Movavi Video Editor 2024 pro Windows

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Trvalá licence. Movavi Video Editor 2024 je snadno použitelný software pro úpravu videí, určený jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele. Nabízí intuitivní rozhraní, které umožňuje rychlé a efektivní stříhání, ořezáv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 062
 Kč

Podobné inzeráty

Movavi Video Editor 2024 pro Windows
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZAR_CZ
Movavi Video Editor 2024 je snadno použitelný software pro úpravu videí, určený jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele. Nabízí intuitivní rozhraní, které umožňuje rychlé a efektivní stříhání, ořezávání, spojování klipů a přidávání přechodů. K dispozici je přes 200 efektů a filtrů, včetně chroma key (zelené plátno) a barevných úprav. Uživatelé mohou přidávat titulky, upravovat zvuk, odstraňovat šum a nahrávat komentáře. Pok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 062
 Kč
Editor Videí
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, mé jméno je Patrik a nabízím práci editora. Dokážu v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Adobe Photoshop Elements 2024
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Adobe Photoshop Elements 2024. Trvalá licence. Uvolnění kreativity prostřednictvím inovací Vítejte ve vzrušujícím světě Adobe Photoshop Elements 2024! Tento přelomový software nastavuje nová měřítka v oblasti digitálních ú... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 490
 Kč
Corel VideoStudio 2022 Ultimate
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Corel VideoStudio 2022 Ultimate. Trvalá licence Corel VideoStudio 2022 Ultimate nabízí vše, co potřebujete k vytváření skvělých filmů: VideoStudio obohatilo svou pozoruho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
CorelDRAW Technical Suite 2024
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Trvalá licence. Využijte všestranné nástroje pro tvorbu v CorelDRAW Technical Suite, které vám umožní vytvářet podrobné montážní pokyny, složité uživatelské příručky, mnohostrannou dokumentaci a další. Dosáhněte nepřekonateln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
CorelDRAW Graphics Suite 2022
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Trvalá licence. CorelDRAW Graphics Suite 2022 je univerzální sada pro grafický design, která poskytuje vše, co potřebujete k vytvoření vysoce kvalitních vektorových ilustrací... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 600
 Kč
Affinity Designer V1
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Trvalá licence. Affinity Designer (V1) je oceňovaný software pro vektorovou grafiku, který nastavuje nový průmyslový standard ve světě designu. Tato super plynulá aplikace nabitá funkcemi, která je k dispozici pro Windows, macOS a iPad,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
CorelDRAW Graphics Suite 2022
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Trvalá licence. CorelDRAW Graphics Suite 2022 pro Windows a Mac je univerzální sada pro grafický design, která poskytuje vše, co potřebujete k vytvoření vysoce kvalitních vektorových ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 600
 Kč
PDF Fusion
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
PDF Fusion. Trvalá licence. Corel PDF Fusion nabízí následující funkce: Zobrazení a úpravy: Umožňuje otevírat a upravovat existující soubory PDF, přidávat poznámky, zvýraznění a další úpravy. Vytváření PD... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
CorelDRAW Standard 2021 pro 1 PC
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Trvalá licence. Ať už je grafický design zábavou nebo tvoříte s určitým účelem, CorelDRAW Standard má vše, co potřebujete k vytváření působivé grafiky pro domácí projekty nebo pro vaši malou firmu. Design a rozložení vše v jednom . ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Acrobat Pro DC 2024 (12 měsíců)
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Adobe přináší novinky s Acrobat Pro DC 2024, který nabídne revoluční funkce v práci s PDF dokumenty. Novinky: Úpravy pomocí AI: Nová funkce využívá umělou inteligenci... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 700
 Kč
Prodám software Magix Movie Studio 2025 Platinum (nový)
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Prodám nepoužitou legální licenci programu na stříhání a úpravu videa Magix Movie Studio 2025 Platinum (nejnovější verze). Licence platí doživotně. Jde o nevhodný dárek. Program je určen pro Windows 10 nebo Windows 11. Umí editovat až 8K Ultra HD video, dále umí zpracovávat video natočené souběžně až 4 kamerami a rovněž umí import a export panoramatického 360°videa. Program má spoustu zajímavých a u... (více v detailu)
1 300
 Kč
Grafický tablet Wacom Intuos
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám plně funkční grafický tablet Wacom Intuos (model CTL-480). Bez krabice a CD s ovladačem, ovladač ke stažení: https://www.wacom.com/en-us/support/product-support/drivers?sku=CTL480 Radial Menu, USB rozhraní, 4 Express tlačítka, rozlišení 2540 lpi, 1024 úrovní přítlaku a rozměry aktivní plochy 152 x 95 mm. Wacom Intuos Pen Vám umožní pohodlně skicovat, upravovat fotky. K poč... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Grafický tablet Wacom Intuos
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám funkční grafický tablet Wacom Intuos (model CTL-480). Bez krabice a CD s ovladačem, ovladač ke stažení: https://www.wacom.com/en-us/support/product-support/drivers?sku=CTL480 Radial Menu, USB rozhraní, 4 Express tlačítka, rozlišení 2540 lpi, 1024 úrovní přítlaku a rozměry aktivní plochy 152 x 95 mm. Wacom Intuos Pen Vám umožní pohodlně skicovat, upravovat fotky. K počítači j... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Sapphire Pulse Radeon RX 5600 XT
Před 3 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
AMD Radeon RX 5600 XT série grafických karet je poháněna RDNA architekturou pro vynikající výkon a skvělou účinnost za rozumnou cenu. Jsou vybaveny 6 GB GDDR6 vysokorychlostní paměti a podporou PCI Express 4.0 rozhraní, které přináší dvojnásobnou šířku pásma. Jedná se o vysoce výkonnou herní grafickou kartu. Pro připojení využívá rozhraní PCIe 4.0 . Poskytuje frekvenci až 1750 MHz boost a 6 GB GD... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500
 Kč
CorelDRAW Graphics Suite 2024 pro Windows a Mac
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jednorázový nákup pro 1 PC • Online aktivace • Doživotní licence • Doručování emailem Corel Draw 2024 je komplexní software pro grafický design, který vám pomůže vytvářet úžasné ilustrace, loga, rozvržení a další. Díky intuitivnímu rozhraní a široké škále kreativních nástrojů je tento software ideální pro začátečníky i zkušené designéry. Ať už pracujete na tiskových projektech, webových návrzích nebo digitálním umění, Corel Draw 2024 vám poskytuje flexibilitu a přesnost, kterou potřebujete, abyste své nápady uvedli do života. Hlavní rysy: 1. Vylepšené ilustrační nástroje: Corel Draw 2024 nabízí nové a vylepšené ilustrační nástroje pro vytváření vektorové grafiky s bezkonkurenční přesností. Máte úplnou kontrolu nad každým aspektem vaší kresby, od kreslení křivek a čar až po úpravy uzlů a tvarů. 2. Funkce šetřící čas: Zjednodušte si proces navrhování pomocí funkcí Corel Draw 2024, které šetří čas. Vylepšený ukotvitelný panel objektů ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 189
 Kč
Profesionální editor videa - Kvalitní střih a barevná úprava
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jmenuji se Dalibor Pánek a jsem zkušený editor videa s 4letou praxí v DaVinci Resolve a několikaměsíční zkušeností s Blenderem. Nabízím profesionální úpravu videí různých formátů, včetně: -Recenzí -Vlogů -Herních videí -Cestovatelských videí -Dalších typů projektů podle vašich potřeb Dokážu také pracovat s log formáty ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
HP Pavilion G6 ( 12 měsíců záruka )
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Procesor AMD A8 4500M , Grafika AMD Radeon HD 7640G , Display 15,6 HD 1366*768 , HD 128GB SSD , RAM 4GB DDR3 , Numerická klávesnice , Win 10 Kategorie B HP Pavilion G6 je notebook určený především pro běžné uživatele, kteří hledají dostupné zařízení pro každodenní úkoly, jako je procházení internetu, práce s dokumenty, sledování filmů a lehčí hraní her. Tento model patří do populární řady Pavilion od HP, která kombinuje cenovou dostupnost s vyváženým výkonem a stylovým designem. Hlavní vlastnosti HP Pavilion G6: Design a kvalita zpracování: HP Pavilion G6 má jednoduchý, ale elegantní design s plastovým šasi, které je k dispozici v různých barevných provedeních, což umožňuje uživatelům vybrat si styl, který jim vyhovuje. Povrch je lesklý, což mu dodává atraktivní vzhled, ale může být náchylnější k otiskům prstů a drobným škrábancům. Hmotnost notebooku se pohybuje kolem 2,5 kg, což je standardní pro 15,6palcový notebook této kategorie. Displej: Pavilion G6 je vybaven 15,6palcovým di... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 300
 Kč
Toshiba Satellite C40-C-10T ( 12 měsíců záruka )
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Procesor Intel Celeron N3050 , Grafika Intel HD , Display 14 HD 1366*768 , HD 32GB EMMC , RAM 2GB DDR3 , Win 10 Kategorie B Toshiba Satellite C40-C-10T je cenově dostupný notebook, který je navržen především pro běžné uživatele a studenty. Nabízí základní výkon pro každodenní úkoly, jako je prohlížení internetu, práce s dokumenty nebo sledování videí. Tento model je součástí řady Satellite, která byla určena pro široké spektrum uživatelů, od domácností až po malé kanceláře. Klíčové specifikace: Displej: 14palcový displej s rozlišením 1366x768 (HD). Matná povrchová úprava zabraňuje odleskům a zlepšuje čitelnost na přímém slunci, což je ideální pro práci v různých světelných podmínkách. Procesor: Notebook je vybaven procesorem Intel Celeron N3050. Tento dvoujádrový procesor je určený pro základní úkoly, jako je práce s kancelářskými aplikacemi, prohlížení webu nebo sledování videí. Není vhodný pro náročné aplikace nebo multitasking. Paměť RAM: 2 GB DDR3L RAM, která je rozšiřitelná ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
HP Elite Book Folio 1040 G3 ( 12 měsíců záruka )
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Procesor Intel Core I5 6300U , Grafika Intel HD 520 , Display 14 4K Dotek , HD 128GB SSD M2 , RAM 8GB DDR4 , Podsvícená klávesnice , Win 11 Kategorie B HP EliteBook Folio 1040 G3 je profesionální ultrabook určený pro náročné uživatele, kteří vyžadují vysoký výkon, mobilitu a bezpečnost. Tento model se zaměřuje na firemní uživatele, kteří potřebují elegantní, tenký a odolný notebook pro každodenní práci i na cestách. EliteBook Folio 1040 G3 nabízí kombinaci kvalitního zpracování, moderního designu a bohatých funkcí, což z něj činí ideální pracovní nástroj. Klíčové specifikace: Displej: 14palcový displej s Full HD (1920x1080) rozlišením, volitelně Quad HD (2560x1440). IPS panel, který zajišťuje kvalitní obraz s širokými pozorovacími úhly. Antireflexní úprava s možností výběru dotykového nebo nedotykového displeje. Procesor: Intel Core i5 nebo i7 (6. generace Skylake), například Intel Core i5-6200U nebo i7-6600U. Procesory poskytují dostatečný výkon pro multitasking, práci s náročným... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900
 Kč
ANSYS Products 2024 R2 pro PC Windows
Před 10 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
ANSYS Products 2024 R2 pro PC Windows ⭐ Typ: Software ⭐ Můžete nainstalovat na neomezený počet zařízení ⭐ Podporovaná zařízení: Windows ⭐ Platnost aktivace: Doživotní ⭐ Produkty ANSYS zahrnují následující aplikace: ========================================== + ANSYS Mechanical Pro, Premium, Enterp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 140
 Kč
ANSYS Products 2024 R2 pro PC Windows
Před 10 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
ANSYS Products 2024 R2 Pro PC Windows ⭐ Typ: Software ⭐ Můžete nainstalovat na neomezený počet zařízení ⭐ Podporovaná zařízení: Windows ⭐ Platnost aktivace: Doživotní ⭐ Produkty ANSYS zahrnují následující aplikace: =============================================== + ANSYS Mechanical Pro, Premium, Ente... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 140
 Kč
ANSYS Products 2024 R2 pro PC Windows
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
ANSYS Products 2024 R2 pro PC Windows + Produkty ANSYS zahrnují následující aplikace: =============================================== + ANSYS Mechanical Pro, Premium, Enterprise + ANSYS CFD Premium a Enterprise + ANSYS Mechanical CFD Maxwell 3D + ANSYS Mechanical Maxwell 3D + ANSYS Mechanical CFD + ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 140
 Kč
Redukce ATA HDD na Compact Flash Card staré a historické PC
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Jsem jeden z předních prodejců. Nelze sem vložit odkaz, pokud máte obavy kontaktujte mne, zašlu vám link kde uvidíte stovky hodnocení a historii 15 let. Tak žádné obavy z podvodu. Redukce ATA HDD na Compact Flash Card. Nové, nepoužité. Redukce umožní připojit do starých a historických počítačů Compact Flash kartu která stojí pár korun, místo původního HDD. Tato karta oproti levným kopiím podporuje standardní IDE rozhraní, včetně true-IDE mode. Tímto můžete šetřit životnost původního HDD, zcela ho nahradit, dělat pokusy s instalacemi na testovací kartě s operačním systémem... Master / Slave jumper. Nová verze místo původních lev... (více v detailu)
Jihočeský kraj
588
 Kč
Loupedeck CT konzole pro úpravu fotek a videa
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám jen par krát použitou konzoli Loupedeck CT pro rychlejší úpravu fotek a videa (Adobe Lightroom, Premiere Pro, Final Cut PRO X). Sta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: PC, notebooky, tablety