Zahradní jezírka

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den. Nabízím k prodeji pro mne nevyužitý provzdušňovací zařízení pro zahradní jezírka... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 200
 Kč

Podobné inzeráty

Zahradní jezírko
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zahradní jezírko 1000l koupeno v unihobby pro husy , ji... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Filtrace do jezírka
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zánovní kvalitní filtraci do zahradního jezírka PONTEC Multiclear set 15000. Spolehlivá a výkonná filtr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Rowenta žehlička na vlasy
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Používaná. Funkční, jen občas sama sníží teplotu a je potřeba zase přidat. (Nastavíte např. na 7/7 viz foto a ně... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Zahradní traktor
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zahradní traktor Westwood 12 koní El startér plně funkční jezdí bez baterie ta je pot... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
21 000
 Kč
Evolution Aqua Eazy POD - filtrace zahradní jezírko 20m3
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám filtraci pro zahradní jezírko Evolution Aqua Eazy POD - jezírko 20m3, včetně náplně. EAZY POD AIR s... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Prodám novou jezírkovou gravitační filtraci
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou jezírkovou gravitační filtraci pro jezírka až 15 m3 v záruce 2 roky .Možno prodat bez čerpadla a UV lampy za 2589,-s čerpadlem 6000 l/h 4339,-,s UV lampou 360 w a čerpadlem 6138,- ,bez čerpadla s UV lampou 4388,-Jezírkový filtr využívá biologické čištění pomocí plošných biologických prvků a hrubých i jemných filtračních houbiček a důkladně a spolehlivě vyčistí zahradní jezírko s rybí nása... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 589
 Kč
Zahradní traktor Concord
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím funkční zahradní traktor Concord, jednonožově sečení, motor je v pořádku, nová baterie, nový nůž. Plasty už jsou značně popraskané, byla by potřeba vyměnit lanka na zdvi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1
 Kč
Filtrace pro zahradní jezírko 1000l
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám filtraci pro zahradní jezírka 1000 litrů. Vhodná pro jezírka 10-40m3 dle počtu a druhu ryb. V případě potřeby je možné jich napojit víc za sebe. Nebo jako doplněk či před filt... (více v detailu)
Jihočeský kraj
21 000
 Kč
pokojový termostat TDS21-EP
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
funkcni pouzity nyni nevyuzity II.Technical Parameter Power Supply: 200-240V; 50-60Hz ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
Xiaomi Mi Smart Home Hub
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám most/hub Xiaomi Mi Smart Home Hub sloužící k připojení Xiaomi zařízení do jednotného systému. Hub lze připojit k domácí Wi-Fi a zároveň k mobilní aplikaci Xiaomi Mi Home a mít tak přehled o vašich zažízeních (např. tepl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Philips Hue Bridge
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám most/hub Philips Hue Bridge sloužící k připojení Philips Hue zařízení do jednotného systému. Hub lze připojit k domácí síti a zároveň k mobilní aplikaci Philips Hue a mít tak přehled o vašich zažízeních (např. světlech... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Zahradní jezírko
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zahradní jezírko z ibc nádoby, dole má vypouštěcí kohout, přidám filtraci s UV lampou.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 000
 Kč
Digitální mikroskop WADEO 7″ 50-1200X HDMI 32GB
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nový zabalený Zobrazení na větší obrazovce: Digitální mikroskop WADEO lze připojit k PC nebo TV přes HDMI port, což umožňuje zobrazit výsledky pozorování na větší obrazovce. Tím získáte jasnější a širší pohled, což usnadňuje sdílení dat a analýzu. Podpora operačních systémů Windows a Mac. Zvětšení od 50x do 1200x: Mikroskop disponuje rozlišením 2 miliony pixelů a 1080P HD obrazovou kvalitou. S možností zvětšení od 50x do 1200x je ideální pro různé aplikace, včetně: Kontrola pleti a vlasů Průmyslové inspekce (tisk, textil) Biologická inspekce Kontrola šperků a známek Bezdrátové ovládání: Součástí je bezd... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 400
 Kč
Casio CFX-9850 GB Plus
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám grafickou kalkulačku Casio CFX-9850 GB Plus - má barevný display Funkční a včetně krytu Napájení na tužkové baterie, které nechám součástí Posílám p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Wifi router TP-LINK
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den. Prodám málo používaný Wi-Fi router TP-LINK Model No. TL-WR1043ND. V balení: Wi-Fi router Adaptér Síťový kabel Dokumentace Chybí cd( lze připojit a vytvořit WiFi síť i bez něj) Wi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
1ks serverový zdroj TDPS-530BB - PLATÍ do SMAZÁNÍ
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím 1ks použitý serverový zdroj: DELTA ELECTRONICS - TDPS-530BB - 530W Max +12V / 35A a +5V / 22A. Funkční - 4x indikační led stavu zdroje. Spuštění zdroje "na stole" je možné spojením dvou drobnějších pinů v 16ti pinové matici na straně výstupního konektoru. Díky dvojici radiálních vent... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Kenwood MAX980ME set nástavců pro výrobu domácích těstovin
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Jedná se o NOVÉ NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ v původní krabici. Koupeno z obchodu, který zavíral, proto i ta nízká cena. příslušenství k robotům • kompatibilní s roboty Kenwood z řady Chef nebo kMix • nástavce na těstoviny • nerezové provedení • snadné čištění • na lasagne, na Fettuccine a na Spaghetti Kenwood MAX980ME, nerezová Sada tří nástavců na výrobu čerstvých těstovin je ideálním doplňkem kuchařského arzenálu všech milovníků italské kuchyně a snadných receptů. K vašemu robotu Kenwood z řady Chef nebo kMix stačí upevnit vybraný nástavec a za malou chvíli už můžete servírovat čerstvé domácí těstoviny. Díky bleskově rychlé přípravě vám zbude spousta času na doladění vaší oblíbené omáčky a především na vychutnání si skvěl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Digitální krmící zařízení MOULTRIE - 19 litrů
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám automatické krmící zařízení, původní cena 5000 Kč za oba kusy, kupováno před rokem, stále v záruce. Účtenku mám. 1700 Kč za kus. Krmící zařízení ALL IN ONE: integrovaný kovový podavač je zhotoven z odolného kovu a zajišťuje tak bezporuchový rozhoz krmiva vestavěný trychtýř kons... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 700
 Kč
Funkční vysavač Electrolux
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Funkční starší používaný vysavač Electrolux. Motor funkční, saje dobře. Trubka zajíždí - nedrží poloh... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Sestava kvalitní LiFePo4 baterie 12,8V/320Ah+, smart BMS
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím profesionální sestavení a prodej výjimečně kvalitní a velice výkonné baterie LiFePo4 12,8V/320Ah+. Vhodná například do karavanu nebo na chatu k malé 12V FVE. Komponenty jsou zcela nové a nepoužité. Vše komplet v setu sestavené, řádně otestované a nastavené. Konfigurovatelná BMS JK/200A/2A/BT. Články zcela nové značky EVE a to nejnovější generace TOP článků MB30/31. Cyklická odolnost těchto článků je až 10 000cyklů. Každý článek je námi poctivě otestovaný na profesionálním testeru a celý set následně pečlivě balancovaný. Není totiž vůbec pravidlem, že to co je uvedeno na štítku Aku, je také reálná kapacita. Po otestování článků alespoň víte co reálně kupujete. Kapacita celého akumulátoru je tak vždy minimálně 320AhAh (cca 4Kwh). Proudové zatížení je (doporučeno) až na 150A trvale a krátkodobě až 300A. Stejně tak je vhodně dimenzována i BMS a to konkrétně na 200A trvalého proudu s přetížitelností až na 300A. Baterie je tedy velice vhodná k měniči až 2500W(12V) Na rozdíl od běžn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
21 730
 Kč
PowerCube USBcube Original 4xUSB
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nevyužitou nabíječku Síťová nabíječka se 4 USB vstupy, umožňuje nabíjet až 4 zařízení s... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Arg lavamat protex parní pracka až 8kg prádla
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Aeg lavamat protex invertor.motor bez uhlíků-tichy provoz Parní pracka s praktickým elegantním nerez povrchem( úprava proti otiskum prstu). Super krátký program 20minut.parni přání.jeansy,prošívané atd...+ možnost nastavit teplotu cas. Pracka sama urci vahu pradla a podle toho upravi program aby byl co nej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990
 Kč
Odvlhčovač vzduchu GREE DAISY 40L
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Odvlhčovač vzduchu GREE DAISY 40L velmi málo používaný odvlhčovač vzduchu (cca týden), s velmi vysokým výkonem až 40l/d https://www.growshop.cz/katalog/detail/odvlhcovac-vzduchu-gree-daisy-40l? pohotovostní spotřeba energie pouze 0,5 W, režim natáčení, který umožňuje vertikální natáčení vzduchových lamel zařízení pro podporu cirkulace vzduchu v místnosti, 3 rychlosti ventilátoru, funkce připomenutí doporučeného čištění filtru, alarm nebo au... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Digitální váha emos
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Funkcni nevyuzita , do 180kg, tvrzení sklo
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Rowenta kulma
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Použité, funkčně bez vady, plastový povrh místně odřený, kulmovací část hladká bez vady, nemá vliv na funkci, je to pouze kosmetická vada. Na objem v... (více v detailu)
Ústecký kraj
320
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro