Digitální Spínací Zásuvka - Časovač, Nový

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Digitální spínací zásuvka ZSD-16, Časovací hodiny, Nové, Nepoužité,, Denní i týdenní programy, Jednoduché ovládání, Mnoho fun... (více v detailu)
Jihočeský kraj
239
 Kč

Podobné inzeráty

2x DIGITÁLNÍ ČASOVÝ SPÍNAČ - Sencor
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Inzerát původně na 3x spínače, ty jsou ale již prodány, nyní jsem našel doma ještě další dva totožné špínače a ty také aktuálně nabízím. 2x Digitální časový spínač Sencor Důvod prodeje: již je nemám jak využít Stav: použité Označení: SST 13D Napětí: 230V Maximální zatížení: 3600W Počet programů: 8 Zařízení má založení akumulátor, takže po vytažení ze zásuvky neztratíte své uložené nastavení. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Spínací zásuvka digitální Emos TS EF1
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám digitální spínací zásuvku TS EF1 nepoužívaná
Hlavní město Praha
250
 Kč
Nové nástěnné digitální LED hodiny
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nové nástěnné digitální LED hodiny, stav viz foto. Jedná se o nové nikdy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
Digitální spínací zásuvka EMOS TS-EF1
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
POUZE OSOBNĚ. Perfektní stav. Koupeno 8.1.2024. Kupní doklad.
Jihočeský kraj
300
 Kč
Smart/Chytré zásuvky Gosund SP1, platí do smazání
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chytré zásuvky umožňující vzdálené zapínání a vypínání přes aplikaci v chytrém telefonu. K ovládání je třeba aplikace Gosund home. Možnost spínání v určité hodiny, podle časovače... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Digitální spínací hodiny - SHT-1/2 za 2ks
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Spínací hodiny digitální - dvoukanálové 16A • slouží k ovládání různých spotřebičů v závislosti na reálném čase, v denním, týdenním a ročním režimu. • spínání: dle programu (AUTO) / trvale ručně / náhodně (KOSTKA) „prázdninový program“ - možnost zvolit období, kdy přístroj nebude spínat dle standardního programu, ale bude na tuto dobu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Spínací zásuvka denní MH24
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dva kusy této časovací zásuvky cena za jeden kus. Možno i samostatně Zasilkovna
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Digitalni profi vaha
Před 19 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodam digitalni vahu displej z obou stran , pozivana v obchode , plne funkcni, moznost vykalkulovani ceny , nastaveni vice f... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 999
 Kč
Nový digitální týdenní časovač Conrad BNDS-X2
Před 216 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji nový zabalený digitální týdenní časovač, timer Conrad BNDS-X2 DIN lišta digitální časovač 220 ~ 240V 50/60Hz. Stručný popis: digitální časovač Din Rail. IP20 Drátové připojení SPDT spínač 8 ON/OFF za den 24 hodin nebo zobrazení AM/PM Bez indikátoru S letním/zimním časem S náhodnou funkcí S Ni-MH dobíjecí baterií S průhledným krytem Min. Doba nastavení: 1 minuta ... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
nový zabalený digitální týdenní časovač, timer Conrad BNDS-X2 DIN lišta
Před 113 dny - AVIZO_CZ
Nabízím k prodeji nový zabalený digitální týdenní časovač, timer Conrad BNDS-X2 DIN lišta digitální časovač 220 ~ 240V 50/60Hz. Stručný popis: digitální časovač Din Rail. IP20 Drátové připojení SPDT spínač 8 ON/OFF za den 24 hodin nebo zobrazení AM/PM Bez indikátoru S letním/zimním časem S náhodnou funkcí S Ni-MH dobíjecí baterií S průhledným krytem Min. Doba nastavení: 1 minuta (Min. Doba nastavení může být 1 sekunda v případě potřeby) Max. Doba nastavení: 7 dní 230V~, 50Hz, 16A nebo 125V~, 60Hz, 15A Uchycení možno na DIN lištu. Nabízené časové relé je nové, nepoužité, zabalené a je vyfotografováno na při... (více v detailu)
290
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro