Steinberg Systems Záznamník teploty a vlhkosti v místnosti

Steinberg Systems Záznamník teploty a vlhkosti v místnosti
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nové pouze rozbalené Zařízení SBS-RS-500 od firmy Steinberg Systems vám umožňuje sledovat změny teploty a vlhkosti okolí v uživatelem stanovených intervalech. Jeho barevný LCD displej poskytuje možnost pohodlného a efektivního čtení dat před 12-72 hodinami, a proto je produkt ochotně používán fandy a lidmi, kteří chtějí pozorovat změnu atmosférických podmínek v domácím prostředí. Meteorologická stanice bude fungovat jako pokojový teploměr a vlhkoměr, stejně jako pro externí měření, například na pozemku, na zahradě a při cestování. Meteorologická stanice - LCD - senzor... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 800
 Kč

Podobné inzeráty

Termokamera Guide PC210, 256x192px senzor, -20~550°C
Termokamera Guide PC210, 256x192px senzor, -20~550°C
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám termokameru s rozlišením termo senzoru 256x192px a rychlostí snímkování 25Hz. Kamera je plně funkční, ve 100% stavu s veškerým příslušenstvím a originální krabicí. Byla pouze rozbalena. Kamera disponuje technologií SharpIR, která zajišťuje v porovnání s konkurencí výrazně vyšší detaily ve zobrazovaném termo obrazu. Kvalita termo obrazu je skutečně nepopsatelná v téhle cenové kategorii (wow efekt je v podstatě skoro zaručen). Ideální využití pro tepelnou diagnostiku, zateplení domu, sledování vedení a úniků tepla, sledování změn teplot v průběhu času, atd... Parametry: - Rozlišení termo senzoru: 256x192px@12um, VOx - Rozlišení kamery viditelného světla: 2MP - Ohnisková vzdálenost: 3.2mm - FOV: 56°x48° (vhodné, jak pro sledování větších objektů, tak při využití makro čočky drobnějších objektů - PCB, apod...) - Rychlost snímkování: 25Hz (narozdíl od konkurence s 9Hz, je tato kamera schopna pořizovat plně plynulý obraz). - Teplotní rozsah: -20~150°C a 100~550°C s automatickým i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Nabíjecí stanice Romoss RS300 (231Wh)
Nabíjecí stanice Romoss RS300 (231Wh)
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
• Přenosná bateriová stanice (powerbanka) • kapacita 231 Wh • ochranné systémy BMS • 230V zásuvka • 12V zásuvka (CL) • 2× USB-A , USB-C • LCD displej • možnost připojení solárních panelů • nabíjení v autě • pevná rukojeť • LED svítilna • rozměry: 14,81 × 19,20 × 14,20 cm • hmotnost 2,78 kg ● Nabíjecí stanice Romoss RS300 vyniká nejen kapacitou 231 Wh, ale také schopností současně nabíjet několik zařízení. Nabízí totiž bohatou nabídku portů, včetně moderního USB-C. 100% bezpečný provoz v jejím případě garantuje inteligentní systém BMS, ale oceníte i další šikovné vychytávky, jako je například LED svítilna nebo LCD displej. ● Samotnou stanici můžete dobíjet nejen klasicky ze zásuvky, ale také prostřednictvím solárního panelu či ze zásuvky v automobilu. V balení přitom dostanete vše důležité. Velkou výhodou jsou i kompaktní rozměry pro snadnější cestování. ● Vlastnosti: Snadné přenášení díky minimalizovaným rozměrům i hmotnosti v kombinaci s pevnou rukojetí Přehledný LCD disp... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 999
 Kč
DAB/DAB+ RADIO TECHNISAT FM, USB, SVÍTILNA
DAB/DAB+ RADIO TECHNISAT FM, USB, SVÍTILNA
Před 55 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím plně funkční radio Technicat v Top stavu,lm včetně napájecího kabelu. Kompaktní rádio od německého výrobce Technisat pro příjem DAB+ a FM s vynikající citlivostí tuneru. Díky vyměnitelné dobíjecí baterii vám TECHNIRADIO RDR umožňuje příjem digitálních programů, ať už jste doma nebo na cestách. Kromě digitálních rozhlasových stanic DAB+ můžete přijímat i všechny dostupné FM stanice a přehrávat hudební soubory MP3 z připojených USB úložišť. Na LCD displeji máte k dispozici užitečné inf... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro