BOSE QuiteComfort Ultra - smoke white

Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim zcela nove, pouze otevrene a otestovane sluchatka BOSE QC ULTRA - smoke white. Obsah baleni: -Bose QuietComfort Ultra Headphones -USB nabíjecí kabel -Audio kabel -Pouzdro na sluchátka Absolutni spicka na trhu, nejlepsi ANC. Preferuji osobni predani, zasilkovna neni problem. https://avmania.zive.cz/dvojice-novych-premiovych-sluchatek-bose-quietcomfort-ultra-sazi-na-vynikajici-potlaceni-hluku-a-prizpusobeni-zvuku-presne-na-miru Maximálně tichá sluchátka BOSE QuietComfort Ultra vám nabídnou pohodlí a opravdu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 777
 Kč

Podobné inzeráty

BOSE QuitComfort ULTRA
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nová sluchátka BOSÉ QuietComfort ULTRA v černé barvě.
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
BOSE QuiteComfort Ultra - black
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim zcela nove, pouze otevrene a otestovane sluchatka BOSE QC ULTRA black. Absolutni spicka na trhu, nejlepsi ANC. Preferuji osobni predani, zasilkovna neni problem. https://avmania.zive.cz/dvojice-novych-premiovych-sluchatek-bose-quietcomfort-ultra-sazi-na-vynikajici-potlaceni-hluku-a-prizpusobeni-zvuku-presne-na-miru Maximálně tichá sluchátka BOSE QuietComfort Ultra vám nabídnou pohodlí a opravdu čistý zvuk. Pro svůj komfort si můžete zvolit z několika r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 777
 Kč
Bose QuietComfort Ultra Earbuds - black
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim zcela nove, pouze otevrene a otestovane sluchatka BOSE QC Earbuds ULTRA - black. Absolutni spicka na trhu, nejlepsi ANC. Preferuji osobni predani, zasilkovna neni problem. https://avmania.zive.cz/dvojice-novych-premiovych-sluchatek-bose-quietcomfort-ultra-sazi-na-vynikajici-potlaceni-hluku-a-prizpusobeni-zvuku-presne-na-miru Obsah baleni: -Bose QuietComfort Ultra Earbuds -P... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 555
 Kč
BOSE QuiteComfort - black
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim zcela nove, pouze otevrene a otestovane sluchatka BOSE QC black. Obsah balení: -QuietComfort Headphones -USB-C nabíjecí kabel -Audio kabel -Pouzdro Doporucena cena je 8.000,-Kc. Preferuji osobni predani, zasilkovna neni problem. Převezměte kontrolu nad svou hudbou a kráčejte do rytmu. Vysoce věrný zvuk a legendární potlačení hluku působí svým kouzlem tím, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 499
 Kč
Bose QuietComfort Headphones
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sluchátka Bose QuietComfort Headphones. Jedná se o vylepšené nástupce QuietComfort 45! Stav naprosto perfektní, použité párkrát. Skvělý noise c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Bose Ultra Open Earbuds -white
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim zcela nove, pouze otevrene a otestovane sluchatka BOSE Ultra Open Earbuds -white. Preferuji osobni predani, zasilkovna neni problem. Pohlcující prostorový zvuk vás vtáhne do hudby. Technologie OpenAudio: Bohatý, vysoce kvalitní, soukromý zvuk. SimpleSync: Bezproblémové párování s chytrými soundbary a reproduktory Bose. Pokračujte, poslouchej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 999
 Kč
Soundbar Bose Smart Ultra 5.1.2k Dolby Atmos, AirPlay
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový Soundbar Bose Smart Ultra v černé barvě. Původní cena 24´990,-Kč. Soundbar je v záruce do 9. října 2026. Klíčové vlastnosti: - Špičkové technologie Dolby Atmos a Bose TrueSpace - Zvuk ze všech směrů díky dvěma nahoru směřujícím reproduktorům - Režim AI Dialogue pro křišťálově čisté dialogy - Aplikace Bose Music pro rychlé, snadné i detailní nastavení Audio euforie Bose nasadilo špičkové technologie Dolby Atmos a Bose TrueSpace, jež dokážou oddělit hudbu, dialogy a efekty pro pohlcující prostorový zvukový zážitek. Poznáte to přitom nejen u nejnovějších filmů, seriálů či her, ale nový lesk s vylepšeným zvukem dostanou i tituly, které již důvěrně znáte. Zvuk ze všech směrů Soundbar vás obklopí zvukem ze všech směrů prostřednictvím dvou reproduktorů směřujících nahoru. Režim AI Dialogue ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 300
 Kč
