Powerbanka FIXED Zen Power 8 000 v kompaktním provedení

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nová powerbanka • kapacita 8000 mAh • dva USB výstupy (5 V / 2 A + 5V / 1 A) • micro USB vstup (5 V / 2 A) • kompaktní provedení • odolný povrch z pogum... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám venkovní solární powerbanku voděodolnou se světlem s
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám venkovní solární powerbanku voděodolnou se světlem s... (více v detailu)
Ústecký kraj
450
 Kč
Prodám Kvalitní Powerbanku GOGEN 5000 mAh
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kvalitní Powerbanku GOGEN 5000 mAh - funkční a zánovní
Plzeňský kraj
200
 Kč
Powerbanka Xiaomi Mi PowerBank 2S 10000 mAh černá
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám powerbanku Xiaomi Mi PowerBank 2S 10000 mAh černá. Podrobnosti zde: https://powerbanky.heureka.cz/xiaomi-mi-powerbank-2s-10000-mah-cerna/#specifikace/ Powerbanka je po záruce, ale ve výborném stav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Powerbanka 16 000 mAh Xiaomi
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hliníková powerbanka Xiaomi funkční bez závad V ceně je započítáno poštovné a balné
Ústecký kraj
250
 Kč
Powerbanka AlzaPower Shine 20000 mAH Power Delivery (20W)
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám nepoužitou powerbanku značky AlzaPower, kterou nevyužiju. Kupováno v červenci. Původní cena 1200 Kč. Ne... (více v detailu)
Liberecký kraj
800
 Kč
Powerbanky CooMax
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám powerbanky, rozměry 2,5 x 2,5 x 10cm, nabíjení přístroje skrze USB, dobíjení powerbanky skrze Micro -... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Swissten Powerbanka 10 000 mAh 2v1 Watch + MagSafe
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Powerbanka 10000 mAh - celkový výkon 22,5 W, 4 nebo více výstupů:, USB-A, USB-C, max. výstupní proud 5 A, max. výstupní napětí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Tester kapacity baterie li-ion 18650 + powerbank
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 2 testery baterií liion 18650 a powerbank. Používal jsem je na noťasové baterie, kde jsem zjišťoval kapacitu a "zdraví" baterií. Moduly mají obal a al chladič. Lze používat jak s adaptérem 5V (např. z telefonu) tak jako já na baterii 18650, která je u vnitř testeru. Baterie nechám už v ceně přístroje. Jeden má vstupy na micro USB a druhý na USB C. Výhoda těchto modelů je provoz na externí napájení z vestavěné baterie... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Powerbanka Santini 8000 mAh - NOVÁ originálně zabalená
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní powerbanka Santini s kapacitou 8.000 mAh. Je vybavena 2 USB porty pro dobíjení zařízení. Odolné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Power banka s usb led světlem (3 hodiny)
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Power banka Niceboy. K tomu usb led lampička, která funguje v každém usb kdekoliv. S tou Niceboy powerbankou vydrží svítit 3 hodiny. Jina... (více v detailu)
Hlavní město Praha
91
 Kč
Mód GeekVape Aegis X Mod (Rainbow & Black) - Nový
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zdravím dostal jsem od kamaráda jeden , nevyužiji ho ani nekouřím , snad se bude někomu hodit . V obchodě za 1500 , dám za polovinu . Pozor : Baterie nejsou součástí balení prý ale rozbalovat ho nebudu jelikož jde o citlivou položku případně když by jste přebíraly osobně tak možnost rozbalení tu je . popis : Mod s regulací výkonu a se slotem pro dvě baterie 18650, závit 510, výstupní výkon až 200 W, Micro USB nabíjení, teplotní režim, balancer pro nabíjení, obrovský OLED displej, zvýšená odolnost, čipset GeekVape AS 2.0. Parametry p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
750
 Kč
40W bluetooth reproduktor 59 cm, bezdrátový mikrofon - nové
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
59 cm velký párty reproduktor, 40W, BT, FM rádio, karaoke bezdrátový mikrofon, ovladač - nový Klíčové vlastnosti a technické parametry: - Model: ZQS 8212 - TWS funkce – True Wirelles Stereo – možnost spárování 2 reproduktorů pro stereo poslech - Bluetooth - FM rádio - Party reproduktor s možností karaoke - Bezdrátový mikrofon – samostatné nastavení hlasitosti (možnost připojení druhého drátového mikrofonu) - Led pods... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 490
 Kč
Solární rádio dynamo AM/FM power banka 8000 mAh
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Solární rádio dynamo AM/FM power banka 8000 mAh , svítilna .Přistroj pro přežití efektivní 8000 mAh baterie s napájecí funkční bankou. Podpora pro alternativní způsoby nabíjení (Solar, Dynamo). Funkce SOS (zvuk sirény a světelný signál). Vysoká -napájecí nouzová baterka. Vysoká kvalita zpracování a odolnost vůči nečistotám. Stav: Nové Hmotnost produktu s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
78cm BT reproduktor 30W, mikrofon, dálkové ovládání - nové
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bluetooth reproduktor, výška 78cm, mikrofon - nové Vlastnosti a technické parametry: - Model: ZQS 8202S - TWS funkce – True Wirelles Stereo – možnost spárování 2 reproduktorů pro stereo poslech - FM rádio - Party reproduktor s možností karaoke - Led podsvícení - LCD displej - Typ: aktivní - Výkon: 2*15W - USB port, micro USB port, TF/Micro SD por... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Solární bluetooth reproduktor 16W, výška 40 cm, mikrofon, dá
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Solární 40cm velký párty reproduktor, BT, FM rádio, mikrofon, ovladač, 16W - nové Klíčové vlastnosti a technické parametry: - solární panel - Model: ZQS 4253 - Solární panel - Bluetooth - FM rádio - Party reproduktor s možností karaoke - Led podsvícení reproduktoru „barevná hudba“ - LCD displej - Typ: aktivní - Výkon: 16 W - USB ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Šikovný mini GPS magnetický lokátor s odposlechem
Magnetický GPRS lokátor Tracker pracuje s jakoukoli SIM kartou a zadáním jednoduché SMS zprávy vám odešle SMS s odkazem, na který stačí na telefonu kliknout a hned zjistíte jeho polohu. Když zavoláte na číslo SIM v přístroji, můžete slyšet dění v okolí. Kompaktní rozměry lokátoru umožní připevnění téměř kamkoli, na spodní straně je navíc vybaven magnetem. Hlavní znaky lokátoru malé GPS zařízení, které podporuje přenos dat přes internet vysoká kompatibilita se všemi chytrými telefony snadné sledování dat po telefonu funkce: nahrávání zvuku a odposlechu, hlasová detekce, přijímání hovorů, zvukový alarm, GPS sledování dvojitý systém sledování (GPS a LBS) pro přesnější časové a lokalizační údaje nabíjení pomocí micro USB kabelu Návod k použití: Propojení GPS lokátoru s telefonem do GPS lokátoru vložte SIM kartu a zapněte jej (SIM nesmí být blokována PIN kódem a musí mít kredit) lokátor nainstalujte na požadované místo pošlete SMS se zprávou »000«, aby si GPS lokátor propojil s telefonem... (více v detailu)
377
 Kč
Kosmetické zrcátko osvětlené 21 LED světly, 1× / 7× zvětšení
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
VÝRAZNÁ SLEVA NOVÉ ZBOŽÍ NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ ORIGINÁLNÍ OBAL KOMPLETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ PPL ZÁSILKOVNA BALÍKOVNA DOBÍRKA MOŽNÁ PRO VÍCE INFORMACÍ PROSÍM PIŠTE, VOLEJTE. Ušetřete na poštovném a koukněte na mé další zajímavé zboží. O PRODUKTU: Kosmetické zrcátko osvětlené 21 LED světly, 1× / 7× zvětšení, oboustranné otočné o 360°, kosmetické zrcátko se stmívatelnou dotykovou obrazovkou, USB nabíjení, stolní zrcadlo – růžové zlato O tomto produktu ✔ Jasné přirozené světlo – toto kosmetické zrcátko je vybaveno 21 energeticky účinnými LED světly, které poskytují jasné přirozené denní světlo. Tři nastavitelné stupně jasu pro různé příležitosti make-upu, takže můžete snadno vidět všechny detaily, které make-up potřebují ✔ Uživatelsky příjemný design – oboustranné LED kosmetické zrcadlo s otočením o 360° a 1/7násobným zvětšením a osvětlením. 1 × pro normální make-up, 7× zvětšené zrcátko na make-up vám umožňuje velm... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Veger L30 Power Bank 30 000 mAh USB-C USB-A Micro-USB LCD QC
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Veger L30 Power Bank 30 000 mAh USB-C USB-A Micro-USB LCD QC PD 20 W (černá) Vysoká rychlost nabíjení Nabíjení rychlejší než standardní přenosné nabíječky telefonů, kompatibilní s většinou mobilních telefonů, které jsou kompatibilní s protokoly PD, QC. Více vstupních a výstupních portů Tato přenosná nabíječka s víceportovým designem, včetně 3 výstupních portů USB-A a výstupního portu typu C. Poskytuje mulitple způsoby nabíjení, včetně Micro a Type-C obousměrného portu. Tato 30000mAh power ... (více v detailu)
Ústecký kraj
650
 Kč
2x Solární panel 5V 4W s držákem na zeď
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodam 2x novy Solární panel 5V 4W s držákem na zeď. Soucasti redukce z Micro USB na USB-C Cena za 2ks Zasilkovna pri platbe predem na ucet : 80,- na vydejni misto 150,- na adresu Zasilkovna na dobirku : 120,- na vydejni misto 190,- na adresu Detailní popis produktu Solární panel je vhoden pro doplňování energie zařízením s Micro USB a USB-C konektorem, jako jsou venko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Power banka Powerseed
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Moderní mobilní zařízení jsou hnaná výkonově dopředu a tím se zvyšuje jejich spotřeba. Proto je dobré být vždy připraven a k tomu Vám dopomůže záložní nabíjecí zdroj, který díky jeho hmotnosti můžete vzít kamkoliv sebou. Zdroj s vestavěným akumulátorem se výborně hodí pro nabíjení nejrůznějších mobilních zařízení v terénu, kde nemáte možnost, jak vaše mobilní zařízení dobít a mít ho tí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Power banka s usb led světlem (3 hodiny)
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Power banka Niceboy. K tomu usb led lampička, která funguje v každém usb kdekoliv. S tou Niceboy powerbankou vydrží svítit 3 hodiny. Jina... (více v detailu)
Hlavní město Praha
92
 Kč
Mód GeekVape Aegis X Mod (Rainbow & Black) - Nový
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zdravím dostal jsem od kamaráda jeden , nevyužiji ho ani nekouřím , snad se bude někomu hodit . V obchodě za 1500 , dám za polovinu . Pozor : Baterie nejsou součástí balení prý ale rozbalovat ho nebudu jelikož jde o citlivou položku případně když by jste přebíraly osobně tak možnost rozbalení tu je . popis : Mod s regulací výkonu a se slotem pro dvě baterie 18650, závit 510, výstupní výkon až 200 W, Micro USB nabíjení, teplotní režim, balancer pro nabíjení, obrovský OLED displej, zvýšená odolnost, čipset GeekVape AS 2.0. Parametry p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
650
 Kč
Nabíječka notebooku Krisdonia 92,5 Wh/25 000 mAh
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přenosná nabíječka notebooku Krisdonia (schválená TSA) 92,5 Wh/25 000 mAh cestovní powerbanka k notebooku Externí baterie pro notebook, tablet, smartphone a další zařízení Maximální účinnost nabíjení 5 V / 8,4 V / 9 V / 12 V / 16 V (16,5 V) / 20 V (19 V, 19,5 V) Díky šesti nejčastěji používaným stejnosměrným napětím může Krisdonia 25 000 přímo nabíjet váš notebook, aniž byste potřebovali nabíječku notebooku. Se šesti nejběžněji používanými stejnosměrnými napětími může Krisdonia 25 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Powerbanka 12500mah 2A ev.c:20240607_143939
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přenosná powerbanka z ABS materiálu o kapacitě 2 výstupy 5V/1A 5V/2... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Solární rádio dynamo AM/FM power banka 8000
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Solární rádio dynamo AM/FM power banka 8000 mAh , svítilna .Přistroj pro přežití efektivní 8000 mAh baterie s napájecí funkční bankou. Podpora pro alternativní způsoby nabíjení (Solar, Dynamo). Funkce SOS (zvuk sirény a světelný signál). Vysoká -napájecí nouzová baterka. Vysoká kvalita zpracování a odolnost vůči nečistotám. Stav: Nové Hmotnost produktu s obalem: 0,62 kg Zna... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro