Kompresor z mobilní klimatizace

Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZAR_CZ
Plně funkční kompresor z mobilní klimatizace. Vhodný pro foukání pneumatik, ofukování předmětů, střík... (více v detailu)
Zlínský kraj
970
 Kč

Podobné inzeráty

kompresorova klimatizace
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
starsi malo pouzivana plne funkcni
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Mobilní klimatizace
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám Mobilní klimatizací úplně novou nepoužívanou ještě rok v záruce značka Elec... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 500
 Kč
Mobilní klimatizace Sencor
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Vloni koupená a jednu sezónu používaná. Ideální do místnosti max. 25m2 Specifikace: Vhodné pro místnost 26 m2 Chladící výkon 7000 BTU/h Energetická třída A Hlučnost 64 dB ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Mobilní klimatizace blyss
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám klimatizací staří 3 roky 10 x v provozu top stav dálkový ovladač …
Moravskoslezský kraj
2 990
 Kč
MOBILNÍ KLIMATIZACE MZKA2000 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
nepoužité, nové-- Chladivé, příjemné a dobře větrané! S tímto klimatizačním systémem 4 v 1 si můžete užívat příjemné teploty mezi svými čtyřmi stěnami i v tom nejparnějším létě. Klimatizace s moderním, decentním designem má čtyři hlavní funkce: chlazení, odvlhčovač, ventilátor a režim spánku , který automaticky reguluje teplotu v noci a zaručuje pohodlnou teplotu spánku . 24hodinový časovač a dvě rychlosti zajišťují extra pohodlí . Systém běží tiše a je ideální pro domácnost i kancelář. Díky kompaktním rozměrům, bočním madlům a kolečkům s lehkým chodem lze systém během okamžiku snadno přemístit z jedné místnosti do druhé. Díky délce kabelu 1,8 metru je nejbližší zásuvka snadno dostupná. Požadovanou teplotu 16-32 stupňů a časovač lze snadno nastavit pomocí otočného ovladače . Chytrý LED displej v otočném knoflíku zobrazuje aktuální pokojovou teplotu. Pokud dáváte přednost psaní místo otáčení, můžete alternativně provádět nastavení na přehledném dotykovém ovládacím panelu . Zařízení lz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 990
 Kč
Prodám mobilní klimatizaci Sinclair AMV-12C
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám mobilní klimatizaci Sinclair AMC-12C, okení set , s dálkovým ovládáním, odvlhčování, časovač, rež... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 680
 Kč
Kompresorová autochladnička - MCF32 1
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kompresorovou autochladničku koupenou v roce 8.2021, 3x použitá, jako nová. Objem: cca 31 litrů Napětí: 12/24V DC a 100-240V AC Výkon: 4,0A /12V, 2,0/24V Izolace: PUR Termostatická re... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Mobilní klimatizace Sakura STAC-15CPA/NB
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám málo používanou velmi výkonnou mobilní klimatizaci Sakura STAC-15CPA/N. U... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Kompresor s ventilátorem
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám starší kompresor i s ventilátorem a základovou deskou,vyndané z pultového mrazáku,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Mobilní klimatizace ETA
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Párkrát jsem ho použil, koupil před rokem, všechny funkce fungují.
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Mobilní klimatizace Whirlpool PACB29CO
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Minimálně používaná mobilní klimatizace Whirlpool - funkce chlazení i topení. Prodáváme z důvodu přechodu na nastenou klimatizaci. Detailní info o produktu na st... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Výrobník zmrzliny Klarstein
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám výrobník zmrzliny zn. Klarstein, původní cena cca. 12.000,-, používán 1 léto. K prodeji pouze to co je uvedené na fotkách. Kompresor s výkonem 180 W účinně zmrazí přidané suroviny za krátký čas na osvěžující teplotu. Druh a množství surovin přitom dokonale přizpůsobíte přesně podle vlastní chuti. Velká nádoba na zmrzlinu s objemem 2 litry se ideálně hodí na různé oslavy v kruhu rodiny a přátel. Ovládání zařízení je mimořádně snadné: stačí ho jen zapnout, nastavit ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
SENSIO HOME MIXÉR 1000W 4 V 1 MULTIFUNKČNÍ
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Výkonný mixér 1000W: Silný a stylový mixér s 1000W výkonem, který snadno porazí ostatní a rychle smíchá vaše potřeby. 4-v-1 mixér: Multifunkční mixér Sensio Home pro mixování, krájení, šlehání, šlehané pyré a emulgování potravin. Bez BPA: Mixér obsahuje bejcový hrníček, sekačku a šlehací metl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
550
 Kč
Mobilní klimatizace DAITSU APD 12 HR
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mobilní klimatizaci! Energetická třída A, ideální pro místnosti o rozloze 18–29 m². Chladící výkon 12 000 BTU/h, průtok vzduchu 370 m³/h. Klimatizace nabízí 5 mó... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Mobilní klimatizace DeLonghi PAC N77ECO
Prodám jednu sezónu použitou mobilní klimatizaci DeLonghi. Vyčištěná, funkční.
6 000
 Kč
Mobilní klimatizace
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám mobilní klimatizace Alaska. Starší ale funguje dobře.
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Mobilní klimatizace DESA
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční mobilní klimatizaci DESA
Jihomoravský kraj
500
 Kč
stativ profi FOBA ASLAI s hlavicí Manfrotto
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Profesionální stativ FOBA ASLAI made in switzerland Snadno přemístitelný stojan ASLAI je navržen pro jednoduchou manipulaci. Hřídel lze odšroubovat od základny, což usnadňuje jeho přemístění. Velká kolečka s kuličkovými ložisky zvládají plynule i nerovné podlahy a kabely na podlaze. Proto je ASLAI ideálním společníkem pro práci i mimo studio. Stabilní Nízké těžiště a snadno ovladatelný mechanismus dvojitého uložení zajišťují vysokou stabilitu navzdory nižší hmotnosti stojanu. Otočný příčník: Knoflík uprostřed: pro rotační a vertikální pohyby, s plastovým pouzdrem Křídlový šroub vpravo: pro horizo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Autochladnička - kompresorová (45 litrů)
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kompresorovou autochladničku – perfektní na cesty! Hledáte spolehlivou chladničku na své dobrodružné výlety? Nabízím kompresorovou autochladničku s objemem 45 litrů, ideální pro udržení vašich potravin a nápojů v ideální teplotě! Hlavní výhody: Napájení 12 V a 24 V, vhodné pro auto i karavan Rozsah chlazení od -20 °C do 20 °C – skvěl... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900
 Kč
MOBILNÍ KLIMATIZACE SENCOR SAC MT7048C
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
prodám klimu používanou 1 sezónu, dálkový ovladač, okenní sada včetně SAC MT7048C Mobilní klimatizace Wi-Fi Disponuje chladícím výkonem 7 000 BTU/h, díky kterému ideálně funguje v místnostech o rozloze až 26 m² (54 - 67 m³). U této klimatizace máte na výběr 3 režimy. Jsou jimi Chlazení, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
Mobilní klimatizace Klarstein New Breeze ECO
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám mobilní klimatizaci Klarstein New Breeze ECO. Klimatizace je jako nová, perfektně funkční - jela asi dva týdny, prodej z důvodu nevyužití. Klimatizace bez záruky. Kompletní příslušenství. Popis produktu - Klimatizace zaujme chladicím výkonem 10 000 BTU / 2,9 kW a dosahuje přesvědčivého průtoku vzduchu 360 m³/h max. Přes svůj silný výkon je zároveň velmi úsporný, jeho příkon činí pouhých 900 W. Čtyři různé režimy – Auto, Chlazení, Sucho (odvlhčování) a Ventilátor – zaručují klimati... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Mobilní klimatizace Trotec PAC 2010 E / použitá
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám 3 roky starou klimatizaci do okna. Je plně funkční, nikterak zevnitř ani zvenčí špinavá. Několik ošoupanin má, ale vůbec žádné hluboké rýhy a škrábance. Více info o klimošce třeba zde: https://www.mall.cz/klimatizace-ventilatory/trotec-mobilni-klimatizace-pac-2010-e-100080983821?utm_source=heureka.cz&utm_medi... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000
 Kč
Kompresorová chladnička - 50 lt
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
BĚŽNÁ CENA 16000 Kč PRODÁM NOVOU KOMPRESOROVOU CHLADNIČKU. Má dvojí funkci, vaše pití a potraviny dokáže jak zchladit, tak ohřát. Chladničku lze napájet v autě i z klasické zásuvky. Lednička EVERCOOL se pyšní nízkou hlučností. Pro nenadálé situace slouží nouzový vypínač. Lze ji naklopit v úhlu do 30°, tak jí můžete využít i na lodích. Chladnička zvládá potraviny jak chladit tak ohřívat na požadovanou teplotu. Rozsah nastavitelné teploty činí od -22 do +12 °C. Díky široké izolační vrstvě dokáže autochladnička udržet požadovanou teplotu po dobu až 24 hodin bez napájení. Pro přenášení jsou po stranách umístěná robustní madla. Víko ledničky je zcela odstrani... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Mobilní Klimatizace Sencor
Prodám mobilní klimatizaci značky Sencor. Pořizovací cena 17 000,- stará cca 3,5 roku. Používaná občasně v letních dnech. Plně funkční, bohužel bez dálkového... (více v detailu)
7 000
 Kč
Mobilní klimatizace Whirlpool - PACW29COL
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, prodám málo používanou mobilní klimatizaci Whirlpool. Pln... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče