AUNA KARAOKE PARTY PROJECTOR

CENA 30 EUR. PREDÁM MÁLO POUŽÍVANÝ KARAOKE BOX V ZACHOVALOM STAVE. V PRÍPADE ZÁUJMU MA KONTAKTUJTE CEZ FORMULÁR POD INZE... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Hodinky CASIO PROTREK G-SHOCK
ROZPREDÁM CELÚ SVOJU ZBIERKU LEGENDÁRNYCH JAPONSKÝCH HODINIEK CASIO VYRÁBANÝCH V 90tich ROKOCH. VO VŠETKÝCH HODINKÁCH SÚ VLOŽENÉ ÚPLNE NOVÉ BATÉRIE. PRE PODROBNÉ INFORMÁCIE POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY. V PRÍPADE ZÁUJM... (více v detailu)
Casio G-Shock DW-003
PREDÁM STARŠIE ŠPORTOVÉ HODINKY CASIO G-SHOCK DW-003 PREDÁVANÉ V ROKU 1997. HODINKY SÚ FUNKČNÉ S NOVÝMI BATÉRIAMI. STAV AKO NA FOTKÁCH. CENA SPOLU ZA OBE 50 EUR. FUNKCIE: ALARM, STOPKY, ODPOČÍTAVANIE, DUÁLNY ČAS, DATABANKA NA TEL. ČÍSLA, AUTOMATICKÉ PODSVIETENIE, ILUMINÁTO... (více v detailu)
Bezpečnostné kamery. Set. Spolu 7 kusov.
Ponúkam na predaj 7 ks bezpečnostných kamier. Viď foto. 1x HDCVI HAC-HF 3231EP 2x SONY SSC-G213 2x SUNELL SN-468C/W 2x SUNELL SN-468C Vše... (více v detailu)
1 700
 Kč
Staré pohľadnice CCCP.
Staré pohľadnice CCCP. Viď foto. Zásielku odosielam po prevode platby n... (více v detailu)
Karaoke systém
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám karaoke ve stavu nového. Kompletní balení včetně návodu. Karaok... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Party karaoke reproduktor s bezdrátovým mikrofonem. Vysoký
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bluetooth karaoke reproduktor vysoký s bezdrátovým mikrofonem, dálkovým ovládáním, světelné efek... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Karaoke
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Karaoke pro děti i dospělé se dvěma mikrofony. CD přehrávač s horním plněním a elegantním LED světelným efektem Mikrofonní sekce se dvěma jack vstupy, nezávislým ovládáním reproduktorů, echo efekt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650
 Kč
Prodám karaoke Kara Liquida
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kara Liquida BT karaoke zařízení, světelná show, vodní fontána, bluetooth, bílá/šedá barva Nevhodný dárek - pouze rozbaleno. https://www.electronic-star.cz/Pro-deti/Zabava-a-volny-cas/Karaoke-pro-deti/Kar... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Jon ANDERSON “Olias of Sunhillow” /WB 1976/nadherny trojdiel
Jon ANDERSON “Olias of Sunhillow” /WB 1976/nadherny trojdielny“ obal+ orig. vnut ob/texty,ex YES solo album/vysokoho... (více v detailu)
Paul McCARTNEY & WINGS „Band on the Run“ /Apple 1973/+or
Paul McCARTNEY & WINGS „Band on the Run“ /Apple 1973/+orig . vnut obal/texty +plagat !,top stav,orig. Anglia Posielam... (více v detailu)
PROCOL HARUM „ Shine on Brightly „ /A & M 1968/+ orig vnut.
PROCOL HARUM „ Shine on Brightly „ /A & M 1968/+ orig vnut. A & M obal, uzasny prog/psych album!nadherny rozkl obal/tvrdy kart... (více v detailu)
Nabízím výkonný Bluetooth MP3 přehrávač, FM rádio, Karaoke
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím výkonný Bluetooth MP3 přehrávač, FM rádio, Karaoke funkce s mikrofonem, nabíjecí Lion baterie s vysokou výdrží
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
GSM zosilnovac signalu
Predám GSM zosilňovač signálu Anytone AT-400. Miesto vyzdvihnutia: Pestovateľská ul., Bratislava V prí... (více v detailu)
1 500
 Kč
AC/DC. 2x CD.
AC/DC 2x CD Black in Black - zachovalé bez škrabancov PWR/UP nové zabalené. Viď foto. Cena za obe Zásiel... (více v detailu)
800
 Kč
Halogénové žiarovky Tesla. Zabalené.
Halogénové žiarovky Tesla. Zabalené viď foto. Funkčnosť neznáma. Do zbierky. Zásielku odosiela... (více v detailu)
350
 Kč
Karaoke bluetooth set - reproduktor + 2 mikrofony
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový karaoke set, zábava pro děti i dospělé. Reproduktor i mikrofony mají v sobě baterii = není potřeba nic dokupovat. Mikrony mají několik módů (každý mikrofon jde nastavit zvlašť) - Hluboký hlas, vysoký hlas - "šmoula / Čipmank" , ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Príslušenstvo Meopta nešpecifikované.
Príslušenstvo Meopta. Made in Czechoslovakia. Nešpecifikované viď foto. Nové zabalené, funkčnosť neznáma. Zás... (více v detailu)
450
 Kč
Subwoofer Karaoke reproduktor Auna Streetstar 12
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zařízení Auna Streetstar 12 se 2 mikrofony a dálkovým ovládáním. Nepoužité, vystavený kus. Nové stálo kolem 6.500 Kč, prodejní cena 2.900 Kč nebo nabídněte. Základní přednosti reproduktoru Auna Pro Streetstar 12 Představuje 2pásmové řešení Reproduktor Auna spadá mezi aktivní modely, má zabudovaný zesilovač Připojení reproduktoru: 3,5 mm Jack, 6,... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
DJI MAVIC AIR 2 filtre ND Filters Set (ND16/64/256)
- v prípade záujmu píšte na mail: jan56sk@azet.sk – zvyčajne odpisujem rýchlo (tel.čís. vymyslené) - cena je 10 € - Osobný odber v Nitre alebo viem poslať cez Packetu/Poštu - Predávam aj iné drony, ich doplnky alebo inú techniku, pre viacero mojich inzerátov kliknite na moje meno pod inzerátom Výhody: ... (více v detailu)
Predam 5.2 AV receiver Onkyo TX-NR 535
Receiver je vo výbornom stave a plne funkčný. 5x100W Internetové rádia Ovládanie cez mobil Onkyo app 4K/60 Hz USB DLNA Bluetooth Wi-Fi Sp... (více v detailu)
5 700
 Kč
Edifier HECATE G5BT pink
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rozkošné slúchatká ktoré fungujú tak ako majú, akurát pre mňa osobne nie su kompatibilné. Slúchatká boli iba rozbalené a pripojené k počítaču, teda sú uplné nové a ani neboli nasadené na hlave žiadneho človeka alebo zvieraťa. Konektivita so starším stolným počitačom nevyhovovala a preto som ich hned zabalil naspať za účelom predaja pre niekoho, kto ich využije lepšie. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Bose Cinemate 15
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kvalitný kompaktný systém Bose Kompaktný rozmer / veľký zvuk :) veľa kladnej užívateľskej recenzii na internete. Neni potreba žiadneho receivera či zosilňovača ! :) Ak hľadáte systém k TV či Soundbar na hudbu, ktorý ma kvalitný zvuk, zábere malo miesta a ma jednoduché ovládanie toto je ideálne riešenie :) pôvodná cena bola cca 650 euro Moja cena je 280euro cena je pevná Viem pomôcť aj s moznosto streamovania hudby (Adaptér 40euro) Spotify, Tidal cez wifi bluetooth / airplay ------------------------- -------------------- --------------------------------------------- Preferujem osobný odber Bratislava po dohode doveziem do Břeclavu alebo Brna v cene V cene pošlem aj Kuriérom - požadujem platbu vopred na účet cena 280 e... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 000
 Kč
ATLANTIS „Atlantis“ /Vertigo 1973/ blues/prog rock,krautro
ATLANTIS „Atlantis“ /Vertigo 1973/ blues/prog rock,krautrock ,orig 1.vydanie „zberatelsky „ label SWIRL Vertigo,L... (více v detailu)
999
 Kč
Subwoofer Karaoke reproduktor Auna Streetstar 12
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám zařízení Auna Streetstar 12 se 2 mikrofony a dálkovým ovládáním. Nepoužité, vystavený kus. Nové stálo kolem 6.500 Kč, prodejní cena 2.900 Kč nebo nabídněte. Základní přednosti reproduktoru Auna Pro Streetstar 12 Představuje 2pásmové řešení Reproduktor Auna spadá mezi aktivní modely, má zabudovaný zesilovač Připojení reproduktoru: 3,5 mm Jack, 6,... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
ELECTRO - VOICE 636 SLIMAIR USA - VINTAGE 65´
Na predaj profesionálny dynamický mikrofón ELECTRO – VOICE. Model: 636 SLIMAIR. Rok produkcie: 1965. Výrobca: ELECTRO – VOICE Incorporated, BUCHANAN, MICHIGAN. Made In USA rozsah: 60 – 13.000 Hz. Charakteristika: Omnidirectional. Mikrofón s variabilnou impedanciou: Hi/Z (150 Ohm). Mikrofón v 100% funkčnom, originálnom a mimoriadne zachovalom stave s originál krabicou, káblom, doku... (více v detailu)
8 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio