Kruhové světlo EOTO LIGHT LED 21"

Kruhové světlo EOTO LIGHT LED 21"
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZAR_CZ
Královéhradecký kraj
1 299
 Kč

Podobné inzeráty

LED stmívatelné kruhové světlo 46cm + stativ
LED stmívatelné kruhové světlo 46cm + stativ
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Tato vylepšená LED kruhová světla s originálním designem dodávají vašim fotografickým a video projektům vynikající osvětlení. Jsou navržena s důrazem na vysokou kvalitu a praktičnost, aby poskytovala dokonalý světelný zdroj pro širokou škálu aplikací. Světlo je dodáváno s robustním stativem s maximální výškou 2 metry. S jejich širokým rozsahem barevných teplot od 3200K po 5800K máte možnost snadno přizpůsobit světlo vašim individuálním potřebám a preferencím. Díky výkonu 45W a napětí 110-240V poskytují dostatečně silné a stabilní osvětlení pro různé druhy scén. Tato LED kruhová světla jsou ideální volbou pro různé aplikace, včetně fotografování, natáčení videí, líčení a mnoho dalšího. Dík... (více v detailu)
1 199
 Kč
LED RGB stmívatelné kruhové světlo 38cm
LED RGB stmívatelné kruhové světlo 38cm
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Praktické kruhové LED světlo pozvedne vaši online tvorbu na novou úroveň. RGB stmívatelné, poskytuje jak teplé, tak studené světlo a nezkresluje skutečné barvy nasvícených objektů. Napájí se pomocí AC adaptéru. Ocení ho nejen beauty bloggeři, ale i fotografové. Toto kruhové LED osvětlení je koncipované tak, aby poskytlo co nejlepší výkon a zabralo přitom co nejméně místa. Průměr pouhých 38cm a lehká konstrukce navíc zaručí, že se vám při transportu nepronese. Kvalitní a bytelný ABS plast zajistí odolnost vůči nárazům. 1. Vhodné pro mnoho příležitostí, jako je make-up, živé video, studiové světlo, fotografie. 2. Světlo pro natáčení jídla, kosmetiky, Make-up, Tik tok, youtube, twitch.Populární světlo pro natáčení krátkého videa. 3. Stmívatelné 3 barevné RGB světlo se stativem Media Video Youtube. Zdroj světla: LED + RGB V... (více v detailu)
599
 Kč
LED RGB stmívatelné kruhové světlo 45cm + stativ
LED RGB stmívatelné kruhové světlo 45cm + stativ
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Praktické kruhové LED světlo pozvedne vaši online tvorbu na novou úroveň. RGB stmívatelné, poskytuje jak teplé, tak studené světlo a nezkresluje skutečné barvy nasvícených objektů. Napájí se pomocí AC adaptéru a součástí balení je jak stojan. Ocení ho nejen beauty bloggeři, ale i fotografové. Toto kruhové LED osvětlení je koncipované tak, aby poskytlo co nejlepší výkon a zabralo přitom co nejméně místa. Průměr pouhých 45cm a lehká konstrukce navíc zaručí, že se vám při transportu nepronese. Kvalitní a bytelný ABS plast zajistí odolnost vůči nárazům. Vhodné pro mnoho příležitostí, jako je make-up, živé video, studiové světlo, fotografie. Zdroj světla: LED + RGB Výkon: 35-55W Stmívatelné: ANO Počet LED: 448 LED + 64 RGB Rozsah stmívání: 10% -100% / Rozsah barev: ... (více v detailu)
1 999
 Kč
Blesk kruhový makro LED
Blesk kruhový makro LED
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Rychlý a spolehlivý blesk kruhový blesk umožňuje fotografům pokročit směrem k náročnějším světelným scénářům především při MAKRO fotografii. Blesk je manuální je možné ho používat spolu s většinou moderních fotoaparátů. Nastavení blesku umožňuje nastavovat blesk prostřednictvím menu a displeje. Specifikace: Displej: Ano TTL: Ne Barevná teplota: 3000-15000K LED: 48 Manuální blesk: 8úrovňový ovladač světla Doba blesku: 1/100s Napájení: 4 x AA baterie (nejsou součástí balení) Hmotnost: 200G balení obsahuje: 1 x kruhový Blesk 1 x ovladač... (více v detailu)
999
 Kč
Manfrotto Pro Light 2 Frontloader Backpack Medium
Manfrotto Pro Light 2 Frontloader Backpack Medium
prodam novy 5x pouzity batoh Manfrotto Pro Light 2 Frontloader Backpack Medium, batoh je jako novy koupil jsem si jiny, do batohu se vejde nik... (více v detailu)
2 500
 Kč
MANFROTTO PRO LIGHT ROLLING ORGANIZER LW-88W V2 LIGHTING KIT
MANFROTTO PRO LIGHT ROLLING ORGANIZER LW-88W V2 LIGHTING KIT
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
• extra velké zavazadlo pro převoz světel a příslušenství • prostor pro osobní věci • přepážky tlumící nárazy • vnější rozměry: ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 990
 Kč
světla na focení
světla na focení
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám světla na focení.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
LED světlo
LED světlo
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám velice výkonné LED světlo. Výkon 23,5 W!!! Na zavěšení nebo do podhledu. Rozměr 14... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Profi. LED světlo 396 ledek 5500-3200K
Profi. LED světlo 396 ledek 5500-3200K
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Zdroj světla: LED Výkon: 30W Stmívatelné: ANO Rozsah stmívání: 1% -100% Napájení: Baterie sony NP-F550 (není součástí balení) Typ: LED Rozměry : 175 x 125mm Rozsah dodávky: Samotné světlo s držákem na sánky blesku u zrcadlovky. Světlo se hodí pro profesionální natáčení videa, světlo nemá přímé napájení a musí být vždy používáno s baterii. Veškeré potřebné příslušenství mám v nabídce. Sou... (více v detailu)
1 999
 Kč
Stropní přisazené - LED one light
Stropní přisazené - LED one light
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nepoužité org. zabalené. Velikostí a typ v odkazu: https://www.1-light.eu/en/product/12110dww
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
LED světlo Panel 56x28cm stmívatelné 2800-6500K stativ
LED světlo Panel 56x28cm stmívatelné 2800-6500K stativ
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Získejte špičkové osvětlení pro své projekty s přenosným LED světlem RL-24, které je dodáváno s robustním stativem s maximální výškou 2 metry. Toto výkonné světlo s výkonem 88W a nastavitelnou teplotou barev od 2800K do 6500K je ideální pro živé vysílání, natáčení videí na YouTube, líčení, fotografování a další. Díky kompaktním rozměrům 56x28 cm a hmotnosti pouhých 2,3 kg je snadno přenosné a flexibilní pro různé použití. Součástí balení je také dálkové ovládání, které umožňuje pohodlně nastavovat intenzitu a teplotu světla. Speciální funkce zahrnují režim "flicker-free" pro bezproblémové video záznamy a vysoký CRI 95+, který zajišťuje věrnost barev. Výkon: 88W Napětí:... (více v detailu)
1 499
 Kč
LED světlo Panel 56x28cm stmívatelné 2800-6500K Rameno
LED světlo Panel 56x28cm stmívatelné 2800-6500K Rameno
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Získejte špičkové osvětlení pro své projekty s přenosným LED světlem RL-24, které je dodáváno s robustním stativem s maximální výškou 2 metry a flexibilním ramenem. Toto výkonné světlo s výkonem 88W a nastavitelnou teplotou barev od 2800K do 6500K je ideální pro živé vysílání, natáčení videí na YouTube, líčení, fotografování a další. Díky kompaktním rozměrům 56x28 cm a hmotnosti pouhých 2,3 kg je snadno přenosné a flexibilní pro různé použití. Součástí balení je také dálkové ovládání, které umožňuje pohodlně nastavovat intenzitu a teplotu světla. Speciální funkce zahrnují režim "flicker-free" pro bezproblémové video záznamy a vysoký CRI 95+, který zajišťuje věrnost barev. Výkon: 88W ... (více v detailu)
1 799
 Kč
Stropní světlo LED
Stropní světlo LED
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám LED stropní světlo na opravu nebo na náhradní díly. Přestalo normálně svítit a už svítí jen slabě, tak jak je n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Led světla
Led světla
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám použité průmyslové led panely Mám jich více. Obsahuje 4 trubice. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
100
 Kč
LED stropní světlo
LED stropní světlo
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nové LED stropní svítidlo,15W,3000k, 900lm,průměr 12cm.K dispozici 2ks.
Královéhradecký kraj
120
 Kč
pro Canon - Tamron AF 28-300mm XR LD Macro IF VC
pro Canon - Tamron AF 28-300mm XR LD Macro IF VC
Přidáno včera - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovím... (více v detailu)
6 000
 Kč
pro Canon - Tamron AF 28-300mm XR LD Macro IF VC
pro Canon - Tamron AF 28-300mm XR LD Macro IF VC
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpoví... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
LED Senzor Pohybu Světlo
LED Senzor Pohybu Světlo
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím praktické a inovativní LED světlo s detektorem pohybu, které je ideální pro osvětlení různých prostorů v domácnosti. Tento všestranný produkt je k dispozici v následujících variantách: Kapacita baterie: 150mAh / 200mAh / 300mAh Typ osvětlení: Teplé nebo bílé světlo Funkce: Senzor pohybu pro automatické rozsvícení při detekci pohybu Napájení: Bezdrátové, USB dobíjecí Použití: Pod skříňkou: Skvělé pro osvětlení prostorů pod skříňkami v kuchyni. Šatník: Umo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Sada výstražných LED světel
Sada výstražných LED světel
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím oranžová výstražná světla (4ks) s magnetem ve vodotěsném nárazuvzdorném obalu. Vhodné pro zvýraznění překážky nebo mí... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Nové stropní led světlo
Nové stropní led světlo
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nové designové led světlo s třemi módy teploty světla a nastavování výkonu síly a snížení svitu světla.
Olomoucký kraj
500
 Kč
Odrazná deska kruhová skladací 5v1 110cm
Odrazná deska kruhová skladací 5v1 110cm
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Kruhová odrazná deska 5v1 s průměrem 110cm. Obsahuje stříbrnou, zlatou a bílou odraznou plochu. Deska je dodávána složená v černém přepravním pouzdře. Zároveň může fungovat jako difuzer pro blesk. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybave... (více v detailu)
399
 Kč
Svítidlo Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light (450mm)
Svítidlo Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light (450mm)
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nové nepoužité nevyužité uvedené chytré svítidlo (funguje i bez aplikace). Lze nastavovat jas a teplotu barvy světla ve velkém rozsahu. Velký světelný výkon na maximum ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Led bodová světla
Led bodová světla
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová nepoužitá LED bodová svítidla OSRAM. V balení jsou 3 komplet svítidla LED. Původní o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Novy led řetěz - 5m - 40 led světel
Novy led řetěz - 5m - 40 led světel
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Novy led řetěz - 5m - 40 led světel
Královéhradecký kraj
149
 Kč
Nasazovací světlo Elice JSK-001
Královéhradecký kraj
129
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto