Bluetooth autoradio PerVoi MP3 Car FM, USB, SD karta, Aux

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
1DIN ODENDAVACÍ PANEL,2xUSB, NABÍJENÍ MOBILU, BLUETOOTH Handsfréé, 4X60W ,aux ,card,ISO JAKÁKOLIV BARVA PODSVÍCENÍ. 4x60W Handsfree-VESTAVĚNÝ MIKROFON Autorádio které přehr... (více v detailu)
Ústecký kraj
670
 Kč

Podobné inzeráty

Modul Bluetooth USB SD MP3 FM AUX s dálkovým ovladačem č.2
Nepoužitý multifunkční hudební modul pro vestavbu. Zbyl mi po stavbě přenosného bluetooth reproduktoru. USB, SD karta, AUX, FM tuner, Bluetooth, dálkové ovládání, záslepky na šrou... (více v detailu)
Modul Bluetooth USB SD MP3 FM AUX s dálkovým ovladačem č.1
Nepoužitý multifunkční hudební modul pro vestavbu. Zbyl mi po stavbě přenosného bluetooth reproduktoru. USB, SD karta, AUX, FM tuner, Bluetooth, dálkové ovládání, záslepky na šrou... (více v detailu)
AUTORÁDIO RCN210 BLUETOOTH USB AUX MP3 HANDSFREE VW
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kontaktovat prosím pouze přes kontaktní formulář. Na dobírku odesílám po úhradě poštovného předem na účet. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ. NA DOBÍRKU PO UHRAZENÍ POŠTOVNÉHO PŘEDEM NA ÚČET = 100 Kč balíkovna nebo 120kč zásilkovna. Odesílám i na Slovensko. Vhodné pro Passat B5, Golf MK4, starší Volkswagen Polo, Jetta MK4,... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 899
 Kč
2din autorádio s USB, SD a Bluetooth
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
NOVÉ autorádio s funkcí MIRROR LINK - zrcadlení displeje telefonu. Můžete o jednat zde: www.protveauto.cz Nebo vyzvednout osobně. - Podpora přehrávání formátu audio formátu MP3 / WMA / WAV / MKV / FLAC / OGG / APE - Podporovat formát přehrávání videa RM / RMVB / VOB / DAT / MP1 / MP2 / DIVX / XVID / MP4 / H263 / H264 / FLV / 3GP / SWF / AVI / ASF / MJPEG ect - Speciální funkce: Vstup USB i jako nabíječka pro mobilní telefon, prohlížeč fotek, MP3 přehrávač, vestavěný mikrofon… - možnost nastavení sedmy podsvícení: červené, fialové, žluté, zelené, tyrkysové, modré a bílé nebo střídání všech barev. - Maximál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
999
 Kč
Autorádio 1DIN bluetooth USB MP3 4x60W
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Autorádio 1DIN bluetooth USB MP3 4x60W - 2 Nové autoradio MP3, 2x USB, slot na paměťovou kartu, bluetooth, FM rádio, 60Wx4, lze přes jedno USB do... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
AUTORÁDIO RCN210 BLUETOOTH USB AUX MP3 HANDSFREE VW
Před 19 dny - Liberecký kraj - BAZOS
INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ. Mažu ihned po prodeji! Cena je pevná. Nerezervuji. NA DOBÍRKU PO UHRAZENÍ POŠTOVNÉHO PŘEDEM NA ÚČET = 100 Kč balíkovna nebo 120kč zásilkovna. Odesílám i na Slovensko. Vhodné pro Passat B5, Golf MK4, starší Volkswagen Polo, Jetta MK4, transporter T4 / T5, Škoda Fab... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 899
 Kč
1DIN ODENDAVACÍ PANEL,2xUSB,NAB. MOBILU,BLUETOOTH
Před 350 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
1DIN ODENDAVACÍ PANEL,2xUSB, NABÍJENÍ MOBILU, BLUETOOTH Handsfréé, 4X60W ,aux ,card,ISO Cena 669Kč JAKÁKOLIV BARVA PODSVÍCENÍ. 4x60W Handsfree-VESTAVĚNÝ MIKROFON Autorádio které přehrává mp3,usb, sd karty a má i aux. Vše na fotkách je ORIGINÁL. VÝKON =4x60W. IHNED mohu odeslat na dobírku. Rádio do auta LCD LED displej, 50W x 4 výstupní výkon, AM / FM tuner, USB, SD, AUX-IN vstupy, přehrávané formáty MPEG 1/2 / layer3 Digitální FM rádio do auta Vám dovolí se těšit digitální kvalitou reprod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
669
 Kč
1DIN ODEND. PANEL,2xUSB,NABÍJENÍ MOBILU, BLUETOOTH
Před 236 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
1DIN ODENDAVACÍ PANEL,2xUSB, NABÍJENÍ MOBILU, BLUETOOTH Handsfréé, 4X60W ,aux ,card,ISO Cena 599Kč JAKÁKOLIV BARVA PODSVÍCENÍ. 4x60W Handsfree-VESTAVĚNÝ MIKROFON Autorádio které přehrává mp3,usb, sd karty a má i aux. Vše na fotkách je ORIGINÁL. VÝKON =4x60W. IHNED mohu odeslat na dobírku. Rádio do auta LCD LED displej, AM / FM tuner, USB, SD, AUX-IN vstupy, přehrávané formáty MPEG 1/2 / layer3 Digitální FM rádio do auta Vám dovolí se těšit digitální kvalitou reprodukované hudb... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio