POLAR prosklena mraznicka GH506-E-02

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodame Polar prosklenou stojici mrazici vitrynu objem 412 L 4x nastavitelna police, osvetleny displey, osvetleni interieru LED. Mala kolecka v zadu pro snadne manevrovani. Pouziti i v bezne do... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prosklená lednice
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám starší plnĕ funkční gastro lednici. 2 x dveře Funkční osvĕtle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Chladnička s mrazničkou Siemens iQ700 KI86FPDD0
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám NOVOU ledničku Siemens KI86FPDD0 vestavná chladnička s mrazákem • výška 177,2 cm • objem chladničky 156 l / mrazničky 67 l • energetická třída D • technologie HyperFresh Premium • beznámrazový systém NoFrost • systém SoftClose • senzory FreshSense • mrazicí prostor BigBox ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
29 500
 Kč
Kompresorová chladnička - 50 lt -
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PRODÁM NOVOU KOMPRESOROVOU CHLADNIČKU. Má dvojí funkci, vaše pití a potraviny dokáže jak zchladit, tak ohřát. Chladničku lze napájet v autě i z klasické zásuvky. Lednička EVERCOOL se pyšní nízkou hlučností. Pro nenadálé situace slouží nouzový vypínač. Lze ji naklopit v úhlu do 30°, tak jí můžete využít i na lodích. Chladnička zvládá potraviny jak chladit tak ohřívat na požadovanou teplotu. Rozsah nastavitelné teploty činí od -22 do +12 °C. Díky široké izolační vrstvě dokáže autochladnička udržet požadovanou teplotu po dobu až 24 hodin bez napájení. Pro přenášení jsou po stranách umístěná robustní madla. Víko ledničky je zcela odstranitelné. Přip... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900
 Kč
Americká lednice Hisense
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám z důvodu stěhování, lednice se mi bohužel nevejde do bytu. Lednice je ve výborném stavu, jediná vada je trochu bouchlá na hraně ale je to minimálně vidět. Lednice je stará 2roky. Původní cena 35 tisíc. Nyní cena 16 500,-. Americká lednice Hisense RF749N4SWFE French door lednice Technologie Total No Forst zabraňující tvorbě námrazy Cirkulace Multi Air Flow zajistí rovnoměrnou distribuci vzduchu do všech koutů lednice Velkorysá kapacita — 367 litrů chladicí část a 212 litrů... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 500
 Kč
Prodám malou lednici
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Z důvodu stěhování prodám malou lednici Comfee RCD98WH1. Malá lednice - bez mrazáku (jen mrazící oddíl), objem ledničky 65 l, panty vpravo, 2 police, 1 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
HISENSE RB372N4CCD
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Lednice - s mrazákem, energetická třída D, objem ledničky 207 l, panty vpravo, 2 police, 3 přihrádky ... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 500
 Kč
VELKÁ KOMBINOVANÁ LEDNIČKA ELECTROLUX 340/78L,NEREZ,tř.A+
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chladnička s mrazničkou v nerezovém provedení Electrolux ENB34633X vás překvapí výjimečně hlubokými a vysokými zásuvkami pro zeleninu. Kromě nich najdete v chladničce také tři skleněné police, z nichž jsou dvě výškově nastavitelné .Nejlepší potraviny jsou ty čerstvé. Funkce FreshFrostFree vytváří dokonalé prostředí pro skladování čerstvých potravin, které lze takto uchovat déle než chladniček vybavených standartní nenámrazovou technologií No Frost.FreshZone je zásuvka s nízkou teplotou, kde můžete uskladnit čerstvé ryby nebo maso až o 15% chladněji než na běžném místě v chladničce a zabránit tak nechtěnému přenesení zápachu do ostatních částí lednice.Chladnička nabí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 499
 Kč
Siemens KG49EA široká značková lednice kombinovaná
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Velmi zachovalá nerezová lednice s mrazákem, do které se vejde celý pekáč, velký plech z trouby nebo gastronádoba 1/1, vnitřní šíře je totiž 56 cm !!! Ideální pro větší rodinu, pro ty, kdo rádi vaří, nebo jako lednice do restaurace. Výška 201 cm, šíře vnější 70 cm, hloubka 65 cm. Objem lednice 419 l, mražák 117 l. Hlučnost jen 39 db. Volně stojící chladnička s mrazákem dole. Díky zásuvkám VitaFresh zajistí, aby zůstaly vaše potraviny déle čerstvé a plné vitamínů. Popis: Méně námrazy v chladničce a rychlejší odmrazování díky technologii lowFrost. Rovnoměrné osvětlení pomocí LED světla usnadňuje orientaci v lednici a díky velkému užitnému objemu budete mít spoustu volného prostoru pro týdenní nákupy. Speciální ochranná vrstva na nerezových dveřích antiFingerprint zajistí, že povrch chladničky zůstane bez šmouh od otisků prstů. Přihrádka bigBox nabízí extra velký prostor pro efektivní uskladnění zvláště objemných potravin. Méně odmrazování ušetří námahu i spotřebu energie: Díky inova... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
695 Mraznička - Mrazák pultový prosklený CALEX
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Objem 150 litrů. Výklopné víko. Uvnitř 2 koše. Hloubka 60,5 cm. Šířka 75,5 cm. Výška 82 cm. Použitý. Čistý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 590
 Kč
Samsung RB31FERNCSA/EF A++
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Plně funkční( běžné známky opotřebení, kosmetická vada z kraje dveří, viz.foto)kombinovaná chladnička Samsung RB31FERNCSA/EF v energetické třídě A++ a objemem 304 l. Nenámrazový systém True No Frost zajišťuje rovnoměrné chlazení bez vytváření námrazy a ledu. Chladnička je vybavena praktickou poličkou Easy slide, která je umístěná na posuvných pantech a lze ji tak jednoduše vytáhnout. Díky této poličce budete mít přehled i o potravinách, které jsou úplně vzadu. Horní LED osvětlení, které je mnohem úspornější než běžné žárovky krásně osvítí prostor chladničky. Chladnička: 3 skleněné police, z toho 1× Easy slide – pro pohodlné vyndavání potravin 2 šuplíky, z toho 1× Cool Select Zone – chladící prostor s možností 3 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Americká chladnička LG GMX844MCKV
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
17.10.2024 - Americká chladnička LG GMX844MCKV Poškozená boční část lednice - proražený bok vidlemi . Menší odřenina na dveřích lednice v horním levém rohu.Funkcni jen vyzkouseno. Smart americká chladnička LG GMX844MCKV v matném světle antracitovém provedení s InstaView Dorr-in-Door má zabudované dveře ve dveřích, které po poklepání rozsvítí vnitřek chladničky. Chladicí část má objem 288 l a mrazicí část 220 l. Mrazicí kapacita dosahuje 10 kg / 24 hod a akumulační doba v případě výpadku proudu 10 hodin. Vnitřní výbava chladničky sestává z LED osvětlení, 4 skleněných polic (1 sklopná) a dveřních poliček a zásuvek na ovoce a zeleninu. Ve dveřích se nachází osvětlený nápojový automat, který je připojitelný na přívod vody. Mrazák ve spodní části je vybaven 2 policemi a 4 výsuvnými zásuvkami. Americká smart chladnička LG GMX844MCKV Total No Frost je vybavena i pohlcovačem zápachu Pure N Fresh a rozšířeným proudění chladného vzduchu Multi Air Flow. Díky Door Cooling se teplota v inteligent... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 900
 Kč
Lednice s mrazákem Bosch (151)
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Osobní vyzvednutí, přeprava zboží kurýrní službou po cele ČR-zaslaní na dobírku. Naprosto plně funkční.Stav zboží použité.Na e-mail neodpovídám pouze po telefone děkuji.KVALITNÍ ZBOŽÍ Z NĚMECKÉHO DOVOZU. Bosch KGN 36 VW 45 A+++ NoFrost VitaFresh kombinace chladničky s mrazničkou Bosch Series 4 KGN36VW45, 324 l, SN-T, 14 kg/24h, A+++, čerstvý prostor v barvě šedě černa.... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 000
 Kč
Juka Rafaello 130 DZ
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Chladicí vitrína cukrářská stáří 5 let, bezvadný stav, ventilované chlazení, vestavěný agregát,čelní a boční skla - černý sítotisk, digitální termostat, automatické odtávání, automatické odpařování kondenzátu, chlazená výstavní plocha nerezová, 3 nastavitelné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Chladnička s mrazničkou Bosch Serie 4 KGN392LCF
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám rok používanou lednici s mrazákem. PC 18 595,- Kč. Velmi dobrý stav!! Mohu zaslat i fakturu. Prodávám za 13 000,- Kč. Důvod prodeje je stěhování. Vážný zájemci prosím volat na číslo 730911573. beznámrazová chladnička s mrazákem • výška 203 cm • objem chladničky 260 l / mrazničky 103 l • energetická třída C • funkce NoFrost: žádné odmrazování • VitaFresh XXL: zásuvka pro delší čerstvost potravin • SuperChlazení a SuperMrazení • MultiAirflow pro rovnoměrnou cirkulaci vzduchu • Perfect Fit: možnost umístění v těsné blízkosti stěny • možnost změny směru otevírání dveří • hlučnost 35 dB • V × Š × H: 203 × 60 × 66,5 cm KGN392LCF, kovový vzhled Volně stojící chladnička s mrazničkou Bosch KGN392LCF má moderní design. Lednice je připravena se postarat o vaše potraviny, které zůstanou dlouho čerstvé, plné vitamínů a živin. Je beznámrazová, takže ji už nebudet... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Lednice Polar
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam starsi kombinovanou lednici Polar v dobrem stavu.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prosklená lednice
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám starší plnĕ funkční gastro lednici. 2 x dveře Funkční osvĕtlen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Prodám Lednici CANDY - používaná, ale plně funkční
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Lednice - s mrazákem, energetická třída E, objem ledničky 121 l, objem mrazáku 52 l, panty vpravo, 3 police, 2 přihrádky v mrazáku, LED osvětlení, rozměry 142,2 × 50 × 56 cm (V׊×H) Odvoz vlastní Praha 8. Energetická třída lednice E Roční spotřeba energie lednice 194 kWh/annum Objem lednice (chlazený prostor) 121 l Objem lednice (prostor pro mražené potrav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Lednice - s mrazákem CANDY CCH1T518DW čti..
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Lednice - s mrazákem CANDY CCH1T518DW Funkční, stav velice pěkný. Lednice - s mrazákem, objem ledničky 182 l, panty vpravo, 3 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí ok... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000
 Kč
BEKO Lednice - BEKO RCSA210K30WN
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Perfektně funkční lednice s mrazákem. Jden šuplík v mrazáku je prasklý, je to vidět na fotkách. Osobní převzetí, z důvodu velikosti nepošlu. Energetická třída F Spotřeba el. energie 252 kWh Barva bílá Výška 136 cm Celkový objem 197 l Objem lednice 132 l Objem mrazáku 65 l Hluč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Lednice Electrolux LRB1AF23W
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Lednice je do 1.11.2024 v záruce, bez závad, téměř nepoužívaná. Osobní předání Dolní Němčí. Specifikace Čistá kapacita chladícího prostoru: 208 (l) Čistá kapacita mrazícího prostoru: 18 (l) Typ mrazící přihrádky - počet hvězdiček: *** Velmi tichá: dB Automatické odmrazování chladící přihrádky Větrák pro stejnou teplotu v celé chladničce Poli... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Použitá Vestavná kombinovaná lednice Siemens KI28M442IE/03
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční vestavnou chladničku s mrazákem dole značky Siemens, model KI28M442IE. Lednice je ve velmi dobrém stavu a nabízí spolehlivý provoz s vysokou energetickou účinností. Hlavní vlastnosti: Značka: Siemens Model: KI28M442IE Konstrukce: Vestavná chladnička Výška: 1772 mm, šířka: 538 mm, hloubka: 533 mm Celkový objem: 260 litrů (chladicí prostor 186 l, mrazicí prostor 74 l) Energetická třída: B Hlučnost: 41 dB Mrazicí kapacita: 4 kg/24 hod Doba skladování při poruše: 20 hodin Automatické odtávání v chladicí části Nastavitelné odkládací plochy: 4 výškově nastavitelné police Vnitřní ventilátor: Pro lepší distribuci chladu Dveře s volitelným závěsem: Vpravo, možnost změny Chladnička disponuje 2 zásobníky na zeleninu s regulací vlhkosti a má variabilní uspořádání vnitřních dveří. Osvětlení je jasné a účinné. V mrazicí části najdete 3 transparentní přihrádky. Cena: 3 000 Kč Lednice je zcela funkční a připravená k dalšímu použití. Jde o výprodej používaného kusu, který byl pou... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Americká lednice LG
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme krásnou americkou lednici Volně stojící side-by-side „GSGV81EPLL“ je od značky LG. Při objemu mrazáku 219 l a objemu chladničky 416 l jsou rozměry modelu 91,3 x 179 x 73,5 cm (š/v/h). Model pracuje s provozní hlučností 36 dB. Díky funkci Total NoFrost je kondenzace a tvorba ledu v chladničce a mrazničce minulostí a zařízení již nikdy není nutné odmrazovat. U modelu je k dispozici také výrobník ledových kostek a dávkovač vody. Lze jej flexibilně nastavit, protože má vnitřní nádrž na vodu, a proto nevyžaduje připojení vody. Model má dvě mrazicí zásuvky a dvě zásuvky na zeleninu. Teplota v zařízení se zobrazuje na displeji nainstalovaném uvnitř. Pět polic, včetně čtyř výškově nastavitelných, nabízí dostatek prostoru pro potravi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
32 000
 Kč
Chladnička s mrazničkou Siemens iQ700 KI86FPDD0
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám NOVOU ledničku Siemens KI86FPDD0 vestavná chladnička s mrazákem • výška 177,2 cm • objem chladničky 156 l / mrazničky 67 l • energetická třída D • technologie HyperFresh Premium • beznámrazový systém NoFrost • systém SoftClose • senzory FreshSense • mrazicí prostor BigBox ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
chladnička - 50 lt -
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PRODÁM NOVOU KOMPRESOROVOU CHLADNIČKU. Má dvojí funkci, vaše pití a potraviny dokáže jak zchladit, tak ohřát. Chladničku lze napájet v autě i z klasické zásuvky. Lednička EVERCOOL se pyšní nízkou hlučností. Pro nenadálé situace slouží nouzový vypínač. Lze ji naklopit v úhlu do 30°, tak jí můžete využít i na lodích. Chladnička zvládá potraviny jak chladit tak ohřívat na požadovanou teplotu. Rozsah nastavitelné teploty činí od -22 do +12 °C. Díky široké izolační vrstvě dokáže autochladnička udržet požadovanou teplotu po dobu až 24 hodin bez napájení. Pro přenášení jsou po stranách umístěná robustní madla. Víko ledničky je zcela odstranitelné. Přip... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
695 Mraznička - Mrazák pultový prosklený CALEX
Před 178 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Objem 150 litrů. Výklopné víko. Uvnitř 2 koše. Hloubka 60,5 cm. Šířka 75,5 cm. Výška 82 cm. Použitý. Čistý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 590
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče