Kamera UK 8 A1 - barevná, bezpečnostní

Před 304 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám 1 ks barevné bezpečnostní kamery UK 8 A1 - IAN 101136 s nočním snímáním, vestavěným mikrofonem, kabelovým propojem (18 m) se vstupem pro video. Jedná se o nepoužité zboží a pouze vybalené vč... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Bezdrátové bezpečnostní kamery
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím sadu 4 bezpečnostních kamer. Kamerový systém iGET HOMEGUARD HGNVK88004P v setu s jednou dobíjecí baterií pro kamery v hodnotě 999,- Kč navíc ZDARMA. Set s bateriovým provozem kamer a inovativní SMART detekcí pohybu (8-kanálový FullHD rekordér NVR + 4 ks FullHD 1080p bateriových venkovních kamer iGET HOMEGUARD HGNVK686CAMP). Každá kamera obsahuje baterii 8700 mAh, baterie ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
bezpečnostné kamery, nová web kamera
- vodotesné kamery Relong IR, cena 50,- eur za ks - úplne nová web kamera 4K, cena 20,- eur TOVAR POSIE... (více v detailu)
Neuvedeno
KGUARD 16-kanálový PROFI kamerový systém + 8 x kamera
Prodám 16kanálový PROFI kamerový systém KGUARD + 8 x venkovní kamera s nočním viděním. Kamerový systém je zcela NOVÝ! Nikdy nebyl použit, pouze rozbalen a byla vyzkoušena funkčnost. Profesionální kamerový systém renomované společnosti KGUARD umožňuje pomocí jednoduché instalace zajistit precizní monitorování požadovaného prostoru s přehledným nastavením a kvalitními rozšiřujícími funkcemi. Dokáže pořídit záznam ve vysoké FullHD kvalitě a také zajistit zachycení všech důležitých zvuků. Jedná se o kit, který v sobě skrývá 16kanálový rekordér typu DVR a osm barevných venkovních kamer. Rekordér disponuje slotem pro pevný disk typu SATA, LAN a USB rozhraním. Rekordér umožňuje volitelně do NTSC nebo PAL systému a podle této volby se také odvíjí kvalita záznamu. Rekordér lze snadno připojit k LCD TV a dalším zařízením a získat tak další kapacitu pro kontrolu záznamů pořizovaných pomocí připojených kamer. Samotné kamery jsou vyvedeny velmi kvalitně a jsou určeny pro venkovní využití s ​​kon... (více v detailu)
5 500
 Kč
Bezpečnostní kamera (nepoužitá)
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Kamera bez Wifi, nutné napájení a micro-SD Balení: Kamera, Krabice, kabel USB napájení ,čtečka micro-SD karet usb Cena bez poštov... (více v detailu)
Zlínský kraj
800
 Kč
Digitální Kamera FHD++16MP+16xzoom
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Tato digitální kamera je vyrobena z kvalifikovaného materiálu ABS, s dobrou texturou a příjemným zpracováním, dvě barvy na výběr.Otočení o 270 stupňů, můžete jej otáčet, jak chcete, vhodný pro domácí použití, cestování a další scény, aby vyhovoval vašim potřebám fotografovat cenné HD snímky kdekoli, pohodlné pro prohlížení při fotografování.Televizní výstup s vysokým rozlišením, podporuje fotografování kamerou zvukem a vestavěným reproduktorem.Přijímá vysoce kvalitní snímač COMS... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Nová imitace bezpečnostní kamery
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZAR_CZ
Nová imitace bezpečnostní kamery odradí každého potencionálního zloděje. Svým vzhledem a provedením je k ne... (více v detailu)
Zlínský kraj
50
 Kč
bezpečnostné kamery, nová web kamera
- vodotesné kamery Relong IR, cena 50,- eur za ks - úplne nová web kamera 4K, cena 20,- eur TOVAR POSIE... (více v detailu)
Neuvedeno
Kamerový systém Dahua DH-DVR0404LF-AS + 4 kamery
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čtyř kanálový kamerový systém Dahua a 4 venkovní kamery připojené pomocí koaxiálního kabelu. Záznamové zařízení je včetně 2TB pevného disku. Detaily jsou např. zde: https://www.sourcesecurity.com/dahua-t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Bezpečnostní kamera CPC301A IR Dome Cam
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám fungl novou bezpečnostní kameru CPC301A IR Dome v masivním hliníkovém krytu. V originálním balení.
Olomoucký kraj
490
 Kč
Prodám filmovou kameru 16mm - Meopta - Admira A1 -
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodám filmovou kameru 16mm - Meopta - Admira A1 - sběrateli, dohoda jistá. Seriozní jednání. Praha 4. V případě vážného zájmu - nep... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
bezpečnostní kamera Pan/Tilt/Zoom 2.4G Wi-Fi
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím moderní bezpečnostní kameru, která vám poskytne klid a jistotu v každé situaci. Tento vysoce kvalitní model nabízí: Plnobarevné noční vidění: Užijte si jasný a detailní obraz i v noci. Bezdrátová technologie: Snadné připojení přes 2.4G Wi-Fi, bez potřeby složitého kabelového zapojení. HD rozlišení 1080p: Vysoká kvalita obrazu pro maximální detailnost a čistotu. Vnitřní i venkovní pou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
749
 Kč
Nabizim bezpečnostní Bi-spektralni kameru
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nepoužitou Bi-Spektralni kameru DS-2TD1228-2/QA HeatPRO. Klasicke optické spektrum 4MP a termovizni spektrum pro detekci osob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Prodám bezpečnostní kameru IMILAB C22
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
IP kamera - vnitřní, s maximálním rozlišením videa 2880 × 1620 px, barevné noční vidění s maximálním dosvitem 10 m, 110° zorný úhel, motorická rotace, pevný objektiv, s detekcí pohybu, zvuku a postav/y, vestavěný mikrofon, ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Bezdrátová wifi CCTV kamera s nočním viděním
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
* Prodám novou bezdrátovou wifi CCTV kamera s nočním viděním. * Mějte přehled o tom, co se děje přímo ve vašem telefonu. * Kamera vám na váš chytrý telefon pošle poplachovou zprávu a podezřelou aktivitu uloží na paměťovou kartu pro pozdější zhlédnutí. * Lze také využít jako dětskou chůvičku. * Kamera má průměr 3,5 cm, tak ji lze využít jako bezpečnostní kameru v kanceláři, doma, v autě atd. * Dosah nočního vidění je až 5 metrů. * Specifikace: - Podporované operační systémy: Android, iOS - Roz... (více v detailu)
Ústecký kraj
290
 Kč
Profi bezpečnostní kamerový systém s ovl. pultem
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Bezpečnostní kamerový systém, 7x pevná kamera IR CCD KPC1372P/F36 a IR915C, 1x otočná kamera Sony TS-PTZ1... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 900
 Kč
bezpečnostní kamera
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Blink Outdoor,bezdrátové bezpečnostní HD kamery (4ks s příslušenstvím) napájená z baterie, která vám umož... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Bezpečnostní kamera VIVOTEK FD6121V
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tato kamera je ideální řešení pro venkovní zabezpečení majetku, i ve velmi nepříznivých světelných podmínkách. Její konstrukce je odolná proti rozbití. Kamera FD6121V je špičkovou venkovní IP kamerou pro vzdálený dohled a zapezpečení s funkcemi Den/Noc operace, obousměrným audio provozem a dalšími. Její hlavní výhodou je tzv. antivandal kryt. Kameru lze tedy přímo umístit i do míst, kde se dá očekávat útok na kameru (např. panelové domy atd). Zabudovaný web server umožňuje vzdálený přístup po Internetu. IP kamery Vivotek je možné sledovat a konfigurovat odkudkoli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Canary HD WiFi bezpečnostní kamera
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám bezpečnostní kameru Canary, plně funkční v originál balení.
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Bezpečnostní kamery
Před 17 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám tento parádní set bezpečnostních venkovních kamer ARLO ULTRA 2 Výborný obraz v rozlišení 4K Zorné pole 180°! Nevyužiji je proto prodávam jsou prakticky nové. 3ks 4k kamer + veškeré příslušenství Původní cena bezmála 22tis https://m.alza.cz/a... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Smart IP kamera Xiaomi C300
Před 17 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám IP smart kameru Xiaomi C300. Celkem prodávám 3 ks kamer + 3 ks dokoupených nabíječek do sítě Tesla Power Charger QC50, 1× USB, 12W. Kamery i nabíječky koupeny v roce 2023 (červenec a listopad). Používané 6 měsíců. Kam... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Nová imitace bezpečnostní kamery
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nová imitace bezpečnostní kamery odradí každého potencionálního zloděje. Svým vzhledem a provedením je k ne... (více v detailu)
Zlínský kraj
50
 Kč
Bezpečnostní kamery set 8 kamer
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nepoužité bezpečnostní kamery set 8 kamer. Jsou nerozb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 290
 Kč
Bezpečnostní kamery - set
Před 19 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám mix kamer, vše v provozu 3,5 roku, 100 % funkční. Prodej po částech, při odběru všech sleva 20 %. Posílám i přes zasilkovnu, ale dopravu hradí kupující. 1 ks kamera DS 2CD2T46G2-2I, cena 190... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
bezpečnostní kamery ( celý set)
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
ZOSI BEZPEČNOSTNÍ KAMEROVÝ SYSTÉM H.264 DIGITÁLNÍ VIDEOREKORDÉR + 4 KAMERY a HDD DISK 1000GB Kazda kamera je dodavana s infra ledkami a je schopen pracovat na vzdalenost az 15m v... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 900
 Kč
Venkovní kamera Menborn G12
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou venkovní bezpečnostní kameru Menborn G12. Funguje od -10°C až do +50°C. Páruje se s aplikací na WiFi, která je dostupná jak na iOS tak i na A... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650
 Kč
Další nabídky najdete zde: Video a TV