Prodám reproduktor Bose S1
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám skvělý reproduktor Bose S1. Původní cena 14.990,- nyní 4.999,- Baterie je již slabá, potřebuje vyměnit nebo standardně nápájení přes kabel ze stíě. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
Bose SoundSport In-Ear sluchátka drátová použitá
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám hig-endová sluchátka v dobrém stavu. Vyčistil jsem je jak jen to šlo + objednal nové nášuníky (nová sada tří velikostí). Součástí je původní obal s clipsnou. Záruka na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Reproduktory BOSE Companion 2 series III
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám reproduktory BOSE Companion 2. Perfektní stav. Bohužel nejsou v záruce. Plně funkční. Důvod prodeje - zakoupení nových reproduktorů. Parametry: Barva - černá Rozměry ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 190
 Kč
Bose QuietComfort 35 II
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám sluchátka Bose QuietComfort 35 II v dobrém stavu málo používané, v zaruce již nejsou
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Bose 3·2·1 serie ll
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kvalitný 2.1 systém bose s CD / DVD mechanikov Komplet káble a originál DO Pôvodná cena cca 1000 euro moja cena je 299euro cena je pevná ------------------------- -------------------- --------------------------------------------- Preferujem osobný odber Bratislava po dohode doveziem do Břeclavu alebo Brna v cene V cene pošlem aj Kuriérom - požadujem platbu vopred na účet cena 320 euro - preferujem platbu v eurách, Zoberiem, aj Kč podľa aktuálneho predajného kurzu Kč/Euro tel. Kontakt +421948679867 -------------------------------------------- -------... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Bose Acousstimas 10 série III
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji sestavu reproduktorů 5.1 Double Cube plus stojany a držáky centru.Sestava se dá připojit k jakémukoliv Reciveru pro domácí kino narozdíl od jiných který fungují jen se systémem Bose Lifestyl. Vše plně funkční na jedné Bedýnce natrzena síťka a menší oděrky po pádu. Dá se říct že repro je za cenu stojanu. Propojovací kabely jsou k dispozici kabely jsou ale některé jsou krátké.cena nového setu byla přes 40tis. Kontakt jen přes telefon na e-mail nereaguji. BOSE Acoustimass 10 stříbrné barvy. 5.1kanálový reproduktorový systém Acoustimass 10 stříbrné barvy vás nadchn svým působivým výkonem a realistickým zvukem technologie Stereo Everywhere. O perfektní zážitek sestará 10 reproduktorů ve tvaru kostek, jeden horizontálně orientovaný a inovovaný basový modul s vestavěným zesilovačem. Kompaktní rozměry takřka neviditelných beden (Virtually Invisible) vám umožní je dobře sladit s interiérem. Užijte si zážitek jako při živém vystoupení díky inovativní technologii Direct/ Re... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 500
 Kč
Bose Noise Cancelling 700 - plně funkční, bílé
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám rok používaná sluchátka BOSE 700 v perfektním stavu. Kompletní balení + faktura. Vynikající kvalita zvuku, moderní design a pohodlné nošení. Ideální volba pro milovníky hudby a audiofily. Osobný odber Brno-Vinohrady (možnost vyzkoušet při osobním setkání). https://www.okay.cz/products/bezdratova-sluchatka-bose-noise... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Hybridní sluchátka RUNOLIM s potlačením hluku
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Sluchátka RUNOLIM využívají moderní technologii zpracování zvuku, která zajišťuje vynikající kvalitu zvuku, zvláště co se týče basů a detailů středních tónů. Vestavěný HD mikrofon umožňuje jasné a přirozené zachycení vašeho hlasu během telefonních hovorů, videokonferencí nebo online výuky. Dlouhá doba přehrávání: S technologií s nízkou spotřebou energie mohou sluchátka přehrávat hudbu až 65 hodin v běžném režimu a až 40 hodin s aktivním potlačením hluku (ANC). Přiložený 3,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
420
 Kč
Sluchátka Bose NC 700
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám špičková sluchátka Bose NC 700 v top stavu - úplně nové originální náušníky. Dlouhá výdrž baterie, skvělý zvuk.
Moravskoslezský kraj
3 300
 Kč
Sluchátka Bose QuietComfort Earbuds II - záruka
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám sluchátka Bose QuietComfort Earbuds II - černé. V záruce do 08.02.2025. Velmi dobrý stav, super zv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 490
 Kč
SLUCHÁTKA BOSE QUIET COMFORT 45 – JAKO NOVÉ
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám prakticky téměř nepoužité sluchátka BOSE Quiet Comfort 45. Pouze 2x použité v letadle, perfektní stav, neskutečná výdrž baterie 22hodin. = 100% stav – stav nových - bez poškození = Perfektní stav náušníků. = Pe... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Sluchátka SONOS ACE - white
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím zcela nové, pouze vybalené sluchátka SONOS ACE white. Doporučená cena 12.499,-Kč. Zní to, jako žádná jiná Sonos Ace, pečlivě navržena a vyladěna těmi nejnáročnějšími uživateli, tě obklopí zvukem s tou nejvyšší možnou věrností pro nejhlubší spojení s hudbou. Mimořádná čistota Aktivní potlačení hluku (ANC) světové třídy umožňuje blokovat vnější zvuky pro maximální ponoření do hudby. Pak přepni na režim Aware, abys okamžitě slyš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 499
 Kč
Sluchátka bíločerná skull candy
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Uzavřené sluchátka s potlačením okolního hluku ANC. Připojení na 3,5 mm jack, možnost použití ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480
 Kč
Dětská sluchátka Puro Sound Labs PuroQuiets ANC nová
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám úplně nová dětská sluchátka Puro Sound Labs PuroQuiets s omezenou hlasitostí a aktivním potlačením šumu. Perfektní stav! Osobní odběr Chlumec nad Cidlinou, popřípadě mohu zaslat Zásilkovnou, při platbě na můj bankovní účet předem. Dobrý den, zdravé uši! Sluchátka Puro Sound Labs s omezením hlasitosti pro chlapce, dívky a dospívající jsou bezpečnější sluchátka pro děti, řešení pro sluch vašeho dítěte a zvuk je úžasně ostrý! Naše bezdrátová sluchátka Puro Sound Labs PuroQuiet pro děti podporují zdravé uši tím, že omezují hlasitost na 85 dB (maximální úroveň bezpečného poslechu, jak je doporučována mnoha organizacemi, včetně Hearing Health Foundation, OSHA a World Health Foundation) a blokují 78 % hluk v pozadí. Náš design je pasivní a dokáže potlačit hluk v pozadí na úroveň, která je srovnatelná s některými... (více v detailu)
Středočeský kraj
890
 Kč
Bezdrátová Hifi sluchátka TRIBIT QuietPlus 72 ANC NOVÉ
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi kvalitní bezdrátová bluetooth sluchátka TRIBIT QuietPlus 72 ANC. Možnost připojení dvou zařízení přes bluetooth! Perfektní stav, nepoužité. Pouze v přepravním polstrovaném obalu, bez originální krabice. Osobní odběr Chlumec nad Cidlinou, popřípadě mohu zaslat Zásilkovnou, při platbě na můj bankovní účet předem. [Keep Noise Out] Užijte si dokonalý zvuk s pokročilými hybridními sluchátky Tribit s aktivním potlačením hluku. Vylepšená technologie aktivního potlačení hluku potlačuje hluk v kabině letadla, městský provoz nebo rušnou kancelář a dosahuje optimálního efektu potlačení hluku až o 32 dB. [Power-Packed and Immersive] Sluchátka bluetooth se mohou pochlubit výjimečným zvukovým podpisem bez jakýchkoli kompromisů. 40mm plně optimalizované měniče poskytují úžasný zvuk s dunivými basy a přesně vyváženými středy a výšky. Měkké náušníky z paměťového prot... (více v detailu)
Středočeský kraj
890
 Kč
Sluchátka SONOS ACE black
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím zcela nové, pouze vybalené sluchátka SONOS ACE black. Doporučená cena 12.499,-Kč. Zní to, jako žádná jiná Sonos Ace, pečlivě navržena a vyladěna těmi nejnáročnějšími uživateli, tě obklopí zvukem s tou nejvyšší možnou věrností pro nejhlubší spojení s hudbou. Mimořádná čistota Aktivní potlačení hluku (ANC) světové třídy umožňuje blokovat vnější zvuky pro maximální ponoření do hudby. Pak přepni na režim Aware, abys okamžitě sly... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 499
 Kč
Bose Quitecomfort 15 Bluetooth
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Parametry a specifikace: Barva Stříbrná Konstrukce Uzavřená Určení Circum - aurální (okolo ucha) Rozměry Rozměry sluchátek: 19 x 15,2 cm (... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Bose Quietcomfort Earbuds 2
Před 11 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ponoukám bezdrátové sluchátka od značky Bose kupovaný 10/22 - v podstate jěště měsíc v záruce. Zvuk špičkový, plne funkční, bez poškození, sluchatka byli používame cca 1,5roku... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio