PARKSIDE Vysavač na mokré a suché vysávání PWD 20 A1

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Popis Multifunkční vysavač – snadno odstraňuje mokrou i suchou špínu Použitelný i jako dmychadlo např. na listí nebo na odčerpání vody Snadné vyprázdnění nádoby z nerezové oceli se sponovými uzávěry Skládací držadlo na nošení Zabudované držáky na trubky, kabely a hubice 5 koleček pro větší stabilitu Dodané příslušenství: 1 sací hadice (cca 2 m) 1 štěrbinová hubice 1 podlahová hubice 3dílná sací trubka 1 papírový filtrační sáček 1 textilní fi... (více v detailu)
Pardubický kraj
799
 Kč

Podobné inzeráty

Vysavač
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám bez sáčkový vysavač na mokré a suché vysávání. Pouze osobní odběr.
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Thomas AQUA+ PET&FAMILY víceúčelový, tepování ZÁNOVNÍ
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Špičkový víceúčelový vysavač s mokrým vysáváním, MADE IN GERMANY, zánovní (1x použitý), záruka DATART do 7/2026 - faktura. Kompletní příslušenství - viz. foto. Osobní předání Tábor nebo na dobírku kurýrem (+300kč). Cena PEVNÁ. Inzerát platí do smazání. SPECIFIKACE: víceúčelový vysavač maximální příkon 1 700 W 3 stupně sacího výkonu s funkcí ECO-Control pokročilý filtrační systém AQUA+ omyvatelný filtr HEPA 13 vhodný pro domácnosti s mazlíčky akční rádius 11 m délka kabelu 8 m XX... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 990
 Kč
Aku vysavač na mokré a suché vysávání PARKSIDE PWDA 20-Li C3
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Aku vysavač na mokré a suché vysávání PARKSIDE PWDA 20-Li C3, nepoužívaný dovezený z německa v originál krabici Multifunkční, bezkabelový vysavač – bez námahy odstraňuje mokré i suché nečistoty Lze použít i jako dmychadlo Snadné vyprázdnění 20litrové nádoby z nerezové oceli Sponové uzávěry se snadným otevíráním Zabudované držáky na trubku a hubice Stabilní poloha a snadné ovládání díky 5 kolečkům 3stupňové zobrazení stavu akumulátoru Akumulátor ani nabíječka nejsou součástí balení Kompatibilní se všemi akumulátory série „PARKSIDE X 20 V Team“ Obsah balení: 1x sací hadice (cca 1,6 m), 1x štěrbinová hubice, 1x podlahová ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
990
 Kč
Multifunkční vysavač Parkside mokré i suché,záruka 4/2026
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
REZERVACE DO 21.10 PARKSIDE® Vysavač na mokré a suché vysávání PWD 12 B1 Použitý párkrát, v záruce, kupovaný 4/2024, již nevyužijeme. Pouze osobní odběr Brno-Tuřany. Popis Multifunkční vysavač – snadno odstraňuje mokrou i suchou špínu Použitelný také jako dmychadlo nebo na odčerpání vody Snadné vyprázdnění 12litrové nádoby z nerezové oceli Zab... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Průmyslový mokro suchý vysavač Kraftronic 1500 W
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Průmyslový mokro suchý vysavač Kraftronic 1500 W Motor 1500 W Velká nerezová nádoba 30 L Velký saci podtlak 190 Mbar Spínací zásuvka pro automatické spínání a vypínání nářadí S vysavačem můžete vysávat jak jemne t... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Thomas AQUA+ PET&FAMILY víceúčelový tepování ZÁR.
Špičkový víceúčelový vysavač s mokrým vysáváním, MADE IN GERMANY, zánovní (1x použitý), záruka DATART do 7/2026 - faktura. Kompletní příslušenství - viz. foto. Osobní předání Tábor nebo na dobírku kurýrem (+300kč). Cena PEVNÁ. Inzerát platí do smazání. SPECIFIKACE: víceúčelový vysavač maximální příkon 1 700 W 3 stupně sacího výkonu s funkcí ECO-Control pokročilý filtrační systém AQUA+ omyvatelný filtr HEPA 13 vhodný pro domácnosti s mazlíčky akční rádius 11 m délka kabelu 8 m XXL... (více v detailu)
4 990
 Kč
4v1 vysavač koberců & čalounění - na mokré & suché
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
4v1 TEPOVAČ koberců & čalounění, VYSAVAČ na mokré & suché vysávání AQUADOM®, SYSTEMAT. MULTIFUNKČNÍ PŘÍSTROJ pro péči o podlahové ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Akumulátorový vysavač Hoover HF416B běžná cena 6 890 Kč
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hoover HF416BF Bezdrátový vysavač Edition Limitée Spéciale Animaux, Auto a Úzké prostory, Výkonný, Všechny typy podlah, Flexibilní tryska v ceně, Anti-Twist kartáč a Mini turbokartáč LED O tomto produktu SPECIÁLNÍ EDICE PRO DOMÁCÍ MAZLÍČKY: Kromě flexibilní štěrbinové hubice, která usnadňuje vysávání na těžko přístupných místech, je součástí balení přídavný filtr a motorizovaná mini hubice pro majitele domácích mazlíčků. S AŽ 500 POWERTIME: Ideální rovnováha mezi sacím výkonem a dobou chodu* PET A NÁBYTKOVÉ DOPLŇKY: Akumulátorový vysavač obsahuje motorizovanou mini turbo hubici na zvířecí chlupy a čalounění, štěrbinový nástavec a kartáčový nástavec 2 v 1. Ideální pro čištění pohove... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500
 Kč
vysavač ECG VP 3120 S
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Max. příkon 1 200 W Sací výkon 170 W Pogumovaná kola Sáček o objemu 2,5 l K v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Robotický vysavač ETA
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Vysavač jsem použila párkrát. Je jako nový. Prodávám i s náhradním vybavením. ETA 2219 90000 Nico chytrý robotický vysavač Vysává a mopuje Digitální motor s vysokým výkonem a dlouhou životností Gyroskopická navigace pro dokonalou orientaci, volbu optimální trasy a maximální efektivitu úklidu Anti-Collision System pro bezdotykové rozpoznání překážek Smart Technology - pohybové senzory zajišťují optimální pohyb a zabraňují pádu ze schodů Dvojnásobná filtrace včetně HEPA filtru, který zachytí i ty nejmenší částice prachu a nečistot včetně roztočů 2 postranní kartáče zaručí čistotu v rozích a podél stěn Automatický návrat do nabíjecí stanice po dokončení úklidu nebo při slabém akumulátoru Super tenký design - vys... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
Tyčový akumulátorový vysavač 2v1-Sencor
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Aku vysavač 2v1 (funguje zároveň i jako mop): baterie Li-lon 36V, výkon 150 W, hmotnost 2.7 kg, doba vysávání až 60 min., dvoustupňová regulace výkonu, HEP... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Tyčový vysavač Xiaomi v záruce
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jako nový, používaný 2 měsíce. • výkon 50 AW • dlouhá výdrž na nabití až 45 minut • 3stupňová filtrace • tichý chod - hlučnost 79 dB díky bezkomutátorovému motoru • 2 režimy výkonu • nástěnný držák • odnímatelná nádoba na prach • odlehčené tělo - hmotnost 1,2 kg • 3stupňový filtračn... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
GREENWORKS VYSAVAČ BEZDRÁTOVÝ JAKO DYSON GD24SVK4D 11000 Kč
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Greenworks Bezdrátový vysavač GD24SVK4D, vysoký sací výkon, výdrž 45 minut, Hepa filtr, nástavec na zvířecí chlupy, 3 stupně výkonu, baterie 24 V, 4 Ah a super stojací nabíječka O tomto produktu Silný sací výkon pro lepší čištění – enormní výkon 500 W, tichý bezkartáčový motor a sací výkon 170 AW zajišťují vynikající výsledky čištění prachu, alergenů až do velikosti 3 mu nebo drobků Snadné a jednoduché použití – vysavač funguje, aniž by bylo nutné spínač držet stisknutý, a sběrnou nádobu lze snadno vyprázdnit jednou rukou. Celková hmotnost činí pouze 3,1 kg, takže se s ní snadno manipuluje Se stojanem a 6 sadami – ty lze snadno nasadit slyšitelným kliknutím a obsahují kartáč s LED světly, nástavec na zvířecí chlupy, štěrbinovou hubici, kartáč na drobky 2 v 1, měkký kartáč na klávesnice a měkký váleček na kartáče Výdrž až 45 minut na jedno nabití – pokroková lithiová baterie je nabitá za pouhých 30 minut a běží 10 minut na turbo sání, 25 minut na standard a až 45 minut na ekologi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Vorwerk vysavač Kobold VK200 A příslušenství
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kompletní sada k domácímu a profi úklidu,nástavce na všechno možné ( matrace, koberce,klepání, mokré mytí atd.), vysavač na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 000
 Kč
Rowenta parní vysavač
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodam 1 rok starý, málo používaný (cca 6x) parní vysavač. Tyčový s kabelem. Vysává a vytírá zároveň. příkon 1 700 W • nádoba na nečistoty 0,5 l • nádoba na vodu 0,4 l • doba provozu 30 min • doba zahříván... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 000
 Kč
Vysavač PARKSIDE PWD 20 A1
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plně funkční, včetně všech komponentů s novým sáčkem na odpad. Stále platná ZÁRUKA do 11/8/2025 Včetně originální krabice. Vysavač lze použít jak na suché tak na mokré vysávání. Byl p... (více v detailu)
Středočeský kraj
799
 Kč
Multifunkční stavební vysavač Parkside PWD 20 A1
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám použitý, plně funkční, vysavač na mokré a suché vysávání Parkside PWD 20 A1 Záruka 3 měs. Bez dalšího příslušenství!!! Multifunkční vysavač – snadno odstraňuje mokrou i suchou špínu Použitelný i ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Průmyslový mokro suchý vysavač Kraftronic 1500 W
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Průmyslový mokro suchý vysavač Kraftronic 1500 W Motor 1500 W Velká nerezová nádoba 30 L Velký saci podtlak 190 Mbar Spínací zásuvka pro automatické spínání a vypínání nářadí S vysavačem můžete vysávat jak jemne t... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Vysavač Thomas Aqua - NOVY" - NEPOUŽITÝ
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám uplne novy, nikdy nepouzity multifunkcni vysavac Thomson. KOUPENO V CZ. Ceske doklady, faktura. "zadna predvafecka" Puvodni cena 8.000 Kc Nyni cena 4.500 Kc Zariluks 2 roky (faktura) víceúčelový vysavač • maximální příkon 1 700 W • 3 stupně sacího výkonu s funkcí ECO-Control • pokročilý filtrační systém AQUA+ • o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Bissell Crosswave Pet Pro vysavac na suche i mokre vysavani
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabizim k prodeji vysavac na suche i mokre vysavani Bissell Crosswave Pet Pro -plne funkcni -pouzivany v dobrem stavu (znamky pouzivani) -kompletni vybaveni -puvodni cena 7969 -nabizim za 3300 Kc. Čistěte své podlahy snadněji, než jste si kdy dokázali představit. BISSELL® CrossWave® Pet Pro je revoluční čisticí systém na více povrchů navržený pro majitele domácích mazlíčků, který podlahy vysává, myje a suší ve stejný okamžik. Díky válci s kartáči na více povrchů a 3000 otáček za minutu a inovativnímu čistícímu přípravku na různé povrchy se svěží vůní Febreze®, CrossWave® Pet Pro uklízí po domácích mazlíčcích rychleji než mop a kýbl. Jediným... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 300
 Kč
Hubice vysavačová ETA 9800 00014 černá
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - NEVYHAZUJ_TO
Daruji za odvoz funkční hubici Hubice ETA 9800 00014 černá. Použ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hubice vysavačová ETA 9800 00014 černá
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - NEVYHAZUJ_TO
Daruji za odvoz funkční hubici Hubice ETA 9800 00014 černá. Použ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Vysavač na popel PARKSIDE PAS 1200 F5, nepoužívaný
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vysavač na popel PARKSIDE PAS 1200 F5, nepoužívaný dovezený z německa v originál krabici Pohodlné vysávání grilu, kachlových kamen nebo krbu Jednoduché spuštění funkce čištění filtru pomocí vypínače 18litrová nádoba z nerezové oceli s držadlem a rychlouzávěry Kovová hadice s ochranným plastovým pláštěm a otočným připojením o 360° Zešikmená hliníková sací trubka (včetně prodloužení) pro optimální vysávání popela Ukazatel stavu naplnění Automatické bezpečnostní vypnutí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
550
 Kč
Parkside PWD 25 A2
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám vysavač na mokré i suché vysávání o výkonu 1400w s bohatým příslušenstvím. 2ks látkového pratelneho filtru... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Robotický vysavač iRobot Roomba S9+ 9558 černý, TOP
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji pouze rozbalený a odzkoušený robotický vysavač iRobot Roomba S9+ 9558 v černé barvě. Původní cena 40´390,-Kč. V záruce do 10.10.2026. Klíčové vlastnosti - 3stupňová filtrace AeroForce odstraní až 99 % alergenů - Navigační systém iAdapt® 3.0 s inteligentním mapováním a technologií vSLAM® - Uklidí neomezeně velký prostor, který si navíc můžete rozdělit na menší části - Rozšířené možnosti nastavení v mobilní aplikaci iRobot HOME - Funkce Power Boost pro efektivnější čištění koberců - Technologie Imprint™ Link umožňuje spolupráci s mopovacím robotem - Automatické dobíjení a vysypávání ve stanici Clean Base™ Pokročilá navigace iAdapt 3.0 umožňuje úklid neomezeně velkého prostoru. Ten si s pomocí inteligentního mapování Imprint™ a technologie vSLAM® můžete rozdělit na menší části. Jednotlivá místa si můžete libovolně pojmenovat a nastavit časy jejich úklidu. Do aplikace se vejde až 10 různých map. Pokud se Roomba s9+ ocitne na koberci, automaticky se zapne funkce funkce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
21 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče