Bluetooth sluchátka Audeeo

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nepoužité Bluetooth sluchátka Audeeo. 10 hodin poslechu Lehké, krásný design Super Bass - kvalitní čistý zvuk Zabudovaný mikrofon Komfortní náušníky In... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

Bluetooth Reproduktor SONY XB100
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám zcela nový, nepoužívaný bluetooth reproduktor Sony XB100. Až 16 h výdrž na jedno nabití. Nabíjení pomocí USB-C. Vodotěsné a prachotěsné provedení... (více v detailu)
Jihočeský kraj
750
 Kč
sluchatka
Před 1 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
daji se pripojit k mobilu, na sd kartu a aux vstup
Jihočeský kraj
Neuvedeno
V-TAC Sluchátka Bluetooth VT-6322 Exa kód : TIP466332
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zcela nova, zabalena, bezdrátová dobíjecí Bluetooth sluchátka, vstupy AUX a MicroSD, port Micro USB pro nabíjecí kabel. Napájeno do... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Sluchátka Sony WH-CH720N černá
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Specifikace: - Potlačení hluku (ANC) pro klidný poslech - Výdrž baterie: až 35 hodin - Kvalitní mikrofon - Rychlé nabíjení Stav: - výborná kondice a pl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Herní sluchátka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Herní sluchátka s mikrofonem a kabelem
Hlavní město Praha
100
 Kč
Blackstar TONE:LINK Bluetooth Audio Receiver
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cenu navrhněte, dohoda jistá. Třeba to ještě někdo využije. Odběr v Praze, v Libni nebo za 80 Kč zašleme Zásilkovnou. S bezdrátovým zařízením Tone:Link jednoduše rozšíříte váš aparát o Bluetooth stereo přijímač. S jeho pomocí můžete poslouchat hudbu nebo jamovat bez potřeby dodatečných kabelů. Zařízení je přizpůsobeno pro použití s nástrojovými aparáty, PA, mixpulty, ozvučením v autech a všude tam kde je možné připojit Jack 6,3 nebo 3,5 mm. Bluetooth zvládne až dvě kompatibilní zařízení současně jako jsou mobily, tablety, laptopy a další. Pro případ použití Tone... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PIONEER MVH-X560BT MIXTRAX , BLUETOOTH , USB , MP3 , AUX....
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Výkon 4 × 50 W dostačující pro kvalitní ozvučení vašeho auta Zadní USB vstup umožní připojení USB flash paměti či přehrávače a přehrávání formátů MP3, WMA, WAV Možnost připojení (nabíjení) do USB zařízení Apple iPod/iPhone a Android chytré telefony Vestavěné Bluetooth pro hands-free volání a streamování audia FM/AM tuner s RDS a 24 předvolbami Sound Retriever je funkce pro zkvalitnění kompresních formátů Zadní AUX vstup umožní připojit externí zařízení přes 3,5 ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 600
 Kč
Sportovní bluetooth sluchátka
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám nové sportovní sluchátka bluetooth krásný zvuk. Cena je 170kč + 80kč poštovné
Ústecký kraj
170
 Kč
Propojovací kabel pro sluchátka Marshall Major II, III
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
originální audio kabel s mikrofonem e-mail: petan.mouras@seznam.cz
Středočeský kraj
250
 Kč
dobíjecí Bluetooth sluchátka V-Tac Smart VT-6322
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Zcelq nova, bezdratova, dobíjecí Bluetooth sluchátka V-Tac Smart VT-6322vstupy AUX a MicroSD, port Micro USB pro nabíjecí kabel.Napáje... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
SWR - WorkingPro 400
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento baskytarový zesilovač. Výkon 400 W Impedance 4/8 Ohmů Zesilovač má mnoho funkcí (ekvalizér, ustal enhancer, limitem, efektovou smyčku nebo input pad) • 2x výstup Speakon pro připojení reproboxu • 2x výstup jack 6,3mm pro připojení reproboxu • Výstup na sluchátka; jack 6,3mm • V... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
PlayStation Sluchátka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sluchátka k PlayStation 4. GXT 488 FORZE SONY PS4. Sluchátka vypadají použité ale na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Bezdrátová Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 41 RR
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Perfektní silný zvuk a basy. S mikrofonem pro hands free a pěkně hrajícím FM rádiem. V originální krabici s originál kablíky. Hlavní vlastnosti: Bezdrátové Bluetooth streamování hudby z mobilu, tabletu, počítače, TV Vestavěné FM rádio Automatické vyhledávání stanic Mikrofon umožňující telefonování Ovládání přehrávání, hlasitosti i hovorů přímo na sluchátkách Výdrž baterie až 6 hodin (v závislosti na hla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Nová Pods 02 bezdrátová sluchátka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová, nepoužitá Pods 02 bezdrátová sluchátka 7h poslechu na jedno n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Sluchátka s mikrofonem
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Gaming sluchátka s mikrofonem Funkční, pouze se loupají Značka Hyp... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199
 Kč
Sluchátka Skullcandy
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám skládací sluchátka Skullcandy. Pár let starý model, bez znalosti konkrétního modelu. Plně funkční, reálně vůbec nepoužívané. Drátová - 3,5mm Jack s mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
PANASONIC SC-CMAX5
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím Minisystém s Bluetooth Panasonic SC-CMAX5, celkový výkon z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 999
 Kč
DOQAUS Bluetooth sluchátka
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím tyhle fantasticke DOQAUS Bluetooth sluchátka s vydrži 20 hodin na jedno nabytí. Výborný stav. Cena ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Blackstar TONE:LINK Bluetooth Audio Receiver
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cenu navrhněte, dohoda jistá. Třeba to ještě někdo využije. Odběr v Praze, v Libni nebo za 80 Kč zašleme Zásilkovnou. S bezdrátovým zařízením Tone:Link jednoduše rozšíříte váš aparát o Bluetooth stereo přijímač. S jeho pomocí můžete poslouchat hudbu nebo jamovat bez potřeby dodatečných kabelů. Zařízení je přizpůsobeno pro použití s nástrojovými aparáty, PA, mixpulty, ozvučením v autech a všude t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Přenosný bluetooth reproduktor s bezdrátovými mikrofony
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Přenosný bluetooth karaoke reproduktor s bezdrátovými mikrofony KARAOKÉ ZAŘÍZENÍ: Bluetooth 5.0 připojení reproduktoru zajišťuje stabilní, okamžité spojení a udržuje silné spojení až do vzdálenosti 10m. Tato přenosná sada karaoke podporuje také přehrávaní s micro TF karty, USB a připojení AUX-In. Kompatibilní s telefony Android, iPhony, iPady, tablety a PC. Zařízení na karaoke je vybaveno 6,5palcovým plnofrekvenčním reproduktorem a využívá pokročilou technologii separace vysokých a nízkých basů pro čistší zvuk, silnější basy a odstranění veškerého šumu. Karaoke mikrofon nezkresluje zvuk ani při vyšších hlasitostech. Šest barevných režimů světla: Tento karaoke box má barevná RGB světla a několik světelných efektů, takže můžete volně přepínat mezi různými barvami světla. Vestavěný akumulátor s kapacitou 5500 mAh, umožňující 6 až 8 hodin nepřetržitého přehrávání hudby na p... (více v detailu)
Ústecký kraj
799
 Kč
Set mikrofonu + bluetooth zvuková karta Asmuse K20
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Set mikrofonu + bluetooth zvuková karta Asmuse K20 Set mikrofonu a zvukové karty je vhodný pro všechny začínající i pokročilé youtubery, streamery, zpěváky a všechny, kdo potřebují nahrát parádní zvuk. Mikrofon je vybavený flexibilním držákem, který lze upnout ke stolu pomocí svorky, která zajišťuje jeho stabilitu a umožňuje volné nastavení o 180°, abyste dosáhli nejlepší polohy pro podcasting a streamování. Tento model má širokou frekvenční odezvu, zachytí tak všechny jemnosti a nuance. Proto se dokonale hodí pro produkci vokálů, akustických kytar, klavírů, smyčců a zvukových dramat i pro náročnou produkci instrumentálních nahrávek ve vysokém rozlišení. Kondenzátorový mikrofon je navržen jako kardioidní, když mluvíte po stranách a ve spodní části mikrofonu, účinně redukuje hluk na pozadí a zajistí tak méně šumu. Odpružený držák izoluje kondenzátorový mikrofon od pracovního stolu, takže lze účinně snížit vibrace a zajistit větší stabilitu při nahrávání. Pop filtr navíc účinně snižuj... (více v detailu)
Ústecký kraj
899
 Kč
Bluetooth sluchátka
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nepoužité nové v perfektním stavu
Hlavní město Praha
299
 Kč
Sluchátka Audio Technica ATH-AVC500
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Uzavřená sluchátka AudioTechnica ATH-AVC 500, měniče 53mm, Frekvenční rozsah 10 - 25.000 Hz, Citlivost 106 dB/mW, kabel 3m, Jack 3,5mm s redukcí na... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Sony WF-1000XM3 Bluetooth Sluchátka
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Málo používaná sluchátka. K vašemu zařízení se připojují přes bluetooth. Jsou Sony, takže kvalita zvuku je vynikající. Mají skvělé potlačení hluku. Jsou důkladně vyčištěné... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Apple Lightning Adapter pro sluchatkovy jack
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Predam Apple Lightning adaptér pro 3.5mm jack na pripojenie dratovych sluc... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio