BaByliss for Men - náhradní žiletky pro SH500E a SH210E

BaByliss for Men - náhradní žiletky pro SH500E a SH210E
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
BaByliss for Men - náhradní žiletky pro SH500E a SH210E Náhradní žiletkové lamely pro zastřihovač vousů BaByliss for MEN SH500E a SH210E. 150 Kč jedna sada, k dispozici jsou dvě sady. Součás... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč

Podobné inzeráty

Kulma Babyliss Curl Secret 2,PHILIPS SP98,ČISTÍCÍ GEL
Kulma Babyliss Curl Secret 2,PHILIPS SP98,ČISTÍCÍ GEL
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kulma BABYLISS C1300E PC:3000 Kč Zatáčení vln nebo kudrlin může být nápad na originální účes, který udělá dojem při nejedné příležitosti. Chcete-li to udělat efektivně a efektivně, stojí za to vybavit specializovaným zařízením, které s tímto úkolem dobře vyrovná. BABYLISS C1300E disponuje výkonem 25 W a má 2stupňovou regulaci teploty. Automatická kulma Použití takového zařízení je nejen snadné a rychlé, ale také bezpečné - konstrukce automatické kulmy maximálně chrání před popálením. Pro získání kudrlin jednoduše vyberte teplotu a dobu natáčení, poté vložte konec pramene vlasů do otvoru a stiskněte příslušné tlačítko. Po uplynutí daného počtu sekund vás zvukový signál upozorní na konec činnosti kulmy. Automatické natáčení vlasů Vlasy jsou automaticky zatáhnete do keramické komory, kde jemně zahřejí a vytvoří dokonalé kadeře. Kontrola směru otáčení 3 režimů (levý, pravý a střídavý) vám umožní nastavit směr otáčení kadeří podle vašich individuálních potřeb pro snadný styling. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Náhradní holící břity Gillette Fusion ProGlide 4ks
Náhradní holící břity Gillette Fusion ProGlide 4ks
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zdravím, nabízím 5 balení holících břitů Gillette Fusion ProGlide. 1 holicí hlavice vydrží až měsíc holení. Lze použít se všemi holicími strojky Fusion5 a Fusion5 Power. Nabízím celkem 5 balení. Každé balení obsah... (více v detailu)
Pardubický kraj
200
 Kč
Holicí strojek Philips, Series 5000
Holicí strojek Philips, Series 5000
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Strojek Shaver Series 5000 dodá vaší každodenní rutině rychlost díky systému břitů MultiPrecision a plně omyvatelným hlavám. 5-směrné flexibilní hlavy nadzvedávají vousy a poté zastřihnou dlouhé a krátké vousy pro pohodlné a hladké oholení. Holic... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Moser 1574
Moser 1574
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Holící strojek / zastřihovač vousů Moser 1574 Classic A. Nepoužitý, pouze vyzkoušený. Kdysi nevhodný dar.
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Prodám holicí strojek Philips S7370
Prodám holicí strojek Philips S7370
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Strojek je plně funkční, po nabití poskytuje týdenní holení. Nabízím jako kompletní sadu: strojek, pouzdro, napájecí zdroj, náhradní hol... (více v detailu)
Zlínský kraj
999
 Kč
BABYLISS - stříhání vlasů
BABYLISS - stříhání vlasů
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dva funkční strojky na vlasy Babyliss W-tech-Titanium a Babylis for MEN.Provoz na funkční integrova... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Náhradní telefon Siemens Gigaset C45
Náhradní telefon Siemens Gigaset C45
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám méně používaný náhradní bezdrátový telefon včetně stojánku/nabíječky. Vyžaduje základnu připojenou přes VoIP/drátový telefon, např. Siemens Gigaset C450IP. Drobné poškození dvou tlačítek je dáno dlouhým nepoužíváním přístroje, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Zastřihovač vousů BABYLISS MEN E879E
Zastřihovač vousů BABYLISS MEN E879E
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zastřihovač na vousy BabylissMEN. Voděodolný, digitální displej, min. délka střihu 0,4 mm, max. délka střihu 5 mm, síťové napájení. Akumulátor s výdrží 30min, ovládání délky střihu pomocí tlačítek. Plně funkční, bez poškození. Včetn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
✔️Holicí strojek RAZOR RQ7900  5v1 Reamington nemá šanci✔️.
✔️Holicí strojek RAZOR RQ7900 5v1 Reamington nemá šanci✔️.
Před 21 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pro všechny plešky,plešouny. Nabízím tuto totální pecku a to kvalitní strojek.Razor RQ7900 Počet holicích hlav 7. Sám používám a skvělé. Reamington,který má pouze 5.hlav a mrzké příslušenství nemá žádnou šanci. Pro porovnání ceny dávám printscreen s Heureky. ✅️ RAZOR RQ7900 - sada 5 v 1 s bohatým příslušenstvím je ideálním pomocníkem pro péči o vaše vlasy i vousy. ✅️ Displej ukazující zbývající čas použití. Po vypnutí strojku ukáže dobu po kterou byl zapnutý. ✅️Pro hladké oholení vlasů a vousů poslouží 7 holících čepelí. Díky výkyvné hlavě i krku strojku se přizpůsobí všem křivkám a oholí i vlasy dlouhé pouhých 0,2 mm. ✅️ Praktickou vychytávkou je kapsa, do které padají oholené vlasy a vousy, které pak snadno vysypete. Výklopný zastřihovač na strojku pomůže doladit detaily. ✅️ Možnost použití ve sprše nebo s pěnou na holení uvítají hlavně muži s citlivou pokožkou. Strojek skvěle padne do ruky díky kompaktní velikosti a je plně omyvatelný. ✅️ Dalšími nepřehlédnutelnými v... (více v detailu)
Pardubický kraj
550
 Kč
Zastřihovač vousů Braun - na náhradní díly
Zastřihovač vousů Braun - na náhradní díly
Před 49 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Čtěte pozorně!!! Prodám zastřihovač vousů Braun EP 100. Strojek je funkční, baterka drží, dobíjení funguje, hlava je v super stavu, strojek holí, ale na posunu nastavení výšky střihu je ulomený plastový posun (v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro