Štítkovačka NIIMBOT D110

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám štítkovačku na termální štítky. Včetně zbytku roličky ca. 60 štítků. Není potřeba doplňovat inkoust. Tiskne černobíle pomocí laseru. Stav jako nový. Záruka do 9.12.202... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Tiskárna Deskjet 3050a
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tiskárna je ve dobrém stavu, ale bude potřeba dokoupit inkoust. Pouze osobní předání Praha.
Hlavní město Praha
200
 Kč
Mini Tiskárna Phomemo (+10 rolí papíru)
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím termální minitiskárnu Phomemo T02 + 10 rolí kvalitního samolepícího termálního papíru. Tato minitiskárna využívá technologii termálního tisku a proto nevyžaduje žádný inkoust. Připojí se přes bluetooth k mobilnímu zařízení a pak stačí stáhnout aplikaci Phomemo, která nabízí jednoduché prostředí pro tisk. Tiskárna byla využívána asi měsíc na tisk obrázků pro videa na Youtube... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Tiskárna HP LaserJet PRO MFP M125a
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Tiskárna dobře skenuje, ale má nějakou vadu s tiskem: hodně dlouho trvá, než se úloha vytiskne. Zatímco naske... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Frekvenční měniče Mitsubishi
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím 2ks frekvenčních měničů FR-D740-050SC-EC o jmenovitém výkonu 2,2kW, viz. foto štítků.
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Vakuový čistič pleti
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přístroj je nepoužitý v původním obalu..Sníš o přirozené krásné a zářivé pleti? Tento sen si můžeš splnit s vakuovým čističem pleti. Odstraní veškeré nečistoty pomocí vytvořeného vakua a sání a to jemným a šetrným způsobem. Poradí si i ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
390
 Kč
DimLED stmívač 0/1-10V se snímačem denního světla
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Stmívač je ovládán řídicím signálem 0-10V nebo 1-10V, který využívají některé ovládací zařízení. Je kompatibilní s aktivním i pasivním... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Sonoff Pow R3
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám minimálně použitý Sonoff POW R3 wifi spínač s měřením spotřeby pro 25A a 5500W. Ovládání na dálku ať jste kdekoliv pomocí eWeLink Maximální ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
800
 Kč
Philips Hue Bloom
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám lampu Philips Hue Bloom v bezvadném stavu. Moderní dekorativní lampa hezky osvítí např. roh místnosti libovolnou RGB barvou. Lampu lze ovládat pomocí systému Phil... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
EATON Ellipse PRO 850
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Záložní zdroj řady Elipse Pro je vhodný pro ochranu stanic a síťových prvků. Výkon 850 VA/ 510 W poskytne dostatečně dlouhé napájení při výpadku proudu. Samozřejmostí je ochrana proti přepětí a výkyvům proudu. Přední LCD displej zobrazuje informace o stavu UPS a umožňuje snadné nastavení. Model zvládne napájet 4 zařízení pomocí IEC zásuvek + datovou linku. Nechybí ani USB port. Funkce EcoControl automaticky vypne připojená zařízení v případě, že je hlavní jednotka vypnutá. Výsledkem je snížení spotřeby energie až o 20 %. Plochý design přijde vhod při instalaci např. pod monitor nebo do 19" racku pomocí volitelné montážní sady o výšce 2U. Díky vyklápěcímu víku je výměna baterie snadnou záležit... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Multifunkční tiskárna HP 8500A PLUS
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Funkční ale prázdné tonery Tiskne barevně, Kopíruje, Skenuje, Wifi, odeslání na mail.. Součástí kabely, návod, krabice. Detaily najdete na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Smart prodlužovací kabel Woox R4027 WiFi Tuya
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chytrý prodlužovací kabel se čtyřmi USB vstupy a čtyřmi adaptéry typu E (Francouzský). Každý ze vstupů lze individuálně ovládat pomocí chytré aplikace. K propojení není třeba centrální jednotka - o vše se postará klasický 2,4 GHz router a chytrá aplikace. Vlastnosti: - Rozměry: 264 x 66 x 40 (DxŠxV) - Barva: Bílá - Napájení: AC 90 V - 264 V (50/60 Hz) - Nominální vstupní napětí: AC 230 V - Ztráta při stadby režimu: 1 W - Celkový ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
EPSON LX-300+II
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční jehlickovou tiskárnu. LX-300+II je tiskárna s 9jehličkami s úzkým vozíkem. Tiskne až 337 znaků za sekundu při 12 dpi. Disponuje 8kB vyrovnávací pamětí a rozměry 366 x 275 x 159 mm. Podporuje písma Epson Draft, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 490
 Kč
GPS autonavigace, turistická (outdoor) GPS navigace
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den. Nabízím skvělou navigaci TomTom Via 135. Navigace má velký 5" displej, je vybavena micro SD slotem pro použití karty s dalšími mapami a obsahuje detailní mapy celé Evropy s doživotní bezpletnou aktualizací. V navigaci jsou dále nahrány spousty dodatečných bodů zájmu (všelijaké turistické atrakce, bunkry, rozhledny, rychlostní radary). Navigace má technologii BlueTooth jenž umožňuje spárování s mobilním telefonem a může tak fungovat jako hands-free. K navigaci je kabel jenž obsahuje příjmač dopravních informací s pomoc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Aroma difuzér Geti GD100 180 ml
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tento keramický aroma difuzér je nejen stylovou dekorací, ale také zařízením, které dokáže intenzivně působit na Vaše smysly. Interiér osvětlí příjemným světlem, zvlhčí vzduch a naplní celou místnost okouzlující vůní. Aroma uvolňuje pomocí ultrazvukové technologie, která je nejšetrnějším a nejúčinějším zůsobem distribuce vůně do prostoru. Velmi rychle... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Topinkovač kMix červený TCX751RD. Nové
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Jedná se o NOVÉ NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ v původní krabici. Koupeno z obchodu, který zavíral, proto i ta nízká cena. opinkovač Kenwood TCX 751 BK, černá Snídaně je základ dne, tak se ji snažte neodbývat. Pořádnou dávku energie vám dodá jedině toast připravený přesně tak, jak ho máte rádi. A to zvládne jedině topinkovač Kenwood! Značka Kenwood je známa nejen pro své kvalitní a inovativní výrobky, ale také díky svému smyslu pro design. Topinkovač je toho jasným důkazem. V moderním černém plášti s kovovými detaily se ukrývá výkonný pomocník, který dokáže připravit až dvě topinky naráz. Díky několika chytrým funkcím budou křupavé tak akorát. 5 výhod kr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
"Šuplíkové" síťové, USB, auto nabíječky a sluchátka vše OK
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám různé USB a auto nabíječky (zdroje) a sluchátka z likvidace "zásob". Všechny zdroje otestované a bezpečně drží napětí při zátěži uvedené na štítku. Bez USB kabelů. č.4 USB Quick Charge 5V, 1800mA, nebo 9V 1800mA, (originál LG MCS-H05ED) - 130,- Kč č.5 12V-24V na 9V, 1500mA, red LED, pojistka, konektor 2,5x0,7mm, kabel cca 1m - 100,- Kč č.6 12V-24V na 5V, 500mA, blue LED na Sony Ericcson, kabel flexy 20-130cm - 75,- Kč č.7 12V-24V na 12V, 2000mA, pojistka, konektor 5,5x2,1mm, kabel cca 60cm - 75,- Kč č.8 12V-24V na 12V, 1000mA, red LED, pojistka, konektor 5,5x2,1mm, kabel 1m ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49
 Kč
Snímač čárového kódu Metrologic MS951 - skener
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Narcise scanner Snímač čárového kódu Metrologic NS951 - skener Rozhraní DIN a PS/2 Redukce pro USB dle foto Cenu nabídněte, představa o ceně: 300 Kč —— Popis: MS951 Toto je nejpopulárnější ruční snímač od firmy Metrologic. Laserový snímač MS951 byl navržen pro všeobecné použití. Lze ho nalézt v provozu u pokladních systémů, ale i v průmyslových aplikacích. Může sní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1
 Kč
Odšťavňovač Philips HR1823 prodám NOVÝ
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Odšťavňovač Philips HR1823 - NOVÝ NEROZBALENÝ Snadno vyrobená domácí šťáva. Pomocí tohoto odšťavňovače lze snadno vyrobit výbornou čerstvou šťávu. Díky kulaté plnicí trubici není nutné ovoce a zeleninu tolik předkrajovat. A díky kompaktnímu designu se velmi snadno ukládá. Mikrosítko pro více šťávy. Souvislé odšťavňování s 500ml odnímatelnou nádo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
390
 Kč
LASEROVÁ PRODUKCE HOME LASER SHOW ČERVENO-ZELENÁ
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Úžasná společenská, zábavná i relaxační záležitost - LASEROVÁ SHOW v domácím lehkém a mobilním provedení! Tato laserová produkce "HOME LASER SHOW" je unikátní malé hliníkové zařízení, které po zapnutí vychrlí neuvěřitelné množství rozptýlených laserových paprsků v červených a zelených barvách. Paprsky se vzájemně prolínají a vytvářejí nádherné dech beroucí kreace! Čím větší tma, tím impozantnější podívaná. Ale to není vše... ... Laserová produkce je regulovatelná! 1. MÓD (ON): Prolínání paprsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Nový solární panel Sunny bag
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nový, v krabičce. Maloobchodní cena cca 1100 Kč. Osobní převzetí nebo posta/zasilkovna s platbou předem nebo zálohou na poštovné. Sunnybag LEAF MINI Popis Sunnybag LEAF MINI je náš nejlehčí a nejmenší solární panel. Přesto tento 5wattový panel dodává dostatek energie pro nabíjení vašich zařízení na cestách – díky výkonným článkům SUNPOWER s účinností 22,4 %. LEAF MINI se dodává se stejným povrchem odolným proti poškrábání jako LEAF PRO, ale není flexibilní. Pomocí oček v rozích lze panel snadno připevnit na batohy a jiné předměty. Díky své nízké hmotnosti a kompaktnímu formátu je tato solární nabíječka vhodná pro každou příležitost - turistiku, turistiku, zimní sporty, ultralehký trekking, cyklistiku, horolezectví, kempování, rodinné výlety, dovo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
700
 Kč
LIFEPO4 baterka k FVE 51,2V; 280ah – 330ah od 47000Kč
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nízkonapäťová LEFEPO4 batérie k FVE s BMS seplos. Stohovateľná verzia - teda je možné ďalšie kusy pokladať na seba. Aktuálne ceny sú vždy po dohode pre konkrétny model Je možné si vybrať výkon od 295ah 10000 cyklov až po 330ah 11000 cyklov. Momentálne ceny: 280ah/295ah 10000 cyklov /47000Kč 280ah/310ah 8000 cyklov /50000Kč 314ah/330ah 10000 cyklov /60000Kč iba články samostatne: 280ah/295ah 10000 cyklov / 1875Kč 280ah/310ah 8000 cyklov / 2250Kč 314ah/330ah 8000 cyklov / 2600Kč iba box: 15250Kč Box je s robustného pevného kovu, hmotnosť prázdneho boxu cca 30kg. Konkrétne tento typ má samostatne vyvedený 200a istič + tlačidlo zapni / vypni. Spravidla je záruka 5 rokov na články a 2 roky n... (více v detailu)
Zlínský kraj
47 000
 Kč
Svítilna ledlenser P18R work
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nová dobíjecí (přes USB) LEDLENSER P18R WORK svítilna s intuitivním ovládáním.Nabízí extrémní světelný výkon až 4500 lm s dosvitem na vzdálenost až 720 metrů.Je odolná podle indexu IP54. Její odolnost je zvýšena pogumovaným tělem, ochranným tvrzeným sklem. Odolná je proti kapalinám a chemikáliím.Nabízí rychlé zaostřování světelného kužele pomocí technologie Advanced Focus System a také plynulé stmívání světelného výkonu.Smart Light Technology umožňuje nastavit svítilnu individuálně přesně podle daných potřeb uživatele... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 200
 Kč
Satisfyer Air Pump Vibrator 1 - vibrátor
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kompletně nový, ještě originálně zabalený a nikdy nepoužitý. Satisfyer Air Pump Vibrator 1 dovedně kombinuje silné vibrace a nafukovací hřídel pro obzvláště intenzivní stimulaci. Obojí můžete ovládat odděleně pomocí praktického pojistného krou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Lithiová baterie (LiFePo4) 100Ah/180Ah do obytného auta atp.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nové LiFePo4 baterie do obytného auta, karavanu, lodě, maringotky, atp. Baterie obsahuje BMS (battery management system) s bluetooth funkcí, které ji chrání před podbitím, přebitím, případně zamezí nabíjení při teplotách mimo stanovený rozsah a tím zaručuje dlouholetou životnost. Vzhledem ke standardnímu rozměru baterie a bez nutnosti instalace dalších speciálních komponent je možné jednoduchá výměna za běžnou trakční/GEL/AGM baterie. Pouze je nutné nastavit správný typ baterie (nabíjecí charakteristiku) na solárním regulátoru a nabíječce. Lze zapojit více baterií paralelně a získat tak vícenásobnou kapacitu! Sériové zapojení není výrobcem doporučené. Varianta 100Ah: Kapacita: 180 Ah, 2304 Wh Rozměry (Š x H x V): 325 x 170 x 220mm Hmotnost: 22 kg Varianta 180Ah: Kapacita: 180 Ah, 2304 Wh Rozměry (Š x H x V): 485 × 172 × 250 mm Hmotnost: 10,8 k... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nabíječka baterií XTAR VC2
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nabíječku, používaná minimálně. Osobní odběr nebo zásilkovna. VC2 je profesionální procesorová nabíječka s třístupňovým procesem nabíjení TC/CC/CV a LCD displejem. Nabíjí 1-2 Li-ion 3,6 / 3,7V články libovolné kapacity ve velikostech 10440, 14500, 14650, 16340, 17500, 17670, 18350, 18500, 18650, 18650, 18750, 25 pouze, 21700, 2500, 2500 500, 26650 Univerzální síťová nabíječka pro Li-ion válcové baterie. Podporuje baterie ve velikostech 14500, 14650, 16340, 17500, 17670, 18350, 18500, 18650, 18700, 22650, 25500 a 26650. Součástí je i kabel pro napájení. Nabíječka Xtar VC2 disponuje funkcí reaktivace hluboce vybitých článků a článků s napětím 0V. Mnoho nabíječek na trhu není schopno nabíjet takové baterie. Zde přichází na pomoc nabíječka ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro