TFA KLIMALOGG PRO Profi termohygrometr se záznamem

TFA KLIMALOGG PRO Profi termohygrometr se záznamem
Před 5 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Popis Ideální ke kontrole teploty a vlhkosti v místnostech, v nichž je vyžadováno stabilní klima, jako např.: sklepy, sklady, výrobní linky, kanceláře, skleníky atd. Naměřené hodnoty se ukládají a lze je kdykoli zobrazit. Při překročení mezní hodnoty budete prostřednictvím alarmu varováni, abyste včas mohli učinit opatření, zabraňující škodám. Tyto snímače měří teplotu, vlhkost vzduchu a bezdrátově přenáší naměřené hodnoty na základní stanici. Provedení Zobrazení vlhkosti, teploty a rosn... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč

Podobné inzeráty

TFA KLIMALOGG PRO Profi termohygrometr se záznamem
TFA KLIMALOGG PRO Profi termohygrometr se záznamem
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Popis Ideální ke kontrole teploty a vlhkosti v místnostech, v nichž je vyžadováno stabilní klima, jako např.: sklepy, sklady, výrobní linky, kanceláře, skleníky atd. Naměřené hodnoty se ukládají a lze je kdykoli zobrazit. Při překročení mezní hodnoty budete prostřednictvím alarmu varováni, abyste včas mohli učinit opatření, zabraňující škodám. Tyto snímače měří teplotu, vlhkost vzduchu a bezdrátově přenáší naměřené hodnoty na základní stanici. Provedení Zobrazení vlhkosti, teploty a rosného ... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč
Profi infračervený teploměr Voltcraft IR 800-20D
Profi infračervený teploměr Voltcraft IR 800-20D
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Velký rozsah měřených teplot od -50 °C až do +800 °C, vzhledem vysoké horní hranici měřených teplot je možno jej použít i jako pyrometr pro měření teploty tavících se kovů. Přesnost měření je dosažena díky dvojitému fixačnímu laseru a nastavitelné emisivitě. Díky velmi krátké reakční době můžete provádět plynule bodové měření. Kromě standardních měřících funkcí má nas... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Behozel AUX Bluetooth adaptér přijímač s displejem
Behozel AUX Bluetooth adaptér přijímač s displejem
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Behozel AUX Bluetooth adaptér / přijímač s displejem nové Design 3 v 1 s režimem vysílače, režimem přijímače a přenosem dat. Nejen televizory bez Bluetooth mohou bezdrátově přenášet hudbu na Bluetooth headsety, ale také systémy plug-in bez Bluetooth pro auta mohou bezdrátově přijímat hudbu z mobilních telefonů a můžete také vložit paměťovou kartu pro připojení k počítači pro přenos dat.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
160
 Kč
Domácí zabezpečovací systém/alarm iGET SECURITY M3
Domácí zabezpečovací systém/alarm iGET SECURITY M3
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
iGET SECURITY M3 - Inteligentní domovní GSM Alarm s podporou IP kamer, set Používaný pouze chvíli. Velmi dobrý stav, bez známek používání. Osobní odběr: Praha 10 Bohdalec. V případě domluvy Karlín, Újezd nad Lesy nebo Pardubice. Inteligentní bezdrátový GSM zabezpečovací systém s možností ovládání vnitřních a venkovních ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Nástěnné LCD Hodiny Techno Line WS 8005  228 x 180 x 28 mm
Nástěnné LCD Hodiny Techno Line WS 8005 228 x 180 x 28 mm
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ve dobrem stavu, plně funkční, s velkými číslicemi. ( Hodiny budik Techno Line WS 8005 DCF ) Původní cena ~ 600,- Kč. Zaslání od ~60,- Kč nebo osobní předání České Budějovice. Možnost odzkoušení na místě. Jen mail - poličko "Kontaktovat inzerenta" (možno i telefon v případě potřeby). NA SMS odpovídám zřídka. Podívejte se na moje další inzeráty. Více předmětu, inzerátu - jedno poštovné. Popis Velký ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Odvlhčovač vzduchu Rohnson
Odvlhčovač vzduchu Rohnson
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám minimálně používaný odvlhčovač vzduchu R 9112 výkon odvlhčování (35°C 80% RV): 12 litrů/den vhodné pro místnosti do 40 m typ ekologického chladiva R-134A 2 rychlosti ventilátoru objem sběrné nádoby na kondenzát 3,5 l provozní teplota 5°C 35°C ukazatel hladiny zásobn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Baterie, akumulátor 200Ah /12V - LiFePO4 , integrovaná BMS
Baterie, akumulátor 200Ah /12V - LiFePO4 , integrovaná BMS
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nobízím NOVOU, nepoužitou LiFePO4 baterii 200Ah / 12V s BMS integrovanou BMS. - kovový obal, jistič na výstupu. - Mohu nabídnou i jiné kapacity - 80Ah, 100Ah, 120Ah, 280Ah, 300Ah - viz další inzerce. * * * Všechny typy akumulátorů jsou namátkově testovány na velikost kapacity, za kterou ručíme. Pozor na LiFePo4 baterie, které mají nápadně menší objem, a i nižší váhu, než odpovídá poměru 100Ah/12V = cca 9-10kg, či jejich násobků * * * - Záruka 24 měsíců, daňový doklad s možným odpočtem DPH. - Ideální pro použití v obytných vozech a pod. - Lithiové baterie mají oproti klasickým trakčním bateriím nejméně 10x delší cyklickou životnost, přitom jsou 2,5x lehčí. - Dovolují využívat téměř celou kapacitu až d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 900
 Kč
Nový pulzni digitální oxynometr medisana
Nový pulzni digitální oxynometr medisana
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Na digitálním displeji oxymetru Medisana PM100 se při měření zobrazuje nejen stupeň saturace kyslíku v procentech, ale také naměřený tep. Oxymetr 79455 funguje i v extrémních teplotách, bez problémů naměříte hodnoty již v pěti stupních Celsia a ani při hodnotách do čtyřiceti stupňů se nemusíte bát, že data nezískáte. Aby oxymetr PM-100 šetřil energii dvou baterií AAA, které ho napájí, je vybaven funkcí automatického vypnutí. Takto vám bude sloužit za jakýchkoli okolností po dobu klidně až pěti let. Vlastnosti produktu 79455 Zobrazení... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
249
 Kč
Deeyaple Nástěnné hodiny LED digitální velký budík 3D hodiny
Deeyaple Nástěnné hodiny LED digitální velký budík 3D hodiny
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Deeyaple Nástěnné hodiny LED digitální velký budík 3D hodiny stmívatelný Snooze USB 12/24 hodin datum ukazatel teploty dálkové ovládání noční světlo obývací pokoj kuchyně ložnice kancelář 38 cm (bílá) O tomto produktu Multifunkční LED digitální nástěnné hodiny – zobrazení hodin 12/24 hodin, datum, ukazatel teploty, Fahrenheit/Celsia nastavitelné, s funkcí buzení/ukládání času/funkce snooze/nočního světla, manuální nastavení jasu, automatické osvětlení a zatemnění. Automatické/manuální nastavení jasu – 3 nastavitelné stupně jasu. Změna jasu je rozpoznatelná ze dne na noc a umožňuje automatické zesvětlení nebo stmívání jasu moderního digitálního budíku. Přitom lze jas podle potřeby manuálně nastavit na příjemný jas. Promyšlené dálkové ovládání a nastavení tlačítek - Malé n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Prestigio GeoVision 7777
Prestigio GeoVision 7777
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
GPS navigace, tablet a TV tuner v jednom - Prestigio GeoVision 7777 S výkonnou GPS navigací Prestigio GeoVision 7777 získáte nejen kvalitního pomocníka, který Vám vždy ukáže cestu, ale navíc také funkce tabletu s operačním systémem Android a vestavěný digitální TV tuner. To vše na velké 7“ obrazovce s vícedotykovým ovládáním. Prestigio GeoVision 7777 vždy ukáže správnou cestu a ještě navíc pobaví. Kvalitní navigace s iGO Primo Ovládací software iGO Primo je navržen pro maximální intuitivnost v atraktivním vizuálním zpracování. Rozšířené a pokročilé funkce jsou chytře odděleny od hlavních funkcí, takže si i nezkušení uživatelé snadno osvojí základní ovládání a postupem času se mohou propracovat k maximálnímu využití Prestigio GeoVision 7777. Samozřejmostí jsou funkce 3D zobrazení či hlasové navigace a podrobné mapy Evropy. Operační systém Android Díky populárnímu operačnímu systému Android 4.0 získáte téměř neomezený přístup k aplikacím, které si budete moci spravovat sami. Pusťte si ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
USB teploměr TEMPer2 s čidlem do PC
USB teploměr TEMPer2 s čidlem do PC
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Měří teplotu v reálném čase, naměřená data jsou uložena v počí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Solární regulátor MPPT Victron 75/10 Smart - s bluetooth
Solární regulátor MPPT Victron 75/10 Smart - s bluetooth
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nový, záruka 5let, daňový doklad, integrované bluetooth pro komunikace s chytrým telefonem. Maximální výkon solárních panelů je u 12 V systémů 145 Wp, u 24 V systémů 290 Wp. V případě překročení těchto hodnot se regulátor nepoškodí, ale pouze automaticky zredukuje přicházející výkon od panelů na přijatelné hodnoty. Solární regulátor je továrně přednastaven a není obvykle potřeba provádět zásadní úpravy nastavení. Maximální napětí na prázdno (označováno jako Voc) připojených solárních panelů n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 650
 Kč
Balancér baterií HOTA THUNDER 300W 20 A
Balancér baterií HOTA THUNDER 300W 20 A
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím balancér - viz obrázky. Cena 2200 Kč. Přiložen manuál a kabely viz obrázek. Kontaktujte mě prosím výhradně emailem mirkrat@gmail.com . Specifikace: Vstupní napětí: DC10-28V Výkon nabíjení/vybíjení: 300W/20W Nabíjecí/vybíjecí proud: 0,05-20A Lipo/Lilo/LiFe: 1-6S NiCd/NiMH: 1-17S Olověné akumulátory (Pb): 2-24V Rozměry: 140x95x27mm Čistá hmotnost: 350g Vlastnosti: 1.Podpora mnoha druhů baterií Nabíječku lze použít s bateriemi Lipo, Lilo, LiFe, Ni-Cd, NiMH a Pb. 2. Flash úložiště Nabíječka má 16Mbit flash úložiště, které dokáže zaznamenávat údaje o offline nabíjení a vybíjení za 36 hodin. 3.Monitorovací program lithiových baterií. Když k nabíjení nebo vybíjení lithiové baterie používáte jiné zařízení, můžete nabíječku použít ke sledování napětí jednotlivých článků, teplota baterie a doba procesu. Pokud se některý jednotlivý článek jeví přebitý nebo vybitý nebo je sada příliš horká nebo proces trvá příliš dlouho, nabíjení vydá zvuk alarmu a související informace budou blikat. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200
 Kč
Nástěnné LCD Hodiny Techno Line WS 8005  228 x 180 x 28 mm
Nástěnné LCD Hodiny Techno Line WS 8005 228 x 180 x 28 mm
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ve dobrem stavu, plně funkční, s velkými číslicemi. ( Hodiny budik Techno Line WS 8005 DCF ) Původní cena ~ 600,- Kč. Zaslání od ~60,- Kč nebo osobní předání České Budějovice. Možnost odzkoušení na místě. Jen mail - poličko "Kontaktovat inzerenta" (možno i telefon v případě potřeby). NA SMS odpovídám zřídka. Podívejte se na moje další inzeráty. Více předmětu, inzerátu - jedno poštovné. Popis Velký ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
LED stropní svítidlo stříbrné 2000 lm, 18W
LED stropní svítidlo stříbrné 2000 lm, 18W
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové, nakonec nevyužijeme, bohužel bez krabice - Pevně zabudovaný, úsporný LED světelný zdroj - Snadná mo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Alarm Jablotron 80 OASIS bezdrátový
Alarm Jablotron 80 OASIS bezdrátový
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám použitý bezdratový alarm Jablotron 80 Oasis. Součástí je ústředna JA-80K, 7x bezdrátové čidlo JA-80P, bezdrátová klávesnice JA-80F, bezdrátové kouřové čidlo JA-85ST, nová baterie do venkovní sirény, venkovní bezdrátová siréna JA-80A (není nafocena), vnitřní drátová siréna, 5x RFID klíčenka, propojovací modul JA-82T, pár batere... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Steinberg Systems Záznamník teploty a vlhkosti v místnosti
Steinberg Systems Záznamník teploty a vlhkosti v místnosti
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nové pouze rozbalené Zařízení SBS-RS-500 od firmy Steinberg Systems vám umožňuje sledovat změny teploty a vlhkosti okolí v uživatelem stanovených intervalech. Jeho barevný LCD displej poskytuje možnost pohodlného a efektivního čtení dat před 12-72 hodinami, a proto je produkt ochotně používán fandy a lidmi, kteří chtějí pozorovat změnu atmosférických podmínek v domácím prostředí. Meteorologická stanice bude fungovat jako pokojový teploměr a vlhkoměr, stejně jako pro externí měření, například na pozemku, na zahradě a při cestování. Meteorologická stanice - LCD - senzor... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 800
 Kč
AUX Bluetooth adaptér / přijímač s displejem nové
AUX Bluetooth adaptér / přijímač s displejem nové
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Behozel AUX Bluetooth adaptér / přijímač s displejem nové Design 3 v 1 s režimem vysílače, režimem přijímače a přenosem dat. Nejen televizory bez Bluetooth mohou bezdrátově přenášet hudbu na Bluetooth headsety, ale také systémy plug-in bez Bluetooth pro auta mohou bezdrátově přijímat hudbu z mobilních telefonů a můžete také vložit paměťovou kartu pro připojení k počítači pro přenos dat.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
160
 Kč
Xiaomi Temperature & Humidity monitor 2
Xiaomi Temperature & Humidity monitor 2
Před 12 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám Xiaomi Temperature and Humidity Monitor 2. Stav: funkční Popis: bezdrátový senzor 1,5" e-ink displej monitoring teploty a vlhkosti Bluetooth, napájení 1× baterie CR2032 aplikace pro Android a iOS. Švýcarský senzor Sensirion pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
80
 Kč
Profi infračervený teploměr Voltcraft IR 800-20D
Profi infračervený teploměr Voltcraft IR 800-20D
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Velký rozsah měřených teplot od -50 °C až do +800 °C, vzhledem vysoké horní hranici měřených teplot je možno jej použít i jako pyrometr pro měření teploty tavících se kovů. Přesnost měření je dosažena díky dvojitému fixačnímu laseru a nastavitelné emisivitě. Díky velmi krátké reakční době můžete provádět plynule bodové měření. Kromě standardních měřících funkcí má nas... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Solární MPPT regulátor EPsolar 20A Duoracer - pro 2 aku
Solární MPPT regulátor EPsolar 20A Duoracer - pro 2 aku
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Je možná i verze: - 10A za cenu 1.590,- - 30A za cenu 2.190,- Záruka 2 roky. dále: - Externí displej MT11 za 790,-, (není nutností, jen zvyšuje komfort ovládání) - Externí teplotní čidlo 3m - za 169,- (pokud je aku v místě s jinou tepoltou než regulátor) - Komunikační kabel s PC - USB - 179,- (pro toho, kdo je zvědavý, má rád grafy historie, atd...) MPPT regulátor nabíjení DuoRacer DR2210N-DDS je určen k nabíjení dvou baterií – palubní i startovací v solárním systému. Tento regulátor podporuje několik typů hlavních baterií (BATT1), včetně uzavřených, gelových, zaplavených, LiFePO4 a Li-NiCoMn baterií, které jsou vhodné pro RV, karavany, lodě atd. Zařízení automaticky rozpozná napětí systému baterie startéru (BATT2) a po splnění podmínek se baterie dobije. Regulátor pracuje jako měnič, to znamená, že vyšší vstupní napětí a nižší proud dokáže zpracovat na nižší napětí/ zvýšit proud a to s vysokou účinností. Můžeme tedy použít prakticky jakýkoliv solární panel. Solární regulátor DuoRa... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 050
 Kč
Nový pulzni digitální oxynometr medisana
Nový pulzni digitální oxynometr medisana
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Na digitálním displeji oxymetru Medisana PM100 se při měření zobrazuje nejen stupeň saturace kyslíku v procentech, ale také naměřený tep. Oxymetr 79455 funguje i v extrémních teplotách, bez problémů naměříte hodnoty již v pěti stupních Celsia a ani při hodnotách do čtyřiceti stupňů se nemusíte bát, že data nezískáte. Aby oxymetr PM-100 šetřil energii dvou baterií AAA, které ho napájí, je vybaven funkcí automatického vypnutí. Takto vám bude sloužit za jakýchkoli okolností po dobu klidně až pěti let. Vlastnosti produktu 79455 Zobrazení... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
249
 Kč
Číslicový multimetr Brymen BM 869s
Číslicový multimetr Brymen BM 869s
Před 13 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Výrobce BRYMEN Typ měřicího přístroje číslicový multimetr Měření kmitočtu, dBm, vodivosti, napětí AC, napětí DC, kapacity, proud AC, proudu DC, odporu, teploty Druh použitého zobrazovače 2x LCD, podsvětlený Bargraf 41 segm. 60x/s Vzorkování 5x/s Rozsah měření napětí DC 0,01m...500m/5/50/500/1000V Přesnost měření napětí DC (0,02% + 2 digity) Rozsah měření napětí AC 0,01m...500m/5/50/500/1000V Přesnost měření napětí AC (0,4% + 30 digitů) Rozsah měření proudu DC 0,01...50... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 500
 Kč
Programový PID regulátor HT40 B.  Ht40
Programový PID regulátor HT40 B. Ht40
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Programový PID regulátor HT40 B. Ht40 T je programový regulátor řízený hodinami reálného času. Žádaná hodnota (teplota) je přepínána v nastaveném časovém okamžiku. Pokud je povolena změna žádané hodnoty, lze jí kdykoliv měnit a tím přizpůsobit požadavkům tepelného procesu. V přístroji lze naprogramovat 3 samostatné průběhy teploty, zvlá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Multifunkční barevná tiskárna Xerox C315 - PROFI STROJ
Multifunkční barevná tiskárna Xerox C315 - PROFI STROJ
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam LEVNE TENTO PROFI STEROJ, LEVNE NAPLNE. DUVOD PRODEJE JE KOUPE VACSI MASINY. PORIZOVACI CENA BYLA 25,000kc,stale se prodava od 15,000kc ted ji prodame jen za 6,900KC.Malo pouzivana, moznost vystacit doklad +21%, moznost posty nebo osobne v Praze ***Piste mail nebo SMS, zavolam*** Dekuji **POPIS: Multifunkční barevná tiskárna Xerox C315 35/33 str./min ve formátu Letter/A4 barevně a černobíle Oboustranný tisk Kompaktní rozměry Integrované Wi-Fi připojení s Wi-Fi Direct® Tisk přes AirPrint, Mopria a Chromebook Funkce kopírování, skenování a faxování Oboustranný automatický podavač dokumentů a deska – až 50 obr./min Skenování do e-mailu, USB, stolního počítače Jednoduché uživatelské prostředí Nové možnosti s volitelnou platformou Xerox Workflow Central Tisková rychlost Barevné: až 33 stran/minutu Černobílá: až 33 stran/minutu Standardní funkce Kopírování, Email, Tisk, Fax, Skenování Měsíční objem tisku až 6 500 stran/měsíc Oboustranný výstup Ano Podavač dokumentů Ano oboustanný... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro