Budík moderní - mentolový

Prodáno
Liberecký kraj
Budík je plně funkční. Je na jednu tužkovou baterii. Stisknutím tlačítka nahoře svítí zeleně (pokud budete chtít vidět ciferník i ve tmě) a po nastavení budíku, v danou hodinu pípá. Není to nepříjemný tón, takže se nemusíte bát…ale urči
Liberecký kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám budík Firefly od firmy Balvi
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový funkční budík Firefly od firmy Balvi. Budík je ještě v záruce. Budík má osvětlený ciferník, napájení 2xAA, velikost 10,5 cm x 10x5 cm x 3,7 cm, materiál plasty... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220
 Kč
Holicí strojek Braun 9467CC Wet & Dry
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
* Prodám nový, originální holicí strojek Braun 9467CC Wet & Dry. * Nejpokročilejší holicí strojek, je vybaven inovativní holicí hlavou s 5 holicími prvky. Součástí balení je nový zastřihovač ProLift, který jemně zastřihne odolné chloupky ať už jedná o 1-, 3- nebo 7denní strniště. * Je 100% voděodolný, takže můžete holit pěnou, gelem a dokonce i ve sprše, abyste si zajistili pocit osvěžení. * Zastřihovač ProLift spolu s unikátní zvukovou technologií pomáhají holit až o 10 % rychleji pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Radiobudik LENCO ICR-210 modrý/ černý
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nové zboží, výprodej skladových zásob Digitální radio-budík s PLL FM tunerem, velkým dobře čitelným LED displejem a s možností buzení radiem nebo bzučákem. Radio Ices ICR-210 nabízí různé barevné varianty. Radio má duální alarm. Funkce Snooze - opakované buzení. Automatické vypnutí, které si sami zvolíte. Není nad to, začít den se svou oblíbenou stanicí, začněte den s příjemným probuzením, nechte se vzbudit např. radiem a hned budete m... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199
 Kč
Holicí strojek Braun 9467CC Wet & Dry
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
* Prodám nový, originální holicí strojek Braun 9467CC Wet & Dry. * Nejpokročilejší holicí strojek, je vybaven inovativní holicí hlavou s 5 holicími prvky. Součástí balení je nový zastřihovač ProLift, který jemně zastřihne odolné chloupky ať už jedná o 1-, 3- nebo 7denní strniště. * Je 100% voděodolný, takže můžete holit pěnou, gelem a dokonce i ve sprše, abyste si zajistili pocit osvěžení. * Zastřihovač ProLift spolu s unikátní zvukovou technologií pomáhají holit až o 10 % rychleji pro ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Holicí strojek Braun 9467CC Wet & Dry
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
* Prodám nový, originální holicí strojek Braun 9467CC Wet & Dry. * Nejpokročilejší holicí strojek, je vybaven inovativní holicí hlavou s 5 holicími prvky. Součástí balení je nový zastřihovač ProLift, který jemně zastřihne odolné chloupky ať už jedná o 1-, 3- nebo 7denní strniště. * Je 100% voděodolný, takže můžete holit pěnou, gelem a dokonce i ve sprše, abyste si zajistili pocit osvěžení. * Zastřihovač ProLift spolu s unikátní zvukovou technologií pomáhají holit až o 10 % rychleji pro ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka, 2r. záruka, JSME VELKOOBCHOD Tento kompaktní vysoušeč vzduchu vám bude velkým pomocníkem při vysoušení vlhkých místností, při sušení prádla, při boji s plísněmi, ve vytopených sklepech a jiných podobných místnostech se zvýšenou vlhkostí. Již při vlhkosti kolem 60 % dochází ke zvýšenému množení plísní a roztočů. Za optimální úroveň vlhkosti lze tedy považovat hranici 50 %, při které se vám bude ještě dobře dýchat a zároveň zlikvidujete i některé škodlivé mikroorganismy. Automatický odvlhčovač DOMO však zvládne snížit vlhkost až ke hranici 35-40 %, která je již nepříjemná pro plísně (ne však optimální pro dýchání). Využijte tedy odvlhčovač dle vašich potřeb a nastavte si požadovanou vlhkost na snadno ovladatelném LCD panelu. Při běhu přístroje dochází navíc k čištění prachu ze vzduchu díky vestavěnému omyvatelnému filtru. Základní parametry odvlhčovače: Typ odvlhčovače: kondenzační s kompresorem Velikost místnosti: až 75... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 890
 Kč
Epilátor Braun Silk epil 7
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
prodám epilator braun Silk epil 7. Epilator byl jednou vyzkoušený, bez záruky - vše zohledněno v ceně. Platba na účet předem. Osobní předání není možné - odesílám pouze přes zásilkovnu/českou poštu. Epilátor Silk-épil 7 Wet / Dry odstraňuje i ty nejkratší a nejjemnější chloupky dlouhé pouze 0,5 mm. 40 pinzet technologie Close-Grip od značky Braun zaručí mimořádný výkon a důkladné odstranění chloupků. Epilátor nemá přívodní šňůru, můžete ho proto používat jak nasucho, tak i ve sprše nebo vaně pro ještě šetrnější epilaci. Dodatečné vlastnosti : Výkyvná hlava Epilátor Silk-épil 7 Wet / Dry je vybaven pružnou hlavou, která se může vychýlit dopředu i dozadu až o 15 stupňů. To znamená, že se lépe přizpůsobí konturám těla pro větší komfort a maximální důkladnost. Tak je zaručeno, že epilátor zůstává v optimální poloze pro nejlepší výkon. Výstupky SoftLift® Výstupky SoftLift® efektivně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Vysoušeč vlasů Babyliss Paris - rotační, horkovzdušný
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový - nepoužitý Kartáč na vlasy Babyliss 2656E v sobě kombinuje vysoušecí a manuální rotační kartáč. Rotace není automatická, tlačítko PUSH slouží k uvolnění kartáče, aby se při natáčení snadněji uvolnil pramen vlasů. Kompaktní a ultra tenký design je maximálně praktický. Přístroj umožňuje dvě nastavení toku vzduchu a teploty, je osazen štětinovou hlavou a má možnost rotace oběma směry. Při nejrů... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
Platební prsten Niceboy ONE_dle výběru
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám platební prsten Nice Boy. Jelikož má prsten na výběr 10 velikostí a 3 barvy, objednám prsten podle vaše výběru, anebo prodám přímo slevový kód. Získal jsem v rámci akce banky, takže buď ho prodám, anebo budu mít dárek pro někoho z rodiny. Pište volejte pro bližší domluvu. S pozdravem Lukáš P. Popis: Elegantní a odolný prsten pro bezpečné platby Platební prsten Niceboy ONE přináší revoluční způsob placení s řadou výhod. Svou platební kartu jednoduše vložíte do prste... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
Nová 3x celostránková lupa
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
3x celostránková lupa: Naše čočky jsou vyrobeny z PVC materiálu, oproti skleněným lupám jsou odolnější a není snadné je poškodit. Hands-free lupa zvětšuje až 3x, což je nejlepší zvětšení při čtení a zajišťuje čistotu a detaily s minimálním zkreslením. Stolní lupa je ideální pro čtení knih, dokumentů, novin a brožur. LED podsvícená lupa: Obdélníková boční lupa je vybavena 12 LED světly, jas lze nastavit ve 2 různých režimech výkonu, nastavení správného světla může chránit vaše oči. Osvětlená lupa vám dokáže zajistit dostatečný jas i v noci a při slabém osvětlení. Skládací stolní stojanové lupy: Naše LED lupa se stojanem má 3... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Rádiový budík TFA Dostmann Lumio pouze rozbaleno
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rádiový budík TFA Dostmann Lumio pouze rozbaleno Rádiový budík TFA Dostmann Lumio Vysoká přesnost: zobrazuje čas díky rádiovému přenosu a pohybu rádiových hodin s vysokou přesností, takže budík není třeba nikdy měnit Funkce Snooze: s funkcí Snooze můžete vstávání trochu oddálit. Po prvním budíku stačí stisknout tlačítko odložení a budík se v pravidelných intervalech opakuje. Digitální... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
270
 Kč
Anti-Mosquito LED lampa na zabíjení komárů
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
* Prodám nový Anti-Mosquito LED lampu na zabíjení komárů. * Bezpečné pro děti a zvířata! LED lampa na zabíjení komárů nevydává toxiny ani nepříjemné pachy, ani způsobuje hluk během provozu. * 2x účinnější než jiné pasti! Fialové LED světlo úspěšně přitahuje všechny druhy hmyzu a speciálně navržená komora jim zabraňuje uniknout a zabíjí je! * Lze použít ve vnitřních nebo venkovních prostorách! Komáři jsou zabiti sušením, které nevytváří žádné zvuky. * Už žádní mrtví komáři na zemi! Mrtví... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Duplikátor dálkového ovládání 4v1 REMOTEX
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
* Prodám nový duplikátor dálkového ovládání 4v1 REMOTEX. * Umožňuje duplikaci signálů dálkového ovládání a zajišťuje tak, že budete mít vždy k dispozici náhradní dálkové ovládání pro případ ztráty originálu. * Zařízení dokáže naklonovat až 4 tlačítka dálkového ovládání ze stejného nebo různých dálkových ovladačů, takže můžete mít u sebe čtyři dálkové ovladače v jednom! Každé odpovídající písmeno (A, B, C a D) bude otevírat jiný dálkově ovládaný klíč. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Philips Lumea Advanced IPL BRI924/00
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Philips Technologie Expert IPL pro domácí použití, vyvinutá dermatology IPL je zkratka pro Intense Pulsed Light (Intenzivní pulzní světlo). Philips Lumea působí na kořínky chloupků jemnými světelnými záblesky, což zanechává kořínky ve fázi nečinnosti. Tím se postupně snižuje počet chloupků, které vám na těle rostou. Opakované používání zanechá vaši pokožku nádherně hladkou a jemnou na dotek. Zabraňování růstu chloupků je bezpečné a šetrné, a to i v citlivých oblastech. Zařízení Philips Lumea je klinicky testováno a bylo vyvinuto společně s dermatology pro snadné a efektivní použití v pohodlí domova. Osvědčená bezpečnost a účinnost péče Objektivní studie prokazují omezení růstu chloupků nejméně o 85 % po pouhých třech ošetřeních**. První 4 ošetření proveďte jednou za dva týdny. Poté již můžete vidět požadované výsledky. Pro udržení těchto výsledků proveďte ošetření vždy po 4 týdnech. Již po 8 ošetřeních vaše pokožka zůstane hladká nejméně 3 měsíce*. Chcete-li tento obrázek zvětšit, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Hodiny s budíkem na baterii-řízené signálem
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hodiny ,s budíkem řízené radiovým signálem ,takže není potřeba nastavovat čas,ani při změne času na letní/zimní.Podsvícení displeje.Napájeno 1xAA baterií,s extra dlouhou životností. Použiváno , v dobrém stavu. Dobry den je k p... (více v detailu)
Ústecký kraj
120
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro