailu)
9 999
 Kč
Domaci kino
Před 57 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Posila domaci kino jvc,bouzel z niceho nic prestal nacitat jak dvd tak i cd,bedny h... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Receiver, zesilovač ONKYO + repro 5+1 domácí kino
Před 64 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodávám tento zesilovač/receiver ONKYO TX-SR309 spolu s 5ti reproduktory PANASONIC + aktivní subwoofer MAGNAT Stylus 5000A. Tuto soupravu jsem používal jako domácí kino k televizi. Souprava je ve špičkovém stavu, plně funkční, neboť byla má... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Video a TV