Sony WH-CH510 bezdrátová stereo sluchátka černá

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam kvalitni bezdratova bluetooth sluchatka Sony WH-CH510 i s originalnim nabijecim kabelem. Jsou ve velmi peknem stavu, ale jiz bez originalni krabicky. Prodavam je z duvodu koupe drazsiho modelu. Pouze os. odber v blizkosti OC Arkady Pankrac. Popis produktu: Životnost baterie až 35 hodin s funkcí rychlého nabíjení Lehké/otočné provedení pro snadné přenášení Hmotnost 132 g Typ sluchátek Uzavřená, dynamická Reproduktor 30 mm Magnet: Feritový Frekvenční odezva (komunikace přes Bluetooth®) 20–20 000 Hz (vzorkovací frekvence 44,1 kHz) Ovládán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč

Podobné inzeráty

bezdrátová sluchátka do uší SONY
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Obecné funkce Typ: uzavřená, dynamická Reproduktor: 12mm reproduktory (kulatý typ) Magnet: Neodym Frekvenční rozsah: 4 – 24 000 Hz Citlivost: není k dispozici Impedance: není k dispozici Ovládání hlasitosti: ano Baterie: DC... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 495
 Kč
Bezdrátová sluchátka
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám bezdrátová sluchátka, málo použitá. Nabíjení přes kabel, který je v balení. Jsou vodotěsná, mají mikrofon, hrát hudbu vydrží 3-4 hodiny, bez použív... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
120
 Kč
Bezdrátová sluchátka WH-CH510
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Velmi kvalitní poslech, sluchátka se nabíjí 4,5h do plného nabití které následně umožňuje neuvěřitelných 35h nepřetržitého přehrávání hudby, zabudované handsfree nabízí po plném nabití až 30h nepřetržité komunikace, v čekací době vydrží sluchátka až 200h, dos... (více v detailu)
Plzeňský kraj
550
 Kč
Bezdrátová sluchátka O2 pods+ černá
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji bezdrátová sluchátka O2 pods+ Barva: Černá Stav: Výborný stav, jako nové Vlastnosti: - Detekce sluchátek v uších - Výdrž baterie až 28 hodin - Snadné dotykové ovládání Obsah balení: - Typ kabelu USB-C - Sluchátka - Český návod Technické specifikace: - Verze Bluetooth: 5.2 - Baterie sluchátka: 45 mAh x 2 (Li-Polymer, p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Nová černá Bluetooth bezdrátové sluchátka
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nová designová BT bezdrátové sluchátka + nabíjecí USB kabel. Nabíjecí stanice podporuje rychlé nabíjení sluchátek. Obsahuje 300mah baterii. Kde z ní nabít přibližně 6x sluchátka. Nabití sluchátek trvá cca 10 minut - 2 hod použití sluchátek. Sluchátka obsahují mikrofon a redukci hluku.... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
JBL CLUB ONE sluchátka
Párkrát použité, zcela nové, krabice plus i originální kabely (nerozbalené) a přenosná taštička - originál... (více v detailu)
5 500
 Kč
Sluchátka CLUB ONE JBL
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Párkrát použité, zcela nové, krabice plus i originální kabely (nerozbalené) a přenosná taštička - originá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Bezdrátová sluchátka LAMAX Clips1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Bezdrátová sluchátka s mikrofonem, špunty, aktivní potlačení hluku (ANC), Bluetooth, přepínání... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
Bezdrátové sluchátka Lamax Dots2 Play
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím bezdrátové sluchátka rozbalené pro účely focení, kompletní balení. Osobní převzetí nebo zásilkovna po platbě předem. Převzetý popis: Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, Bluetoo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Bezdrátové sluchátka Lamax Base2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím bezdrátové sluchátka rozbalené pro účely focení, kompletní balení. Osobní převzetí nebo zásilkovna po platbě předem. Převzatý popis: Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Bezdrátová sluchátka LAMAX Clips1
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Bezdrátová sluchátka s mikrofonem, špunty, aktivní potlačení hluku (ANC), Bluetooth, přepínán... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
Intel Wireless WiFi Link 4965AGN MM1
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Intel Wireless WiFi Link 4965AGN MM1 Podporované Wi-Fi standardy: 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n Maximální rychlost pře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Bezdrátová špuntová sluchátka Lamax
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čistý zvuk. Špunty dobře izolují okolí. Kvalitní mikrofon. Výdrž přehrávání ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Nová bílá Bluetooth bezdrátové sluchátka
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nová designová BT bezdrátové sluchátka + nabíjecí USB kabel. Nabíjecí stanice podporuje rychlé nabíjení sluchátek. Obsahuje 500mah baterii. Nabití cca 10 minut - 1,5 hod použití sluchátek. Sluchátka obsahují mikrofon a ENC redukci hluku. Hmotnost 60g Rozměry... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
bezdrátové mikrofony SYNCO Wair G2 (A2) /ZÁNOVNÍ/
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím málo používaný set dvou bezdrátových mikrofonů s přijímačem s kompletním příslušenstvím v praktickém pouzdře. Papírová krabička není. Na displeji jsou stále fólie. Záruka 6 měsíců. Osobně v Praze 3, nebo pošlu. Technická specifikace: Typ přenosu: digitální, 2,4 GHz Frekvenční pásmo: 2400-2483,5 MHz Dosah (přímá viditelnost): 70 m Dosah (bez přímé viditelnosti): 40 m Latence: cca 12,5 ms Audio vstup (vysílač): 1/8" / 3,5... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 800
 Kč
Bezdrátová tws sluchátka s LCD displejem
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nové kompaktní bluetooth 5.3 sluchátka F9-5,s průhledným designem a LCD displejem stavu nabití.Vhodné pro sport i normalní venkovní i domací poslech.HIFI stereo zvuk s věrnými basy,a jasnými výškami.Nabíjení přes USB-C(kabel v balení).Lze nabíjet z USB portu,nebo ze sítě přes adaptér do zásuvky.Ultra malé a skladné takže se pohodlně vejdou do kap... (více v detailu)
Ústecký kraj
160
 Kč
Bezdrátové sluchátka NiceBoy HIVE PINS 3 ANC white/bílé
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím bezdrátové sluchátka rozbalené pro účely focení, kompletní balení. Osobní převzetí nebo zásilkovna po platbě předem. Převzetý popis: Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, aktivní potlačení hluku (ANC), uzavřená konstrukce, Bluetooth... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Sluchátka Lamax Taps1 - Black
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Krabička, napájecí kabel. Sluchátka jsou plně funkční. Display pro zjišení stavu baterie a nabíjení s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
199
 Kč
Bezdrátová sluchátka bluetooth 5.1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nová bezdrátová sluchátka do uší, kompatibilní s jakýmkoli modelem telefonu / tabletu vybaveným modulem bluetooth. Model má stylové nabíjecí pouzdro s LED displejem, který ukazuje procentanabití baterie powerbanky a připojených sluchátek. Každé sluchátko má také LED indikátor. Díky průhlednému krytu není třeba pouzdro otevírat, pro kontrolu stavu baterie a sluchátek. Verze blue... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Bezdrátová sluchátka s LED displejem,a silikonovým krytem
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Vodotěsná sluchátka s technologií bluetooth 5.0 vám zpříjemní poslech hudby!V pouzdře sluchátek je zabudovaný digitální displej, který zobrazuje zbývající úroveň nabití baterie.Sluchátka jsou vybavena 4 mikrofony a mají funkci potlačení šumu,takže kvalita vašich hovorů bude dokonalá!Lze je ovládat díky dotykovým senzorům.Efektivně přijměte hovor nebo změňte skladbu, aniž byste museli sahat po telefonu!Sluchátka podporují technologii rychlého nabíjení.Kapacita baterie pouzdra je 500 mAh,takže sluchátka lze nabí... (více v detailu)
Ústecký kraj
157
 Kč
Sluchátka JBL Club One
Párkrát použité, zcela nové, krabice plus i originální kabely (nerozbalené) a přenosná taštička - originální cena: 7 tis. Sluchátka ma... (více v detailu)
5 500
 Kč
Bezdrátová tws sluchátka s LCD displejem
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nové kompaktní bluetooth 5.3 sluchátka F9-5,s průhledným designem a LCD displejem stavu nabití.Vhodné pro sport i normalní venkovní i domací poslech.HIFI stereo zvuk s věrnými basy,a jasnými výškami.Nabíjení přes USB-C(kabel v balení).Lze nabíjet z USB portu,nebo ze sítě přes adaptér do zásuvky.Ultra malé a skladné takže se pohodlně vejdou do ka... (více v detailu)
Ústecký kraj
160
 Kč
Bluetooth reproduktor Sweet animal
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ Animaticks Bluetooth® Reproduktor, disponuje baterií s kapacitou 400 mAh a na jedno nabití dokáže přehrávat hudbu nepřetržitě po dobu až tří hodin. Ostrý 3wattový RMS zvuk vychází z neuvěřitelně lehkého reproduktoru, integrovaný mikrofon • Technologie Bluetooth® 5.0 zaručuje stabilní a pevné bezdrátové připojení • Vestavěná 400mAh baterie - 3 hodiny nepřetržité hudby na j... (více v detailu)
Pardubický kraj
221
 Kč
Bezdrátová sluchátka BOSE Quietcomfort 45
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Bezdrátová sluchátka přes hlavu BOSE QuietComfort 45. Komfortní a lehké provedení s integrovanými ovládacími prvky jsou zachovány z předchozích generací. Nově disponují výdrží až 24 h na jedno nabití a vylepšenou technologií k aktivnímu potlačení okolního hluku (ANC). Rozměry Sluchátk... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 999
 Kč
Bezdrátová sluchátka Baseus MZ10
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Nová, bezdrátová, nerozbalená sluchátka. Sluchátka od T-mobilu jsou bezdrátová sluchátka poskytující čistý zvuk a účinnou redukci šumu. Bluetooth 5.3 Technologie ENC se 4 mikrofony pro potlačení okolního hluku... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio