2x Venkovní LED kempingová nabíjecí lampa

2x Venkovní LED kempingová nabíjecí lampa
Před 71 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám 2 kusy těchto venkovních LED nabíjecích kempingových světel (luceren) se 3 světelnými režimy. Jsou nové, nepoškozené, zabalené v původním balení. Nabíjení pomocí kabelu USB C. Kapacita baterie 3600 mAh. Vhodně do pergoly, na kempování, neb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
100
 Kč

Podobné inzeráty

Čelovka LED dobíjecí, 2 kusy
Čelovka LED dobíjecí, 2 kusy
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čelovka LED dobíjecí, 2 kusy 230° širokoúhlá čelovka se 6 světelnými režimy, 2*LED bílé světlo senzor vodotěsné čelovky, perfektní čelovka pro jogging, rybaření, běh  Díky vestavěné 2000mAh dobíjecí lithiové baterii má naše dobíjecí čelovka mnohem delší životnost . Vstupní port USB typu C, můžete tuto čelovku nabíjet pomocí počítače, powerbanky a nabíječky v autě. Váží jen asi 100 g,nastavitelná silikonová čelenka pro nejlepší velikost při nošení. Ani po dlouhé době nošení se nebudete cítit nepohodlně, protože vnitřní pásek odvádí pot a je prodyšný. Několik modelů světla, které splňují... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Venkovní nástěnná lampa
Venkovní nástěnná lampa
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tuto nástěnnou lucernu na 230 V. Pro více informací mě prosím kontaktujte.
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
LED osvětlení pod skříňku - 2 modely
LED osvětlení pod skříňku - 2 modely
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kuchyňské LED osvětlení pod skříňku: Dvě 30cm svítidla s pohybovým senzorem, 3 pracovní a 3 barevné režimy, dobíjecí LED podsvícení s kapacitou 1500 mAh. Vhodné pro kuchyně, ložnice, nebo schodiště. Osvětlení skříňky s pohybovým senzorem: Balíček obsahuje dvě 30cm LED světla s 3 režimy osvětlení a 3 barevnými režimy. Nabíjení přes USB, 1500 mAh baterie. Ideální pro osvětlení skříní, schodů ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260
 Kč
EverBrite dobíjecí LED čelovka se senzorem pohybu
EverBrite dobíjecí LED čelovka se senzorem pohybu
Před 33 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám tuto LED dobíjecí čelovku se senzorem pohybu od značky EverBrite. Čelovka je nová, plně funkční, nepoškozená a zabalená v původním balení. Je kvalitně a robustně zpracovaná, včetně popruhu okolo hlavy. Dobij... (více v detailu)
Plzeňský kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro