Panasonic SC-PMX94EG HiFi systém s DAB+ rádiem

Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
- prodám Hi-Fi mikrosystém Panasonic SC-PMX94EG - zakoupený v roce 2021 k PC, ale nakonec nebyl téměř vůbec využitý, je v perfektním stavu PMX94 je kompaktní hudební systém s bohatými tóny a mnoha možnostmi připojení. Nabízí výstupní výkon až 120 W, kvalitní třípásmové reproduktory s bassreflexem pro harmonick... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500
 Kč

Podobné inzeráty

Panasonic SA-PM3 Hi-Fi CD/MP3/Cassette Tape Stereo System
Predám Stereo systém Panasonic SA-PM3. Výstupný výkon: 120 W (2x 60 W... (více v detailu)
Panasonic SA-PM25 mikrosystém
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám ve velmi pěkném zachovalém stavu viz.foto mikrosystém Panasonic SA-PM25+2 reprobedny a původní ovladač,vše plně funkční jak rá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
mikrosystém Panasonic
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Mikrosystém s CD, podporou MP3 a USB vstupem. Plně funkční
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
SILVERCREST® Rádio DAB+ SDR 15 - DAB radio Lidl
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
SILVERCREST® Rádio DAB+ SDR 15 - DAB radio Lidl Stav: nové, vybalené jen pro vyfocení Popis: Paměť pro 60 stanic (30x DAB+, 30x VKV) Bezkabelové přehrávání hudby ze smartphonu nebo tabletu Příjem digitálních rozhlasových stanic PLL tuner pro příjem rádia s VKV Manuální a automatické vyhledávání stanic Integrovaný Li-Ion akumulátor pro až 10 hodin pro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399
 Kč
Hifi mikrosystém - hudební věž Panasonic SA-PM500
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Hi-fi mikro systém Panasonic SA-PM500 - věž Panasonic Stav: používaný FM tuner, CD a dock nikdy nepoužité. Dálkové ovládání funguje, k sestavě reproduktory Panasonic SB-PM02 - mají drobnou dírku po šroubku od držáku. Mikrosystém Panasonic SC-... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
SILVERCREST Rádio DAB+ SDR 15 - DAB radio Lidl
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
SILVERCREST Rádio DAB+ SDR 15 - DAB radio Lidl Stav: nové, vybalené jen pro vyfocení Popis: Paměť pro 60 stanic (30x DAB+, 30x VKV) Bezkabelové přehrávání hudby ze smartphonu nebo tabletu Příjem digitálních rozhlasových stanic PLL tuner pro příjem rádia s VKV Manuální a automatické vyhledávání stanic Integrovaný Li-Ion akumulátor pro až 10 hodin pro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399
 Kč
Hifi mikrosystém - hudební věž Panasonic SA-PM500
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Hi-fi mikro systém Panasonic SA-PM500 - věž Panasonic Stav: používaný FM tuner, CD a dock nikdy nepoužité. Dálkové ovládání funguje, k sestavě reproduktory Panasonic SB-PM02 - mají drobnou dírku po šroubku od držáku. Mikrosystém Panasonic SC-... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
Logitech Speaker System Z623
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám repro soustavu Logitech Speaker System Z623 v dobrém stavu. Popis: *Pohlcující zvuk od značky Logitech Reproduktory Logitech Z623 v černém provedení a certifikací THX dokáží snadno rozdunět celý dům. Díky tomuto systému v konfiguraci 2.1 uslyšíte a pocítíte zvuk s mohutným výkonem 200 wattů (RMS), ať již reproduktory připojíte k PC nebo televizoru. *Více vstupů pro vaše pohodlí Systém budete moci zapojit, jakkoli budete chtít, protože společnost Logitech jej vybavila všemi vstupy a kabely, jež budete potřebovat, abyste získali skvělý zvuk až ze tří různých audio zařízení. Zapojení je snadné – k dispozici máte konektory RCA (cinch) a jack 3,... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
HIFI system
Před 4 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
HIFI system: - Denon řada 7xx (zesilovač, CD, tuner) + repro Quadral Rondo. I samostatně. Zn. končím.
Kraj Vysočina
15 000
 Kč
mikrosystém Panasonic
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Mikrosystém s CD, podporou MP3 a USB vstupem. Plně funkční
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
philips fx 25
Prodám Špičkový hudební mikrosystém FX25 od společnosti Philips nabízí kromě unikátního výstupního výkonu 300 W i spoustu užitečných funkcí, jako je duální zesilov... (více v detailu)
3 000
 Kč
Koncový stereozesilovač
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZAR_CZ
Koncový stereozesilovač zvuku do televizoru Philips is deskou vý... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
Scott SDM 60 bílý Rádio
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám starší přenosné rádio s CD přehrávačem Scott SDM 60, které má USB vstup, podporu formátu MP3 a pěkný design. Je starší, ale funkční, bílá je trošku zažloutlá, a jsou tam stopy po nalepkach, ale třeba do garáže posl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
790
 Kč
Onkyo A-5VL + Onkyo C-S5VL
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pri serioznom jednani POSTOVNE ZDARMA Vemi slusna zostava CD-SACD Prehrava + dual mono integrovany stereo zosilnovac Onkyo A-5VL Audiophile dual mono integrovany stereo zosilnovac so vstavanym DAC BurrBrown 24-bit/192 kHz Pho... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 750
 Kč
TECHNICS HIFI system class A
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní plně funkční hifi systém TECHNICS new class A s dolby surround pro logic technologií. Čtyři samostatné komponenty: CD PLAYER SL-CH530, double TAPE DECK SR-CH730, TUNER/sound processor ST-CH730, STEREO amplifier dolby SE-CH730. Vertikální i horizontální sestavení je možné. Včetně dálkového ovládání pro celou aparaturu. Na jednom uživatelském vstupu... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
Prodám mini HiFi věž Panasonic SA-PM21
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám mini HiFi věž zn.Panasonic CD Stereo Systém SA-PM21. TUNER/BAND, CD, MP3. Jako nová a má... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 299
 Kč
Samsung MM-E430D
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
druhý majitel, mnou cca 3 roky pouzivane (hlavne BT s pocitac), duvod prodeje - prechod na harman/kardon s ohledem na jemnost techniky preferuji osobni predani popis vyrobce: "DVD mikrosystém Samsung MM-E430D umožňuje přehrávat hudební nebo video CD, DVD disky a nabízí doko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Mikrosystém GoGEN MSC 372 BT U 30 W ovladač
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám mikrosystém GoGEN MSC 372 BT U v krásném stavu s ovladačem. Stylový mikrosystém pro přehrávání CD, CD-R/RW disponuje FM tunerem s 30 předvolbami a funkcí Bluetooth pro přehrávaní hudby například z vašeho telefonu. Navíc umožňuje přehrávat audio soubory i z paměťových zařízení připojitelných přes USB a z audio zařízení připojitelných přes Line-in. Přehrává skladby ve standardním CD formátu i MP3 a WMA soubory. Výstupní výkon ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 290
 Kč
Android 1Din Rádio KL-860 Bulltronics
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 1din android radio s vyjížděcí obrazovkou od značky bulltronics kod KL-860 Původní cena 9990,- Nyní 3500,- 1DIN UNIVERZÁLNÍ AUTORÁDIO (NAVIGACE - MULTIMEDIÁLNÍ STANICE) PRO ŠIROKÉ SPEKTRUM VOZIDEL | VRCHOLNÝ MODEL BULLTRONICS A SVĚTOVÉ PRODUKCE | VHODNÉ JAKO ZÁKLAD PRO STAVBU NÁROČNÝCH AUDIOVIZUÁLNÍCH STAVEB | DSP PROCESOR S PRECIZNÍM NASTAVENÍM JEDNOTLIVÝCH KANÁLŮ | CARPLAY APPLE A ANDROID AUTO ZRCADLENÍ TELEFONU | LZE OVLÁDAT TLAČÍTKY Z VOLANTU (POZOR U NĚKTERÝCH VOZIDEL JE NUTNÝ DEKODÉR - NA DOTAZ) | PERFETKNĚ ODLADĚNÝ OPERAČNÍ SYSTÉM ANDROID 10 | ČEŠTINA | 4GB RAM OPERAČNÍ PAMĚŤ | 128GB HDD VNITŘNÍ PAMĚŤ | OCTA-CORE OSMIJÁDROVÝ PROCESOR | 4 x 50W VÝSTUPNÍ VÝKON | DOTYKOVÁ OBRAZOVKA MOTORIZOVANÁ | UHLOPŘÍČKA 7″ | rozlišení 1024*600 | MULTI - TOUCH | FUNKCE ROZDĚLENÉ OBRAZOVKY (DVĚ APLIKACE SPUŠTĚNÉ NAJEDNOU) | DUAL - ZONE (POSLECH HUDBY PŘI ZAPNUTÉ NAVIGACE) | GPS NAVIGACE ONLINE + OFFLINE | WIFI | BLUETOOTH 5.0 HANDSFREE TELEFONOVÁNÍ | FUNKCE A2DP (STREAMOVÁNÍ HUDBY Z TELEF... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Panasonic SA-PM3 Hi-Fi CD/MP3/Cassette Tape Stereo System
Predám Stereo systém Panasonic SA-PM3. Je plne funkčný. Výstupný výkon: 120 W... (více v detailu)
Neuvedeno
GRUNDIG V-301
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Funkční zesilovač. Bez ovládání kosmetický zachovalý Chybí vstup na sluchátka ..proč nevim .. Vše odzkoušeno .. Rozměry: 440 x 120 x 35 mm (ŠxVxH) Hmotnost: 6kg Spojení Počet vstupů: Phono (MM), CD, tuner, video/AUX, kazeta Počet výstupů: Line Out rec1, Line Out rec2 Reproduktory/sluchátka: 4/1 kus Technické údaj... (více v detailu)
Ústecký kraj
800
 Kč
Hifi system
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Výstupní výkon 300 W, snadné vyhledávání souborů, synchronizace zvuku s TV, bluetooth, CD přehrávač, 2× USB, FM tuner Používaný, osobně jsem s ním byla moc spokojená, zcela bez ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 700
 Kč
2 DIN rádio 7"; český návod, NOVÉ, ZÁRUKA, autorádio
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím nové 2DIN Autorádio, záruka. Rádio má i svoji tepelnou pojistku je odolné pro teploty od -30 do +65 stupňů Celsia. Dotykový displej 7“ Nastavitelné stmívání- možnost řízení světly S funkcí MIRROR LINK - zrcadlení displeje telefonu. Specifikace: Podpora přehrávání formátu audioskladeb: MP3 / WMA / WAV / MKV / FLAC / OGG / APE Podporuje formát videa: RM / RMVB / VOB / DAT / MP1 / MP2 / DIVX / XVID / MP4 / H263 / H264 / FLV / 3GP / SWF / AVI / ASF / MJPEG Speciální funkce: Vst... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
Mini Hi-Fi systém SONY CMT-X5CD Bluetooth USB CD MP3 FM NFC
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kontaktovat prosím pouze přes kontaktní formulář. Na dobírku odesílám po úhradě poštovného předem na účet. Funkční mikrosystém SONY v černé barvě včetně dálkového ovládání. Cena nového byla 8 tisíc. Stav viz. reálné foto. Součástí je napájecí kabel AC, Anténa (FM), Dálkové ovládání, Návod k použití NENÍ V CZ - vše v originální krabici. Mini Hi-Fi systém Sony CMT-X5CD nabízí vestavěný přehrávač CD disků a výkon 40W. Streamovánní hudby pomocí Bluetooth nebo připojení jedním dotykem pomocí technologie NFC. Podpora Apple zařízení přes USB, AUX-IN, FM tuner, dálkové ovládání. Dvojité pasivní radiátory spolu s digitálním zesilovačem S-Master a technologií ClearAudio+ obnovují a zdokonalují zvukové stopy. Režim ClearAudio+ pro zřetelnost a ostrost Jedinečný režim ClearAudio+ společnosti Sony automaticky upraví nastavení zvuku pro bohatý poslech. Režim ClearAudio+, který představuje spojení odborných znalostí týkajících se technologií digitálního zpracování signálu, optimal... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 099
 Kč
Prodám domácí kino DVD SONY DAV-SR2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám domácí kino DVD SONY. 5.1 kanálový DVD systém domácího kina Sony DAV-SR2,5.1 kanálový DVD systém domácího kina Sony DAV-SR2 který přehrává tyto formáty: DVD Video, DVD-R, Audio CD, MP3, CD-R, CD-R/W, SACD. Progressive Scan. Cinema Studio EX, B, C. Garance přehrávání všech starých, současných i budoucích DVD filmů včetně DVD, které jsou kódovány RCE. Vysokorychlostní nahrávání - rychlejší o 30%. 10-bit video signál DAC pro vysoce kvalitní obraz DVD. 96 kHz/24-bit audio DAC pro vynikající kvalitu zvuku. Twin-Wave Laser Pickup pro CD / Video CD / CD-R. Dolby ® Digital a DTS ® Digital Out. 30 předvolb stanic. Osobní režimy (audio a video). Program Play (CD Track, Video / kapitola, titul). Zpomalené přehrávání. Pamět pro nastavení podmí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio