Hover Board - Segway

Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Hover Board s osvětlením vpřed. Zabudovaný Bluetooth reproduktor který hraje čistě... (více v detailu)
Ústecký kraj
750
 Kč

Podobné inzeráty

Hover Board
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím nový,nepoužitý Hover Board EcoWheel,podsvícený i s originál taškou.
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Bluetooth Reproduktor dekorativní s náladovým osvětlením
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Bluetooth Reproduktor dekorativní s náladovým osvětlením Reproduktor je nový a zabalený, skladem 10 ks, záruka 2 roky. Možnost zaslání přes PPL nebo Zasilkovnu. • Výstup s maximálním výkonem 90 W • Výkonná vestavěná 2 600mAh bateri... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 450
 Kč
Panasonic reproduktor
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den nabízím bluetooth reproduktor značky Panasonic sc- tmax 10 hraje pěkně,300 watu
Zlínský kraj
Neuvedeno
Reproduktor SONY XB100
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám zcela nový, nepoužívaný bluetooth reproduktor Sony XB100. Až 16 h výdrž na jedno nabití. Nabíjení pomocí USB-C. Vodotěsné a prachotěsné provedení... (více v detailu)
Jihočeský kraj
750
 Kč
DAB+ rádio a BLUETOOTH ke kinu, zesilovači stereo
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
PORADÍM. UNIVERSÁLNÍ, šikovný VÍCEÚČELOVÝ Bluetooth a rádio přijímač. VYLEPŠÍ vám stereo poslech rádia, DOMÁCÍHO KINA na kvalitní HiFi bezšumový STEREO poslech z digitálního vysílání DAB+. Obsahuje i stereo BLUETOOTH PŘIJÍMAČ, který jednoduše připojíte k zesilovači, domácímu kinu nebo TV. A tak můžete poslouchat hudbu z mobilu, notebooku, Youtube, internetu. Funguje i jako samostatné PŘENOSNÉ rádio. Přijímač samostatně hraje s jedním reproduktorem slušného výkonu 1W mono ale do sluchátkového výstupu hraje STEREO. Má i klasický příjem FM VKV rádio stanic. PORADÍM, POMŮŽU se zapojením. PRODLOUŽÍM vám KABELY k reprobednám podle vaší potřeby. PŘIPOJÍT... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Reproduktory Fenda F&D F550X
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hodně málo využité reproduktory. Nemáme pro ně využití. PC: 2000KČ Reproduktory mají v sobě zabudovaný zesilovač, snadno proto přehrají hudbu přímo ze zdroje. Propojení zajistí moderní technologie Bluetooth. Vaši oblíbenou muziku si budete přehrávat bez kabelů přímo z telefonu. FENDA reproduktory lze využít ke sledování filmů ve špičkové zvukové kvalitě Jedná se o aktivní reproduktory Je podporováno bezdrátové připojení pomocí technologie Bluetooth Maximální výkon reproduktorů je 56 W ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 100
 Kč
Reproduktory Fenda F&D F550X
Před 3 dny - SBAZAR
Prodám hodně málo využité reproduktory. Nemáme pro ně využití. PC: 2000KČ Reproduktory mají v sobě zabudovaný zesilovač, snadno proto přehrají hudbu přímo ze zdroje. Propojení zajistí moderní technologie Bluetooth. Vaši oblíbenou muziku si budete přehrávat bez kabelů přímo z telefonu. FENDA reproduktory lze využít ke sledování filmů ve špičkové zvukové kvalitě Jedná se o aktivní reproduktory Je podporováno bezdrátové připojení pomocí technologie Bluetooth Maximální výkon reproduktorů je 56 W ... (více v detailu)
1 100
 Kč
REPROBEDNY + ZESIL.+ RÁDIO DAB+ i FM, BLUETOOTH
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
PORADÍM, ZAPOJÍM .... KOMPLETNÍ universální sestava pro ozvučení bytu, PC, pergoly, garáže apod.: .. Bedýnky + basový subwoofer .. ZESILOVAČ .. BLUETOOTH příjem z mobilu, PC atd. .. DAB+ digitální RÁDIO .. normální FM VKV rádio Výkon - do bytu dostačující DAB+ digitální samostatné RÁDIO (viz. foto) VYLEPŠÍ vám poslech rádia, DOMÁCÍHO KINA na kvalitní HiFi BEZ šumový stereo poslech, i přes BLUETOOTH. Funguje i jako samostatné přenosné rádio. Samostatně hraje mono s jedním reproduktorem slušného výkonu 1W mono ale do sluchátkového výstupu hraje STEREO. S BLUETOOTH bezdrátovým příjmem zvuku z mobilu, tabletu atd.. Má i klasický FM VKV příjem rádio stanic. PORADÍM, POMŮŽU se zapojením. PRODLOUŽÍM KA... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Bluetooth Reproduktor v plamenném designu s LED (nové)
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Bluetooth Reproduktor v plamenném designu s LED. Nové nepoužité pouze rozbalené. Bezdrátový reproduktor Bluetooth® LED světelné efekty vypadající jako opravdové plameny Vytvořte výjimečnou atmosféru pomocí příjemné hudby a útulného světla Stačí spárovat smartphone nebo jiné zařízení s Bluetooth® (zařízení nejsou součástí) – přenos až 10 metrů Využijete téměř kdekoliv – u bazénu, na pláži, při cestování, rybaření, na zahradě nebo v pohodlí domova Pro vnitřní i venkovní použití – odolnost proti vodě – klasifikace IP65 Funkce TWS (True Wireless Speaker): synchronizujte 2 reproduktory dohromady a užívejte si stereofonní zvuk Jednoduché o... (více v detailu)
Kraj Vysočina
350
 Kč
Bezdrátová sluchátka SONY WH-CH510 nová
Před 4 dny - SBAZAR
Lehká a plně bezdrátová sluchátka značky SONY WH-CH510. Sluchátka jsou nová, nerozbalená, nevhodný dárek. Výdrž baterie až 35 hodin. Bezdrátová technologie Bluetooth podporuje ničím neomezený pohyb. Baterie se rychle nabíjí a výdrž až 35 hodin zajistí výkon na celý den. Snadné volání handsfree a hlasové ov... (více v detailu)
1 100
 Kč
bezdrát sluchátka JBL LIVE 650BTNC bluetooth noise canceling
špičková bezdrátová sluchátka od JBL s Harman-Kardon reprodukční technikou JBL LIVE 650BTNC s aktivním potlačení okolního šumu a ruchu spojení Bluetooth a případně 3,5mm stereo kabel 40 mm reproduktory pro dokonalý zvuk s výraznými basy interní mikrofon pro telefonní hovory a hry baterie vydrží až 35 hodin (20h s potlače... (více v detailu)
1 990
 Kč
Prodám navigaci TomTom Go Classic 5 auto v záruce
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám navigaci TomTom Go Classic 5 auto v záruce - koupená 22.2.2023, použitá 3x ( není pro ni využití ) s doživotní aktualizací. Automobilová navigace TomTom Go Classic 5" v černém provedení, mapy Evropy, 5" displej, rozlišení 480 × 272 px, bezplatná aktualizace map, upozornění na rychlostní radary na zkušební dobu 1 měsíc, interní paměť 16 GB, podpora micro SD (až do 32 GB), Asistent řazení do jízdních pruhů, smart oznámení, 3D zobrazení budov, možnost změny zobrazení mapy, TMC, Bluetooth, Wi-Fi, automatické načítání datových stránek, možnost přidat body zájmu, automatické přepočítání trasy, oboustranný držák, USB kabel a nabíječka do auta. Praktický 5" dotykový displej Automobilová navigace TomTom Go C... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Bezdrátová sluchátka F9 Bluetooth 5.1, Powerbanka 2000 mAh
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám Bezdrátová sluchátka F9 Bluetooth 5.1 - Powerbanka 2000 mAh. Nové, nepoužité, zabalené. Bezdrátová mini stereo sluchátka + handsfree s bluetooth 5.0 s nabíjecí stanicí 2000 mAh sloužící i jako powerbanka. LED displej s číselným ukazatelem nabití. Když jsou plně nabitá za pouhé 2 hodiny, tato bezdrátová sluchátka hrají až 6 hodin. Díky zabudované 2000 mAh můžete sluchátka využít i jako powerbanku pro svůj telefon. Díky svému tvaru sluchátka výborně drží v uších. V balení najdete různé veli... (více v detailu)
Liberecký kraj
390
 Kč
Tyčový akumulátorový vysavač 2v1-Sencor
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Aku vysavač 2v1 (funguje zároveň i jako mop): baterie Li-lon 36V, výkon 150 W, hmotnost 2.7 kg, doba vysávání až 60 min., dvoustupňová regulace výkonu, HEP... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Reprobox Fenton FT215LED aktivní / 800W
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
2x 15 aktivní 800W řečnický systém s LED osvětlením basových reproduktorů. Zabudovaný MP3 přehrávač, Bluetooth přijímač, USB port a SD/MMC slot, linkový vstup a výstup RCA, mikrofonní vstup Jack 6,3 mm. Vlastní regulace hlasitosti s Echo efektem, kytarový vstup Jack 6,3 mm s vlastní regulací úrovně signálu. 2-pásmové korekce, regulace výstupní hlasitosti systému. 2 x bez... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
JVC SP-X660
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Funkční reprobedny...stav viz foto Jeden středový reproduktor byl zřejmě natrhly...oprava lepidlem je viditelna . Středový hraje jak má .. Vše funguje ,stav jinak celkem dobrý Roky výroby: 1987 - 1996 Rozměry: 325 x 590 x 273 mm (ŠxVxH) Hmotnost: 8,9 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Reprobox Fenton FT215LED aktivní / 800W
Před 4 dny - SBAZAR
2x 15 aktivní 800W řečnický systém s LED osvětlením basových reproduktorů. Zabudovaný MP3 přehrávač, Bluetooth přijímač, USB port a SD/MMC slot, linkový vstup a výstup RCA, mikrofonní vstup Jack 6,3 mm. Vlastní regulace hlasitosti s Echo efektem, kytarový vstup Jack 6,3 mm s vlastní regulací úrovně signálu. 2-pásmové korekce, regulace výstupní hlasitosti systému. 2 x be... (více v detailu)
4 500
 Kč
Přenosný reproduktor JBL Charge 4
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím výkonný přenosný reproduktor JBL Charge 4, který je ideálním společníkem pro všechny, kteří si chtějí užít kvalitní hudbu kdekoliv. Reproduktor nabízí skvělý zvuk, dlouhou výdrž baterie a možnost nabíjení jiných zařízení. Výkon: 30 W Připojení: Bluetooth Výdrž baterie: Až 20 hodin přehrávání na jedno nabití Vodotěsnost: IPX7 (odolný vůči ponoření do vody) Nabíjecí funkce: Možnost nabíjet jiná zařízení přes USB port Barva: [... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
Reprobedna 8" + 1"
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám jeden kus reprobedny, osazený 8" (21cm) středobass + 1" (25mm) výškový reproduktor Středobassový reproduktory má 50mm cívku, rozsah 85-6000Hz , citlivost 96dB Výškový reproduktor cívka 25mm, rozsah 3000-20 000Hz , citli... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Prodám
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám bluetooth reproduktor nový akorát vyzkoušený hraje nádherně cena pevná jen osobní převzetí.
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Reproduktor JBL CHARGE 4
Před 6 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím výkonný přenosný reproduktor JBL Charge 4, který je ideálním společníkem pro všechny, kteří si chtějí užít kvalitní hudbu kdekoliv. Reproduktor nabízí skvělý zvuk, dlouhou výdrž baterie a možnost nabíjení jiných zařízení. Výkon: 30 W Připojení: Bluetooth Výdrž baterie: Až 20 hodin přehrávání na jedno nabití Vodotěsnost: IPX7 (odolný vůči ponoření do vody) Nabíjecí funkce: Možnost nabíjet jiná zařízení přes USB port Barva: [... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
Logitech MX Keys, bezdrátová podsvícená CZ/SK,záruka 9/2025
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jako nová klávesnice ve 100% stavu v kompletním balení a v záruce v CZC do 9/2025, nevyužitá. Velmi dlouhá výdrž na jedno nabití, použití pro PC/notebook, tablet, telefon, TV apod. Uspořádání Česká (CZ) / Slovenská (SK) Rozhraní - Bezdrátová, Bluetooth Integrovaný akumulátor, Multimediální klávesy, Podsvícení Příslušenství - USB nano příjímač Senzory přiblížení detekují ruce a osvětlují klávesnici v okamžiku, kdy se prsty přiblíží. Při nevyužívání podsvícení kláves zmizí a šetří energii. MX Keys sleduje myš MX Master 3 - nebo jinou myš s podporou Flow - z jednoho počítače do druhého, což umožní psaní na více zařízeních v jednom plynulém toku. MX Keys je napájena až 10 dní při plném nabití - nebo až 5 měsíců při vypnutém podsvícení. K dobití nabíjecí kabel USB-C. - MULTI OS - MX Keys funguje s operačními systémy Windows, Mac, Linux iOS a Android - EASY-SWITCH ENABLED - spárování klávesnice až se třemi za... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 890
 Kč
Přenosný aktivní reproduktor C-TECH IMPRESSIO Cappella
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový nevybalený výkonný bezdrátový reproduktor C-Tech Impressio Cappella. Oslňte mohutným zvukem se silnými basy na zahradní párty, v tělocvičně či na dovolené u moře. S Impressio Party vám při poslechu milovaných písniček nemůže zabránit žádná nepřízeň okolí. To však není vše! K reproduktoru se dá připojit hudební nástroj a až 3 mikrofony! Karaoke párty již není jen zábavou, ke které musíte vyrazit do baru, ale můžete si ji dokonale užít i v rodinném prostředí domova. Nemáte po ruce žádné úložiště s hudbou? Nevadí, v reproduktoru je integrované i FM rádio s pamětí na 25 stanic. Skvěle přenosný hlasitý reproduktor - Bluetooth reproduktor C-Tech Impressio Capp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Projektor PRO 4K Android 11 - šedý nebo bílý
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím zcela nový, vyzkoušený inteligentní přenosný projektor Projektor Android 11 WIFI. Nastavení jazyka projektoru lze do češtiny! NABÍZÍM MOŽNOST PŘIKOUPENÍ I OBALU NA PROJEKTOR - CENA 300Kč. (obal viz foto v inzerátu) Hlavní funkce projektoru: Android 11 SMART TV systém - přístup k aplikacím z Google Play jako jsou: Youtube, Netflix, HBO, Spotify, prohlížeč Google Chrome. Díky Bluetooth technologii projektor bezdrátově propojí s vaším telefonem, tabletem nebo počítačem. Díky vestavěnému portu Audio, USB, HDMI, AV a USB můžete tento filmový projektor používat s USB diskem, televizorem, notebooky, reproduktory atd. Vestavěné WiFi 2.4/5 GHz - sledujte filmy ze svého smartphonu, tabletu nebo počítače bez nutnosti bezdrátového připojení projektoru. Funguje s Apple IOS, Android i Windows. Bluetooth 5.0 - umožňuje bezdrátově připojit audio systém jako reproduktory, soundbary nebo sluchátka. Menu přístroje v polštině. Je zde také možnost změnit jazyk softwaru. Nastavitelný úhel pro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Mini vysavač a foukař nový
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový, vhodný i jako dárek. Funguje jako kompaktní bezdrátový vysavač např. do auta nebo do domácnosti nebo jako foukář např. pro čištění klávesnice, atd. Nabíjí se přes usb kábel. V balení všechno jako na obrázku: originál krabice, zářizení, nádo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče