MERIDIAN G68 Digital Surround Controller černý

Před 546 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám tento výborně hrající digital surround controller v černém provedení. Výborný zvuk i ve stereo režimu. Dobrý stav. Bez původního balení. Možno zasl... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 900
 Kč

Podobné inzeráty

EMM Labs DA2 v2 - referenční D/A převodník
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento referenční D/A převodník. Vynikající zvuk. Výborný stav. Včetně kompletního originálního balení. Původní ce... (více v detailu)
Středočeský kraj
390 000
 Kč
Meitner MA3 - špičkový streamer, digitál.předzesilovač a DAC
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento špičkový streamer, digitální předzesilovač a D/A převodník. Ve stavu nového kusu. Včetně původního balení. Původ... (více v detailu)
Středočeský kraj
169 000
 Kč
Reavon UBR-X200 - Blu-ray/SACD/CD/DVD audio/video přehrávač
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento univerzální High-Endový Blu-ray přehrávač Dolby Vision 4K UHD. Je ve stavu nového kusu. Včetně kompletního originálního balení. Přehrává Ultra HD Blu-ray, Blu-ray,... (více v detailu)
Středočeský kraj
31 900
 Kč
Accuphase E-303X - integrovaný zesilovač s phono vstupem
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento výborně hrající integrovaný zesilovač se zabudovaným gramofonovým předzesilovačem. Přístroj je v... (více v detailu)
Středočeský kraj
49 000
 Kč
Monitor Audio Bronze 200 Urban Grey
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Reprosoustava je vystavena na našem show roomu, je ve 100% stavu s plnou zárukou a originálním balení. Monitor Audio Ltd je britským vlastníkem a globálním specialistou na design hi-fi reprosoustav. Již více než 40 let společnost začleňuje stereo a prostorové zvukové systémy a řadu zvukově přizpůsobených architektonických reproduktorů pro ultra diskrétní vysoce kvalitní zvuk po celém domě i venku. Krásné sloupové reproduktory Monitor Audio Bronze 200 poskytují překvapivě velký zvuk, díky špičkové technologii nabízejí prvotřídní poměr výkonu a velikosti. Řada reproduktorů BRONZE. Monitor Audio představuje již šestou generaci reprosoustav řady Bronze. Nové reproduktory byly vylepšeny, pokud jde o kvalitu zvuku a provedení, to vše, aby milovníkům hudby poskytla nezapomenutelný zážitek. V nové řadě Bronze naleznete od základu navržený vlnovod Uniform Dispersion, který v kombinaci s charakteristickým výškovým reproduktorem C-CAM Gold Dome zajišťuje rovnoměrnější rozptyl zvuku, lepší vyr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 990
 Kč
2DIN Android 12 VW 4GB RAM carplay/android auto záruka
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
prodám nové autorádio VW/Škoda se zárukou 2 roky Kompletní příslušenství k autorádiu vč. gps antény. Původní cena 9990 kč. https://www.srncuvkram.cz/autoradia-dle-znacky/7-2din-autoradio-skoda-vw-android-11/ Základní informace: Android 12.0 OS + plně upravitelné rozhraní 1024 x 600 HD rozlišení, kapacitní displej Osmijádrový procesor AC8581 4B RAM, 64GB vnitřní paměť Podpora micro SD karet a flash disků až 4 x 32GB Vestavěná WiFi, podpora 3G modemu Bluetooth Handsfree + Bluetooth hudba z telefonu GPS navigace s mapami Příprava na DAB+, podpora DAB+ přijímače Podpora DVR, podpora USB DVR kamerky Podpora externího DVB-T tuneru Mirror Link pro iPhone a Android telefony Propojení s ŘJ a zobrazení jejích údajů na displeji 4 x 50 Wattů hudební výkon 24-bit DSP zvukový procesor! 1080P Videa, hudba různých formátů (MP3) Read and edit PDF/WORD/TXT/EXCEL Podpora aplikací z Google Play Nastavitelné podsvícení tlačítek (stovky možností) PODPORA WIFI INTERNETU Vestavěný WiFi Modem Podpora 80... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 990
 Kč
Herní notebook MSI STEALTH | 240Hz | RTX 2060 | ZÁRUKA
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
POPIS: Herní notebooky značky MSI patří ke špičce ve své kategorii. Modely GS jsou potom absolutním vrcholem mezi mobilitou a výkonem. Tento celokovový drobeček má tloušťku jen 1,9 cm, ale ukrývá v sobě ty nejvýkonnější komponenty. Od vysokorychlostního 6 jádrového procesoru Intel Core i7-9750H Coffee Lake, přes grafickou kartu NVIDIA RTX 2060 s vlastní 6GB pamětí, až po displej s obnovovací frekvencí 240Hz. Pohodlnou práci zajišťuje obrovský touchpad, který má výbornou citlivost a odezvu. RGB podsvícená klávesnice od SteelSeries Vám umožňí nastavit si barvu na každé písmenko zvlášť a to v uživatelské aplikaci Dragon Center, kde mimo jiné můžete sledovat i aktuální teploty CPU a GPU. Super vyladěné chlazení Cooler Boost Trinity s 3 ventilátory si skvěle poradí i s takovým výkonem a Vy tak můžete hrát nerušeně nejnáročnější hry na svých cestách. V notebooku se navíc nachází extra velká baterie, která i přes obrovský výkon něco vydrží. V případě koupi, nezbývá nic jiného, než popřát hodn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 699
 Kč
Samsung Galaxy Buds Pro černá SM-R190NZKAEUE
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Bezdrátová sluchátka, Bluetooth 5.0, s 2pásmovým dynamickým reproduktorem a zvukem AKG. Sluchátka jsou vybavena soustavou tří mikrofonů pro křišťálově čistý přenos zvuku při hovorech. Sluchátka disponují funkcí ANC pro aktivní potlačení okolního hluku. Pokud mikrofony detekují váš hlas, aktivuje se ambientní režim, který vám umožní komunikovat s okolím bez nutnosti vyjmout sluchátka z uší. Voděodolnost dle IPX7. Ovládat hlasitost, přepínat skladby či přijímat hovory lze... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 400
 Kč
Yamaha NS-G 120
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
výborně hrající sloupové reproboxy od japonského výrobce Yamaha. Kvalitně zpracované a také patřičné těžké. Poskytují hutný zvuk, plnohodnotný v celém kmitočtovém pásmu i při nízké hlasitosti. Jsou detailní. Mají gumové závěsy na reproduktorech. což je záruka dlouholeté životnosti. Cena v době prodeje byla 35 000kč. Rád předvedu při osobním setkání nebo také mohu poslat dobře zabalené. Jedná se o soukromý prodej použitých repro ze sbírky. Technické údaje: Výrob... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 700
 Kč
Soundbar Philips B95 Fidelio 5.1.2ch 808W DOLBY ATMOS
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový soundbar Philips B95 Fidelio 5.1.2k 808W v černé barvě. Původní cena 26´968,-Kč. V záruce do 19. září 2026. Působivý zážitek Nezáleží na tom, jestli máte chuť na hudbu, film nebo hru. Připojte soundbar ke svému televizoru a vychutnejte si ohromující kvalitu zvuku, která vám umožní ihned zapomenout na starosti běžného dne. Díky bohaté nabídce konektorů můžete mít k soundbaru připojených více zařízení současně a snadno mezi nimi přepínat jako lusknutím prstu. Prostorový zvuk Konfigurace 5.1.2 zajistí dokonalý prostorový zážitek v jakékoliv místnosti vašeho domova. Zvuk bude bohatý a hluboký a každý úder dunivý a čistý, abyste cítili každý zvuk a tón proudit celým svým tělem. Dolby Atmos a Dolby Surround Pokročilé technologie vylepšují audio na maximum. Zvuk zní realisticky, jako byste ho slyšeli na vlastní uši okolo sebe. Kdykoliv se díváte v televizi na obsah bez podpory Atmos, soundbar se automaticky přepne na Dolby Surround. IMAX Enhanced Certifikace IMAX Enahnaced vám dá jis... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 500
 Kč
Samsung Galaxy Buds Pro černá SM-R190NZKAEUE
Před 8 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Bezdrátová sluchátka, Bluetooth 5.0, s 2pásmovým dynamickým reproduktorem a zvukem AKG. Sluchátka jsou vybavena soustavou tří mikrofonů pro křišťálově čistý přenos zvuku při hovorech. Sluchátka disponují funkcí ANC pro aktivní potlačení okolního hluku. Pokud mikrofony detekují váš hlas, aktivuje se ambientní režim, který vám umožní komunikovat s okolím bez nutnosti vyjmout sluchátka z uší. Voděodolnost dle IPX7. Ovládat hlasitost, přepínat skladby či přijímat hovory lze... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 400
 Kč
Audioquest Coffee digitální koaxiální kabel v délce 1 m
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento high-endový digitální koaxiální kabel v zapojení RCA - RCA, v délce 1 m. Je ve výborném s... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 900
 Kč
Heavens Gate Audio Ultra Silence
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tyto výborné postříbřenné reprokabely s délkou 2 m (od vidličky k vidličce cca 2,40 m) od uznávaného německého výrobce HIGH-END audikabelů. Kabely jsou v dobr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 900
 Kč
ELIPSON Prestige Facet 24F Black- černá
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám reprosoustavy ELIPSON Prestige Facet 24F Black- černá. PRVNÍ MAJITEL Málo hrané Stáří - 2 roky 2 měsíce Včetně originál dokumentace. 100% vizuálně i technicky Včetně originálního balení. Nekuřácké prostředí. PRVNÍ MAJITEL Osobní předání. Preferuji možnost poslechu pro bezchybnost reprosoustav. ELIPSON Prestige Facet 24F Black- černá High-end zvuk Elipson tým se opravdu snaží. Designéři zaoblili high-endové duální repro terminály, které nabízejí možnost bi-wiringu a bi-ambingu, využity jsou postříbřené kontakty s cílem maximalizovat přenos signálu. Reproduktory přinášejí bezbarvý a věrný zvuk, velmi podobný originálnímu záznamu, neutrální a přesný. Nahrávky umějí navodit pocity plynulosti a vyrovnanosti, bez jakéhokoli náznaku tvrdosti. -- VYSOKÁ citlivost reproduktorů umožňuje spárování s jakýmkoliv zesilovačem o výkonu 250 W nebo méně na kanál. Jejich živý výkon z nich dělá skvělé levé nebo pravé přední reproduktory, ideální pro vícekanálovou instalaci domácího kina. SPEC... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
41 990
 Kč
Sluchátka Souncore Space Q45
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ahoj všichni! Prodávám svoje sluchátka Soundcore Space Q45. Jsou ve výborném stavu, používaná jen pár měsíců. Původní krabice a veškeré příslušenství jsou součástí balení. Výjimečná kvalita zvuku: Čistý a vyvážený zvuk s hlubokými basy a jasnými výškami. Vaše ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 200
 Kč
Sluchátka Souncore Space Q45
Před 10 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Ahoj všichni! Prodávám svoje sluchátka Soundcore Space Q45. Jsou ve výborném stavu, používaná jen pár měsíců. Původní krabice a veškeré příslušenství jsou součástí balení. Výjimečná kvalita zvuku: Čistý a vyvážený zvuk s hlubokými basy a jasnými výškami. Vaše... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 200
 Kč
Wharfedale EVO 8 Signature - regálové reprosoustavy
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tyto regálové reprosoustavy z limitované edice Signature, dýha americký ořech. Zatížení 30-150 W, 6 Ohmů. Reprosoustavy jsou málo používané, včetně kompletního originálního balení. Jsou ve velmi dobrém stav... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 900
 Kč
Wharfedale EVO 50 Signature - sloupové reprosoustavy
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tyto sloupové reprosoustavy z limitované edice Signature, dýha americký ořech. Zatížení 50 - 300 W, 6 Ohmů. Reprosoustavy jsou málo používané, včetně kompletního originálního balení. Jsou ve velmi dobrém sta... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč
RD Acoustic SC2 - reproduktorový kabel, set v délce 2 x 2,5m
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento High-Endový postříbřený reproduktorový kabel v délce setu 2 x 2,5m. Kabel je osazen banánky. Výborný zvuk. Kabel je ve stavu nového setu. Včetně originální dřevěné krabice. Možno zasla... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 900
 Kč
cocktailAudio N25 Silver
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přístroj byl vystaven u nás na studiu. 100% stav, plná záruka, origo balení. Původní cena 27 990,- Kč HiFi audio streamer a přehrávač N25 je nejpokročilejší síťový audio přehrávač na světě s čipem Sabre32 Reference DAC a vysoce výkonným dvoujádrovým procesorem ARM Cortex A9 s frekvencí 1,0 GHz. Byl navržen tak, aby splňoval všechny požadavky na přehrávání digitální hudby a držel krok s dnešním digitálním světem. N25 je založen na dlouhodobě osvědčených technologiích cocktailAudio, jako je návrh hardwarových obvodů a všestranný software navržený na míru, vyvinutý interním týmem výzkumu a vývoje, aby bylo dosaženo nejlepšího zvukového výkonu a snadného používání ve všech jeho funkcích. Nabízí vysoce kvalitní přehrávání z místního úložiště USB, zdrojů domácí sítě, jako je NA... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
24 490
 Kč
Yamaha Aventage RX-A3040 - špičkový AV receiver černý
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento nejvyšší model AV reveiveru Yamaha, včetně originálního balení. Výborný stav. 9.2 kanálový síťový AV reciever rozšířitelný až 11.2 signál s výkonem 9×230W (4 ohmy, 1 kHz, 0,9% THD, 1 kanál řízený), D/A převodník ESS ES9016 a ES9006, DOLBY ATMOS, integrované WiFi, HDMI 2.0, podpora 4K Ultra HD 50/60p, hliníkový přední panel, Anti Resonance Technology (A.R.T. edge) podpěra, tuhý rám s přídavnou spodní výztuhou, síťové funkce, jako AirPlay a AV ontroller app, 4K průchozí a upscaling ... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 900
 Kč
DAC sluchátkový zesilovač Audinst HUD-mx1
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Audinst HUD-mx1 ve výborném stavu a originálním balení. -------------------------------------- Sluchátkový zesilovač s duálním výstupem možnost připojit sluchátka s oběma druhy konektorů bez redukce dostatek výkonu k rozdýchání sluchátek až do impedance 600 ohmů přepínání výstupu pro sluchátka nebo repro (Line Out) unikátní a čisté řešení obvodů pro nepoznanou kvalitu zvuku v této třídě integrovaná ochrana sluchátek proti extrémně hlasitým signálům (odpojení signálu při náhodném přepnutí do repro-módu) model HUD-mx1 si vystačí čistě s napájením přes USB v případě přenosných počítačů a méně výkonných zdrojů může být napájen přiloženým adaptérem napájecí obvody chrání přístroj při připojování a odpojování samozřejmostí je automatické vypnutí napájení (adaptéru) při odpojení napětí (signálu) na USB D/A převodník nejvyšší specifikace převodník je osazen vrcholným čipem Wolfson WM8740 (117dB) dále využívá TCXO oscilátorů, kompenzujících změny okolní teploty a předcházejících t... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Anglický CD přehrávač MUSICAL FIDELITY M6S CD, černý
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji vynikající CD přehrávač a D/A převodník od anglického výrobce MUSICAL FIDELITY M6S CD v černém provedení – • 2 x koaxiální, 2 x optický, USB asynchronní vstupy • Vynikající schopnost načítání CD • Velmi nízký jitter • Skvělý design, výborná kvalita zpracování Jeho DA převodník s rozlišením 32 bitů a vzorkovacím kmitočtem 192 kHz zaručuje věrnou reprodukci i těch nejkomplikovanějších nahrávek. Oba koaxiální vs... (více v detailu)
Liberecký kraj
39 990
 Kč
Sony 5.1 sestava ss-frf7ed
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sestava je kompletní a funkční. V sadě je více stojanů, 2x držák na zeď a 4x skleněný vysoký stojan. Subwoofer má nějaké škrábance, ale je plně funkční. Centrální reprák hraje, ale měl nějak potrhané membrány a nemá stojan/držák. Každopádně celkově jde o velmi slušně hrající kino, které se moc neobjevuje, spíše raritní. Původní cena byla v řádech nižších tisíce euro v 90. letech. Foto je ilustrační!!! Fotky mohu poslat. Product highlights: Front and surround speakers: bass-reflex each handles up to 120 watts 3/4" d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 999
 Kč
KZ ZS6 IEM sluchátka
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím v podstatě nepoužité IEM špunty značky KZ, model ZS6 s náhradním kabelem bez mikrofonu v původním balení. Sluchátka jsou modifikována dle uživatele Hergarok z fóra AVMania, takže jsou nyní velmi příjem... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio