Voopoo Argus GT2 kit - vape, vaping

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Voopoo Argus GT2 kit Obsah balení - viz fotky Provoz na 2*18650 bater... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650
 Kč

Podobné inzeráty

Voopoo vthru
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 4ks baterií voopoo vthru + 6x nové cartridge 0.7 a 2x 1,2. Šedá a stříbrná jsou staré asi 2 roky, zelená s bílou asi rok. Mají oděrky a známky používání, ale jinak mají všechny stále sl... (více v detailu)
Zlínský kraj
700
 Kč
Voopoo
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám voopoo ARGUS GENE Už nepoužívám. Dobrý stav dávám jen co je na fotografii osobní odběr a nebo mohu dovést .
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Lensbaby Creative kit
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Lensbaby Creative kit zahrnuje: Lensbaby Composer + výměnný Optic Swap systém: 1. Optic Kit Třídílný set optických vložek, které dodají fotografiím zasněný vzhled. Pinhole / Zone plate optika poskytuje měkčí difuzní obraz. Nevrstvená optika Plastic nabízí nejměkčí zobrazení. Nevrstvená jednočočková skleněná optika Single Glass dodává fotografiím podobný vzhled, jaký měly staré měchové fotoaparáty. 2. Tele/wide sada 3. Makropředsádky https://www.fotoskoda.cz/lensbaby-creative-effects-kit-pro-canon/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwvb-zBhCmARIsAAfUI2ui2NJQjGml0ddUdLlqKYAHhGGjdZ5BD4qg-d_ec7MdOHaTLq2cnCcaApSIEALw_wcB#/tab/description Extra ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Nový multifunkční zastřihovač Philips Series 3000
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím nový multifunkční zastřihovač Philips Series 3000, byl pouze vyzkoušen - nevhodný dárek. Vše originál zabaleno. zastřihovač 8 v 1 • na vlasy, vousy a chloupky v nose a uších • doba prov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
449
 Kč
Nová 3x led zvětšovací lupa
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
3x celostránková lupa: Naše čočky jsou vyrobeny z PVC materiálu, oproti skleněným lupám jsou odolnější a není snadné je poškodit. Hands-free lupa zvětšuje až 3x, což je nejlepší zvětšení při čtení a zajišťuje čistotu a detaily s minimálním zkreslením. Stolní lupa je ideální pro čtení knih, dokumentů, novin a brožur. LED podsvícená lupa: Obdélníková boční lupa je vybavena 12 LED světly, jas lze nastavit ve 2 různých režimech výkonu, nastavení správného světla může chránit vaše oči. Osvětlená lupa vám dokáže zajistit dostatečný jas i v noci a při slabém osvětlení. Skládací stolní stojanové lupy: Naše LED lupa se stojanem má 3... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Sonoff PIR3-RF
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sonoff PIR3-RF je PIR detektor pohybu. Při detekci pohybu pošle tuto informaci signálem po rádiových vlnách o frekvenci 433MHz do RF-WiFi mostu Sonoff RF Bridge. Napájí se baterií typu CR2450 (baterie není součástí balení). Čidlo Sonoff PIR3 posílá informaci pouze při detekci pohybu. V klidu nic neoznamuje. U... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Váha digitalní, NOVÁ 5kg/1g
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kuchyňská váha s podsvětlením čísel, nová nepoužívaná, ještě s folii. Nerez. Původní cena 400,- Kč Kuchyňská váha s podsvícením a moderním designem má velký a jasný displej. Je vybavena užitečnou funkcí automatického vypnutí, díky níž váha přechází do režimu spánku, když se nepoužívá. Provedení : plast, nerez. Provoz : dvě mikrotužkové baterie, které jsou součástí balení. Váha disponuje fu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
130
 Kč
Clatronic HA 3494
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Výrobník zmrzlinových kornoutů je opatřen pečicími deskami o průměru 18 cm a nepřilnavým povrchem. Madla jsou tepelně izolována a zůstávají tak i během provozu chladná. Stupeň opečení lze plynule nastavit pomocí termostatu. O provozu informují 2 kontrolky, kdy jedna z nich informuje o ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Vaporizer na suchý materiál - nový - ještě nerozbalený
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový kapesní vapo / vaporizer PATHFINDER V2 černé barvy,(krabička je ještě zatavená ve folii). Digitální displej Nastaveni teploty od 93°C do 220°C Zahřátí na 200°C za 45 vteřin Vydrž na jedno nabití baterie 1-2 hodiny (zaleží na zvolené teplotě) Jednoduché použití Cena 700,-kč Oso... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Apple Watch Series 8 Midnight Aluminum Case 45mm - stav A
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
!!! U nás i na splátky !!! * A stav (menší stopy užívání) * Kondice baterie 90 % * Záruka 12 měsíců * Součástí balení je plně originální krabička + nabíjecí kabel + zdroj * iCloud odhlášený, lze využívat na všechny operátory * K hodinkám vystavíme fakturu, případně záruční list Vyzkoušet a zakoupi... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 990
 Kč
NICEBOY VEGA6 star
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Důvod prodeje nevyužití. Nabíjeno, udržováno provozuschopnosti. Zakoupeno jako první akční kamera, splnila účel na dovolené pouze jednou, poté nevyužita. Stabilizace obrazu skvělá, svým výkonem se vyrovná dnešním chytrým telefonům. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 400
 Kč
SMOK OSUB Baby TC 80W - kit |
Kontakt: +420 732 328 576 O ceně se můžeme i pobavit ještě.;) Stav: Úplně nový (Jen rozbalené), plně funkční! Rozměry: 83mm x 37mm x 22mm Nastavitelný výkon: 1W-80W Výstupní napětí: 0,8V-9V Nastavitelná teplota: 100°C-315°C / ... (více v detailu)
800
 Kč
Nový pulzní digitální oxynometr medisana
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Na digitálním displeji oxymetru Medisana PM100 se při měření zobrazuje nejen stupeň saturace kyslíku v procentech, ale také naměřený tep. Oxymetr 79455 funguje i v extrémních teplotách, bez problémů naměříte hodnoty již v pěti stupních Celsia a ani při hodnotách do čtyřiceti stupňů se nemusíte bát, že data nezískáte. Aby oxymetr PM-100 šetřil energii dvou baterií AAA, které ho napájí, je vybaven funkcí automatického vypnutí. Takto vám bude sloužit za jakýchkoli okolností po dobu klidně až pěti let. Vlastnosti produktu 79455 Zobrazení... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
249
 Kč
Solární venkovní Wi-Fi IP kamera FullHD 1080P - na baterie
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kamera je zcela bezdrátová a nepotřebuje žádný kabel! Je napájena kombinací solárního panelu a záložní baterie s výdrží až 3 měsíce, komunikuje přes Wi-Fi! Kameru stačí spárovat s aplikací v telefonu a poté ji někam položit nebo připevnit na silný kloubový držák. Díky PIR čidlu Vám bude přes internet hlásit každý pohyb a zaznamená video na paměťovou kartu. Již žádné natahování kabelů do špatně přístupných míst! Tato 100% bezdrátová Wi-Fi IP kamera s napájením ze solárního panelu a záložní baterie ve venkovním provedení s nočním infračerveným viděním je vhodná pro firemní i domácí použití, pokud požadujete detailní a ostrý obraz a plnou nezávislost na kabeláži. Dvě nabíjecí baterie Li-ion typu 18650 dokáží kameru napájet po dobu až 3 měsíce (při 15 detekcích pohybu denně a při každé detekci 15s záznam videa), poté stačí dobít baterie. Solární panel je naklápěcí a má plochu 90cm2. Ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 640
 Kč
Nabíjecí baterie NiMH 2600mAh AA 1,2V Varta přednabité
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabíjecí baterie NiMH 2600mAh AA 1,2V Varta - Recharge Accu Power - přednabité - cena za 4ks Nabíjecí baterie Varta s technologií Ready to use jsou přednabité pro okamžité použití. Varta Nabíjecí baterie Power 4 AA 2600 mAh R2U 5716101404 využijete do vš... (více v detailu)
Karlovarský kraj
200
 Kč
Nabíječka ToolkitRC M7AC se zdrojem a balancérem DoprZDARMA
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám univerzální nabíječku ToolkitRC M7AC se zdrojem a balancérem, nepoužitá/nová v krabici. Je špičková malá nabíječka se spoustou funkcí, podporuje napájení ze sítě (100W) i z DC zdroje nebo externí baterie (300W). Má zabudované konektory XT60 a XT30. Kromě toho poslouží jako tester (měření PWM, PPM, SBUS) nebo jako nastavitelný zdroj proudu a napětí (DC 1-28V, 0.5-15A). S možností měření kapacity a vnitřního odporu. Lze použít pro všchny typy akumulátorů LiPo/LiFe/Li-Ion/LiHV do 6 článků, NiMH - do 16 článků, Pb do 10 článků. Lze připojit k počítači pro aktualizaci firmwaru (USB kabel je součástí balení), podporuje nastavitelné zvuky (SD Card Slot), které vás informují o stavu nabíjení. Nabíjecí výkon 0.1-15A (300... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 799
 Kč
Dvoukanálová nabíječka ToolkitRC M6D s balancérem DopZDARMA
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dvoukanálovou nabíječku ToolkitRC M6D s balancérem, nepoužitá/nová v krabici. Je šikovná malá nabíječka se spoustou funkcí, zvládá nabíjet 1-6S baterie proudem až 25A a výkonem až 500W. Kromě toho poslouží jako tester nebo jako nastavitelný zdroj proudu a napětí (DC 1-28V, 0.5-15A). S možností měření kapacity a vnitřního odporu. Lze použít pro všchny typy akumulátorů LiPo/LiFe/Li-Ion/LiHV do 6 článků, NiMH - do 16 článků, Pb do 10 článků. Lze připojit k počítači pro aktualizaci firmwaru. Nabíjecí výkon 0.1-25A (500W) (synchronní režim) nebo 0.1-15A (max.250W) na kanál (asynchronní režim). Vybíjecí výkon 0.1-15A (max.500W) v režimu Recylce nebo 0.1-3A (max.12W) v normálním režimu. Vstupní napětí DC 7-28V. IP... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 499
 Kč
Nabíječka ToolkitRC M7 s balancérem Nová Doprava ZDARMA
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nabíječku ToolkitRC M7 s balancérem, nepoužitá/nová v krabici. Je šikovná malá nabíječka se spoustou funkcí, zvládá nabíjet 1-6S baterie proudem až 10A a výkonem až 200W. Kromě toho poslouží jako tester (měření PWM, PPM, SBUS) nebo jako nastavitelný zdroj proudu a napětí (DC 1-28V, 1-10A). S možností měření kapacity a vnitřního odporu. Lze použít pro všchny typy akumulátorů LiPo/LiFe/Li-Ion/LiHV do 6 článků, NiMH - do 16 článků, Pb do 10 článků. Lze připojit k počítači pro aktualizaci firmwaru. Nabíjecí výkon 0.1-10A (200W). Proud balancování 400mA. Vybíjecí výkon 0.1-10A (250W) v režimu Recylce nebo 0.1-3A (12W) v normálním režimu. Vstupní napětí DC 7-28V (max 12A). IPS LCD barevný dis... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 199
 Kč
Aku sekačka EINHELL GE-CM 36 Li Kit (2x3Ah)
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Akumulátorová rotační sekačka EINHELL Power X-Change Sekačka funguje za pomocí dvou 18V akumulátorů (v balení) Doporučeno pro trávníky do 350 m2 (při použití 3,0 Ah baterií) 6stupňové centrální nastavení výšky sečení (od 25 do 75 mm) Koš na trávu s indikátorem hladiny stavu naplnění (max. 40 litrů) 3stupňová výškově nastavitelná dlouhá rukojeť a sklopná řídítka Prémiová řada nářadí s označením Expert Plus s vyšš... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Nabiječka ToolkitRC M6 V2 s balancérem Nová Doprava ZDARMA
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabiječka ToolkitRC M6 V2 s balancérem Nová Doprava ZDARMA - [26.7. 2024] Smazat/ Upravit/ Topovat Nabiječka ToolkitRC M6 V2 s balancérem Nová Doprava ZDARMA - 1 Nabiječka ToolkitRC M6 V2 s balancérem Nová Doprava ZDARMA - 2 Nabiječka ToolkitRC M6 V2 s balancérem Nová Doprava ZDARMA - 3 Nabiječka ToolkitRC M6 V2 s balancérem Nová Doprava ZDARMA - 4 Nabiječka ToolkitRC M6 V2 s balancérem Nová Doprava ZDARMA - 5 Prodám nabíječku ToolkitRC M6 V2 s balancérem, nepoužitá/nová v krabici. Je šikovná malá nabíječka se spoustou funkcí, zvládá nabíjet 1-6S baterie proudem až 10A a výkonem až 150W. Kromě toho poslouží jako servo tester, watt metr, PWM/PPM/SBus tester nebo jako nastavitelný zdroj proudu a napětí (DC 1-28V). S možností měření kapacity a vnitřního odporu. Lze použít pro všchny typy akumulátorů LiPo/LiFe/Li-Ion/LiHV do 6 článků, NiMH/NiCd - do 16 článků, Pb ... (více v detailu)
Středočeský kraj
899
 Kč
Nová 3x celostránková lupa
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
3x celostránková lupa: Naše čočky jsou vyrobeny z PVC materiálu, oproti skleněným lupám jsou odolnější a není snadné je poškodit. Hands-free lupa zvětšuje až 3x, což je nejlepší zvětšení při čtení a zajišťuje čistotu a detaily s minimálním zkreslením. Stolní lupa je ideální pro čtení knih, dokumentů, novin a brožur. LED podsvícená lupa: Obdélníková boční lupa je vybavena 12 LED světly, jas lze nastavit ve 2 různých režimech výkonu, nastavení správného světla může chránit vaše oči. Osvětlená lupa vám dokáže zajistit dostatečný jas i v noci a při slabém osvětlení. Skládací stolní stojanové lupy: Naše LED lupa se stojanem má 3... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Váha osobní Beurer BF 980, TOP stav, Záruka.
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám osobní váhu Beurer BF980, nejvyšší model od tohoto výrobce. Jako nová, párkrát použitá, nevyužívaná. Bezplatná aplikace beurer HealthManager Pro v češtině. Spojení s telefonem přes Bluetooth. Synchronizace dat přes WiFi. Velký displej, věstavěná nabíjecí baterie, nabíjení probíhá přes USB-C. Doba provozu baterie: cca 6 měsíců při 3 měřeních denně nebo přibližně 15 měsíců při 1 měření denně. Kompletní balení, krabice, český manuál. Běžná cena na internetu kolem 2500Kč. Váha je stále v záruce, faktura. Ideálně osobní předání v Liberci. ------------------------------------------- Specifikace: Beurer BF980 osobní váha Výpočet tělesné hmotnosti, tělesného tuku, procenta svalů, BMI a tepové frekvence Další hodnoty dostupné s bezplatnou aplikací „beurer HealthManager Pro“ – analytické záz... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Vakuovačka LAICA VT3240 Xpro
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
V ZÁRUCE DO 6.6.2025 MÁLO POUŽÍVANÁ. PRO MĚ NEVYUŽITÁ. NOVÁ STÁLA 5229. ODEŠLU V ORIGINÁLNÍM BALENÍ. Parametry a specifikace Typ Typ Svářečka fólií Vlastnosti a funkce Maximální šířka sváru 30 cm Výkon 130 W Sací tlak 900 bar Sací výkon 22 l/min Funkce Funkce svařování (vlhké potraviny), Automatická, Pulsní odsávání, Nastavitelná rychlost odsávání, Marinování Vlastnosti I... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 999
 Kč
Theragun Pro
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový a nepoužitý masážní přístroj Theragun Pro. Tento profesionální perkusní masážní přístroj je určen pro hlubokou svalovou terapii, úlevu od bolesti a rychlou regeneraci. Je ideální pro sportovce, fyzioterapeuty i každodenní použití díky svému silnému motoru a pokročilým funkcím. Vlastnosti: Výkonný motor s technologií QuietForce, až 2400 úderů za minutu Nastavitelná ramena pro snadný přístup ke všem svalovým skupinám 6 výměnných nástavců pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 999
 Kč
Novy pulzní digitální oxynometr medisana
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Na digitálním displeji oxymetru Medisana PM100 se při měření zobrazuje nejen stupeň saturace kyslíku v procentech, ale také naměřený tep. Oxymetr 79455 funguje i v extrémních teplotách, bez problémů naměříte hodnoty již v pěti stupních Celsia a ani při hodnotách do čtyřiceti stupňů se nemusíte bát, že data nezískáte. Aby oxymetr PM-100 šetřil energii dvou baterií AAA, které ho napájí, je vybaven funkcí automatického vypnutí. Takto vám bude sloužit za jakýchkoli okolností po dobu klidně až pěti let. Vlastnosti produktu 79455 Zobrazení ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
249
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro